|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
29.10.2012 8:01:03   
latka
baby1978, močno držim pesti, da bo na UZ v petek vse OK!!

Jaz sem kar v redu, krči so se umirili, prsi še zelo boleče, občasno pa mi rata tudi slabo(brez bruhanja), pa mozolji so me napadli, predvsem na čelu in bradi, sem kot pubertetnica.user posted image

Me je pa zelo strah, UZ pa imam komaj čez teden dni, 6.11.!

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
29.10.2012 8:30:39   
talika81
baby, koliko časa pa si že user posted image ? ker vidi se nekje od 6. tedna naprej, nekaterim šele od 7. tedna.
pomembno je tudi, da beta raste.

latka, super, da so se krči umirili. glede bolečih dojk pa se kar navadi, ker bo to tvoja spremljevalka skozi vso nosečnost. vsaj pri meni je bilo tako.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
29.10.2012 12:27:00   
baby1978
Hello. latka...user posted image sej bo hitro minilo bos videla
talika-jaz sem po mojih izracunih noseca danes tocno 6 tednov. pac bo se treba pocakat

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
29.10.2012 12:33:19   
witch
latka, če verjameš ali ne, sanjala sem te user posted image si pisala tukaj gor o tvojem trebuščku, nekaj dni po tistem sem te pa srečala. In si imela tak lep trebušček, da te je bilo prav veselje pogledati.
Evo, še samo en teden, vmes so malo prazniki, obiski in se boš malo zamotila, potem pa je itak že 6. Takrat pa bo vse ok user posted image

baby tudi za tebe držim pesti, da bo naslednji Uz pokazal prav lepega user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
29.10.2012 12:54:55   
talika81
baby, potem je mogoče še prezgodaj, da bi se kaj videlo. sej naslednjič se bo pa prav lepo videl plodov user posted image , boš videla. zato pa je bolje, da greš na prvi pregled nekje med 7. in 8. tednom, ko pa se plod zagotovo že vidi. ker če greš slučajno še prehitro in se nič ne vidi še, si potem samo zaskrbljena.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
29.10.2012 21:02:34   
pikovit
http://www.ivf.ca/duedate.php

Evo punce,da si boste lahko računale koliko ste noseče.Bodite pozorne na kateri dan ste imel ET.Pa veliko sreče :)

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
31.10.2012 9:10:35   
latka
Prvi UZ v MB je še vaginalni?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
31.10.2012 10:06:49   
hubika
Ja, prvi uz je v mb-ju vaginalni..

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
31.10.2012 17:59:45   
spelcy3
hojla punce!

Potrebujem vaše mnenje. Od 26.10. se pikam z gonalom 225enot. Včeraj sem si dala tudi prvo špiko CTX. prvi in drugi dan špikanja je bilo vse ok. tretji dan pa so se začele bolečine, take kot čisto pred koncem postopka ali kot po punkciji (krči, špikanje, pritisk, napihnjenost). Četrti dan se ni nič spremenilo. občasno je bilo vse skupaj še intenzivnejše, prav tako včeraj. danes je malo bolje.
Sem se pogovarjala tudi s prijateljico, ki je rekla da je imela enake občutke ko je imela hiperco. A mislite ta je t lahko že tako hitro, na 5. dan?
Rada bi slišala vaša mnenja in ali se je kateri zgodilo kaj podobnega?
sicer me čaka v petek UZ, ki je sedaj zaradi praznikov šele na 8.dan pikanja, drugače je vedno bil na 6.dan (MB)

(odgovor članu hubika)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
5.11.2012 7:36:05   
talika81
spelcy, pij čim več tekočine, da se izogneš hiperci. to so meni vedno svetovali. čim več tekočine pomeni najmanj 2 l na dan (vode ali pa nesladkanega čaja). boš videla, če bo kaj bolje.
drugače boš pa tako ali tako na UZ-ju lahko povedala, kaj se dogaja.

(odgovor članu spelcy3)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
6.11.2012 8:41:50   
talika81
latka, baby, a ste že imele UZ v MB? kako je šlo? upam, da je vse vredu.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
6.11.2012 14:59:51   
baby1978
Ze ze 2.11. Srcek je veselo utripal...plodek je bil se tako majhen, da se ni mogla razlociti udov. jutri imam kontrolo.
kje pa se je latka izgubila?

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
6.11.2012 15:13:07   
talika81
baby, user posted image user posted image user posted image . naj bo srečno še naprej.

ne vem, upam, da je vse vredu pri njej.

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
6.11.2012 20:45:11   
angel30
Pozdravljene!

Prvič sem na tem forumu, sem ga pa že nekaj časa prebirala.
Tudi midva s partnerjem sva v prvem postopku IUI, trenutno sem na Gonalu.
V četrtek imam UZ. Me ful zanima, koliko so folikli zrasli. Po petih letih bi bil že čas za user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
6.11.2012 21:07:08   
latka
Pri nas gre vse narobe, že od petka hodim v MB, nosečnost se bo končala, ker je IMN, samo ne najdejo kje!Zelo smo žalostni!!!

(odgovor članu angel30)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
6.11.2012 22:22:15   
ninocka26
Latka user posted image user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
7.11.2012 7:27:56   
talika81
latka, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
7.11.2012 12:43:03   
mala06
Latka zelo mi je žal, da se je tako končalo user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
7.11.2012 12:55:15   
LittleSun
Latka user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
7.11.2012 15:48:52   
curly
Zelo zelo mi je žal! user posted image user posted image user posted image
Drži se, punca! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
7.11.2012 16:33:39   
witch
latka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako mi je žal user posted image

baby user posted image user posted image za srčka user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
8.11.2012 15:09:48   
baby1978
Latka- pa daj;(.pozitivno naprej;)
Jaz pa - namesto da bi se sirala hujsamhehe. spet te slabosti kot pri prvem. vez 1 mesec imam combajn test juhu;)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
12.11.2012 9:31:44   
talika81
latka, kako si? a si odkrili, kje je IMN?

punce, a katera ve, kako je z db in njeno pupo?

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
12.11.2012 10:55:07   
latka
Na žalost mi niso ugotovili, kje točno je bila IMN, toda najverjetneje je bila na materničnem vratu, zato sem imela tak čuden občutek spodaj oz. kot nek pritisk v nožnici!user posted image Je najslabša možna varianta IMN!!!Sem že v sredo dobila injekcijo za končanje nosečnosti, tako da moje pikice ni več in je šla med angelčke.user posted image user posted image
V sredo imam kontrolo krvi, če beta HCG pada, če ne, še ena doza injekcije.
Čeprav imava s strani zavarovalnice v dobrem še 3 postopke, sva se z možem odločila, da greva še samo enkrat, potem pa konec!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
12.11.2012 11:03:02   
talika81
ojej, latka. user posted image user posted image user posted image naj bo tole čimprej za tabo oziroma za vama. in pogumno naprej. user posted image user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.