Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 26.9.2010 14:35:41
|
|
|
|
športnica
|
špica hvala. v petek boste imele spet veliko dela in navijale za transfer
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 26.9.2010 15:02:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Sportnica, cestitke za uspesno punkcijo in drzim pesti za petek Zanima me ,ali gres na punkcijo tocno ob uri kdaj si narocena ali pa pozneje?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 26.9.2010 15:56:30
|
|
|
|
SBDJ
|
šprortnica: super-juhuhuhuhuhu zdaj pa držimo še pesti za v petek ...da te bodo počakali čim lepši zarodki
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 26.9.2010 19:14:57
|
|
|
|
drejčy
|
športnica naj te v petek pričakajo zmagovalci,.... Punce ne se mi smejat,ampak jaz sem dobila tak močen občutek da se je moj vgnezdil in sem postala nosečka.(pa čeprav je komaj drugi dan po ET,...)
< Sporočilo je popravil drejčy -- 26.9.2010 19:16:07 >
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 26.9.2010 19:19:50
|
|
|
|
špica84
|
Drejčy držim pestke da te občutki ne varajo in boš res nosečka.Meni se je tudi skoz dozdeval da je to to in bilo je res
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 26.9.2010 19:25:33
|
|
|
|
drejčy
|
Ja pri prvi sem tudi imela ta močen občutek da je uspelo.In danes sem ga spet dobila.Res upam da me tudi tokrat občutek ne vara,...
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 26.9.2010 22:23:48
|
|
|
|
zaljubljena23
|
športnica, naj se jih čim več oplodi drejčy, marsikatera ženska dobi takšen občutek, ko pride do oploditve in vgnezditve..Jaz žal nisem bila med temi srečnicami :)...Držim pesti, da je to to
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 27.9.2010 8:15:17
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdravljene, Tiste ki ste imele punkcijo, recite mi ali mora oseba na punkcijo priti tocno ob uri kdaj je narocena ali pa klicejo kasneje. Punkcijo mam jutri ob 7, mislite da bi lahko otroka peljala v vrtec in ob 7.30 prisla v bolnico LP in veeeeeeeeeeelikoooooooo srece vsem
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 27.9.2010 9:17:06
|
|
|
|
talika81
|
anonimna, na punkcijko moraš priti točno. športnica, glede števila. naj se jih čimveč oplodi in da bi imela čimveč lepih zarodkov. drejčy, čisto možno, da te občutek res ne vara. ker če se zarodek ugnezdi, se to zgodi v roku 2-3 dneh po ET. močno ti želim, da te občutek ne vara. SBDJ, je močno zaželjena abstinenca. nekje 3-4 dni pred punkcijo naj ne bi bilo spolnih odnosov, da bi bilo čimveč lepih vojačkov.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 27.9.2010 13:57:50
|
|
|
|
pikachu
|
drejčy super, sem že dosti krat slišala da so punce začutle da so nosečke, in če imaš ti prav tak občutek ti lahko kar čestitam. športnica bravo za uspešno punkcijo.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 27.9.2010 14:24:02
|
|
|
|
mala06
|
Pozdravljene! Še ena, ki vas že nekaj časa spremlja zdaj sva pa tudi midva s partnerjem na čakalni list za IVF Mb. Zanima me, če katera ve, kako dolgo se čaka od dne, ko si dan na čakalno listo? Hvala za odgovor in vso srečo vsem nam.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 27.9.2010 14:40:26
|
|
|
|
talika81
|
mislim, da je nekje do 100 dni čakalna doba. me bodo punce, ki so sedaj v postopku popravile, če ni več tako.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 27.9.2010 14:46:19
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: talika81 mislim, da je nekje do 100 dni čakalna doba. me bodo punce, ki so sedaj v postopku popravile, če ni več tako. Hvala za tako hitri odgovor. Upam, da pridem še letos na vrsto, kajti od januarja do marca bodo preurejal laboratorij in bo zaprto
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 27.9.2010 14:52:54
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala06 kajti od januarja do marca bodo preurejal laboratorij in bo zaprto ooo a res? tega pa nisem vedla. so ti to v MB rekli?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 27.9.2010 15:03:29
|
|
|
|
latka
|
Mala06, midva sva tudi v MB in sicer bo to najin prvi postopek, na čakalno lista sva bila dana junija, sedaj septembra sem začela s KT, konec oktobra pa imam predvideno punkcijo!Od branja izvidov pa do pošte za začetek postopka so minili 3 tedni, tako da sva potem hitro dobila pošto in konec julija sva podpisala vse papire za umetno! Saj boš verjetno kmalu ti tudi dobila pošto in boš mogoče še letos prišla na vrsto! Vem da je težko čakati, ampak poskušaj čim manj mislit na to in čas bo hitro minil, vsaj meni se je zdelo dolgo to čakanje,pa da kje je še komaj ta oktober, no drug teden pa bom že začela s prvimi špikami!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 27.9.2010 15:18:22
|
|
|
|
talika81
|
IZVIRNO SPOROČILO: športnica IZVIRNO SPOROČILO: mala06 kajti od januarja do marca bodo preurejal laboratorij in bo zaprto a niso letos preurejali laboratorij? zato pa so se čakalne dobe skrajšale, ker so lani začeli delat s polno paro. ooo a res? tega pa nisem vedla. so ti to v MB rekli?
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 27.9.2010 15:42:01
|
|
|
|
mala06
|
Ja ravno danes sem klicala v Mb, da vidim, kako daleč sem. Rekli so mi, da so pošto za čakalno listo že odposlali ostalo mi pa ne ve povedat, kako naprej zaradi prenove laboratorija. Te informacije sem dobila. Nisem pa čisto sigurna, če bodo v tem času čisto zaprli laboratorij ali bodo samo zmanjšali delo. Bomo videli.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 27.9.2010 15:47:11
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka Mala06, midva sva tudi v MB in sicer bo to najin prvi postopek, na čakalno lista sva bila dana junija, sedaj septembra sem začela s KT, konec oktobra pa imam predvideno punkcijo!Od branja izvidov pa do pošte za začetek postopka so minili 3 tedni, tako da sva potem hitro dobila pošto in konec julija sva podpisala vse papire za umetno! Saj boš verjetno kmalu ti tudi dobila pošto in boš mogoče še letos prišla na vrsto! Vem da je težko čakati, ampak poskušaj čim manj mislit na to in čas bo hitro minil, vsaj meni se je zdelo dolgo to čakanje,pa da kje je še komaj ta oktober, no drug teden pa bom že začela s prvimi špikami! Ja jaz upam,da bo potekalo čim hitreje in se bo izšlo tako, kot je treba. Druga kot da čakam mi tako ne preostane. Tebi pa želim vso srečo s pikanjem. Sama si še ne predstavljam, kako mi bo to šlo od rok. Pa bo že.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 27.9.2010 15:57:07
|
|
|
|
latka
|
Saj niti sama ne vem kako se bom uspela špikat, me je malce strah vsega(moža pa še bolj ), ampak sem dovolj pogumna, bom malce stisnila zobe in upam, da se mi bo splačalo in bo pozitiven postopek!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 27.9.2010 16:54:42
|
|
|
|
mala06
|
Kaj vse moramo dati skozi, ampak se splača, da lahko pridemo do naših malih štručk
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 28.9.2010 8:37:52
|
|
|
|
talika81
|
latka, jaz tudi nissem vedela, kako se bom špikala. ampak sem pol ratala že pravi profi ... se navadiš. nimaš druge. tako da brez skrbi. vse gre, ko se navadiš. če bojo prenavljali, bojo po moje sam zmanjšano delali, tako kot lani. tako da se bodo verjetno čakalne dobe spet malo podaljšale. ja, res je, da moramo dati dosti stvari čez, da dobimo , ampak je na koncu vse poplačano, ko držimo naše v naročju.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 28.9.2010 9:12:29
|
|
|
|
mala06
|
Danes se dobila pošto iz Mb, da sem bila 22.9. dana na čakalno listo. Zopet se je malo prestavilo naprej in imam še vedno upanje, da bom še letos v postopku. Sem pač optimist.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 28.9.2010 9:31:13
|
|
|
|
talika81
|
zate. zdaj pa upam, da boš kmalu dobila pošto, da prideš na razgovor glede postopka. naj bo to še letos. mislim, da imaš kar dobre možnosti.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 28.9.2010 9:46:20
|
|
|
|
zaljubljena23
|
mala, super za pošto
< Sporočilo je popravil zaljubljena23 -- 28.9.2010 9:48:38 >
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 28.9.2010 9:53:11
|
|
|
|
mala06
|
talika81 in zaljubljena23 hvala za spodbudne besede in res upam, da pridem čim prej na vrsto! Kot sem zvedela je nekje 100 dni za čakat, če so podatki pravi. Sem vesela, da se je zopet malo prestavilo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?