|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
18.10.2010 15:15:17   
latka
Aha, jaz sem torej ravno teden dni za tabo, moj prvi UZ je bil 14.10., sedaj v petek 22.10. imam drugi UZ(11. dan cikla ter 9 dan Gonal), torej je možno, da bom imela v nedeljo UZ kot si imela ti, ali pa v poned.?
Zakaj so tebi določili UZ v nedeljo, si dobro reagirala na špike?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 776
18.10.2010 16:09:50   
mismis
točno tako, moji folikli so bili na 9. dan špikanja veliki že 16 (vodilni), ostali pa po 14. Glede na to, da naj bi folikli zrastli po 2 mm na dan, bi bilo prepozno, če bi imela UZ v ponedeljek.

Tako pa imam punkcijo en dan pred predvidenim dnevov (predvidena punkcija 20.10.) in ja lahko se to zgodi tudi tebi, boš videla, kaj ti bodo povedali na prvem UZ-ju

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 777
18.10.2010 16:46:40   
latka
Si imela mogoče kako posebno kuro, vitamini ipd. ali pa samo od špik?
Jaz imam že rahle bolečine v predelu jajčnikov!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 778
18.10.2010 16:55:01   
mismis
Latka, to je moj 5. postopek, v Ljubljani sem imela štiri, zato seveda jemljem vitamine in ostale zadeve, kjub temu da sva oba z mojim dobra.

Glede na to, da je to tvoj prvi postopek, ne jemlji nič, namreč vsi ti vitamini in dodatki se priporočajo od tretjega postopka dalje.
Ti imaš že enega otroka po naravni poti, zato je zate najbolje, da greš skozi ves ta postopek čimbolj sproščeno.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 779
18.10.2010 17:12:39   
latka
Mismis, hvala, jaz jemljem Tifol, na splošno pojem veliko sadja, pa jajčka, drugo pa nič!user posted image Upam, da bo uspešno!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 780
18.10.2010 17:22:14   
pikachu
latka bravo si že pri špikicah. Navijam da bo vse ok. in kot pravi mismis probaj bit čim bolj sproščena, jaz pa bom držala pestke.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 781
18.10.2010 17:24:25   
latka
O pikachu, hvala, kako si pa ti, buši raste?

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 782
18.10.2010 17:26:20   
pikachu
ja sedaj je že kar velik, in sem že na polovici nosečnosti. Bom dala zdaj novo slikico v album pa lahko pogledaš.

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 783
18.10.2010 20:28:18   
SBDJ
mismis: močno držim pesti za jutrišnjo punkcijo. Naj bo čim več zrelih jajčnih celic user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 784
18.10.2010 20:33:12   
mismis
hvala vsem skupaj,

še eno vprašanje, če lahko.

A mogoče katera ve, kdaj približno pridem na vrsto za punkcijo, če sem se stopko morala dati ob 21.15 uri?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu SBDJ)
Neposredna povezava do sporočila: 785
18.10.2010 21:13:04   
beba75
 Da vam poročam. Nisem prej prišla do rač., sem skozi nekaj v pogonu. Moj izkupiček danes je bil: 10,10,11,12,13mmuser posted image . Čeprav počasi so začeli rasti in celo 3folikle zraven sem pridobilauser posted image . Dobila sem še povečano dozo 5enot menopurja in ponovni uz v sredo. Predvidevajo da punkcija bi najhitreje mogoče bila v ned. oz. bolj verjetno  v pon.
sem zadovoljna samo da so začeli rasti, jih bim že še prisililuser posted image user posted image da še bojo zrastli tako kot morejo.

talika saj ne vem če je kar razlike od gonala do menopurja. Prvi postopek sem zelo lepo reagirala na gonal, v 2postopku pa je bilo isto kot zdaj z menopurjem, razlika ni bila bistvena oz. 1-2mm(en dan) v rasti folikla. Sedaj mi tako ne smejo spremeniti, ker je menopur "naraven", gonal pa sintetičen in bi se vse podrlo.
Saj bo že, zdaj ne bojo obupali, samo pač dalje se bom mogla špikat in bolj pazit po punkciji da ne bo prišlo do hiperce. Bom pila kot nora, vsaj 3ltekočine dnevno da bom to preprečila.

Ja pa še enkrat HVALA vam za navijanje in pestke, je pomagalo zato prosim še za vnaprej. ZLATE STE!!!!!!! RVM!!!!!!!!

Miklarom kaj pa če bi ti po zamrznjenčka šla že v novembru?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 786
18.10.2010 21:44:16   
zaljubljena23
mismis, vso srečo jutri...

beba...super...sem zelo vesela zate, da so se tvoji folikli prebudili in so začeli rasti...user posted image user posted image user posted image Stiskam pestke še za naprej

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 787
18.10.2010 22:10:32   
miklarom
beba - super rezultat imaš danes le tako naprej in kmalu pirdeš do konca in naprej do velikega +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
saj jaz bi šla v novembru sam mi prideuser posted image nekje okoli 20.11. pa ne vem če me bodo vzeli takrat ali bo za njih prepozno

mismis  - moja draga še tukaj mučo fejst držim pestke na rokah in nogah za jutrišnjo punkcijo in čimveč celic, pa poročaj ko boš doma in pri močeh 
če si si stopko dala ob 21.15. uri boš imela punkcijo zjutraj ob 9.15 uri, ker to je vezano na uro

< Sporočilo je popravil miklarom -- 18.10.2010 22:12:27 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 788
19.10.2010 8:44:53   
talika81
beba, user posted image   user posted image   user posted image  za tvoje folikle. samo da so se zaćeli prebujati.
aja, tako je glede gonala in menopurja. nisem vedela tega.
ampak tokrat bo uspešno zate, boš videla.

miklarom, jaz bi ti tudi svetovala, da že kar v novembru pokličeš in vprašaš, kako in kaj. mogoče pa še ne bo prepozno za njih in te bodo vzeli.

mismis, srečno danes na punkciji. če si si dala stopko ob 21.12, potem boš na vrsti za punkcijo ob 9.15 (verjetno druga). to je vezano na številko ur, ki jih lahko maksimalno poteče od stopke do punkcije.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 789
19.10.2010 13:46:05   
mismis
talika, ko si ti pisala svoj post, sem bila jaz že fertik, oblečena in pripravljena za domov user posted image user posted image user posted image  

takole moja punkcija je bila ob 7.15 uri in pridelala sem 11. celic.

hvala vsem skupaj za pestke

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 790
19.10.2010 13:51:48   
september1
dan

berem vas še kolkor tol redno, pišem pa bolj mal ker mi Lin ne pusti. rabi vedno več  pozornosti, pa še mojga user posted image ni doma tko da sem polno zaposlena.

beba75 user posted image user posted image user posted image še naprej držim pesti.

nosečke kako ste mi kaj? še malo pa boste tudi ve polno zaposlene.

miklarom poklič pa boš najbolj vedla pr čem si

a kavica za petek še velja???

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 791
19.10.2010 14:21:39   
lučkamučka
pozdravljeneuser posted image ,

jaz pa  imam prvi UZ v četrtek 21.10....se mi zdi da smo lepo vsakih sedem dni ena user posted image ....držim pesti za vse, da nam uspe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 792
19.10.2010 14:24:55   
talika81
mismis, ste bli pa hitri danes. super za lep rezultat. naj te jih pričaka čimveč lepo oplojenih in kvalitetnih.

kdaj imaš pa sedaj ET? v petek ali nedeljo?

lučkamučka, srečno tudi tebi v postopku.

o, september, če si sama, pa verjamem, da maš kar pestro. ampak samo da je Lin zdrav in da je vse okej.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu lučkamučka)
Neposredna povezava do sporočila: 793
19.10.2010 16:52:55   
thanchyka
IZVIRNO SPOROČILO: Zojatisa

Zdravo punce kakšen deževen dan!
Kako ste kaj?
Imam eno prošnjo,  ali ima mogoče katera kakšno številko telefonsko od kakšne lekarne čez mejo da se da po telefonu naročit tabletke Klomifen. Prosim,prosim če mi lahko ktera pomaga ker imam problem z prevozom.
lp

Ena lekarna malo čez mejo je Antonius-Apotheke Marburger Straße 87, 8435 Wagna, Avstrija +43 3452 717210 () . 

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 794
19.10.2010 17:22:17   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: talika81

mismis, ste bli pa hitri danes. super za lep rezultat. naj te jih pričaka čimveč lepo oplojenih in kvalitetnih.

kdaj imaš pa sedaj ET? v petek ali nedeljo?

ne vem še, če me v čertek pokličejo, ga imam v petek, če ne pa v nedeljo

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 795
19.10.2010 18:55:51   
Zojatisa
Hay THANCHYKA!
Hvala ti a si ti tudi tuki naročila al kako?
To ti po pošti potem pošlejo?
Lp

(odgovor članu thanchyka)
Neposredna povezava do sporočila: 796
20.10.2010 7:31:16   
miklarom
mismis - še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image  za veliko celic in da se lepo oplodijo

pa še kavica za dobro jutro

user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 797
20.10.2010 11:23:14   
pikovit
Punce dejte mi prosim povedat na katero tel.št. naj kličem,da se pozanimam kako in kaj glede laboratorija in kako z mojimi zamrznjenčki-kdaj it v postopek.Namreč že 3 dni kličem na
023212462 in se noben K....C ne oglasi user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 798
20.10.2010 14:20:53   
beba75
pikovit probaj na št. 02 321 24 48 to je sicer tel. od sestre Marije oz. iz amb.delitev terapij. Najverjetneje boš tam najhitreje dobla zvezo.

Moji folikli pa so zelo leni in zelo počasi rastejo. Danes je bil izkupiček največji 15mm najmanjši 10mm. Se pa je spet eden zraven pojavil tak da jih je zdaj na vsaki strani po tri. Naslednji uz spet v petek. Predvidena punkcija v pon.
Sem že pozabila katera je v skupini 32, če ima katera v petek uz ob 12.30., se naj javi da bova skupaj klepetale. Sedaj bom kar v kasnejšo skupino padla.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 799
20.10.2010 14:22:50   
beba75
IZVIRNO SPOROČILO: talika81

miklarom, jaz bi ti tudi svetovala, da že kar v novembru pokličeš in vprašaš, kako in kaj. mogoče pa še ne bo prepozno za njih in te bodo vzeli.

Tako tudi jaz mislim. Ti kar pokliči pa boš videla kako in kaj.

mismis držim pesti da te pričaka čimveč lepo oplojenih celic

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?