|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
3.5.2013 6:49:30   
športnica
Spet mal pokukam na to temo ...

Latka cestitke za plusek in drzim pesti za srcka ali dva. Jaz sem bila kar zivcna v cakalnici, porem pa velik nasmeh ko sem sla vn, tko da mozu ni blo treba nc rect, sam solze in smeh ;)))))

Se vedno sem v mislih z vami, vedno bom user posted image , stare borke drzte se in veliko srece v prihodnjih postopkih. jaz odstevam, prigurala sva do konca in imam rok cez dobra dva tedna. Komi cakam .... Tezko pricakovana strucka bo tole ;))))

Pozdravcek in lep petek vsem

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
3.5.2013 7:25:29   
coala
čestitke športnica ,želim ti čim lažji porod da čimprej objameš svojegauser posted image

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
3.5.2013 21:41:43   
ninocka26
Športnica super, da si že na koncu. user posted image Čim lažji porod, pa sporoči veselo novico, da cartate.

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
6.5.2013 14:31:08   
coala
latka nič ne javiš,kako je z tvojim ultrazvokom...upam da vse vredu in si vidla srčka

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
6.5.2013 15:39:09   
latka
O coala, lepo da misliš name. Ja prvi UZ smo imeli že 23.4. in pričakujemo dva sončka. V sredo me čaka UZ že pri osebnem G, pa upam, da pikici lepo rasteta.

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
6.5.2013 15:49:53   
coala
ooooo a kr dvaaa kako ti je pa to uspeloo čestitam res,mi je kr srce zaigralo ob tvoji novici upam da mi dobimo vsaj enega v tem zadnjem postopku.Bi pa imela še eno vprašanje zate jaz sem zdaj na čakalni listi od 26.4.in za tole histeroskopijo,men se zdi da mi je rekla,da me oni pokličejo in pol jaz kličem za datum.Si tudi ti imela tako?Pa,seveda lepo rasteta tvoji pikici sploh ne mislit drugačeuser posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
6.5.2013 16:06:18   
latka
Jaz sem morala klicati njih prvi da M in potem čakati, da me oni pokličejo nazaj za datum. Če te tisti mesec ne pokličejo nazaj, pa moraš naslednji mesec ponovno klicati na prvi da M, razen če je vikend vmes, potem kličeš v poned. in poveš, kdaj je bil prvi dan.

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
6.5.2013 21:54:45   
ninocka26
Latka kar dva. Čestitke user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
7.5.2013 13:05:50   
napalmica
Punce.... sem 7. dan po ET (ET 5. dan), včeraj so se mi začeli rjavi izcedki, ki pa se danes zaenkrat ne stopnjujejo, so pa prisotni. Včeraj me je tudi ful zvijalo, danes niti ne. Izcedek sicer soupada z mojim naravnim ciklusom, ko sicer ponavadi fašem user posted image . Jemljem Dabroston 3x1.
Kaj mislite, ali je še možnost zame (to je sicer moj 4. ICSI), ali pa se izcedek pač samo ne bo spremenil v M, dokler jem Dabroston? Kakšne izkušnje imate Mb-jevke, tiste ki vam je uspelo in tiste, ki vam ni?

Hvala za mnenja!

I asked god for a flower, he gave me a garden, I asked god for a tree, he gave me a forest, I asked god for an angel, he gave me you !

Neposredna povezava do sporočila: 4109
7.5.2013 13:11:59   
iris1978

IZVIRNO SPOROČILO: napalmica

Punce.... sem 7. dan po ET (ET 5. dan), včeraj so se mi začeli rjavi izcedki, ki pa se danes zaenkrat ne stopnjujejo, so pa prisotni. Včeraj me je tudi ful zvijalo, danes niti ne. Izcedek sicer soupada z mojim naravnim ciklusom, ko sicer ponavadi fašem user posted image . Jemljem Dabroston 3x1.
Kaj mislite, ali je še možnost zame (to je sicer moj 4. ICSI), ali pa se izcedek pač samo ne bo spremenil v M, dokler jem Dabroston? Kakšne izkušnje imate Mb-jevke, tiste ki vam je uspelo in tiste, ki vam ni?

Hvala za mnenja!

Jaz sem imela malo, ampak res malo izcedka 2.dan in 5. dan po ET. Ampak tega izcedka je bilo tako malo, da se je samo videlo samo na wc papirju 2x, ko sem šla lulat. Tudi jaz sem takrat jedla Dabroston tablete. V glavnem nam je takrat navkljub temu izcedku uspelo in smo že v trinajstem tednu :-)

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20732;19/st/20131117/dt/6/k/fabf/preg.png[/img]

(odgovor članu napalmica)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
7.5.2013 13:17:52   
napalmica
Iris hvala in čestitke!!! Čestitke tudi latki za dvojno srečo in vsem ostalim!!!

I asked god for a flower, he gave me a garden, I asked god for a tree, he gave me a forest, I asked god for an angel, he gave me you !

(odgovor članu iris1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
7.5.2013 21:53:17   
rozica86
Coala jst sm tut v mb. Za mano sta dva neuspešna iui-ja. Danes smo se z dr. dogovorila da gremo naprej na ivf. Tako sem se danes tudi narocila na posvet pred ivf. Posvet bo 24.6.2013., pri dr.gavričevi. Zanima me kako potekajo stvari naprej, ker sestra mi je rekla da je konzilij vsak teden in potem dobiš po pošti da si na čakalni vrsti. Ta naj bi bla zdej nekje 2-3mesece. A Katera kaj ve kako je to potem naprej po tem ko si na čakalni. Kdaj zacneš z kontracepcijskimi in koliko časa. Pač kolko je povprečna čakalna.

Mama pa vse preiskave narejene od laparo, histero, hsg, hormone, 2-krat spermiogram,spb. Vse kar je potrebno pred ivf, saj sma že mela en postopek pri resu.

Če katera ve kaj naj napiše?

Hvala za odgovore

(odgovor članu napalmica)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
10.5.2013 15:40:02   
coala
rozica86,jaz sem zaj na čakalni listi so rekli 10 tednov ostalo pa vem glih tolk kot ti,da začneš najprej s kontracepcijo,pol pa s postopkom,s tem,da jaz še mam histeroskopijo vmes pa spet ne vem kdaj ker zaj sem šele na čakalni listi in se mi zdi da tole ambulantno histeroskopijo nardijo en mesec ali dva pred postopkom.Ko dobim zaj ta mesec M. bom poklicala v MB in vprašala kako in kaj.

(odgovor članu rozica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
12.5.2013 19:57:04   
Pommaranca
Pozdravljene borke,

na kratko moja zgodbica; 3x pri Rešu-nikoli uspešno. 20.6. imava prvi posvet v MB-ju. Od Reša sva pobrala vso dokumentacijo (2x spermiogram, moževa genetika, za oba SPB, zame 2x FSH in 1x AMH). Možev spremiogram slab-vendar za ICSI dovolj semenčic. Jaz nisem opravila nobenih drugih preiskav, razen hormonov.

Tisto kar me zanima pa je; kakšna je kaj čakalna doba za začetek postopka od prvega posveta? Vem, da je od para do para različno, pa vseeno, če je bila katera v podobnem primeru kot midva in ve mogoče vsaj približno?

Drugače vas pa berem dokaj redno in tudi občudujem vsako od vas, ki se bori in ne odneha dokler ne uspe! Vsaka ima pravico biti mama!
Verjamem, da bo tudi nama enkrat ratalo!

Lep pozdrav user posted image

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
14.5.2013 16:51:30   
BB09
Pozdravljene

se bom kar k vam pridružila, ker sva z mojim zamenjala kliniko in greva v MB, upam da bolj uspešno kot do sedaj. Pommaranca imam enako statistiko kot ti 3X pri Rešu neuspešnouser posted image 1. avgusta 1 posvet v Mb, sem tudi jaz vso dokumentacijo že dobila, tako da jo nesem s seboj na posvet. Glede na to da je pri naju problem pri možu mi je zelo prijazna sestra po telefonu kar rekla da bi lahko šla v nov postopek konec jeseni v začetku zime user posted image bova videla kako se bo vse odvijali po 1 posvetu. Mož je tudi že naročen pri andragogu .
Kolliko časa ste imele kontracepcijske tablete? Koliko obiskov v kliniki je povprečno do začetka postopka?
Sem se že sprijaznila da bova morala še malce počakati , a da bi bilo vsaj tokrat uspešno, ker pa na to nimava prav veliko vpliva držim pesti in upam da najboljšeuser posted image . ZA vse sotrpinke na tem forumu držim pesti in pošiljam veliko pozitivne energije

(odgovor članu Pommaranca)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
14.5.2013 17:04:08   
jona klara
user posted image NAM PA SPET NI USPELO.latka- čestitke ob dvojni sreči, dsreča se po nesreči zduplira in imaš sedaj dvojno, res bravo in vse dobro ti želim, res je prelepo to prebrati.KOLIKO ZARODKOV PA SI IMELA' VSE BLASTOCISTE?UŽIVAJ Z user posted image user posted image
NAM PA SPET NI USPELO, sedaj se odločam ali iti na spontanega ali zadnji postopek pokuriti kasneje, ker sedaj imam 7 foliklov, pa še hormone v sebi....no pa ker grev še v postopek sem izgubila službo pri dr. za nedoločen čas, ker ga bolbniška preveč stane.jupiiiii

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu BB09)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
14.5.2013 19:49:24   
latka
jona klarauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Hvala za čestitke. Imeli smo 5 blastocist, 2 so mi vstavili, 3 pa so jih zamrznili.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
14.5.2013 20:34:24   
Pommaranca
BB09 me veseli-čeprav bi raje videla da ne-da je še ena s podobnimi težavami user posted image

Wau, pa to je super, če bomo že letos na vrsti user posted image Sva se pripravila na spomladi 2014.

Kako pa to, da je mož že prijavljen pri andrologu? Ali vama je sestra tako svetovala? Lahko poveš kaj več prosim. Bi se potem tudi moj prijavil. Pri katerem zdravniku pa sta naročena za 1. posvet? Midva sva pri dr.Reljiču.

Bila sem nedavno pri svojem osebnem ginekologu in mi je izrekel zelo vzpodbudne besede! Predvsem pa je podprl najino odločitev o menjavi klinike in seveda svetoval MB. Pravi, da so tam bolj ustrezni za zahtevne primere!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
14.5.2013 21:13:22   
BB09
Pommaranca , da bova letos na vrsti sem vzela malce z rezervo, ker punce na forumu imajo drugačne izkušnje, ampak bova videla po prvem posvetu,Na kliniko sem klicala takoj po 3 neuspele poskusu in sem imela veliko vprašanj glede postopkov in dela v MB in ker se nisva mogla odločiti ali zamenjati kliniko ali ne , tako da si je sestra na telefonu vzela čas in mi je vse razložila sva se pogovarjali skoraj 30 minut, in ker je problem pri možu mi je svetovala oz kar naročila še moža za pregled. Tako da če je pri njem problem pokliči in ga naroči, v kolikor pa so pri njemu izvidi o.k., mislim, da jih ne naročajo k andragogu. Ojo kaj veš da sploh nisem vprašala pri katerem zdravniku svauser posted image kaj je pomembno pri katerem zdravniku si?
Meni jih je tudi veliko priporočilo MB, tako da bova videla kako bo.

jona klarauser posted image user posted image

latka tebi pa čestitkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4119
15.5.2013 6:36:01   
Pommaranca
Jutro,

ne mislim, da ni pomembno ker so vsi zelo hvaljeni. Tudi midva nisva nič izbirala, ko naju je prijazna sestra vprašala h kateremu zdravniku želiva. In potem je rekla; OK, potem vaju bom pa vpisala k tistemu zdravniku pi katerem je ratalo moji poročni priči user posted image
Sem pisala mail sestri, ki mi je sporočila, da je prejela napotnico, kaj ona meni, ali naj se prijavim k andrologu že sedaj. Tako da že čakam odgovor user posted image Sicer sem pregledala njihovo spl.str. in ugotovila, da je dr.Reljič ravno takrat (datum in ura) ko sva midva naročena v androloški ambulanti (vsak četrtek od 8.30 do 11.45). No kakor koli, počasi se bo začelo dogajati user posted image Čutim, da bi lahko bilo konec leta 2013 zame čarobnouser posted image

(odgovor članu BB09)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
28.5.2013 10:13:24   
Anonimen
Pozdravljene vse,

potrebujem informacijo in ker ste tukaj najbolj vpete v dogajanje glede IVF, mi boste 100% znale odgovoriti.

In sicer midva bi šla v mesecu septembru po pingvinčke v MB, zdaj me pa zanima, ali katera kaj ve, če so za pinginvčke kakšne čakalne vrste in koliko prej se je potrebno naročiti, da res prideš septembra na vrsto, no ok tudi če bomo oktobra ne bo neke silne panike :)

hvala vsem

Neposredna povezava do sporočila: 4121
28.5.2013 12:45:15   
lale

Anonimna, ko dobiš v septembru menstruacijo pokličeš in javiš prvi dan menstruacije, ampak odvisno kateri postopek imaš, če imaš svoje ovulacije, potem boš imela spontani postopek ali če nimaš svojih ovulacij, potem pokliči že v avgustu, da ti pošljejo estrofem, katerega moraš že jemat 1.ali 2. dan menstruacije. V obeh primerih pa pokličeš in javiš sestri, da si dobila menstruacijo in poveš, če boš imela spontani ali stimuliran postopek. Ni ti pa treba nič čakat. Če imaš spontani postopek si naročena če se prav še spomnim 8. ali 9 dan menstruacije na ultrazvok in tam ti potem dalje povedo. Ni pa nobene čakalne vrste pri eskimčkih. Eden od mojih eskimčkov je trenutno v mojem srčku, tako da kar pogumno:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
28.5.2013 13:43:51   
talika81
anonimna, jaz ti svetujem, da jim pišeš na mail - ker sedaj majo tako prakso, da te najpre pokličejo na kratek razgovor, da se pogovoriš z njimi, kako in kaj je glede postopka s prenosom zamrzjenčkov.
drugače pa pri ETZZ ni čakalne dobe. pokličeš 1. dan menstre, da dobiš datum za prvi UZ. potem dobiš testerje za ovulacijo in ko je test pozitiven, jim javiš, da ti povejo, kdaj imaš prenos. ponavadi je prenod 6. dan po pozitivnem testu glede ovulacije. je pa uspešnost nižja pri postopku z zamrzjenčki.

no, ko smo ravno pri ETZZ - jaz vam moram povedat, da je bil pri nama 4. ETZZ uspešen - danes sem imela krvni test. ki je potrdil, da sem user posted image . sem zelo vesela. prvi UZ imam 11.6. tako da punce ne obupat in mislit pozitivno naprej.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
28.5.2013 16:48:18   
ninocka26
Talika čestitke user posted image

Se vam pa tudi jaz spet pridružujem v boju za še enega user posted image . V petek imava prevzem protoka, tako, da takrat točno izvem kdaj bom spet v postopku. Je šlo pa neverjetno hitro, jaz sem računala, da bova šele naslednje leto v postopku.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
29.5.2013 8:26:54   
Anonimen
Punce, hvala vam za vse informacije, super ste user posted image user posted image user posted image

Talika, čestitke za uspešen ETZ, mogočo bo pa tudi nam uspelo ponovno letos, komaj čakam da moji princeski/lumpi dobita družbo

Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......