|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
14.10.2010 14:54:36   
tanjusi
hvala...user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
14.10.2010 15:11:10   
inia
Tanjusi user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
KONČNO!!!!! Zdaj pa uživaj na polno v preostanku nosečnosti!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
14.10.2010 15:16:32   
aischa1
O bravo Tanjusi za zdravo user posted image sedaj pa uživaj u preostanku nosečnosti.Sem ful vesela zate,da je vse v reduuser posted image

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
14.10.2010 15:25:44   
naja17
Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo tanjusi, super fino fajn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
14.10.2010 16:07:07   
mama123
čestitam tanjusiuser posted image ,samo uživaj pa kašno lepo oblekco ji kupiuser posted image user posted image user posted image

jaz pa sem izbrala voziček na bolhi rabljen in sem tudi zelo vesela jutri ga dobim, za 3user posted image kopujem drug voziček-vzrok naveličala sem se starega,ampak na žalost sem ga podarila tako da malo spremembe pa bo koristilo

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
14.10.2010 16:10:22   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

No da ne bote misle da se mi je zmešalo ... imamo zdravo punčko , dobla izvid user posted image

Končno! Bravo, čestitke! Zdaj pa uživaj in privošči vama kajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
14.10.2010 16:11:33   
tanjusi
samo uživaj pa kašno lepo oblekco ji kupi

Nekaj bom mogla že za mojo dušo, čeprav je moj rekel da še ne smem kupovat je zgleda malo vraževeren...user posted image

(a camus)

(odgovor članu mama123)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
14.10.2010 16:25:58   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

No da ne bote misle da se mi je zmešalo ... imamo zdravo punčko , dobla izvid user posted image

bravo sedaj pa uživaj še zame zraven.Iskrene čestitke za zdravo punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tmi delaj puncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
14.10.2010 16:36:32   
SaMaa
Wiiiiii tanjusi čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
14.10.2010 16:40:35   
maja1985
Pozdravljene!

tanjusi čestitam!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo sem sklerozna in si nisem zapomnila, katera gre danes na morfologijo in bo Lovro, če bo fantek. Jaz navijam, da bo fantek user posted image Bo pa kar neki fantkov, z imenom Lovro. Naš bo tudi user posted image

Bila v torek na pregledu, vse je ok. Morfologijo imam 3. 11. Mali pridno miga, obrnjen je z glavico navzdol ... držimo pesti, da tak tudi ostane user posted image Drugače pa veselo brca in, predvsem, boksa user posted image

Mesa še vedno ne morem videt, počutje je pa ok .... zdaj naenkrat hodim ob polnoči spat, zjutraj ob 7h normalno vstanem ... ne vem, od kje mi tok energije user posted image

Zdaj pa čakam, da se moj spoka od doma, da grem v trgovino pa nakupim sestavine za torto, pijano nevesto in rumove kroglice ... ima moj rojstni dan v soboto, pa moram malo napečt user posted image

Lep dan!

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
14.10.2010 17:44:02   
netopirček
tanjusi: bravooooo user posted image  user posted image  user posted image  končno!!!! user posted image user posted image user posted image

pri meni je vse po starem, edino pregled so mi prestavili iz ponedeljka na jutri... izcedka ni več, imam neke globule vagisan... jutri pa da vidimo, kaj bo rekla G!  Mali Poldek (delovno ime za našo bebiko - spol bo presenečenje, ati noče vedet, tako da tudi jaz ne vem...) je kar aktiven danes...

Pomembne stvari naj nikoli ne bi bile pomembnejše od nepomembnih (Goethe)

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
14.10.2010 18:37:03   
Akilene
tanjusi! Seveda še 1x čestitkeuser posted image user posted image user posted image !!

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu netopirček)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
14.10.2010 18:39:08   
tanjusi
hvala vsem , sem vesela da ste me spodbujale in brale moje jamranje , ko sem čakala user posted image

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
14.10.2010 18:40:25   
Akilene

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
14.10.2010 19:40:51   
5ra8
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo tanjusi, čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
14.10.2010 20:49:25   
njoko
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tanjusi!

maja1985 jst navijam za Lovrotauser posted image sam morem jutr poklicat za morfologijo in se zment kdaj.

dolg dan, še krajša bo noč, odhajam zdaj proč... Opa cel pesnik sm ratalauser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
14.10.2010 21:12:44   
_tina
No, jaz pogrešana se spet malo javljam... sej sem ves čas sigurno vsaki dve uri tuki gor visela in VSE prebrala, da mi ne bi kaj ušlo...

najprej Tanjusi čestitam. res sem vesela zate. bravo!user posted image user posted image

jaz sem pa spet na bolniški. že dva meseca zapored sem imela tri prihode v službo, ta mesec pa sem bila do zdaj dvakrat. sem tok žalostna. Lana je ves čas nekaj bolana. Ali kašelj, ali vročina ali vnetje ušes... sej vem, da so to posledice vrtca ampak... in pol se vsega nalezem še jaz. prehlajena sem že od začetka septembrauser posted image   ah... upam, da bo kmalu boljše. kar groza me je misli, da bo tudi takrat ko bom v porodnišnici zbolela in ne bo smela na obisk. joj, bom nesrečnauser posted image ampak moram upat na najboljše.

ste govorile o kilogramih... dobre ste. jaz pa že plus 7user posted image GROZA! v prvi nosečnosti (ko sem res ne jedla ampak žrla) sem se zredila za 30, zdej bo pa zgleda isto pa jem tako kot prej. sej trebuh imam pa tud že kot v 6. mesecu... sem bila na službenem zdravniškem pregledu pa zdravnica ni mogla verjet, da sem "samo" 4 mesece nosečauser posted image

cunje bom imela jaz iste kot v prvi nosečnosti, sej nimam nič pametnega ampak za tistih nekaj mesecev bo že.

aja, včeraj sem imela pregled. jaz to kar pozabim, ker moji pregledi so brezvezni. še vedno mi ni uspelo najti drugega ginekologa, ker so vsi kao zasedeni. meni moja "draga" ginekologinja še vedno ni naredila nobenega ultrazvokauser posted image in da sem bila na nuhalni ji tudi še nisem in ji ne bom povedala, ampak njej se zdi to normalno.
imam pa na srečo morfologijo 26.10. da se vsaj še enkrat prepričamo, če bomo imeli res Evouser posted image , ker če ne, ne vem če bo imel naš fantek imeuser posted image

Minka tonka bravo za rekord v spanjuuser posted image jaz tok časa že od prejšnje nosečnosti nisem spala... niti eno noč brez prebujanja, sej se navadiš ampak bi blo fajn prespat kakšno noč v enem kosuuser posted image

punce lepo se imejta, brala vas bom še naprej in upam, da se kmalu tud kaj oglasila.

pa pa

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
14.10.2010 21:17:38   
pikachu
tanjusiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za user posted image , in da je vse ok.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
15.10.2010 7:15:03   
Akilene
Dobro jutro!

Kava, kavauser posted image ..grozna noč je za mano, nočna mora za nočno moro...moram preverit v kakšnem položaju je luna, mislim, da bi moral bit šele prvi krajec, mene pa že meša. Jau, sem kot zombi danes.

Jutri pa v shoping, če se bom kolikor-toliko počutila grem v Ikeo po posteljico za user posted image . Sicer bi še rada kupila kakšno lepo cotkico (za dušo...), pa ne vem če bom sposobna še kakšne trgovine. A je bila katera že v City Arkade v Celovcu, če mogoče ve, a se da kje blizu parkirat?
lep petek&vikend babike!

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
15.10.2010 7:27:18   
naja17
Jutro...

Oh akilene, ti nič ne zavidam... mene so nočne more dajale v štartu nosečnosti, sem se zbujala čist zmozgana... prenehale so, ko je sestra splavila user posted image ....

Jaz grem pa drug teden v šoping, ampak zase, pol pa v ikeo, ampak po drobnarije, ki jih rabim....

Za dojenčka sploh še nočeva nič kupovat, po pravici, tudi nimam še neke želje, pa tud ostale še ful bremzava z nakupi... Sem bla pa zlo vesela prvega darila in sicer knjige To sem jaz, pa včeri sem še dobila kovtrček in povšterček....

Dete ga ful žura, ful dobro, moj ma vsakič sprot take velke oke, k da roko na trebuh, se mu ful smejim... Je čist  presenečen, fasciniran, začuden....

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
15.10.2010 7:32:58   
slama
Jutro!!!

tanjusi čestitke še od mene in bravo za user posted image

njoko tut jaz sem Rh -. 1. injekcijo sem dobila v 28. tednu, drugo pa 2 dni po porodu, ker je hčerkica Rh+ (baje jo drugače ne bi!?!?!).  Zdaj spet dobim inj. v 28. tednu.
user posted image  za Lovrota. Tut jaz em navijala za to ime, pa je mož rekel, ko bo drugi fant bo Lovro, zdaj bomo imeli verjetno Jakoba. Sem hotla slikco v album dat, pa mi neki šteka. Bom malo kasneje spet probala.

plašč, bunda jaz mam en bež plašč in črno bundo - obje je od moje mami, ki je malo večjih dimenzij ko jaz. Plašček je nosiloa celo na svoji poroki, ko sem jaz plesala po trebuščkuuser posted image . Je star več kot jaz, pa se sploh ne vidi - klasičen a kroj.

Nič, se gremo zrhitat za vrtec in službo.

pa pa

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
15.10.2010 8:32:48   
tanjusi
Akilene mene tudi more občasno ... predvčerajšnjim sem fuuul slabo spala ... kr nekaj me je v trebuhu tiščalo , pa sem spala pa kr neke trebuhe sanjala user posted image ,zdaj se že smejim , snoči sem pa tudi šla ob pol noči na sendvič pa pred tv ker nisem mogla spat....
Drugače pa danes kupim kremšnite moremo nekako proslavit dobro novico , pa še obletnice poroke nismo proslavili, ker smo izvide čakali , zdaj pa smo hapyuser posted image

(a camus)

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
15.10.2010 8:43:47   
Akilene
tanjusi - lepo proslavljajte in lep vikend! Pa kakšnouser posted image si le privošči!

rh-negativna- če je otrok ob rojstvu negativen kot mamica, potem takrat injekcije ne dobiš (pišem iz izkušenj). Prisotnost prititeles  v nosečnosti pa se redno spremlja z ICT testom.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
15.10.2010 8:48:26   
Heilie
Dobro jutro!

Peeeteeeek je user posted image user posted image Se prav veselim vikenda, ker sma preseljena in bo prvi vikend v novem domekuuser posted image Jutr greva še po sedežno, pol bomo pa mal užival jeej, pa mal časa bom mela, da še kaj v miru pospravim user posted image

Drugače sem si šla pa včeri iskat materinsko blazino in je super. Luštn je spat z njo, k se tok fajn lahko nasloniš. Pa tud za sedenje je super.

A še kaj poslušate srčke z AS ? Jaz sem včeraj poslušala...že nekaj časa nisem in me je kr presenetlo kok na glas bije..uaau. Dons sem pa brala, da zdaj je srček že tako glasen, da ga zdravnik že z navadnim stetoskopom (al kaj je tist user posted image ) najde. Res se je slišalo dobro user posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
15.10.2010 8:51:23   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Akilene

A je bila katera že v City Arkade v Celovcu, če mogoče ve, a se da kje blizu parkirat?

Je, blizu tam je parkirna hiša...samo moraš bit pozorna ker je sam tako ena luknja pa greš not...med samimi hišami....

Tam sva midva z mojim parkirala ko sva šla.
Pa uspešen nakup ti želim user posted image

Drugače pa sem nekje staknila neko virozo, šmrkam, pol nos,  včeri me je grlo bolelo, to je HB zdej nehalo...samo da ne bom do konca podlegla, ker ne smeeeeeeem. Jutri se brat poroči in sem priča.
Tako da se extra filam z vitamini user posted image

Zdej pa delat, mam gužvo user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......