Tonka Paconka
|
Čestitke vsem novim mamicam! In pa veliko potrpljenja (v zadnjih dneh) tistim, ki še čakate. IZVIRNO SPOROČILO: nagaja28 zdaj se boste že skoraj vse preselile na starši čvekamo, bom sama tukaj ostala user posted image No, no... tudi jaz vas še vedno pridno berem, le oglašam se še vedno bolj malo... Danes imam rok po UZ (po ZM je bil že pred enim tednom), pa ni videti, da bi se kaj dogajalo. Sestrična je vedno pravila, da za našo familijo velja, da vse pospravimo in sčistimo, še pomijemo okna in gremo rodit. No - pri nas se vse sveti že 3 tedne, rodit pa kar ne gremo. So me pa matrali nestalni, vendar kar boleči popadki, vedno po , dobra 2 tedna, sedaj pa že 1 teden nič. Ginekologinja je namreč rekla, da se vsaj 2 tedna pred rokom ne sme izvajati... In smo nekako opustili to dejavnost. ŽAL! Namreč - po eni stran se mi zdi hecno, da bi mi sploh pasalo (in jaz bi kar naprej), če ne bi bilo ok, po drugi strani pa sem na dosti koncih brala, da prav pomaga sprožit, nikjer pa ne duha ne sluha o tem, da se ne bi smelo... Vseeno pa se ne upam kar tako neupoštevati direktnih "navodil" ginekologinje... Sicer pa imam še eno prašanje - za tiste iz Ljubljane. Razmišljam, da bi si vsaj za neko začetno obdobje "omislili" pomočnico za pospravljanje - imam namreč malo kardelo domačih živali in nisem prepričana, kako bom pospravljala na začetku, ko se bomo še privajali. Vse dlake in fleki pa zahtevajo kar nekaj mojega angažmaja... Ima morda kakšna poznano zanesljivo osebo, ki se s tem ukvarja?
< Sporočilo je popravil Tonka Paconka -- 13.7.2010 7:34:38 >
|