|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
14.10.2010 8:49:07   
SaMaa
Dobro jutro,

evo jaz sem že v službi. Včeraj sem prvič vzela Magnesol. Rezultati sicer še niso vidni, špikanja pa danes nimam več. Očitno bom morala precej več počivat, ker mi edino to pomaga.

Sedaj grem pa nazaj delat. user posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
14.10.2010 8:53:52   
*Ninočka*
Dobro jutro še iz moje strani,

jaz pa sem se danes okrepčala kar s kakovom in sezamovo pletenico. Samo neki kruh meljem. Na vago ne grem, ker vsaka drugače pokaže. Se pustim presenetit pri ginekologu. Čutim pa, da se nabira....user posted image

Ste se tako razpisale o Mc, da grem danes kar tja po kosilo. Bo en chicken nugets meni padel. Pa še potem na hitro v Mullerja po eno kinder lado. Ja, sladko paše. Zeeelo. Tudi jaz ne vem, kako je lahko tebi tanjusi sladko smrdelouser posted image Btw, čestitke za MF in pupo.

Naja17 - meni 20.11 paše. Kk ste pa druge? Mariborčanke gremo itak skupaj, ne?user posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
14.10.2010 8:59:45   
tanjusi
Dobro jutro! Kako kaj? Vidim da ste že pridne , jaz sem šele pri kavi , zdaj pa razmišljam kaj bi za zajtrk... ravno včeraj sem razmišljala da minimalno mlečnega pojem oz.popijem ...tak da bom mogla začet delat na tem ... danes pa ne vem če ne bom jedla masovnik ... ena posebna zadeva, ki je nisem jedla že najbrž nekaj let ...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
14.10.2010 9:02:39   
tanjusi
Tudi jaz ne vem, kako je lahko tebi tanjusi sladko smrdelo Btw, čestitke za MF in pupo.

Prva dva tri mesece je bila katastrofa... navadno so vsi ki prihajajo k nam navajeni da prinesejo tri čokoladice za oba sina in zame... no ta čas pa sta bila sina zeeelo vesela ker sta dobila mojo čokolado user posted image ... no pa saj zdaj sem že ok ....sladko pašeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
14.10.2010 10:01:04   
nelikaa
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Aja bolečine v nožnici ... je rekla da z nogo noter skoči ...tak nekako ...mama pa nizko lego ampak menda še ni prehudo , kontrola čez en mesec..

Čestitke  user posted image user posted image user posted image  za user posted image  !!!

Neki mi prosim razloži. Kaj misliš s tem, da z nogo noter skoči??? user posted image  Kaj to pomeni da tako pleše user posted image  ??? In da so te ostre bolečine, posledice user posted image  gibanja?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
14.10.2010 10:04:57   
tanjusi
Ma ne vem saj je tudi meni čudno ...po moje pride z nogo v kako tako točko ... zdaj pa še ma dovolj prostora da lahko dobesedno telovadi noter ... tako mi je rekla gin.

(a camus)

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
14.10.2010 10:09:47   
nelikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

Dragi mi je pa obljubil šoping na Rudniku za vikend, si bo vzel čas, tako da UPAM, da bom našla kaj pametnega. A je katera slučajno v zadnjih dneh kaj hodila gor po h&m in c&a? Je kaj pametnega? predvsem mislim na hlače.

Sem bila v H&M and C&A na Rudniku. Ker sama ne zahajam v tovrstne trgovine, že zaradi moje velikosti in dolžine ne, nisem bila navdušena nad ponudbo. Zelo težko dobim hlače zase, ker sem 181 cm + suhica, zato najraje kupujem v Mangotu, kjer imajo tudi hlače za dolginke.
Torej v C&A imajo, meni osebno, grozno ponudbo hlač in majic. V H&M je bolje. Kupila sem si majčko ter ene žametne hlače, ki so mi po dolžini celo prav, vendar trenutno še preveliki.

Full me skrbi, ker bo letos baje huda zima (mrzla) in bo potrebno kupiti jakno. Folk mi je predlagal pončo, samo se mi zdi, da bi me v tem zeblo - ker je že sedaj precej mrzlo. Kaj šele bo....

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
14.10.2010 10:13:49   
nelikaa
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Jeeeejjjj bravo tanjusi, res sem vesela zate, itak da je vse ok in ne rabiš več nestrpno čakat ac izvide...

Juh juh juh user posted image user posted image user posted image user posted image

klemy - 55 € ti je drago user posted image  Jaz samo za striženje dam 35 € user posted image

Jaz sem tudi v salonu v LJ dajala do sedaj za striženje ter za premena 75 EUR. user posted image

Ker sedaj minimaliziram stroške, hodim k eni na dom, ki me postriže in naredi premena za 47 EUR in se mi zdi poceni.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
14.10.2010 10:25:13   
nina42
Huh, jaz sem si včeraj še zadnjič privoščila Mc, danes pa začnem z zdravim prehranjevanjem, ker dovolj je pa dovolj... Sem žrla kot user posted image odkar sem zvedla, da sem user posted image in to več nikamor ne pelje... Na koncu nosečnosti ti je itak že vsa otrokova teža odveč, kaj šele ves špeh user posted image
Na seznamu sem videla, da se je mojuser posted image spremenil v user posted image , če lahko popravi tista, ki zna? Drugače pa imam morfologijo 8.11., 3D pa 10.12.

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
14.10.2010 10:27:54   
slama
IZVIRNO SPOROČILO: nelikaa

klemy - 55 € ti je drago user posted image  Jaz samo za striženje dam 35 € user posted image

Jaz sem tudi v salonu v LJ dajala do sedaj za striženje ter za premena 75 EUR. user posted image

Ker sedaj minimaliziram stroške, hodim k eni na dom, ki me postriže in naredi premena za 47 EUR in se mi zdi poceni.

jaz za striženje in fenanje plačam 25€. Hodim na Ig in sem ful zadovoljna. Hodimo prav vse babnice iz familije. Sestra si daje še pramena, pa mislim, da plača 37€.
Sem nekaj časa hodila k bolj znanemu frizerju v Lj. in dajala 3 leta nazaj 55€ ... Mal sem škrta ratala, kar frizerjev zadeva.

tanjusi user posted image  za user posted image  in dobro morfologijo.

Bom zvečer dala slikco mojega user posted image  v album, pa kaj menite, kaj se skriva med nogami user posted image

Meni datum 20.11. ustreza, ideja o šopingu pa tut.

Joj, sladko, sladko ... Jaz sem danes že eno čokoldao načelauser posted image  Je ena včeraj riževo omenila, no, jaz sem si jo danes umislila. Sej sem ananas za zajtrk jedla, slaba tolažba.

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
14.10.2010 10:34:48   
SaMaa
IZVIRNO SPOROČILO: slama

Joj, sladko, sladko ... Jaz sem danes že eno čokoldao načelauser posted image  Je ena včeraj riževo omenila, no, jaz sem si jo danes umislila. Sej sem ananas za zajtrk jedla, slaba tolažba.

A ni dobra tale riževa??? Mnjamii. Jaz komaj čakam, da pridem domov in eno zmažem user posted image  Sicer boš pa jutri na telovadbi vse pokurila user posted image

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
14.10.2010 10:35:27   
5ra8

user posted image  
user posted image

user posted image
1.3.11
inia, 30 let, 2user posted image , 2user posted image , štajerska user posted image user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , obala user posted image
Natt, 33, ?user posted image , ?user posted imageMb user posted image
tanjusi, 35 let, 5 user posted image , 2 user posted image , sg user posted image   user posted image
morowi, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , Poljska

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , Mb user posted image  
Sunshine 1, 1user posted image , 0user posted image , okolica LJ user posted image
pikachu, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image ,  Štajerska  user posted image user posted image
Akilene, 35 let, 3 user posted image , 1 user posted image , SG user posted image user posted image
Musty, 29 let, ? user posted image , 0 user posted image ,  New York, ZDA user posted image   user posted image
maja1985, 25 let,  3user posted image , 1user posted image , Štajerska user posted image user posted image

3.3.11
ametist, 3user posted image , 1user posted image , KRAJ

4.3.11
tarikata, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , kraj   user posted image
emilija2008, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image
pikecpokec, 28 let 2 user posted image , 1 user posted image , KRAJ user posted image

5.3.11
cekinka, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , kraj user posted image
_sanja_*, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska user posted image user posted image

6.3.11

7.3.11
netopirček, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , MB user posted image
Poli_H, 27 let, 2 user posted image , 0 user posted image , MB user posted image
daissy, 3user posted image , 2user posted image , ljubljana user posted image
discoamela, 27 let, 2user posted image , 1user posted image , PRIMORSKA user posted image

8.3.11
žabica_, 2 user posted image , 1 user posted image , Dolenjska user posted image

9.3.11
Heilie, 26 let, 1user posted image , 0user posted image ,  Zasavje  user posted image user posted image
Sarakitara, 27 let, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image
skokica_, 28 let, 1user posted image , 0user posted image , LJ, user posted image

10.3.11
Nocturama, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Mb

11.3.11
5ra8, 29 let, 2. user posted image , 0user posted image , Nm user posted image
naja17, 29 let, 1user posted image , 0user posted image , gorenjska user posted image
el.k, 29 let, 1. user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image

12.3.11
lina10, 2 user posted image , 1 user posted image , kraj user posted image user posted image user posted image user posted image
Lun1ca, 22 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Mb user posted image

mija75, 34 let, 2user posted image , 0user posted image , LJ   user posted image  user posted image

13.3.11
mashi, 2user posted image , 1user posted image ,  kraj
SaMaa, ? let, 1 user posted image , 0 user posted image , Kamnik, user posted image
stellaria, ?user posted image , ?user posted image , Domžale, user posted image
tejka23, ? let, 2user posted image , 1user posted image , Prekmurje

14.3.11
*piškotek*, 32 let, 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ, user posted image
Deset_ka, ? let, ? user posted image , ?user posted image , kraj

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image ,kraj
Eva07, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image user posted image
*Ninočka*,
28 let, 2user posted image , 0user posted image , MB user posted image
gamet, 30 let, 1user posted image , 0 user posted image , Mb

16.3.11
Vanček*, user posted image , user posted image , NG
libna, 31 let, 3user posted image , 1user posted image , Posavje user posted image

17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , Domžale user posted image
_tina, 2user posted image , 1user posted image ,  okolica LJ user posted image user posted image
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , Krško
nelikaa, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Lj  user posted image user posted image
tinki31, ? user posted image , 1 user posted image , kraj
Sitnoba, ? let, 2 user posted image , 0 user posted image , Nm user posted image
najcom, ? let, 3 user posted image , 1user posted image , kraj  user posted image
minka tonka, 25 let, 1user posted image , 0user posted image , Nm,  user posted image

18.3.11

rhea, ?user posted image , ?user posted image ,kraj

19.3.11

20.3.11
njoko, ? let, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

user posted image

21.3.11
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image
ička, 24 let, 3user posted image , 0user posted image , okolica LJ

22.3.11
thunder, 34 let, 4 user posted image , 2 user posted image , Velenje user posted image
slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image
jasa, 32 let, 4user posted image , 2user posted image , dolenjska

23.3.11

24.3.11
Čebel@, 25,  2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image

25.3.11
sandrčk, 1user posted image , 0user posted image , kraj
nina42
, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ, user posted image user posted image

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted image , kraj

Klemy82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , np, okolica LJ user posted image

27.3.11
rožica86, 23 let, 1  user posted image , 0  user posted image , np, kraj
čupa, 27 let, 2  user posted image , 1  user posted image , Mb - Duplek user posted image

28.3.11

29.3.11
anina7, 27 let, 5user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image

30.3.11
pupica25, 1user posted image , 1user posted image , MB user posted image
mama123, 4 user posted image , 2 user posted image ,kraj user posted image

31.3.11

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka
roladica

SKUPAJ  user posted image  = 72 user posted image

št.
user posted image : 11
št.
user posted image : 15
št. user posted image
user posted image : 48 (zaenkrat dva dvojčka user posted image )

z nami so bile tudi:
2.2. user posted image user posted image user posted image
*ava* user posted image user posted image user posted image
lananai user posted image user posted image user posted image
jaznoseca user posted image user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Telovadba na Dolenjskem in okolici:
user posted image  Balnea, Dolenjske Toplice, vsak teden v sredo od 06.10 naprej ob 17h - obisk 6 EUR

user posted image  ZD Novo mesto, spodaj pri fizioterapiji, vsak teden v ponedeljek ob 18h - obisk 6 EUR

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html 

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
14.10.2010 10:35:44   
5ra8

user posted image

user posted image

user posted image  18.10 - netopirček
user posted image  20.10 - pikachu
user posted image  21.10 - rožica86
user posted image  25.10 - naja17
user posted image  26.10 - lina10
user posted image  27.10 - _sanja_*, Vanček*
user posted image  08.11 - Poli_H
user posted image   18.11 - tanjusi

user posted image

user posted image  18.10 - Akilene, emilija2008, inia
user posted image  20.10 - pikachu
user posted image  22.10 - mija75
user posted image  25.10 - naja17, morowi
user posted image  26.10 - lina10
user posted image  27.10 - discoamela, _sanja_*, *Ninočka*, netopirček, Poli_H
user posted image  28.10 - pikecpokec
user posted image  29.10 - 5ra8, SaMaa
user posted image  02.11 - Klemy82
user posted image  03.11 - Heilie
user posted image  04.11 - nelikaa, slama, Lun1ca
user posted image  05.11 - Eva07
user posted image  08.11 - seven7, nina42
user posted image  09.11 - minka tonka, thunder
user posted image  10.11 - Čebel@
user posted image  18.11 - rožica86

user posted image

user posted image  22.11 - discoamela
user posted image   10.12 - nina42

< Sporočilo je popravil 5ra8 -- 14.10.2010 10:44:07 >

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
14.10.2010 10:38:22   
tanjusi
Ma saj vem da sem smotana... ko se bo naslednjič seznam popravljal ... moj naslednji pregled je 18.11....

(a camus)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
14.10.2010 10:38:37   
inia

Aja bolečine v nožnici ... je rekla da z nogo noter skoči ...tak nekako ...mama pa nizko lego ampak menda še ni prehudo , kontrola čez en mesec..

Čestitke  user posted image user posted image user posted image  za user posted image  !!!

Neki mi prosim razloži. Kaj misliš s tem, da z nogo noter skoči??? user posted image  Kaj to pomeni da tako pleše user posted image  ??? In da so te ostre bolečine, posledice user posted image  gibanja?

Pomoje neki takšnega kot pri meni. Je rekla, da z glavico noter pritiska na ustje. Tako verjetno pri tebi z nogico. Imam pa tudi jaz nizko lego. Bolečine pa pomoje imaš kadar brcne notri. Meni ves čas pritiska gor in imam mogoče zato še zraven bolečine. Čeprav naj bi bile moje od vnetja (vsaj mislim).

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
14.10.2010 10:43:46   
inia
Kake lušte ste mi zdaj naredile s t riževo čokolado user posted image .

Drugače pa jaz isto. Prve mesece čokolade videt nisem mogla. Pa saj kaj dosti druge hrane tudi neuser posted image . Zdaj bi pa čokolade na tone pojedla. Samo da danes najdem nekoga, da mi jo prinese. Imam še mirovanje doma in ne smem nikamor user posted image . Me ima moj dragi pod tako kontrolo, da bognedaj da kam skočim. user posted image  

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
14.10.2010 10:53:51   
tinkapobalinka
Pozdravljene punce!

Evo javlja se še ena marčevka, če me sprejmete, glede na to, da ste že utečena ekipauser posted image .

Nekaj podatkov o meni:
- prva nosečnost, mlada sem 30 let
- iz okolice Maribora
- rok imam 8. 3. 2011
- še ne vemo, kaj pričakujemo, nestrpno čakamo morfologijo

Drugače počutje je zaenkrat super, do sedaj sem pridelala 2 kg, trebuček pa je že kar lepo viden.... Glede prehrane ne bi mogla reči, da mi kaj še posebej paše - pač vseuser posted image . Sem pa prve tri mesece jedla kot lubadaruser posted image . Se mi je kar vrtelo od lakote.... Sodelavke so še preden sem povedala, da sem noseča, govorile, da sem sigurno noseča, ko pa nonstop nekaj meljemuser posted image . Pa utrujena sem bila res nostop, tako da so dnevi zgledali nekako takole: služba - postelja - tuš - postelja.... No, zdaj je že dosti bolje...

Lep dan in se beremo....

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
14.10.2010 10:59:35   
_sanja_*

Full me skrbi, ker bo letos baje huda zima (mrzla) in bo potrebno kupiti jakno. Folk mi je predlagal pončo, samo se mi zdi, da bi me v tem zeblo - ker je že sedaj precej mrzlo. Kaj šele bo....

Jaz mam pončo, pa me že zdaj zebe v njem, kaj šele bo...

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
14.10.2010 11:13:22   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

Jaz mam pončo, pa me že zdaj zebe v njem, kaj šele bo...

V pončotu bo res mraz... Jaz sem že ene 2 sezoni nazaj v HM-ju kupla tak kratek plašček na ven, na A, če me zastopte user posted image  in ga bom lohka mela čez trebuh, pa tegale:
http://www.marieclaire.co.uk/imageBank/cache/d/Dorothy-Perkisn.jpg_e_b531446b815d841fa57ff7ac29559923.jpg
sem si lani, pa bo tud po moje še šel, čeprav je 34 cifra, sem probala, pa je še kr neki lufta... Aja, ni v lila, ampak črni barvi, sam meni je tak kjut user posted image ... Pa mam eno puhovko, v katero upam, da se bom stlačla, v skrajnem primeru mi kolegica - lanskoletna nosečnica, ponuja giant bundo k jo je mogla kupit, tko da vsaj v to nam rabla dnar dajat....

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
14.10.2010 11:25:12   
lina10
Tinkapobalinka, dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image .
lp

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
14.10.2010 12:16:44   
nelikaa

baje bi naj imel zelo čisto kožo če nosiš punčko, no to pri meni vsekakor ne drži ...tako mozoljasta nisem bila v najhujši puberteti user posted image

jaz pa sem slišala ravno obratno. Če nosiš deklico naj bi bil precej mozoljast in pa tudi hujše slabosti (bruhanje....).

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
14.10.2010 12:25:17   
_sanja_*

V pončotu bo res mraz... Jaz sem že ene 2 sezoni nazaj v HM-ju kupla tak kratek plašček na ven, na A, če me zastopte user posted image  in ga bom lohka mela čez trebuh, pa tegale:
http://www.marieclaire.co.uk/imageBank/cache/d/Dorothy-Perkisn.jpg_e_b531446b815d841fa57ff7ac29559923.jpg
sem si lani, pa bo tud po moje še šel, čeprav je 34 cifra, sem probala, pa je še kr neki lufta... Aja, ni v lila, ampak črni barvi, sam meni je tak kjut user posted image

I, kak luškan plašček!user posted image  Tudi jaz mam en bel plašček, si me spomnila, ga grem probat...user posted image
Včeraj sem imela pa oblečeno kratko bundico - tisto, ki je nad trebuhomuser posted image  Smešno zgleda, ampak to mi bo pa ziher pravuser posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
14.10.2010 12:30:18   
_sanja_*
ga grem probat...

sem si lani, pa bo tud po moje še šel, čeprav je 34 cifra, sem probala, pa je še kr neki lufta... Aja, ni v lila, ampak črni barvi, sam meni je tak kjut user posted image

I, kak luškan plašček!user posted image  Tudi jaz mam en bel plašček, si me spomnila, ga grem probat...user posted image
Včeraj sem imela pa oblečeno kratko bundico - tisto, ki je nad trebuhomuser posted image  Smešno zgleda, ampak to mi bo pa ziher pravuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
14.10.2010 12:32:33   
5ra8

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
14.10.2010 12:33:08   
naja17

ga grem probat...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj??? Zdej si me prov nasmejala, ker si predstavljam, da si probala ta lepi beli plašček in da ni verjetn tko fajn kot bi mogl bit, a? user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej jest bom kasneje tud smešna v unem, ko neki cirkusant, ma mi dol maha user posted image ...

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......