|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
14.10.2010 12:35:47   
minka tonka
Pozdravljene!
Me je kar malo sram, ampak zame se je današnji dan šele dobro začel, saj sem prosta dela, včeraj smo bili pa v šopingu v lj in sem bila takooooooo utrujena. Mislim, da sem podrla lasten rekord v spanju (skoraj 14 ur!?!). Jej jej.
Kar se tiče hitre hrane, še pomislit ne smem, da bi jo jedla, mi je že slabo. Delam pa v stavbi v neposredni bližini kebaba in McDonaldsa in mi ni nič povšeči user posted image . Še okna ne morem imet odprtega. Ne vem kdaj naj bi ta občutljivost minila ... Od sladkosti mi paše še posebej temna čokolada mmmmmmm ... Kar je smešno, glede na to, da sem sicer res sladkosneda. U glavnem, meni se je celotna prehrana obrnila na glavo. Jedla bi samo solato in krompir, mlečne namaze in mleko mleko mleko.
Inia, mislim, da si prav naredila, ko si šla zdravniku zaradi bolečin. Ne vem zakaj te je prva sestra tako odslovila, se mi ne zdi profesionalno. Meni je moja G rekla, da če bo kaj posebnega in da ne bom vedela kaj je, naj jo kar pokličem. Ponavadi ne paničarim za nič, tudi zdaj ne, je pa res da sem prviš v tem stanju in mi določene zadeve niso jasne. Zato je fajn, če imaš razumljivo G.
Lep dan vsem!

I dont care about distance, I just care about you.

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
14.10.2010 12:35:54   
5ra8
Ne ne, jst si pa predstavljam najprej joške, pa čez bundico do pod jošk...pol pa njen buši un v 9. mescu user posted image user posted image user posted image  tako nekako kot da je bunda sm za joške user posted image user posted image user posted image

joj Sanja, brez zamere user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
14.10.2010 12:39:35   
Heilie
user posted image  user posted image

Tale primerjava me je pa nasmejala ja....Kukr bi dal en plašček za punčke na vrh buče a user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
14.10.2010 12:49:37   
tanjusi
Kukr bi dal en plašček za punčke na vrh buče a

Na čebulco user posted image user posted image user posted image user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
14.10.2010 13:13:30   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

ga grem probat...

I, kak luškan plašček!user posted image  Tudi jaz mam en bel plašček, si me spomnila, ga grem probat...user posted image
Včeraj sem imela pa oblečeno kratko bundico - tisto, ki je nad trebuhomuser posted image  Smešno zgleda, ampak to mi bo pa ziher pravuser posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj??? Zdej si me prov nasmejala, ker si predstavljam, da si probala ta lepi beli plašček in da ni verjetn tko fajn kot bi mogl bit, a? user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej jest bom kasneje tud smešna v unem, ko neki cirkusant, ma mi dol maha user posted image ...

Zaenkrat je še ok, se še da zapretuser posted image

O tem kok stoji, pa ne bi...user posted image

< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 14.10.2010 13:16:18 >

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
14.10.2010 13:15:30   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Ne ne, jst si pa predstavljam najprej joške, pa čez bundico do pod jošk...pol pa njen buši un v 9. mescu user posted image user posted image user posted image  tako nekako kot da je bunda sm za joške user posted image user posted image user posted image

Kar delaj si norce, dokler si še lahk. Saj si ne boš več dolguser posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
14.10.2010 13:20:42   
njoko
bohdej babe user posted image

ravno iz pregleda. rezultat= canesten in en jogurt na danuser posted image , poklicat morem za morfologijo jutr, špikanje v nožnici je baje od vnetja. Sm ji rekla da mam tovarno skute user posted image user posted image user posted image user posted image dober tekuser posted image

se vprašanje (sm prašala tud na fb) kk je z rh neg?

Zj grem pa delat počas!

adeuš user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
14.10.2010 13:26:52   
5ra8

Kar delaj si norce, dokler si še lahk. Saj si ne boš več dolguser posted image user posted image

kmal bom ista a ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
14.10.2010 13:27:56   
Akilene
njoko, jaz sem rh negativna. Eno injekcijo Rhogama sem že dobila na AC, mislim, pa da bo druga redna čez kakšen mesec.

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu njoko)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
14.10.2010 13:29:57   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: njoko

se vprašanje (sm prašala tud na fb) kk je z rh neg?

adeuš user posted image

a ne dobiš med nosečnostjo neko injekcijo če si RH neg., zaradi neki proti teles al kaj..? da nisem čist mim ustrelila zdej user posted image  dejmo drugorodke in tretjerodke povejte user posted image
Jst sm poz., ampak se mi zdi da sem slišala tako....

(odgovor članu njoko)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
14.10.2010 13:33:15   
SaMaa

user posted image user posted image user posted image  na tole sem se pa prav iz srca nasmejala. Sej a niso bile te ful kratke bundice prav lani ful moderne??? No Sanja glede na to, da nas vse precej prehitevaš v veličini trebuščka, bo tale moda zate spet dobrodošla user posted image  pa še kakšno slikco na FB obesi user posted image user posted image user posted image

Jaz razmišljam, da bi si kupila en tak malo daljši plašček, ne preveč drag, ki ga bo potem lahko mami nosila ali pa sestra.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
14.10.2010 13:37:03   
njoko
ja jst sm mela do zj eno posvetovalnico + tole dons kjer sm dobla izvide, ginekologinja ni nč rekla (itak je mojo nadomeščala) Sj zato prašam k se mi je zdel da se dobi neke inekcije. zj nasledn pregled mam pa 18. 11 pa me zanima kk pa kej bo. 

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
14.10.2010 13:55:50   
tanjusi
ravno iz pregleda. rezultat= canesten in en jogurt na dan , poklicat morem za morfologijo jutr, špikanje v nožnici je baje od vnetja. Sm ji rekla da mam tovarno skute dober tek

zanimivo , jaz tovarne skute še ravno nimam user posted image , mam pa skozi izcedek... in to že od začetka ... tudi vnetja so že bila in zdravnica mi vedno govori canesten pa vitagin c si kupite, včeraj sem ji povedala za izcedek je rekla d je normalno, gledala pa ni ...
Samo to mi povej kateri jogurt se priporoča ?

(a camus)

(odgovor članu njoko)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
14.10.2010 13:57:11   
inia
Glede teh jaken, bund itd. sem jaz že obupala. Jaz ene ne spravim skupaj, kaj šele da bi kaj zaprla. Prej sem imela številko 36, zdaj se mi zdi, da bi mogla imet najmanj 40 da bi skupaj dobila. Sam ne vem kaj bi si potem za rame natlačila user posted image . Kaj bom jaz nosila pozimi nimam pojma.Prejšnjič sem gledala neke bunde prav za nosečnice, ampak ful drage.

RH neg dobiš inekcijo v 28 tednu in potem ko rodiš še eno. Gre pa zato, če bi otrok imel slučajno RH poz., da ne pride do komplikacij (tvorbe protiteles).

(odgovor članu njoko)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
14.10.2010 14:01:55   
inia
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

ravno iz pregleda. rezultat= canesten in en jogurt na dan , poklicat morem za morfologijo jutr, špikanje v nožnici je baje od vnetja. Sm ji rekla da mam tovarno skute dober tek

zanimivo , jaz tovarne skute še ravno nimam user posted image , mam pa skozi izcedek... in to že od začetka ... tudi vnetja so že bila in zdravnica mi vedno govori canesten pa vitagin c si kupite, včeraj sem ji povedala za izcedek je rekla d je normalno, gledala pa ni ...
Samo to mi povej kateri jogurt se priporoča ?

Jaz imam ves čas čisto malo izcedka. Ko sem omenila moji G. je rekla, da je to normalno, dokler ne peče, srbi... No včeraj, ko sem bila tam zaradi bolečin pa mi je bris vzela pa se je pokazalo, da imam nekega bakterijskega hudiča. Jaz sem dobila Dalacin.

Jogurt pa navadni probiotični. Naj bi malo namazal, še boljše če namažeš na tampon in notri pustiš čez noč. Pa umivat samo z vodo, z nobenim milom, niti intimnim.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
14.10.2010 14:05:14   
njoko
probiotičen jogurt (LCA), ker ma baje da ne vem kere laktoblabla notruser posted image in skrbijo za ravnovesje. Tako je rekla dohtarca user posted image

zj pa prste prekrižat za morfologijo in Lovrotauser posted image user posted image user posted image naš jih bo pa za Izis. Boste kej stavle? user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
14.10.2010 14:05:23   
_sanja_*

kmal bom ista a ne? user posted image user posted image user posted image

Ja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
14.10.2010 14:07:40   
tanjusi
probiotičen jogurt (LCA), ker ma baje da ne vem kere laktoblabla notr

Pa tole bi naj menda zaleglo če ješ tudi ...

(a camus)

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
14.10.2010 14:08:15   
inia

probiotičen jogurt (LCA), ker ma baje da ne vem kere laktoblabla notruser posted image in skrbijo za ravnovesje. Tako je rekla dohtarca user posted image

zj pa prste prekrižat za morfologijo in Lovrotauser posted image user posted image user posted image naš jih bo pa za Izis. Boste kej stavle? user posted image

Lovro bo user posted image

(odgovor članu njoko)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
14.10.2010 14:09:52   
inia
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

probiotičen jogurt (LCA), ker ma baje da ne vem kere laktoblabla notr

Pa tole bi naj menda zaleglo če ješ tudi ...

hmmmmm.....user posted image ...kaj pa vem..če se hočeš losat pomoje boljše, da ješ spodaj ne zgoraj user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
14.10.2010 14:12:12   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa

user posted image user posted image user posted image  na tole sem se pa prav iz srca nasmejala. Sej a niso bile te ful kratke bundice prav lani ful moderne??? No Sanja glede na to, da nas vse precej prehitevaš v veličini trebuščka, bo tale moda zate spet dobrodošla user posted image  pa še kakšno slikco na FB obesi user posted image user posted image user posted image

Jaz razmišljam, da bi si kupila en tak malo daljši plašček, ne preveč drag, ki ga bo potem lahko mami nosila ali pa sestra.

Saj sploh ne zgleda tako slabo. Dost boljše kot pa kak premajhen plašček, ki štrli v vse smeri, samo tja kamor bi moral neuser posted image  Čeprav, ko me bo kaka stara mama videla, se bo pa verjetno prekrižala.
Sem se že odločila, da v minusu ne bom hodila ven, pa bouser posted image

Daljši plašček sem si pa jaz že prvič kupila, ampak ga sedaj nosi mami, tako kot ti planiraš. No, ne mislim ji ga vzet; zato sem spet na začetku.

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
14.10.2010 14:22:39   
SaMaa
IZVIRNO SPOROČILO: inia

Lovro bo user posted image

Lovro je ZAKON user posted image  moj bo tud Lovro (upam)

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
14.10.2010 14:38:07   
tanjusi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
14.10.2010 14:49:16   
tanjusi
No da ne bote misle da se mi je zmešalo ... imamo zdravo punčko , dobla izvid user posted image

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
14.10.2010 14:52:19   
Heilie
Uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii žurka user posted image  user posted image  user posted image

Čestitkeeeee!!!!!!!!
Tanjusi ful sm vesela za tebe in tvojo družinico user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......