|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
4.3.2013 7:22:25   
talika81
živjo, punce.

verjetno je res razlika, če imaš ET 3. ali pa 5. dane. že zato, ker sta zarodka drugačna, verjetno je tisti, ki ga vstavijo 3. dan, manj razvit kot pa tisti, ki ga vstavijo 5. dan. takrat ponavadi vstavijo blastocisto, če je.
drugače pa ja, do vgnezditve pride nekje v roku 2 dni po ET. če jemljeta še naprej hormone, je lahko posledica jemanja tudi kak znak morebitne nosečnosti. verjetno.
drugače pa sem jaz v postopku, ko nama je uspelo, test naredila 10. dan po ET, in to s popoldanskim urinom in je takoj test pokazal +. imela pa sem vse znake prihajajoče user posted image - od občutka, da se bo vsak čas ulila, do t.i. krčev tam spodaj in neprijetnega občutka, do malo rjavega izcedka, edino, kar je bilo drugače, so bila bolj polna in okrogla prsa. po tem sem vedela, da nama je uspelo, da ne bo menstre. in seveda na dotik občutljive bradavice.
šele potem, po krvnem testu so se pri meni pojavile še boleča prsa, slabost in napihjenost.

se pa strinjam, da je pri vsaki ženski in vsaki nosečnosti drugače. lahko je povsem brez znakov in je vseeno user posted image , lahko pa je polno znakov za user posted image , pa je vseeno user posted image . tako da je treba pač nažalost počakati, kaj se izcimi.
vsekakor vsem nam, ki se borimo ponovno za +, želim, da bi nam uspelo. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu iris1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
6.3.2013 10:19:40   
talika81
punce, kje ste vse?

miklarom, kako je s tabo? a si že imela krvnega? upam, da vama je ratalo.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
8.3.2013 10:27:16   
miklarom
Talika - ojlanajprej čestitke za + user posted image user posted image user posted image sem vesela da vama je spet uspelo. Mi pa čakamo na novi postopek ker se nam žal ni nobena celica oplodila in tako ni prišlo do transferja user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
8.3.2013 10:35:30   
talika81
miklarom, ni še plus - čakam na to, da se ne ulije. danes je 8. dan po ETZ in zaenkrat je še belina. ampak imam občutek, da se bo user posted image ulila. bomo videli.
prejšnjič sem dobila user posted image 7. dan po ETZ. tako da bomo videli.

ojej, user posted image . škoda. bo pa naslednjič. kdaj pa imaš začetek novga? mi2 imava še 3 pingvinčke, od tega 1 posameznega in 2 skupaj.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
9.3.2013 9:11:06   
iris1978
Dobro jutro,

danes je 12. dan po ET in mi zjutraj več ni dalo miru- seveda sem šla delat test (First Sign Duo). In sicer je na testu vidna zelo rahla črtica. A je to to- se lahko veselim user posted image ? Se mi zdi, da bi črtica že morala biti bolj močna. Prosim za pomoč.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
9.3.2013 9:22:02   
ninocka26
Pri meni je na 12. dan pokazal FS tako nežno črtico, da sem morala še pri možu preveriti če jo on vidi. Še isti dan je v MB na krvnem pokazalo lepo beto, in danes je ta črtica 9 mesecev star fantek. Tako, da mislim, da je to to. Čestitke!!!

(odgovor članu iris1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
9.3.2013 12:04:11   
talika81
iris, mislim, da je to to. kdaj imaš krvnega predvidenega? ker tudi če je rahla črtica, to pomeni user posted image . sicer pa to na krvnem vse jasno. user posted image user posted image

pri meni še tudi belina, danes je 9. dan po ET. tak da jutri delam test, da vidim, kaj in kako. tudi če jutri pride user posted image , bom naredila test.
me pa še vedno skleijo prsi oziroma imam tako pekoč občutek, bradavice so ratale malo bolj občutljive, tu pa tam me še špika.

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
9.3.2013 12:08:31   
iris1978
Ninocka26 in Talika- hvala za spodbudne besede.
Talika- krvnega imam v ponedeljek 11.3.2013. Res upam, da je to to in da sem user posted image . Držim pesti tudi za tebe jutri in javi rezultat.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
10.3.2013 9:05:07   
talika81
no, punce, midva greva v nove boje. prišla je user posted image , test pa je tudi bil debeli -. tako da v tretje gre rado, a ne?

iris, to je to. še enrkat čestitam. in poročaj, kako je bilo jutri na krvnem.

(odgovor članu iris1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
10.3.2013 11:10:04   
iris1978
talika81- žal mi je, pošiljam en velik user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
10.3.2013 12:13:26   
talika81
iris, hvala. ne morem reči, da nisem razočarana. malo sem, ker sem mislila, da nama bo pa tokrat uspelo. ampak bo pa drugič. imava še 2 poskusa z ETZ in če ne bo šlo drugače, boma pač šla v nov postopek.

punce, kako dolgo se sedaj čaka na nov postopek? tako malo me zanima.

(odgovor članu iris1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
11.3.2013 20:14:01   
iris1978
Dober večer,

sporočam veselo novico in sicer je krvni test danes potrdil nosečnost . Beta Hcg je bil 600- zdravnica je rekla, da je to ok. A katera kaj ve o vrednostih hormona? Sedaj sledi samo še UZ 26.3, potem pa bom čisto pomirjena. Ne morem verjeti, da je uspelo v prvo in sem user posted image .

Za vse ostale držim pesti.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
11.3.2013 20:31:20   
talika81
iris, user posted image user posted image , to je zelo lep beta. boste imeli verjetno enega user posted image . samo da je.
a to je bil tvoj ET ali ETZ? sej bo tudi na UZ vse vredu, boš videla. pozitivno naprej in čuvaj nase in na pikico.

(odgovor članu iris1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
12.3.2013 10:09:55   
iris1978
Dobro jutro,
talika81- imeli smo ET in sicer samo 1 blastociste, tako da sem tudi pričakovala enega, razen če bi se ta odločil deliti user posted image . Vstavili pa so samo enega, ker sem prvič v postopku in sem mlajša od 35. let. Sem pa včeraj zvedela, da sta še dva pingvinčka, bomo pa šli še po ta dva, ko bo čas user posted image .

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
12.3.2013 10:11:04   
mijateja
Talika, user posted image zate. Bo pa naslednjič plus.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
12.3.2013 10:12:07   
talika81
user posted image user posted image user posted image , iris. nama je tudi v prvo uspelo - v prvem postopku. user posted image
zdaj pa le pazi nase in mirno nosečnost ti želim.

(odgovor članu iris1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
12.3.2013 14:23:29   
latka
talika81user posted image user posted image user posted image user posted image , bo pa naslednjič uspešno! Čakalna doba za nov postopek je nekje 4-5 mesecev, ko dejansko začneš s špikami.

iris, čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
13.3.2013 6:05:05   
jona klara
jutro
punce mene samo zanima če je katera imela MACO FOREVER 250, GOR PIŠE ENA NA DAN, KAJ STE JIH VEČ JEMALE? HVALA

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
13.3.2013 10:46:43   
dekca
Če tistih 250 pomeni 250 mg v eni kapsuli, potem vsaj dve kapsuli dnevno... Sem pa s surfanjem po netu že pred časom ugotovila, da pri neplodnosti priporočajo okoli 1500 mg mace dnevno, nekje navajajo celo do 3000 mg.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
13.3.2013 15:00:38   
Anonimen
Mene pa zanima, če ima katera podatek o delovnem času na transfuziji v mb. S partnerjem morava dati kri za SPB. Pa nikakor ne dobim po telefonu da bi vprašala.

(odgovor članu dekca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4045
13.3.2013 15:08:15   
*viva*
Hej punce,

vidim, da nekaj pa se le dogaja :)

No, jaz sem se odklopla...kot je videti me ni nikjer za vdet... user posted image

Pravzaprav čakam na novo user posted image , da grem v postopek IUI. Dobila sem 2x spontani postopek in 2x z injekcijami.Zanima me, če ima katera izkušnje s spontanim postopkom? Mnenje? Uspeh?

Anonimna na transfuziologiji delajo vsak delovni dan do 15. ure. Kdaj začnejo pa nisem čisto prepričana. Sama grem jutri dati kri tja pa ti lahko bolj točno sporočim.

Lp

ž

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
14.3.2013 11:49:39   
limonca*
Mace se jemlje 1500 mg

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
14.3.2013 17:16:17   
coala
Anonimna začnejo vsak dan ob 9h in do 15h,jaz sem bila zeloo hitro na vrsti pol urce nekje,mogoče sem samo imela srečo :-)

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
15.3.2013 9:08:15   
Anonimen
coala hvala user posted image

(odgovor članu coala)
  Neposredna povezava do sporočila: 4049
16.3.2013 16:36:37   
Anonimen
Ali mogoče katera ve, če delajo v MB julija in avgusta IVF?
Anonimnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......