|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
29.5.2013 9:03:25   
iris1978
Talika jeeeeeeeeeeee :-) Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
29.5.2013 10:00:53   
napalmica
Talika81 čestitekeeeee user posted image user posted image user posted image !!!! In mirno do konca user posted image !!

Mi smo pa v ponedeljek videli user posted image user posted image .... ful dober filing user posted image . Moji rjavi izcedki sicer še kar trajajo (že 23 dni), ampak očitno sem ena izmed srečnic, ki jih imajo. user posted image

I asked god for a flower, he gave me a garden, I asked god for a tree, he gave me a forest, I asked god for an angel, he gave me you !

(odgovor članu iris1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
29.5.2013 16:07:15   
witch
talika user posted image user posted image user posted image četitke in mirno do konca.

naplamica user posted image user posted image user posted image za dva srčka. Tudi ti srečno in mirno do konca.

Pa da vam še jaz vlijem malo optimizma in volje. Tudi nama je uspelo v postopku IUI. Mala pikica pridno raste, videli smo user posted image tak da sem veselaaaaa. Čeprav nisem verjela v uspeh iuija in šla čisto brez pričakovanj, samo da se opravijo da gremo naprej v postopek, je uspelo. Tak da ne izgubiti upanja in volje. Enkrat bo vsem uspelo. V prvem, drugem, petem postopku. Čeprav je pot včasih težka, je važen samo tisti cilj ki nas čaka. Držim pesti za vse.

ps. talika bosta pa najina 2 dni narazen rojena user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 29.5.2013 16:10:44 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu napalmica)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
29.5.2013 22:44:35   
ninocka26
Witch kako lepa novica. Vse naj naj še naprej.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
30.5.2013 7:35:15   
talika81
witch, user posted image zate.

napalmica tudi zate super. user posted image zgleda, da bo konec leta in v začetku prihodnjega ponovno pestro v porodnišnicah. user posted image

vsem srečno do konca.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
30.5.2013 19:36:30   
BB09
talika81 in witch čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image in srečno do konca

naplamica super za dva srčka user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
31.5.2013 11:14:57   
napalmica
Hvala vsem za čestitke user posted image

Witch čestitke tudi tebi!!!! user posted image user posted image

Talika ja konec leta bo prav noro po porodnišnicah kot kaže, že če gledam temo april/maj, je ful nosečk user posted image

Jaz imam PDP nekako 15.1.2014, ampak glede na to, da sta dva, zna bit tam okrog Božiča user posted image .

I asked god for a flower, he gave me a garden, I asked god for a tree, he gave me a forest, I asked god for an angel, he gave me you !

(odgovor članu BB09)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
31.5.2013 13:54:01   
coala
napalmica,talika čestitke še z moje strani,jaz sem pa ravno dobila pošto,da imam začetek priprave za poseg v juniju in imava razgovor 10 junija.Se pa morava oglasit v pisarni OBMP v pritličju,me pa zanima,to ni dol po stopnicah kamor sva hodila do sedaj?verjetno po tistih stopnicah gor a ne?Niso me pa nič klicali nazaj za histeroskopijo,ko sem javila M.tako da verjetno naslednji mesec.Zele sem spet dobila malo upanja ko vas je tolk user posted image user posted image .Mogoče pa tudi jaz sedaj v zadnjem postopku.Sem pa zelo hitro prišla na vrsto glede na to sem mela 1. razgovor februarja,sem računala nekje avgust september.Držte se punce,držim pesti za vse vas.

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu napalmica)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
31.5.2013 17:16:12   
witch
Hvala vsem za čestitke user posted image user posted image

No jaz pa imam datum 13.1. To bo pestro po bolnicah user posted image ja izgleda je tista kratka pomlad res prebudila naše hormončke user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
31.5.2013 22:31:00   
ninocka26
Coala midva sva imela danes razgovor za postopek. V postopek greva avgusta. Na tem razgovoru ti bodo dali kontracepcijske tablete, ti povedali kakšen postopek boš imela in datume za prevzem zdravil, UZ, začetka injekcij, punkcije in ET.

Za razgovor greš pa po stopnicah gor v prvo nadstropje, potem pa levo po hodniku in na desni strani so odprta vrata in notri sestra, njej data kartice in povesta, da sta prišla na razgovor, dobila bosta tudi dve izjavi za podpisat. Potem vaju pa pokličejo v drugo sobo, kjer vama vse razložijo.

< Sporočilo je popravil ninocka26 -- 31.5.2013 22:32:52 >

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
1.6.2013 9:45:33   
coala
ninocka26 hvala i za informacijo,a to pomeni da boš sedaj 2 meseca jemala kontracepcijske al kako.

Neposredna povezava do sporočila: 4136
1.6.2013 14:39:10   
ninocka26
Coala jaz imam direktno vključitev v postopek, se pravi nisem nič na tabletah, ker imam probleme s pritiskom in ledvicami. Če bi mi jih pa dali, bi pa očitno bila res na tabletah do avgusta. Sem ti samo želela povedati, da bova očitno skupaj v postopku, ker imajo sedaj razgovor tiste, ki bodo v postopku avgusta.

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
1.6.2013 19:49:39   
coala
ninocka26 jaz bom verjetno šele septembra če mam 10.6. šele razgovor al pa res avgusta mogoče,saj ni važno,samo da bo a ne,avgusta še jaz nisem imela postopka pa tud septembra ne mogoče so pa to moji meseci user posted image ,v glavnem danes sem si nabavila cink in selen,matični mleček tud že imam,razmišljam še,da bi si naročila še fertilup.Je reko moj da bom prišla proč od vseh teh tablet user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4138
6.6.2013 19:15:22   
coala
oooj babnce,je vse nekam potihnilo tu gor.Bi pa jaz imela eno vprašanje,ker mam v ponedeljek razgovor za postopek,pa me zanima koliko časa ste čakale.Jaz mam uro ob 11.40.

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
6.6.2013 21:35:05   
ninocka26
Pri nama do sedaj niso kaj dosti zamujali. Kakšnih 10 minut sva počakala in sva bila na vrsti. Je pa verjetno tudi odvisno ali ima par pred vama kaj vprašanj, takrat se pa zna zavleči.

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
7.6.2013 19:53:18   
Jilliann_
Pozdravljene drage soborke,

imam eno vprašanje. Kdaj ti v MB pošljejo obvestilo o uspelih zamrznjenčkih? Te pokličejo ali pa ti pisno sporočijo (v primeru, da so oz niso uspeli)? Sem trenutno med 'trepetalkami', ki pridno odšteva neskončne dneve čakanja in upa na plusek pa rabim 'tolažbo', da nas čakajo vsaj zamrznjenčki, če se nam ta pikec ne prime ... user posted image user posted image

Lp, J

Neposredna povezava do sporočila: 4141
7.6.2013 20:33:19   
BB09
pozdravljene,

mož je imel pregled v andragoški ambulanti in je s seboj vzel vse izvide tudi moje + terapije iz vseh prejšnjih postopkov in je dr.Vlaisavljević, še meni napisal kup napotnic za kri za hormone, UZ,... mojemu pa genetiko in hormone, tako da imava v avgustu že branje izvidov user posted image so pa takooooo vsi prijazni , morem reči da sva se po dogem času počutila kot človeka, dobila sem občutek kot da jim ni vseeno za najin problem, in verjamem da se potrudijo prav za vsak par , resnično prijetno presenečena in mislim,da bi lahko bili vsem v zdravstvu za zgled

(odgovor članu Jilliann_)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
7.6.2013 20:55:45   
lucylu222
Pozdravljena Jilliann;

na pošto boš malo predolgo čakala, zato jim raje pošlji mail. Jaz sem imela 25.5 transfer (sobota), pa sem potem kr v ponedeljek mail poslala in dobila odgovor mnda v 10-ih minutah koliko imava zamrznjenčkov. user posted image Na maile odgovarja sestra Jasna ki je zelo prijazna. Če slučajno nimaš maila: ivf.mb@ukc-mb.si .Veliko sreče, upam da ti uspe že sedaj!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4143
9.6.2013 20:44:33   
Jilliann_
lucylu222 - hvala za odgovor! Bom jih jutri zjutraj kontaktirala. So res hitri po mailu. :)

BB09
- jap. Res je. Neverjetno prijazno osebje! Vsaka jim čast! Vama pa vso srečo v postopku!

p.s.: Uh, se dnevi vleeeeeeeeeeeeečeeeeeeeeeeejooooooooooooo!

(odgovor članu lucylu222)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
13.6.2013 10:53:42   
ninocka26
Coala kako je šlo? Kdaj začneš?

Neposredna povezava do sporočila: 4145
14.6.2013 16:34:25   
coala
oj ninocka26,sva bila že pred določeno uro tam in sva počakala ene 10 minut niti ne pa sva že bila na vrsti.In imava določeno že vse.Me pa čudi ker je vse drugače :-) pri Dr.Rešu,sem začela z injekcijami 2 dan M.tukaj pa ne,tukaj pa tablete do 25.8.pol dobim M.,....29.8.Uz,pol pa šele ampule. Čisto drugače kot tam.Pol punkcija pa predvidoma po 10.septembru.To mi pa res ni jasno zakaj se začne z injekcijami šele skoraj konc menstruacije.

Neposredna povezava do sporočila: 4146
14.6.2013 17:35:28   
_tamika_
Hey. A se lahko tudi jaz pridružim?
Aprila sem imela prvi postopek ki pa je bil neuspesen...zdaj v torek imam pa UZ in cakamo na ovulacijo in datum transferja....sem zelo vesela da imam zamrznjencke,saj so mi injekcije bile grozne...user posted image
kako ste kaj ostale? kdaj imate krvnega tiste ki ste po transferju?
nic...lepo se imejte pa vso sreco

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
18.6.2013 14:03:17   
_tamika_
En lep soncen pozdrav!

Kje ste punce?
Jilliann_ kako kaj kaze pri tebi. a si ze imela test?
No naj vam povem da imam jaz transfer nekje proti koncu naslednjega tedna.hja... kako cas bezi.ni dolgo nazaj ko smo bili razocarani zdaj pa ze nov postopek.

Nic javite se kaj da si skupaj krajsamo dneve...caw caw

(odgovor članu _tamika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
19.6.2013 21:24:15   
coala
saj veš tamika vsak po svoje se malo hladimo user posted image ,lepo da imaš zamrznjenčke ,tudi jaz si želim kakšnega zamrznjenčkauser posted image ,da se ne bi rabla tolk pikat,pa punkcije pa to.

(odgovor članu _tamika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
20.6.2013 7:05:49   
Radenska_
Hoj punce.
Jaz pa še manj kot mesec dni, pa imava prvi posvet.

Dajte mi malo povedat: Ali spermiogrami od drugod (Reš) pri njih kaj veljajo?
Koliko časa po prvem posvetu (okvirno) lahko pričakujem vključitev v postopek (IUI ali drug...), če imam za seboj že histeroskopijo, laparoskopijo in pregledane hormone, pa tudi terapijo s klomifenom?
Partner ima slab spermiogram, a ne katastrofalen jaz pa PCOS oz. lene jajčnike.

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?