talika81
|
živjo, punce. verjetno je res razlika, če imaš ET 3. ali pa 5. dane. že zato, ker sta zarodka drugačna, verjetno je tisti, ki ga vstavijo 3. dan, manj razvit kot pa tisti, ki ga vstavijo 5. dan. takrat ponavadi vstavijo blastocisto, če je. drugače pa ja, do vgnezditve pride nekje v roku 2 dni po ET. če jemljeta še naprej hormone, je lahko posledica jemanja tudi kak znak morebitne nosečnosti. verjetno. drugače pa sem jaz v postopku, ko nama je uspelo, test naredila 10. dan po ET, in to s popoldanskim urinom in je takoj test pokazal +. imela pa sem vse znake prihajajoče - od občutka, da se bo vsak čas ulila, do t.i. krčev tam spodaj in neprijetnega občutka, do malo rjavega izcedka, edino, kar je bilo drugače, so bila bolj polna in okrogla prsa. po tem sem vedela, da nama je uspelo, da ne bo menstre. in seveda na dotik občutljive bradavice. šele potem, po krvnem testu so se pri meni pojavile še boleča prsa, slabost in napihjenost. se pa strinjam, da je pri vsaki ženski in vsaki nosečnosti drugače. lahko je povsem brez znakov in je vseeno , lahko pa je polno znakov za , pa je vseeno . tako da je treba pač nažalost počakati, kaj se izcimi. vsekakor vsem nam, ki se borimo ponovno za +, želim, da bi nam uspelo.