|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
16.9.2010 14:46:37   
talika81
punce, kje pa ste vse danes? a se vse skrivate pred dežjem al kako?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 551
16.9.2010 17:50:23   
zaljubljena23
Mi smo imeli danes kontrolo v P v MB-ju in HB, da me več ne vidijouser posted image user posted image Načakala sva se ko nekakšna butca, vmes si je zdravnica privoščila še malico...Uro sva imela ob 11, ven iz bolnice pa sva prišla pol dveh user posted image
UZ, je bil danes sicer malo bolje narejen...Je bila bolj besedno navdarjena kot zadnjič...Srček, trebušček, ledvičke,...vse štima tako kot mora...Je vse ok...Težki smo že 825g in obrnjeni na glavico...Nama je tako lepo mahala, da se moj zeza, da je G kazala sredinski prst, ker je mamico pustila tako dolgo čakatuser posted image user posted image user posted image Vglavnem vse mere štimajo tednom N, edino glavica nas spet jezi...Moj G jo je zadnjič zmeril 56mm, tale danes pa samo 57mm, sicer je dejala, da jo bo zelo težko zmerila, ker je glavica full nizko user posted image ...Me je vprašala, če me kaj dol tišči, ampak me ne, razen takrat, ko res pretiravam in ne počivam...Aja, MV pa mi ni hotela zmerit, je rekla kakršen je, je user posted image user posted image Mam pa v torek svojega G, tako da bomo videli kako naprej..Kaj tale nizko ležeča glavica pomeni, ona mi ni znala odgovoriti na tole vprašanje user posted image ..Aja, vprašala sem še za spol, je šla gledat, pa se žal ni videlo....

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 552
16.9.2010 18:30:35   
športnica
pa da poročam kako je šlo pri meni: danes sem imela prvi UZ. zdravnica rekla da sta jajčnika oba lepa, sluznica OK in jutri začnem z Gonalom. Dozo imam enako kot v prvi rundi in sicer 4 dni po 225 in 4 dni po 150. če bo tako kot nazadnje, ko sem zelo hitro reagirala, bo punkcija naslednjo nedeljo. seveda upam da bo vse OK. user posted image joj kaj bi dala da tokrat rata. če ne drugega pa bi imela vsaj kakega zamrznjenčka. no, zaenkrat je še vse mogoče, upanje veliko in malo nestrpnosti. user posted image user posted image user posted image

lepo bodite. sej dež je tut super user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 553
17.9.2010 8:04:31   
drejčy

športnica user posted image user posted image user posted image

Jaz pa tudi grem danes na UZ da vidim kako kaj z mojimi folikli.Bom poročala.

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 554
17.9.2010 8:44:56   
talika81
zaljubljena, user posted image   user posted image   user posted image  za pregled. ja, sam pa res, kaj naj bi to pomenilo, da je glavica ful nizko? a to si imela še 1x morfologijo?

meni pa je prejšnji teden dr. na UZ srčka rekel, da imam zanekrat še medenično vstavo ooziroma da mi user posted image  leži bolj ko ne v prečni legi. pa sem mu kar verjela, ker ko je user posted image  aktiven, čutim brcike večinoma v spodnjem delu trebuha.

športnica, user posted image   user posted image  tudi zate za uspešen UZ in da je vse vredu. kar naj bo tako naprej.

drejčy, srečno danes na UZ in poročaj, kako je bilo.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 555
17.9.2010 12:50:04   
zaljubljena23
športnica, super da tako hitro napredujeteuser posted image user posted image user posted image

talika, jaz bolj mislim, da se je pikica toliko spustila nizko, ko se je obrnila..Ker nazadnje, ko je ležala v prečni legi je bila kar visoko, tudi sama posteljica...Tako, da za nizko ležečo posteljico menda ne gre..Vglvnem nisem toliko pametna, bom videla kaj bo rekel moj G v torek...Ja, to sem imela še enkrat morfologijo, kontrolo...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 556
17.9.2010 14:18:40   
drejčy

Tak moje drage, obljubljeno poročilo ni ravno rožnato.Pridelala sem samo štiri folikle v desnem jajčniku in v levem enega malega.V desenem so mere 12,16,17,18 in v levem 6.Ni ravno bog ve kaj, ampak prvič sem tudi imela samo pet pa je eden bil ravno prav, tako da pustimo se presenetiti.

Sem pa bila zelo presenečena,da v ponedeljek grem že na punkcijo, kar pomeni da jutri pade stopkauser posted image .Tako da bo ET po vsej verjetnosti v četrtek user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 557
17.9.2010 16:58:19   
športnica
IZVIRNO SPOROČILO: drejčy

Tak moje drage, obljubljeno poročilo ni ravno rožnato.Pridelala sem samo štiri folikle v desnem jajčniku in v levem enega malega.V desenem so mere 12,16,17,18 in v levem 6.Ni ravno bog ve kaj, ampak prvič sem tudi imela samo pet pa je eden bil ravno prav, tako da pustimo se presenetiti.

Sem pa bila zelo presenečena,da v ponedeljek grem že na punkcijo, kar pomeni da jutri pade stopkauser posted image .Tako da bo ET po vsej verjetnosti v četrtek user posted image

uuuu. bravo. lepo. držimo pesti, da še zrastejoin da na punkciji najdejo še kakega. to si imela drugi ultrazvok? po 8 gonalih? kako dozo pa si imela? drži se. joj jst sm tolj vesela tega vikenda. spanje in počivanje. meni pisano na kožo. si zaslužim user posted image user posted image user posted image

punce lepo se imejte

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 558
17.9.2010 19:55:05   
zaljubljena23
drejčy, super user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 559
18.9.2010 7:55:12   
drejčy

športnica ja to sem mela drugi UZ po osmih gonalih.Imela pa sem dozo 150.No jaz upam da je vmes eden tisti ta pravi folikel, čeprav ravno neke izbire ni user posted image Aha pa endometrij je bil včeraj 8,...

Neposredna povezava do sporočila: 560
18.9.2010 13:05:40   
talika81
važno je, da je samo eden in da je tisti ta pravi. vso srečo. user posted image

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 561
20.9.2010 20:18:57   
drejčy

Tako drage moje punkcija je za mano.Stanje se je od petka spremenilo, tako da sem danes imela osem foliklov.ET pa bi naj bil v soboto user posted image Toliko o mojem poročanju,....Kje pa ste sploh vseuser posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 562
20.9.2010 21:49:41   
pikachu
DREJČY čestitam, zdaj pa držim pesti da se čim več celic oplodi.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 563
21.9.2010 9:36:43   
talika81
IZVIRNO SPOROČILO: drejčy

Tako drage moje punkcija je za mano.Stanje se je od petka spremenilo, tako da sem danes imela osem foliklov.ET pa bi naj bil v soboto user posted image Toliko o mojem poročanju,....Kje pa ste sploh vseuser posted image

super, naj se jih čimveč oplodi in naj bodo vse kvalitetne ... držim pesti. user posted image

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 564
   [Brisano sporočilo]
21.9.2010 9:46:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu talika81)
  Neposredna povezava do sporočila: 565
21.9.2010 14:30:49   
zaljubljena23
user posted image user posted image user posted image drejčy, super za tako lepo število foliklov..Naj se jih čimveč oplodi

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 566
21.9.2010 20:05:46   
športnica
drage moje. upam da dogaja in folikli rastejo in jih je veliko. skos me po malem neki špika, sem napihnjena.
držte pesti za petkov ultrazvok user posted image user posted image user posted image

babnce, nič ne dogaja na tej temi. tam v sept/oktober ivf icsi je pa kr pestro. dejmo, dejmo, mal migat. mal poročajte. sm firbčna kako nam gre. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 567
22.9.2010 12:50:31   
SBDJ
čao! da se vam še jaz pridružim user posted image   Sem v 7 postopku v Mb. Prej sem bila na vseh 6 postopkih pri dr. rešu in glede na to, da nama ni uspelo sva se odločila za spremembo. Osebje v Mb je res zelo prijazno in strokovno, tako, da sva zelo zadovoljna. Zdaj jemljem femoden , v pon sem pa začela z diferilinom. Prvič imam tako dolg postopek, tako, da sem kar malo zbegana? :-)  V čet 30.9. imam UZ potem pa mi dajo navodila za naprej. Dobila naj bi Gonal. Punkcija naj bi bila tam 13.10. Skratka sem še ena, ki upa da bo kmalu srečka user posted image .
Prosila bi vas, če mi lahko katera pove kako poteka punkcija v Mb? Pri dr. rešu je bilo na živo, sem pa slišala, da ti v Mb dajo lokalno? Drugače kar spremljam vaš forum, vendar saj veste vse inf so dobrodošle :-)
Pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 568
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 13:51:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu SBDJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 569
22.9.2010 14:04:31   
talika81
dobrodošla med nami.

v MB imaš na izbiro - ali brez narkoze ali z narkozo. in če maš narkozo, imaš splošno narkozo, tako da lepo zaspiš za cca. 10 minut. user posted image

jaz sem izbrala narkozo in mi ni žal. ne čutiš nič.

Neposredna povezava do sporočila: 570
22.9.2010 14:50:54   
drejčy

Dobrodošla SBDJ med nami user posted image user posted image user posted image Boš vidla, v MB ti bo uspelo, saj si že marsikaj dala skoz in si res zaslužiš.Jaz sem samo punkicijo dala skoz v pon. in to pod narkozo.Kot so že napisale, zaspiš za cirka 10minut in ne čutiš ničesar.Potem še dve uri počivaš v sobi.In to je to.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 571
22.9.2010 15:01:20   
SBDJ
Super! Sigurno bom izbrala narkozo. Dr, reš ima teorija, da če pacijentka dobi narkozo, da so potem tudi jajčeca bolj lena. Je pa drugače punkica brez narkoze res zelo boleča, tako, da bom sigurno izkoristila to možnost.
Drejči tako kot si napisala res sva dala marsikaj skoz: imela sva naravno zanositev-prekinitev zaradi dawnovega sindroma, 2 izvenmaterične (odstanili en jajcevod) in en splav...skratka ni da ni. Tako da upam in verjamem, da nama sedaj uspe. Drejči katera zdravila si pa imela-tudi Gonal? Držim pesti, da bo čim več blastocist.
Talika in registrirana čestitike vidim, da vam je uspelo-srečke user posted image . user posted image  user posted image Sta sedaj na bolniški, ali je praksa, da se normalno dela ?

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 572
22.9.2010 19:07:50   
Zojatisa
Pozdravljene po dolgem času.
Nekaj me zanima moje menze še od nikoder oz takole je že en mesec me zeza mal se prikaže in zgine potem zdaj v ponedeljek in torek je bilo malo več ko sem bila že vesela da sedaj pa bo in bom končn lahko šla dat kri v MB je danes spet zginila .
in me zanima če je imela katera takšen primer malce me skrbi da nebi bilo kaj narobe saj nevem več kaj si naj mislim. lp 

(odgovor članu SBDJ)
Neposredna povezava do sporočila: 573
   [Brisano sporočilo]
23.9.2010 7:55:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu SBDJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 574
23.9.2010 8:40:52   
talika81
SBDJ, tako se govori. moraš biti pozitivna naprej, čeprav verjamem, da to vedno ni mogoče.

jaz sem bila na bolniški od punkcije do krvnega testa. pol pa sem se odločila, da grem poskusti malo delat. in sem še sedaj v službi. delat mislim nekje do konec oktobra, pol bom pa doma - bom mela mal bolniške, pa dopust bom še pokoristla. sred decembra pa se mi tako začne že P.

tako da je čisto odvisno, kako se počuti vsaka. in seveda, kakšna je narava dela. glede na to, da jaz nimam fizičnega dela, ampak delam v pisarni, mi je malo lažje hodit v službo kot pa tistim, ki imajo stoječe delo.
sam mi bo pa vožnja počasi delala malo težav. ampak bom že nekak.  

Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?