|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
22.3.2013 9:00:35   
Anonimen
dobro jutro punce,

imam nekaj vprašanj za vas , ki ste v MB.
Jest sm dala v Lj skozi 3 postopke + 1x zamrznenčka in ker so rezultati vsakič slabši sem se odločila da zamenjam kliniko. Vse imate večinoma iz postopka v postopek boljše rezultate glede celic jest pa katastrofa. 1. postopke 6 blastocist, 2. 1 blastocista, 3. 2 morule, groza. Itak vsakič -.

Me pa zanima, ko menjaš kliniko a rabiva oba napotnico, da se naročiš za 1 pregled in ali lahko dobiš novo napotnico preden ti poteče prejšna , ker meni prejšna v LJ še pol leta velja.

Ali v mariboru vsa zdravila , ki jih potrebuješ za postopek dobiš na kliniki ali je potrebno tako kot pr dr. Rešu hodit kaj iskat v italijo?

hvala za odgovore

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4051
25.3.2013 7:46:26   
coala
anonimna jaz sem poklicala V Mb in mi je rekla,da rabim novo napotnico za njih ,da me bo kar vpisala za prvi razgovor in da morm napotnico po pošti poslat,partnerjevo pa pol zraven prnest ko pridem na razgovor.In sem šla h ginekologinji in rekla da bi rada poskusila še drugje in mi je brez problema napisala napotnico,saj nova staro izniči se mi zdi da sem nekje to prebrala :-).

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
25.3.2013 14:15:42   
iris1978

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

dobro jutro punce,

imam nekaj vprašanj za vas , ki ste v MB.
Jest sm dala v Lj skozi 3 postopke + 1x zamrznenčka in ker so rezultati vsakič slabši sem se odločila da zamenjam kliniko. Vse imate večinoma iz postopka v postopek boljše rezultate glede celic jest pa katastrofa. 1. postopke 6 blastocist, 2. 1 blastocista, 3. 2 morule, groza. Itak vsakič -.

Me pa zanima, ko menjaš kliniko a rabiva oba napotnico, da se naročiš za 1 pregled in ali lahko dobiš novo napotnico preden ti poteče prejšna , ker meni prejšna v LJ še pol leta velja.

Ali v mariboru vsa zdravila , ki jih potrebuješ za postopek dobiš na kliniki ali je potrebno tako kot pr dr. Rešu hodit kaj iskat v italijo?

hvala za odgovore

Jaz ti lahko povem, da zdravila, ki jih potrebuješ dobiš v ambulanti in ni potrebno hodit v tujino po njih. Jaz sem morala v lekarno samo po tablete Femoden in Dabroston (progesteron). Pa še to lahko greš kar tam v lekarno zraven UKC-ja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
28.3.2013 14:09:58   
coala
Oj punce zdaj bi pa še jaz mela eno vprašanje že ves dan kličem v MB,da se naročim za ultrazvok so rekli,da morm poklicat ko dobim menstruacijo,pa se nihče ne javi,mi kr govori,da številka trenutno ni dosegljiva,pa ne vem kaj bi bilo saj je stacinarni telefon to ne gsm.A mogoče katera ve zakaj,številko mi je dala sestra tam v ambulanti tak da sigurno je prava.

(odgovor članu iris1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
28.3.2013 14:20:18   
talika81
coala, jaz sem vedno klicala na 02 321 24 62. moraš pa biti vztrajna, ker jih je težko dobiti. imaš pa še čas sedaj danes klicati do 15. ure.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
2.4.2013 22:14:55   
Serendipity
coala - Uh, te čisto razumem. Meni je enkrat rekla, da lahko komot mail pošljem. :) Ok, za naročanje na UZ je bolj nerodno. Ampak na mail ti zelo ažurno odgovorijo - le podatke napiši zraven (priimek ali pa emšo), da te najdejo v bazi. :) Mi je pa takrat tudi omenila, da so najhujši ponedeljki in da je pravi čudež, da dobiš takrat prosto linijo. :)
Upam, da si lepo zrihtala.

Vso srečo punce!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
3.4.2013 9:26:24   
jona klara
jutro
mene pa zanima, če katera ve koliko je lahko največ celic v enem foliklu, če obstaja sploh pravilo ali ne, vem čudno vprašanje
pa vsem srečno v postopku, sploh pa stare borke, da čimprej zagledate vse plusek

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
3.4.2013 12:14:08   
witch
coala evo tudi sama že ceel dan kličem in ne dobim nobenega. Zdaj sem poslala mail in čakam na odgovor.
Pravijo, da se tudi na uz lahko preko maila naročiš.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
3.4.2013 14:22:12   
coala
witch,jaz sem kasneje dobila na tisto št. ki jo je napisala talika 81,sem naročena 10 aprila,a mi lahko katera pove kaj pogledajo na tem UZ in zakaj je tolk pomembno kateri dan cikla je to.Jaz mam itak take probleme s tole M.mam 4-5 dni izcedke rjave barve pol pa še 7-8 dni prave M.Krče pa take,pa bolečine grozne.Sem se tud že odločila,to je moj zadnji postopek če nam je namenjeno bo,če ne pa ne,saj itak je starostna meja 43,razen,če lahko greš kasneje tudi samoplačniško V Mariboru mislim.Saj vem pravijo ne obupat ampak enih psihičnih naporov pa daš skoz s temi postopki.
Za celice pa ne vem lahk je 0,lahk pa tud več 2,3,4 odvisno kolk si produktivna.

< Sporočilo je popravil coala -- 3.4.2013 14:24:44 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
3.4.2013 14:37:50   
iris1978
Jona klara- jaz vem, da sem imela na zadnjem UZ vsega skupaj nekje 8 foliklov, celic pa je bilo na koncu 17.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
3.4.2013 16:09:49   
aprilčka2013

IZVIRNO SPOROČILO: coala

witch,jaz sem kasneje dobila na tisto št. ki jo je napisala talika 81,sem naročena 10 aprila,a mi lahko katera pove kaj pogledajo na tem UZ in zakaj je tolk pomembno kateri dan cikla je to.Jaz mam itak take probleme s tole M.mam 4-5 dni izcedke rjave barve pol pa še 7-8 dni prave M.Krče pa take,pa bolečine grozne.Sem se tud že odločila,to je moj zadnji postopek če nam je namenjeno bo,če ne pa ne,saj itak je starostna meja 43,razen,če lahko greš kasneje tudi samoplačniško V Mariboru mislim.Saj vem pravijo ne obupat ampak enih psihičnih naporov pa daš skoz s temi postopki.
Za celice pa ne vem lahk je 0,lahk pa tud več 2,3,4 odvisno kolk si produktivna.

Coala razmišljaj pozitivno, v MB so carji in se ti posvetijo tako kot se zagre...

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
5.4.2013 9:27:14   
talika81
coala, a imaš to sveži postopek ali z zamrzjenčki? odvisno od tega. UZ na določen dan ciklusa je pomemben zaradi tega, da vidijo, če se kaj dogaja pri tebi - torej, če imaš kaj foliklov, kako so veliki itd. lahko pa tudi ti komot kaj vprašaš, če te kaj zanima. sej to že pa itak veš.

drgač pa coala, ne obupat, tudi zate bo prišla sreča. zagotovo.

tudi midva greva sedaj po zadnja dva zamrzjenčka. zgleda, da tudi v tretje ni uspelo. danes je 11. dan po ETZZ, test je bil -, user posted image še ni. tako da samo pričakujem, kdaj se bo ulila.
in sestra Jasna mi je rekla, da za ponovni postopek umetne ni več dolga čakalna doba.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu aprilčka2013)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
5.4.2013 9:43:28   
latka
talika81, si imela ETZ na materinski dan? Sta bila mogoče zjutraj tam s vajino pupiko?

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
5.4.2013 9:59:25   
talika81
ja, latka. to smo bili mi. user posted image Brina je bila malo bolana in nisva imela druge možnosti, kot da jo vzameva s sabo. a si bila ti tudi tam?

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
5.4.2013 10:29:07   
latka
Ja, nasproti vaju sva stala, zraven wc.user posted image Ko bi le vedela, da si to ti, joj.user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
5.4.2013 10:31:12   
talika81
a res? pol pa škoda, da nismo tega vedeli. sej Brina je bila takrat še pridna, ker ni bila navajena okolja, drugače pa pravi živko. user posted image

a si v postopku?

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
5.4.2013 10:35:57   
latka
Ja, v ponedeljek imam krvnega. Midva sva tudi čakala za razgovor, če bo ET.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
5.4.2013 10:37:58   
talika81
jaz bi tudi mogla met v ponedeljek krvnega, pa ga zgleda ne bo. pa sej bo enkrat, a ne? sem sedaj, ko že imam enega sončka doma, drugačna - se ne obremenjujem, če ne rata. slej ko prej bo.

a si že delala test? močno, močno držim pesti, da tokrat uspe in da bo srečno do konca.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
5.4.2013 11:22:37   
latka
Seveda ti bo ponovno uspelo, saj enkrat ti že je in ni dvoma, da ti ne bi spet.
Pri meni je še zaenkrat belina in +.user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
5.4.2013 11:26:42   
talika81
user posted image user posted image user posted image sem zelo vesela zate oziroma za vaju. srečno do konca.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
5.4.2013 15:16:32   
jona klara

LATKA- čestitke iz srca, a to z zamrznjenčkom? srečno še naprej

< Sporočilo je popravil jona klara -- 5.4.2013 15:17:39 >

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
5.4.2013 16:27:00   
latka
Tokrat sta bila sveža zarodka. Upam, da krvni potrdi nosečnost, ker sem zelo napihnjena(hiperca).

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
5.4.2013 22:45:31   
ninocka26
Latka čestitke user posted image in srečno še naprej!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
7.4.2013 19:55:27   
coala
latka čestitke še z moje strani vso srečo in držim pesti,Talika81 ,i je žal zate res a to si mela sveže zarodke da greš zaj po zamrznjenčke,saj zamrznjenčki se raje primejo se mi zdi.To je moj prvi postopek v MB ,tak da bojo sveži zarodki če bojo,zamrznjenčkov nisem imela nikoli kljub lepemu številu celic pri Dr Rešu.

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
9.4.2013 7:47:54   
talika81
latka, kako je bilo na krvnem? upam, da je vse ok. pij čimveč tekočine, če sumiš, da je hiperca.

coala, ne, to je bil že tretji poskus z zamrzjenčki. tako da imava sedaj še en poskus z dvema zamrzjenčkama. bomo videli, drugače pa gremo v nov postopek.
mah ne vem, coala, pri meni se je v prvo v svežem postopku prijelo.

punce, a ve, ko ste po ET, dosti počivate? ker jaz kao počivam tisti dan, ko imam ET, potem pač migam. ne morem biti pri miru, poleg tega mi tudi Brina ne da miru. Ampak tako ali tako mislim, da če je namenjeno, se bo prijelo, a ne? user posted image

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......