Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.10.2012 9:26:10
|
|
|
|
latka
|
Ko si imela izcedke, si jih imela skozi cel dan?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.10.2012 9:54:01
|
|
|
|
latka
|
Jaz sem se danes zbudila s močnimi krči in seveda, ko sem se obrisala, je bilo na wc papirju malce rjavega izcedka, joj pa ne no, spet se mi ponavlja zgodba od aprila, ko sem imela ET svežega zarodka, 8 dan rjav izcedek, rahla črtica na CB, nato 9 dan M! Ne vem kaj si naj mislim, res sem slabe volje!!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.10.2012 10:33:45
|
|
|
|
talika81
|
latka, to še ne pomeni, da boš dobila . jaz sem tudi imela rahle rjavkaste izcedke in močne krče, kot da bi dobila . ampak potem se je vse skupaj umirilo. lahko da je to samo prehodno. ne še vreči puške v koruzo.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.10.2012 10:50:21
|
|
|
|
latka
|
Tako me je strah, res sem bila srečna, zdaj pa to! Tudi BC(ni jutranji urin) je danes pokazal drugo črtico, tako, da hormon je, samo ne vem če raste. Kdaj si pa ti dobila izcedke?Si na 10 dan imela rahlo ali pa že lepo črtico na testu?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.10.2012 11:07:05
|
|
|
|
talika81
|
glej, kot sem ti že rekla, ne prehitro obupat. jaz sem dobila rahle izcedke nekje 8. dan po ET in so trajali nekje 2-3 dni. potem pa so nehali. 10. dan po ET sem jaz imela s popoldanskim urinom zelo močno črtico. ti sedaj nimaš druge kot da počakaš na krvni test. kdaj ga imaš?
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.10.2012 11:38:10
|
|
|
|
latka
|
Test imam komaj v ponedeljek. Čudno mi je to, da se je pojavil izcedek, čeprav imam Estrofem tablete, do sedaj v noben postopku nisem dobila krvavitve, dokler nisem nehala s tabletami. Si čez cel dan imela izcedke?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.10.2012 11:41:20
|
|
|
|
talika81
|
da, rahle. tako da sem tudi jaz mislila, da je konec. ampak temu ni bilo tako, ker so se potem izcedki umirili oziroma so prenehali. tako da dokler se res ne ulije čista kri, je še vedno upanje. in tudi če se ulije, ni nujno, da je vsega konec. vem, da ti je težko sedajle, ampak misli pozitivno in bodi optimist do konca. jaz sem tudi že skoraj obupala in hvalabogu mi je moj pomagal, da sem premagala to krizo in da sem še naprej upala. in imel je prav. druga sedaj tako ali tako nimaš, kot da počakaš, kaj in kako. vplivat ne moreš več na nič. tukaj pač narava naredi tako, kot ona meni, da je prav.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.10.2012 12:40:35
|
|
|
|
baby1978
|
latka- jaz sem imela prvi izcedek 5 dan po ET, zjutraj veliko, potem pa samo malo ko sem šla lulat. potem izcedek- 7dan in 8 dan , test je bil pozitiven. Izcedek je bil vedno dopoldan okoli enajstih, potem pa mogoče par pikic čez dan, ampak res minimalno, in celi dan se mi je zdelo, da bo prišla tečka, pa non-stop me je šraufalo-malo tudi od psihe. Zato- ne obupat, črtica je črtica ......želim ti lepo
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.10.2012 16:04:49
|
|
|
|
pikovit
|
Punce če so hudi krči,potem lahko buscopan vzamete ali pa pijete magnezij oz. lahko kar oboje.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.10.2012 7:33:56
|
|
|
|
talika81
|
latka, kakšno je stanje? baby, a je vse vredu pri vas? izcedki prenehali?
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.10.2012 8:40:33
|
|
|
|
latka
|
Stanje je boljše, krčev več ni, tu pa tam me malo špikne v jajčnikih, mi pa pomagajo magnezijeve tablete, hvala pikovit. Izcedkov ni, že včeraj zvečer ni bilo, sem jih imela samo na hlačkah tako rumenkasto-svetlo rjavo, ko je kaj ven steklo od Utrogestana( ponavadi je belo), pa ko sem se obrisala, je bilo čist malo svetlo rjavo na papirju. Danes čisto, belo. Na testu !
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.10.2012 9:13:57
|
|
|
|
pikovit
|
Super Latka ,brez skrbi lahko jemlješ tudi Buscopan
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.10.2012 9:19:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Eno vprašanje bi imela in upam, da bo mi katera vedela odgovoriti, ker ne vem ali že lahko se izjočem ali imam še kaj upanja. Imam prijateljice, ki so delale 8. dan po transferju (imele so ga na peti dan) test nosečnosti Clear Blue, pa jim je že pokazal vsaj rahlo črtico. Zato sem tudi jaz šla delat danes test, pa je pokazal debel minus. Ne duha ne sluha o rahli črtici. Ali je sploh mogoče, da še pokaže plus? Izcedka nimam nobenega. Še... Upam, da tako tudi ostane. Prosim, pomagajte mi s svojimi izkušnjami. Kdaj naj ponovim test tako, da bi rezultat že bil realen in da si ne moreš več delati utvar KAJ PA ČE... hvala.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.10.2012 9:22:11
|
|
|
|
LittleSun
|
latka super čestitke
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.10.2012 10:06:13
|
|
|
|
talika81
|
latka, , čestitke. to je to! sem tolk vesela, da se je vse skupaj umirilo. sedaj pa elpo pozitivno naprej in srečno do konca. Anonimna, ni nujno, da bi tudi tebi že 8. dan pokazal se plusek. kolko pa je od ET-ja? meni je plus pokazalo 10. dan po ET. ne še prehitro obupat, dokler je beline, je še vsekakor upanje. tako da ne metat puške v koruze. dokler se orng ne ulije, je vedno upanje, da je ratalo.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.10.2012 10:32:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Talika81... sem osmi dan po ET (transfer imela po petih dneh). A potem je še zagotovo možnost, da je uspelo? Še lahko pokaže plus? Hvala ti za odgovore!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.10.2012 10:35:21
|
|
|
|
womanpolice
|
Latka - super za ponovno belino. Držim pestke zate!!!!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.10.2012 10:48:32
|
|
|
|
talika81
|
Anonimna, ja, je še upanje. upanje je vedno, dokler se ne ulije . tako da misli še naprej pozitivno.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.10.2012 17:03:37
|
|
|
|
Mamabear
|
Punce, ali si pred ET lahko vstavim Utrogestan? Ne spomnim se, če je sestra kaj rekla po punkciji. Hvala
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.10.2012 17:46:28
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mamabear Punce, ali si pred ET lahko vstavim Utrogestan? Ne spomnim se, če je sestra kaj rekla po punkciji. Hvala Jp takoj po punkciji že lahko,tako da kar veselo na delo :)
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.10.2012 17:47:29
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mamabear Punce, ali si pred ET lahko vstavim Utrogestan? Ne spomnim se, če je sestra kaj rekla po punkciji. Hvala Jp,takoj po punkciji že lahko.Kar veselo na delo :)
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.10.2012 19:27:59
|
|
|
|
rosse
|
Latka, čestitam!!!!!!!!;) Ko sem sama delala test nosečnosti, je bil osmi dan po transferju pozitiven. Pa na nič ratalo.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.10.2012 20:35:45
|
|
|
|
rosse
|
Pozdravlje prvič grem neposredno v postopek v Mariboru. Danes sem dobila menstruacijo. Moram jutri na ultrazvok ali gre lahko partner samo po gonal in se po telefonu naročim za ultrazvočni pregled? Prosim za pomoč. Hvala!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.10.2012 21:25:43
|
|
|
|
baby1978
|
Hallo punce...samo na kratko betaHcg1479....
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.10.2012 21:41:50
|
|
|
|
andreja83
|
Super Baby1978, čestitam!!! :) Evo samo poročam, da nama ni uspelo :( sem pa po drugi strani zelo vesela, da si je vzela dr. Mlakarjeva toliko časa, da je pregledala vse moje izvide in me še enkrat napotila za ščitnico in še neki drugega, sam sem pozabila. In pa še histeroskopijo bom dala skozi, ker v bistvu sem dala laparaskopijo sam je bilo takrat vse ok. Zdej pa je rekla da bomo spet mal pogledli, kaj bi lahko bil vzrok da se nočjo ugnezdit, potem pa bomo vidli dalje. Tk da sm kr vesela, bo pa potem uspešno :)
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.