|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
29.9.2010 20:33:33   
thanchyka
IZVIRNO SPOROČILO: Zojatisa

THANCHYKA- A res jz sm pa že to imele lapero pa histero pa hsg v Trbovljah ker imam tam svojga osebnega ginekologa. Samo da to je bilo že 3leta nazaj tako da vprašanje kok dolg to vela ta ivid. Moj je že tud 1x mel spermi.pa Ok pr men je tud pokazal vse ok bomo vidl kaj bo pokazal na teh novih izvidih, naj bi pa menda imela problem z ovulacijo. Tud jz nevem kdaj delajo v labaratoriju, midva boma šla kr kmal zuter pač boma počakala koket bo treba. Kdaj pa maš ti.
Lep pozdravček.
user posted image

Ja tud jaz zdaj čakam na določene dneve za lab. , pol pa bomo vidli kako dalje. Z izvidi grem nazaj mislim da konec novembra. Pred tem pa še UZ. Pol pa odločitev.

Vredu zrihtajta! user posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 651
29.9.2010 21:55:23   
Zojatisa
Helow zanima me ali ste imele pregled ščitnice in kako to poteka?
Juhu jutri pa prvi korak grem dati kri.
Lep pozdravček

(odgovor članu thanchyka)
Neposredna povezava do sporočila: 652
29.9.2010 22:24:11   
sandra74
Zojatis kri daš in to je touser posted image  

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 653
30.9.2010 9:17:55   
miklarom
ojla!

da se vam na hitro in po dolgem času spet malo javim. Vidim da se kar pestro dogaja tukaj gor sem vesela za vse vas, ki ste že nosečke, lepo čuvate svoje bebike, vse ki ste v podtopku veliko sreče in vse ki že grejete svoje bebike pa vsem ene velik pluseke.

september1 - tvoj Lin je pa tak cukrče in sonček da bi ga kar mal pomučkala in poslinlauser posted image , sem vesela da ste zdaj srečna družinica in se lepo cartate.

talika in zaljubljena -  hitro vama tečejo tile meseci a ne še malo pa boste imele svoje lepe štručke v naročju.

športnica - vso srečo jutri, naj te pričakajo kar vse oplojene bebice in lepo jih sprejmi.

kako pa je kaj z Bebo75, a je že v postopkuuser posted image

čeprav se redko javljam ker sem v službi cele dneve in v veliki gužvi vas vseeno berem, moram pa vam sporočiti, da mi štartamo po pingvinčka v sredini Novembra.

lep dan vsem skupaj zdaj pa počasi šibam v službo spet do osmih zvečer jutri pa že ob sedmih zjutrajuser posted image

Sandra74 - a si Ti doma iz Celja? bi se lahk kdaj dobile na kavici kaj praviš, jaz sem sicer iz Šempetra v Savinjski delam pa v Celju v Mcdonaldsu, me lahk tud tam najdeš če hodiš kaj mimo

< Sporočilo je popravil miklarom -- 30.9.2010 9:19:55 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 654
30.9.2010 12:35:57   
sandra74
miklarom imaš zs user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 655
30.9.2010 13:50:08   
Zojatisa
Živjo!
Tako končno dala kri,
sedaj imam pa drug teden v petek UZ Potem nasledn teden13. še enkrat kri potem pa 15.branje izvidov.
uam da bo vse ok.
MIKLAROM- A res iz Šempetra si potem sva pa bliz Jz pa iz okolice Prebolda oz. Sv.Lovrenc ti je kej znan?
THANCHYKA-hvala tudi vama želim vse najbolš
Pozdravček!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 656
30.9.2010 13:50:10   
zaljubljena23
miklarom vse moje pozitivne misli in pestke bodo usmerjene novembra k tebiuser posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu sandra74)
Neposredna povezava do sporočila: 657
30.9.2010 14:55:45   
športnica
miklarom, hello bejba user posted image user posted image user posted image

lepo da misliš name, še malo pa bomo navijali tudi zate

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 658
30.9.2010 19:47:21   
SBDJ
športniva, drejčy : prav sta imeli. danes so mi dali gonal. jemati pa ga začnem jutri zvečer z digerilinom. user posted image  Dobila sem dozo 150. Tako, sedaj se bomo pa trudili, da bodo čez cca 10 dni jajčne celice čim bolj kvalitetne :-) 
kakšno dozo ste imele pa vi ??

milarom: že zdaj držim pesti za pingvinčke

športnica: jutri vso srečo... da te počakajo lepi zarodki in da ti vstavijo tistega pravega, da postaneš srečka user posted image

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 659
30.9.2010 19:52:51   
drejčy

SBDJ tudi jaz sem imela Gonal 150.Na zadnjem UZ sem imela komaj štiri folikle, v ponedeljek po pivi v nedeljo pa že osem user posted image

(odgovor članu SBDJ)
Neposredna povezava do sporočila: 660
30.9.2010 20:08:00   
športnica
no super SBDJ. jaz sem v obeh postopkih jemala prve 4 dni po 225, naslednje 4 dni pa 150. lahko da že 10.okt pade punkcija. a si že na bolniškli ali še hodiš v službo?

drejčy, enako, na UZ je bilo videt 5 ali 6 foliklov, s tem da sta bila dva 10 in 13. no na punkciji pa smo dobili 8 celic, tako da se lahko v dveh dneh res še veliko spremeni. ti si tudi na bolniški ane? jutri bo že en teden od transferja ane?

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 661
30.9.2010 21:09:43   
SBDJ
čao! Na podlagi česa se pa odločijo kakšno dozo ti dajo? jaz sem do sedaj vedno dobro odreagirala na zdravila. Zdaj imam prvič gonal, tako, da upam da bo to tisto pravo. :-)
drugače še delam, po punkciji bom šla na bolniško. Bom se pa ta teh deset dni pazila, da se bodo jajčne celice lepo razvijale. Imate morda kakšne napotke? ne kadim, kave ne pijem...pojem vsak dan en košček ananasa, izogibam se sladkarij ...kaj je še priporočljivo?

Drejči še malo pa boš zagledala  user posted image . juhuhuhu

Punce prosila bi še kakšen nasvet pa mojega dragega. Najin problem je azzospermija, tako, da bomo delali punkcijo obema. So kakšni fajn napotki tudi za naše fante, da bo čim več kvalitetnih plavačkov?? Že kar nekaj časa je tablete: kalcij, magnezij , cink ..je morda še kaj takega ??

Neposredna povezava do sporočila: 662
30.9.2010 22:01:21   
miklarom
sandra74 - nisem dobila nobenega ZS-jauser posted image

zojatisa -  a res iz SV. Lovrenca si, pa vejžde mi je znano, jest pa sem iz Spodnjh Grušovelj v Šempetru, če je tebi kaj znano. Daj se bomo kdaj dobile na kavici in čveku . Kot sem malo brala vidim da imaš že narejeno histero in laporo v Trbovljah pri svojem osebnem G. Te izvide Ti samo odnesi s seboj v MB in jim jih pokaži, ker veljajo in ti ne bo treba še enkrat delati. Tudi meni je moj osebni G. v Trbovljah ( dr. Jurca ) delal oboje in so izvidi veljali.

hvala ker boste navijale zame , upam da nam uspe in da tokrat vse srečno pripeljemo do konca Jaz pa za vse vas vsak dan držim pestke, navijam za vas in sem v mislih z vami

thanchyka - laboratorij v MB začne delati že ob 8.00 ZJUTRAJ  in delajo do 15.00 ure oziroma dokler imajo paciente

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sandra74)
Neposredna povezava do sporočila: 663
1.10.2010 10:35:31   
september1
hello

thanchyka za kri oddat morš bit tam do 13 ure.

miklarom tudi moje pestke imaš.

športnica
srečno danes

zojatisa srečno 15 v MB

SBDJ tudi men so dali gonala 150 enot pa sem pridelala 9 celic, od tega je bilo 6 primernih za oploditev.dozo ti dajo n apodlagi rasti foliklov.

miklarom tudi midva bi prišla na kavico, boš lahko tamauga polupčkala.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 664
1.10.2010 14:30:45   
športnica
punce moje, pa sva jih dočakala user posted image user posted image user posted image . vstavili so mi dva user posted image user posted image . ena blastocista in ena morula. sem ful ful vesela, sva bla tako nervozna in se bala tistega najslabšega, da naju nič ne bo pričakalo. sicer brez zamrznjenčkov, ampak spet imamo dva in upamo na najbolje. test imam 14.10.

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 665
1.10.2010 15:08:29   
september1
športnica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , držim pesti za +

Neposredna povezava do sporočila: 666
1.10.2010 15:23:53   
drejčy

športnica super za user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 667
1.10.2010 15:39:12   
baby1978
športnica- čestitke za user posted image user posted image .........zdaj pa ju lepo čuvaj.
Kaj že kakšna nova nosečka na vidiku????

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 668
1.10.2010 16:05:55   
Zojatisa
Miklarom
Zdravo, sicer nevem natanč kje je Sp.grušovelj, Bliz kirga kraja je.
Ja seveda sem za da se dobima na kaki kavici in čveku. Res tudi ti imaš ginekologa v trbovlah no daa ti povem da je tudi moj ginek dr.Jurca. Jz sm vse izvide iz trbovelj nesla sabo v MB tako da je moja Gimek v MB vse vidla. In kako daleč si že ti?
Sam ,res se morma dobit.
Lp

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 669
1.10.2010 16:59:59   
drejčy

Punce jaz se nisem mogla zadržati in sem danes delala test CB.Jutri bo 14dni od stopke in 7dni od ET.Test je pokazal pozitivno.Vem da je še prehitro za kakršnokoli veselje, ampak občutek je ves ta čas bil tako močan,da sem noseča, da sem morala narediti test.Je možno da  je še zdaj vpliv stopke ?

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 670
1.10.2010 17:01:49   
baby1978
dreyči- tudi meni je test 7 dan po ET pokazal user posted image , zdaj sem v 25 tednu, tako, da to je to. Čestitam.....

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 671
1.10.2010 18:57:04   
thanchyka
user posted image Športnica! Držimo pestke!user posted image

Hvala puncam za info. o laboratoriju Mb. Sem upala, da bom to pred 8h rešila, da ne bo zagovarjanja v službi :)

Sicer pa sem še vseeno v prepričanju, da mi napotnic ne bo treba ponucat, ker bo čez par dni user posted image in bom vesela srečka user posted imageuser posted image

V pričakovanju nas vseh - malo user posted image za posladkanje!

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 672
1.10.2010 19:31:16   
zaljubljena23
user posted image user posted image user posted image športnica, čez 14 dni ti želim en velik plusek

user posted image user posted image user posted image drejčy, mislim da ti lahko čestitamo

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 673
1.10.2010 20:01:05   
miklarom
Zojatisa -  grušovlje so slab kilometer iz šempetra tam kjer se gre na jamo pekel pri pokopališcu grem jaz levo za jamo pekel pa greš desno, ni kaj zgrešit. se bomo zmenle za en kofe. jaz štartam po zamrznjenčke v drugi polovici Novembra

športnica - čestitke za dve bebici zdaj pa na zmago z velikimplusekomuser posted image user posted image user posted image

drejči - user posted image user posted image user posted image user posted image , vauuuuuuuuuuu imamo novo srečko user posted image  vse čestitke

september - hvala za držanje pestkuser posted image

pa še nekaj deklete : z bebo75 sva za to da nekje po 10.10. se dobimo na čveku in kavici, če ste za to pa povejte kdaj vam paše priti malo da se načvekamo in spoznamo s katerimi se še nismo.

jaz lahko vsak petek in soboto popoldan ali zvečer, čez teden pa je bolj kriza k delam cele dneve.

pa dajmo nekaj datumov kdaj bi katera lahko

ČVEK IN KAVICA IN PIJAČKA user posted image

user posted image

15.10.         16.10.        22.10.         23.10.        29.10.       30.10.   

miklarom     miklarom   miklarom    miklarom    miklarom   mikla.

Dobili bi se v Celju v Planet Tuš - u , za vse ostale info se še dogovorimo.

vpišite se kdaj bi katera lahko prišla

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 1.10.2010 20:06:37 >

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 674
1.10.2010 20:03:47   
SBDJ
športnica: user posted image  lepo pazi na svoji dve pikici , čez 14 dni ti pa želim user posted image  

drejčy: user posted image  srečka user posted image    čestitam !!!! juhuhuhu

evo punce jaz sem pa danes začela z gonalom. V primerjavi z drugimi zdravili je res enostavno jemanje, tako, da sem trikrat preverila če sem res pritisnila dovolj :-)  mislite name, da se razvijejo lepe jajčne celice.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?