Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 29.10.2012 8:01:03
|
|
|
|
latka
|
baby1978, močno držim pesti, da bo na UZ v petek vse OK!! Jaz sem kar v redu, krči so se umirili, prsi še zelo boleče, občasno pa mi rata tudi slabo(brez bruhanja), pa mozolji so me napadli, predvsem na čelu in bradi, sem kot pubertetnica. Me je pa zelo strah, UZ pa imam komaj čez teden dni, 6.11.!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 29.10.2012 8:30:39
|
|
|
|
talika81
|
baby, koliko časa pa si že ? ker vidi se nekje od 6. tedna naprej, nekaterim šele od 7. tedna. pomembno je tudi, da beta raste. latka, super, da so se krči umirili. glede bolečih dojk pa se kar navadi, ker bo to tvoja spremljevalka skozi vso nosečnost. vsaj pri meni je bilo tako.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 29.10.2012 12:27:00
|
|
|
|
baby1978
|
Hello. latka... sej bo hitro minilo bos videla talika-jaz sem po mojih izracunih noseca danes tocno 6 tednov. pac bo se treba pocakat
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 29.10.2012 12:33:19
|
|
|
|
witch
|
latka, če verjameš ali ne, sanjala sem te si pisala tukaj gor o tvojem trebuščku, nekaj dni po tistem sem te pa srečala. In si imela tak lep trebušček, da te je bilo prav veselje pogledati. Evo, še samo en teden, vmes so malo prazniki, obiski in se boš malo zamotila, potem pa je itak že 6. Takrat pa bo vse ok baby tudi za tebe držim pesti, da bo naslednji Uz pokazal prav lepega
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 29.10.2012 12:54:55
|
|
|
|
talika81
|
baby, potem je mogoče še prezgodaj, da bi se kaj videlo. sej naslednjič se bo pa prav lepo videl plodov , boš videla. zato pa je bolje, da greš na prvi pregled nekje med 7. in 8. tednom, ko pa se plod zagotovo že vidi. ker če greš slučajno še prehitro in se nič ne vidi še, si potem samo zaskrbljena.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 29.10.2012 21:02:34
|
|
|
|
pikovit
|
http://www.ivf.ca/duedate.php Evo punce,da si boste lahko računale koliko ste noseče.Bodite pozorne na kateri dan ste imel ET.Pa veliko sreče :)
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 31.10.2012 9:10:35
|
|
|
|
latka
|
Prvi UZ v MB je še vaginalni?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 31.10.2012 10:06:49
|
|
|
|
hubika
|
Ja, prvi uz je v mb-ju vaginalni..
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 31.10.2012 17:59:45
|
|
|
|
spelcy3
|
hojla punce! Potrebujem vaše mnenje. Od 26.10. se pikam z gonalom 225enot. Včeraj sem si dala tudi prvo špiko CTX. prvi in drugi dan špikanja je bilo vse ok. tretji dan pa so se začele bolečine, take kot čisto pred koncem postopka ali kot po punkciji (krči, špikanje, pritisk, napihnjenost). Četrti dan se ni nič spremenilo. občasno je bilo vse skupaj še intenzivnejše, prav tako včeraj. danes je malo bolje. Sem se pogovarjala tudi s prijateljico, ki je rekla da je imela enake občutke ko je imela hiperco. A mislite ta je t lahko že tako hitro, na 5. dan? Rada bi slišala vaša mnenja in ali se je kateri zgodilo kaj podobnega? sicer me čaka v petek UZ, ki je sedaj zaradi praznikov šele na 8.dan pikanja, drugače je vedno bil na 6.dan (MB)
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 5.11.2012 7:36:05
|
|
|
|
talika81
|
spelcy, pij čim več tekočine, da se izogneš hiperci. to so meni vedno svetovali. čim več tekočine pomeni najmanj 2 l na dan (vode ali pa nesladkanega čaja). boš videla, če bo kaj bolje. drugače boš pa tako ali tako na UZ-ju lahko povedala, kaj se dogaja.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 6.11.2012 8:41:50
|
|
|
|
talika81
|
latka, baby, a ste že imele UZ v MB? kako je šlo? upam, da je vse vredu.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 6.11.2012 14:59:51
|
|
|
|
baby1978
|
Ze ze 2.11. Srcek je veselo utripal...plodek je bil se tako majhen, da se ni mogla razlociti udov. jutri imam kontrolo. kje pa se je latka izgubila?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 6.11.2012 15:13:07
|
|
|
|
talika81
|
baby, . naj bo srečno še naprej. ne vem, upam, da je vse vredu pri njej.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 6.11.2012 20:45:11
|
|
|
|
angel30
|
Pozdravljene! Prvič sem na tem forumu, sem ga pa že nekaj časa prebirala. Tudi midva s partnerjem sva v prvem postopku IUI, trenutno sem na Gonalu. V četrtek imam UZ. Me ful zanima, koliko so folikli zrasli. Po petih letih bi bil že čas za
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 6.11.2012 21:07:08
|
|
|
|
latka
|
Pri nas gre vse narobe, že od petka hodim v MB, nosečnost se bo končala, ker je IMN, samo ne najdejo kje!Zelo smo žalostni!!!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 6.11.2012 22:22:15
|
|
|
|
ninocka26
|
Latka
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 7.11.2012 7:27:56
|
|
|
|
talika81
|
latka,
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 7.11.2012 12:43:03
|
|
|
|
mala06
|
Latka zelo mi je žal, da se je tako končalo
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 7.11.2012 12:55:15
|
|
|
|
LittleSun
|
Latka
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 7.11.2012 15:48:52
|
|
|
|
curly
|
Zelo zelo mi je žal! Drži se, punca!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 7.11.2012 16:33:39
|
|
|
|
witch
|
latka tako mi je žal baby za srčka
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 8.11.2012 15:09:48
|
|
|
|
baby1978
|
Latka- pa daj;(.pozitivno naprej;) Jaz pa - namesto da bi se sirala hujsamhehe. spet te slabosti kot pri prvem. vez 1 mesec imam combajn test juhu;)
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 12.11.2012 9:31:44
|
|
|
|
talika81
|
latka, kako si? a si odkrili, kje je IMN? punce, a katera ve, kako je z db in njeno pupo?
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 12.11.2012 10:55:07
|
|
|
|
latka
|
Na žalost mi niso ugotovili, kje točno je bila IMN, toda najverjetneje je bila na materničnem vratu, zato sem imela tak čuden občutek spodaj oz. kot nek pritisk v nožnici! Je najslabša možna varianta IMN!!!Sem že v sredo dobila injekcijo za končanje nosečnosti, tako da moje pikice ni več in je šla med angelčke. V sredo imam kontrolo krvi, če beta HCG pada, če ne, še ena doza injekcije. Čeprav imava s strani zavarovalnice v dobrem še 3 postopke, sva se z možem odločila, da greva še samo enkrat, potem pa konec!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 12.11.2012 11:03:02
|
|
|
|
talika81
|
ojej, latka. naj bo tole čimprej za tabo oziroma za vama. in pogumno naprej.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.