micla
|
pozdravljene punce.....kje sm jst za kačami na tem našem forumu. Ma enostavno ni časa. Berem še kar redno zjutraj ob kavici (kot dnevni časopis ), pol me pa vedno neki zmoti, da nič ne napišem. Najprej čestitke vsem julijskim mamicam. Kako fajn zaporedje 2 , 2 ste štancale. No zdej je šlo malo iz tira, ma se bo že uglihalo. V glavnem današnjo noč sem tudi jst mislila, da bomo leteli v P....zvečer je itak vsakič idrija, ker mi začne tako brcat da skačem v luft po 5 cm in se sploh ne moremo umirit in zaspat. No včeraj sem šla okol polnoči v postlo in takoj ko sem se ulegla se mi je začelo vrtet in ful sem slišala pretakanje po trebuhu, ko da bi mela 5 litrov vode noter in me je začelo zvijat spredaj in se nadaljevalo v križ. Enkrat, dvakrat trikrat....no pol sm se pricingala do kopalnice in nisem vedla al bom bruhala, al bom driskala al bom kar rodila. Tista bolečina od spredaj in potem proti križu me je prou spomnila, kako je bilo prvič pri popadkih in sem ž mislila, da se jje začelo. No pol sm bla eno uro pri školjki in čakala kaj bo sledilo. Potem pa kar naenkrat me začne tako pucat, da sm mislila, da se bom izsušila. Zdej pa ne vem, al so to že kake predpriprave, ker sem od dostih slišala, da te zna pred porodom kar samo spucat - kot en naravni klistir al pa mi je kaj res tako nrdilo slabo, da se je končalo z drisko. Bomo vidli, kako bo danes....zaenkrat sem uredu. Sicer imam vse prištimano ampak zaenkrat še v škatlah, ker samo čakam, da se preselimo....čeprav se mi vsak dan bolj zdi, da se bomo selili že z dojenčkom, ker se stalno neki zavlačuje s predajo stanovanja. Edini problem je, ker se i tako zelo ne da neki n veliko čistit in spravlat, ker bomo itak šli od tle, tko da pri nas sploh ne zgleda nič da ima za prist še en član. Še celo posteljca je še v škatli spravljena v kleti, ker še vedno upam, da jo bom že v novem stanovanju sestavla. Eno vprašanje....a katera planira dopust že konec avgusta al boste šle več ali manj vse v septembru za malimi štručkami? Jst sm tudi mislila, da bomo šli drugi teden v septembru in bi šli tudi moji starši v istem terminu, samo zdej je fora, ker se je moja sestra na novo zaposlila in ne dobi dopusta čez poletje in bi mogel bit nečak zato doma brez morja letos. Pa je moja mama predlagala, da ga pelje ona samo je pa treba it pred 1. septembrom, ker potem se mu začne šola. Zdej pa ne vem, al si upam it že konec avgusta al raje počakat na september. itak da bi mi pašalo, da bi bla mama zraven, ker bi lahko pazila na "ta veliko", moj pa bi brez skrbi surfal...ja pač se bo mogel odpovedat surfanju če ne bo druge... Evo....zvoni na cerkvi deseto, tko da šibam kej pospravit in pripravit za kosilo. Imejte se, pa srečno če kera že diha v nizkem štartu. DanijelaNeli....imaš ZS.