Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 19.10.2012 7:52:50
|
|
|
|
talika81
|
baby, za tako lep beta. rosse, moraš iti na UZ - a nimaš na listku napisanega datuma, kdaj naj bi imela prvi UZ? kako to misliš, da greš neposredno v postopek? ker koliko se jaz spomnim, sem najprej dala skoz UZ in potem sem dobila gonal. mislim, da bi morala poklicati in povedati, da si dobila , da ti povejo, kdaj prideš na UZ in da prideš po gonal. partner ne bo dobil gonala.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 19.10.2012 7:53:59
|
|
|
|
talika81
|
andreja, bo pa naslednjič uspelo zagotovo. a dr. mlakar že dela? je že prišla s porodniške? ker je bila nekak skoraj enak čas noseča tako kot jaz. malo za mano je imela rok, če se ne motim.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 19.10.2012 10:40:02
|
|
|
|
latka
|
baby1978, čestitam, to je zelo lepa beta!! Mene je pa strah krvnega!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 19.10.2012 10:44:49
|
|
|
|
talika81
|
latka, zakaj? a so se izcedki spet začeli? glej, zdaj kar je je, nimaš več vpliva na to. misli pozitivno na vse skupaj, čeprav vem, da je to težko. držim pesti, da bi bilo vse vredu. v ponedeljek imaš krvnega, a ne?
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 19.10.2012 10:57:29
|
|
|
|
latka
|
Nimam izcedkov, samo ti krči me skrbijo, čez dan občasno špikanje enkrat levo, drugič desno, no zvečer pa so malce močnejši krči, pijem pa magnezijeve tablete.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 19.10.2012 11:00:26
|
|
|
|
talika81
|
krče sem imela tudi jaz in to precej močne. še kar nekaj časa po krvnem testu. nekje skoraj do 2. meseca. potem se uimirijo. krči pomenijo, da se nekaj dogaja v maternici. začenjajo se spremembe.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 19.10.2012 11:05:01
|
|
|
|
latka
|
Kaj je tebi pomagalo za ublažitev krčev?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 19.10.2012 11:28:07
|
|
|
|
talika81
|
v bistvu sem tudi jaz jemala magnezijeve tablete, potem pa so se umirili sami od sebe.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 19.10.2012 12:28:35
|
|
|
|
andreja83
|
Talika81, jst sm tud takega mnenja bo že enkrat! :) Glede dr. Mlakar pa a veš da ne vem, sm šla pa res še enkrat pogledat na recept ki mi ga je napisala, če bi slučajno kaj zbrklala, sam je bila ona, pa zadnč tud ko sma podpisala za koliko bi jih odmrznili. Tk da možno :) Latka ti sam pozitivno naprej :)
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 19.10.2012 12:52:50
|
|
|
|
baby1978
|
Latka-- ne rabi te bit nicesar strah. tudi mene so krci grabli, malo pa tudi psiha dela.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 19.10.2012 12:52:55
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka Kaj je tebi pomagalo za ublažitev krčev? BUSCOPAN,se prebere buskopan,dobiš v lekarni brez recepta.To v GKLJ predpisujejo,takoj po pozitivnem testu(krvnem),tako da šibi kupit.Buskopan miri te gladke mišice,ni nič narobe za plod,brez skrbi in še naprej piti magnezij!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.10.2012 16:56:05
|
|
|
|
miklarom
|
talika - DR, MLAKARJEVA že dela ja baby - čestittke
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.10.2012 17:05:44
|
|
|
|
miklarom
|
mala81 - oj nisem dobila tvojega sporočila latka - čestitke
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 23.10.2012 9:43:15
|
|
|
|
talika81
|
latka, če se prav spomnim, si imela včeraj krvni test. kako je bilo? baby, kako si ti? vse vredu?
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 23.10.2012 9:58:05
|
|
|
|
latka
|
Krvni je potrdil nosečnost!Prvi UZ imam 6.11. Me pa še vedno skrbijo ti krči.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 23.10.2012 10:22:23
|
|
|
|
talika81
|
super. latka, krči so znak, da se nekaj dogaja v maternici. počakaj, ko boš malo več noseča, ko se bo začela maternica širit. tudi takrat so krči. tako da krči so nekak znak, da se dogaja.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 23.10.2012 11:38:27
|
|
|
|
latka
|
Ti si imela tak pekoč oz. neprijeten občutek v nožnici od Utrogestana?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 23.10.2012 13:27:06
|
|
|
|
talika81
|
ne. da nimaš kakih glivic mogoče? a maš kak tak čuden izcedek?
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 23.10.2012 15:08:56
|
|
|
|
vesper
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka Krvni je potrdil nosečnost!Prvi UZ imam 6.11. Me pa še vedno skrbijo ti krči. prvo lep pozdrav punce, sem tudi pred časom trepetala z vami. Smo pa imeli veliko srečo in smo plusek zagledali po prvem IVf-ju. Tako da klepetam sedaj pri januarkah, po PDP 6.1. bo na svet privekala najina prva malčica. še vedno vas spremljam in berem in vam pošiljam nešteto za srečo, prav vsaki posebej. latka želela sem pa tebi odgovorit oz.te malo potolažit. Jaz sem imela od punkcije do transferja in potem do konca 2 meseca nosečnosti res hude krče. Mene je včasih vse skupaj tako bolelo, da sem skoraj znorela in ogromno sem zato tudi preležala. Jaz mislim, da ti krči ne pomenijo nič slabega, ampak kolikor vem, samo dobro. To je mogoče tudi blagi znak hiperstimulacije, kar pa itak v večini primerov pomeni, da se je pikica prijela tako fajn, da bo tam kjer mora 9 mesecev tudi ostala. Ti kr lepo mirno in pozitivno naprej, pa boš videla da bo vse ok
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 23.10.2012 19:23:30
|
|
|
|
latka
|
Hvala vesper, jaz sem tokrat zanosila z zadnjim eskimčkom, zato sem pa tako na trnih glede krčev in izcedkov.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 23.10.2012 20:20:46
|
|
|
|
baby1978
|
Mater me z...tota rr
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 23.10.2012 20:24:11
|
|
|
|
baby1978
|
Hello babike. ma sem ok...malo mi je slabo..napihjena kot fa sem v 3 ne v 1 mesecu hehe;) Latka-sej bo...krci pac so...se telo pripravlja;) Jaz grem v soboto na uz k svojemu ginegologu, je reke, da bi se znalo ze kaj videt. Kaj pa ostale?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 24.10.2012 7:32:08
|
|
|
|
limonca*
|
Kdo kaj ve kako je z db in njeno punčko?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 24.10.2012 7:49:42
|
|
|
|
talika81
|
vesper, sem zelo vesela, da je uspelo. latka, a piješ dovolj tekočine? sej se bodo krči umirili. to je res znak, da se nekaj dogaja in da se je maternica začela pripravljati. tako da lepo mirno. vem, da je težko, ampak boš videla, da bo vse vredu. pa res, kako je kaj z db in njenu pupiko? miklarom, a kaj veš? upam, da lepo napreduje.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 29.10.2012 7:54:19
|
|
|
|
baby1978
|
Hello.da se vam malo javim. sem bila v soboto ma uz...zaradi zelo napetega trebuha. gv je prazna in dr. je rekel, da bi se zdaj ze lahko kaj videlo. Beta hcg 24700... hormon raste, upam da plodek tudi. tako me je strah....no pac moram pocakat do petka ko imam uz v bolnici. kako pa si kaj ti latka? In ostale.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.