|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
16.8.2010 9:27:33   
talika81
mateja_goljev, lahko kličeš kar na splošno številko 02/321 24 48 med 13 in 15 uro. čeprav mislim, da znaš kmalu dobiti po pošti domov pošto.
ampak vseeno pokliči, da te mogoče niso izpustili in da jih malo spomniš, da bi morala verjetno kmalu dobiti kako vabilo na pogovor.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 351
16.8.2010 9:29:27   
mateja_goljev
hvala!! bom poslusila danes poklicati in malo povprašati da vidimo pri čem smo....

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 352
16.8.2010 9:39:32   
talika81
ja, poskusi. sej te nič ne stane in verjamem, da ti bodo prijazno vse odgovorili, kar te bo zanimalo.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

Neposredna povezava do sporočila: 353
17.8.2010 9:17:42   
talika81
punce, kje se skrivate?

mateja_goljev, a si klicala? kaj so ti povedali?

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 354
17.8.2010 9:31:17   
baby1978
halo punce.....kako kaj. Ene že nestrpne, ker še malo pa bodo v postopku, ene pa še čakate, sej vem kako je to, tudi meni se je vleklo.

WP- vem kako je to čakanjana UZ- se vlllleeeeeeeeeeeeečččččččččeeeeeeeeeeeee.
talika, pikachu, zaljubljena- kako kaj trebuščki in priprave na novega člana...?

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 355
17.8.2010 9:43:56   
talika81
baby, trebušček raste ... tudi brcike zdaj že čutim malo bolj redno, no vsaj tisto nežno božanje oziroma žgečkanje je bolj prisotno ...
priprav še ni ne vem kolko, ker mabva zdaj več dela z dokončanjem del na najinem stanovanju, da se bova lahko čimprej selila ..
pa pri tebi?

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 356
17.8.2010 9:50:57   
baby1978
Helllo talika- ja pri nama, neke stvari načrtujeva že , kje bo previjalna, kje bo kinderpet. Doma ni kaj drugega za delat, ker sva prej bila pridna in 5 let non-stop vlagala v stanovanje, tako user posted image . Nagledala sva si voziček, drugače pa morava vse kupiti, saj se do zdaj še ni nihče ponudil, da bi nama kaj dal ali pososdouser posted image .
Trebušček raste, kile pa nikakor nočejo gor. Do zdaj sem se zredila o,5 kg, do četrteka se moram še 0,5kg, drugače me bodo še kje v bolnico strpali. Tudi v materinsko šolo sva se prijavla- novembra. Dojenček, pa je zelo živahen, predvsem ko se umirim.Je fajn občutek.user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 357
17.8.2010 10:01:48   
talika81
midva bova voziček kupila od sodelavke, ker ga en bo več potrebovala, v rabi pa je bil samo eno leto. tako da je super ponudba in ravno takega sva imela tudi v ožjem izboru.
dobila sem tudi že nekaj cotk od kolegic, nekaj jih še dobim. kinedrpett bova imela tiistega, kot sem ga imela jz in moja sestra, ga mami še hrani. user posted image
previjalno že imava, ampak jo sedaj uporabljava v kopalnici kot stojalo za brisače in druge stavri. ni tko kot kakšna omara, ampak bolj kot stojalo.

ja, je fajn občutek, ko te tkole poboža. ali pa zjutraj, ko se jaz zbudim, me hitro opozori, da bedi tudi on.
a si se že prijavila za materinsko šoloŽ? novembra? jaz sem tudi nameravala it novembra, tud zato, ker takrt bom že doma.
kam pa si se prijavila? a mi lahko daš telefonsko številko, kam naj pokličem?

jaz sem se do sedaj zredila dobro kilo. bom videla, kolko sem se zdaj od zadnjega pregleda. upam, da ne preveč. user posted image  sicer nimam občutka, da bi se za veliko zredila. upam, da me občutek ne vara. user posted image

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 358
17.8.2010 10:05:24   
zaljubljena23
Baby, trebušček raste, vendar še ga lahko skrbno skrivam na račun mojih oblogicuser posted image user posted image user posted image Brcike so tudi že prisotne, sicer rahle, ampak čutim občasno in je nepozabno ;)..priprave na novega družinskega člana, zdaj sva bolj v prenavljanju, sicer določene stvari že imava nagledane in bomo nabavni ko tole dokončamo..Edino neke malenkosti mi je moj obljubil, da bova šla nabavit v petek po morfologiji..Tako malo za dušico spetuser posted image

Aja, midva sva tudi tista, ki bova morala vse nabaviti sama..Drugače pa so kg kar umirjeni, sem v minusu od začetka N in trenutno še kakšno deko manj od junijskega pregleda, od julijskega pa itakuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zaljubljena23 -- 17.8.2010 10:07:17 >

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 359
17.8.2010 10:21:34   
baby1978
talika-
Prijavite se lahko pri informatorki porodnišnice v avli od ponedeljka do petka med 11.00 ? 14.00, na tel. št. 321 21 88, ali na elektronski naslov rosemarie.franc[@]ukc-mb.si (pri prijavi prosim navedite ime, priimek, naslov in telefonsko številko). Dodatne informacije pri Rosemarie Franc, vsak torek in sredo od 14.00 do 15.00, na tel. št. 321 22 09.   ZAČETNE SKUPINE 2010
  • 05.01.2010 ? 27.01.2010
  • 02.02.2010 ? 24.02.2010
  • 02.03.2010 ? 24.03.2010
  • 06.04.2010 ? 28.04.2010
  • 04.05.2010 ? 26.05.2010
  • 01.06.2010 ? 23.06.2010
  • 06.07.2010 ? 28.07.2010
  • 03.08.2010 ? 25.08.2010
  • 07.09.2010 ? 29.09.2010
  • 05.10.2010 ? 27.10.2010
  • 02.11.2010 ? 24.11.2010
  • 07.12.2010 ? 29.12.2010
 evo, moj mož naju je prijavil kar po emailu.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 360
17.8.2010 10:40:02   
talika81
o, hvala, baby. bom jaz tud kar prek maila pisala in se naročila za november. pa je ta šola v popoldanskih urah?

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 361
17.8.2010 10:45:33   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: baby1978

halo punce.....kako kaj. Ene že nestrpne, ker še malo pa bodo v postopku, ene pa še čakate, sej vem kako je to, tudi meni se je vleklo.

WP- vem kako je to čakanjana UZ- se vlllleeeeeeeeeeeeečččččččččeeeeeeeeeeeee.
talika, pikachu, zaljubljena- kako kaj trebuščki in priprave na novega člana...?

ja, še en teden pa bo... se pa res vleče... mi je pa brezveze prej kam hodit, ker je še prehitro.

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 362
17.8.2010 10:47:49   
womanpolice
Tud mi bomo morali nekaj sami kupiti. DObim pa: od mamice voziček (ga je kupila tudi za obe sestri), od mlajše sestre previjalno in cotke (in nekaj bo jih še potem dala, saj je tamal star le pol leta), od očeta pa nekaj denarja, da bova lahko nakupila še ostalo. Ampak sva se odločila, da ne bova prej nič kupovala - šele nekje v 6. ali 7. mesecu bova šla v Toy`s v Graz - se splača. Edin kar bova zdaj kupila bo Angel Sound, da bom bolj mirna.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 363
17.8.2010 11:11:51   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Tud mi bomo morali nekaj sami kupiti. DObim pa: od mamice voziček (ga je kupila tudi za obe sestri), od mlajše sestre previjalno in cotke (in nekaj bo jih še potem dala, saj je tamal star le pol leta), od očeta pa nekaj denarja, da bova lahko nakupila še ostalo. Ampak sva se odločila, da ne bova prej nič kupovala - šele nekje v 6. ali 7. mesecu bova šla v Toy`s v Graz - se splača. Edin kar bova zdaj kupila bo Angel Sound, da bom bolj mirna.

no, ne "še ostalo", nekaj pa bova še midva nakupila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 364
17.8.2010 11:18:58   
pikachu
O baby,
ja tudi pri meni se trebušček kar pozna, sem imela prej raven trebuh in sedaj je že kar izbočen. tako da me sedaj že vsi sprašujejo če bomo zibaliuser posted image . Glede priprav na dojenčka pa tako, zdaj si urejama z dragim stanovanje, nato pa boma mogla tudi vse kupit za bebici, ker nima dobena sorodnica dojenčka. je pa res da bom mogoče dobila kako cotiko od sestre, ki ima rok dva meseca pred mano.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 365
17.8.2010 11:54:36   
mateja_goljev
ojla, ja da javim....
Sm klicala včeraj in mi je sestra povedala, da če sm imela ET 02.06.2010 so me takrat uvrstili v čakalno vrsto in da so sedaj začeli pošiljati pošto že tem bolnicam. Tko da v roku enega meseca lahko pričakujem pošto...

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 366
17.8.2010 12:30:53   
talika81
super, mateja, potem se lahko zgodi, da še letos začneš s postopkom. user posted image   user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 367
   [Brisano sporočilo]
17.8.2010 15:02:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu talika81)
  Neposredna povezava do sporočila: 368
17.8.2010 16:21:01   
september1
no da se še jaz malo javim user posted image

talika, baby, zaljubljena, pikachu user posted image user posted image user posted image user posted image za brcike.

WP čestitke za uspešen postopek. zdaj pa uspešno user posted image do konca.

mi smo tudi zaenkrat vredu. včasih spimo skoraj celo noč, včasih pa vsaki dve uri na joški. drgač pa zelo uživa zunaj na sončku in da vozičkamo.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 369
17.8.2010 16:30:44   
pikachu
o september, ste pa pri vas zelo pridni.
Veš jaz pa brcik še ne čutim sem noseča 12t, in imam naslednji teden NS. me pa zanima če mi lahko povete koliko časa približno traja pregled?
Hvala.

Ja september pa enga lupcka za malega lina.

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 370
17.8.2010 18:31:29   
september1
pikachu hvala za lupčka, sem mu ga posredovala

pa oprosti glede brcik, sem za nazaj brala in očitno mal pomešala. no jih boš pa kmalu začutla.

NS je pr men trajala cc 20 minut.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 371
17.8.2010 22:34:30   
pikachu
Hvala za odgovor september. Me moj nonstop sprašuje kako dolgo bo lahko gledal dojenčka. Si po moje kar nezna predstavljat kako to zgleda in kako lep občutek je ko gledaš svojo bebico kako se premika.

Neposredna povezava do sporočila: 372
18.8.2010 8:54:16   
talika81
o, september, kako ste pridni. zdaj je fajn, ko je lepo vreme, a ne?
hja, sej malo pa ti mora Lin nagajat, ker drugače ne boš vedela, da ga maš.

pikachu, pri meni je tudi trajal nekje 20 minut. sam moj ni videl, kako se premika in kako nama maha, ker je najin user posted image  hotu samo spat in se sploh ni pustil motiti. mogoče boma zdaj na morfologiji vidla, kako nama maha.user posted image

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 373
18.8.2010 9:18:02   
september1
talika morfologija je šele zanimiva. no men so jo v MB delali in je trajala cca 45 minut.

ja saj en mal nas mora jezit, da vemo da ga imamo. meni ga je največji užitek gledat kako se prebuja, ko steguje ročice in dela take grimase da se samo smejim.user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 374
18.8.2010 9:35:30   
talika81
no, pol jo pa komaj čakam. verjetno traja tako dolgo zato, ker res vse pogledajo. sej je tudi prav tako, da se posvetijo pregledu, da kaj ne spregledajo.

uh, verjamem, da ti ga je veselje gledati - sploh zato, ker si tako dolgo čakala, da boš imela svojo štručko v rokah in bo samo tvoja. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?