|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
15.10.2010 13:33:23   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ka smo smešne nooo...

Meni je moj zanč košček moje riževe dorine ukradel, pol me je pa tko nebogljeno gledal, kukr da je neki ušpiču... Sem rekla, dokler letiš iskat, ko zmanjka, ni panike... Tko, da zdej vedno vzame 3 tavelke, pa še ostali so se navadl, da kšno prnesejo user posted image ....

V Mc-a grem pa jest v ponedeljek, pa lahko bi šla tud v torek, v četrtek bom šla v burger kinga user posted image  user posted image  Verjetn je to preveč, a user posted image  Khm... Ok, bom šla v ponedeljek na pico user posted image ...

ti suhica si to lahko prvoščiš...da bi šla jst tri dni zapored tako, bi mela usak teden na konc 5 kil več user posted image user posted image

mojmu pastam link od MCDja pa napiše: uuuu to gremo lahko dons za večerjo user posted image user posted image user posted image  LAČN!!! user posted image user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
15.10.2010 13:43:15   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ka smo smešne nooo...

Meni je moj zanč košček moje riževe dorine ukradel, pol me je pa tko nebogljeno gledal, kukr da je neki ušpiču... Sem rekla, dokler letiš iskat, ko zmanjka, ni panike... Tko, da zdej vedno vzame 3 tavelke, pa še ostali so se navadl, da kšno prnesejo user posted image ....

V Mc-a grem pa jest v ponedeljek, pa lahko bi šla tud v torek, v četrtek bom šla v burger kinga user posted image  user posted image  Verjetn je to preveč, a user posted image  Khm... Ok, bom šla v ponedeljek na pico user posted image ...

ti suhica si to lahko prvoščiš...da bi šla jst tri dni zapored tako, bi mela usak teden na konc 5 kil več user posted image user posted image

mojmu pastam link od MCDja pa napiše: uuuu to gremo lahko dons za večerjo user posted image user posted image user posted image  LAČN!!! user posted image user posted image user posted image

Ja ja... Sem jest zaključla s suhostjo, k sem nehala kadit +5kg, zdej se pa še tkole bašem...

Vi mate tam bliz Mc, to bi blo zame smrt, mam srečo, da se morm odpelat do LJ al pa Avstrije, da pridem do njega....

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
15.10.2010 13:51:39   
Klemy82
eh, McD bi moral imeti dostavo na dom...user posted image

Jst.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
15.10.2010 14:19:07   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

eh, McD bi moral imeti dostavo na dom...user posted image

to pa ne vem če bi blo dobro user posted image user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
15.10.2010 14:22:26   
nelikaa
Tudi pri meni je Mcdonalds nuja. Vsaj na vsake 3 tedne user posted image . Tudi moj je bolj na zdravo življenje, pa šport user posted image , samo zdaj mi je pač dovoljeno. Če se sam ne spomni, ga pa drugi v moji okolici user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem nehala kaditi, samo se nisem zaradi tega kaj bogve zredila. Šla sem gor za 3 - 4 kg. Moram počakat do naslednjega pregleda, saj doma nimam tehtnice. 

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
15.10.2010 14:26:32   
Heilie
Moj je tud športnik pa pazi kaj je in na težo. Sam mam srečo, da pelje me vseeno, če izrazim željo, al pa prinese..user posted image

Sam družbo mi malokdaj dela, da še sam kaj poje..user posted image

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
15.10.2010 14:41:22   
inia
Jaz vas že preveč berem. Včeraj je že bilo govora o hrani in sem pojedla pol pekača peciva, celo Milka čokolado, za večerjo pa še Big Mac-a in pomfri user posted image . Danes pa že pico in pol riževe čokolade. Tak da nehajte že o hrani govorit user posted image .

Glede imen pa sta moja dva otroka imela že tudi svoje predloge. Če bi mi bilo všeč bi jaz otroka upoštevala. Ampak če mi pa totalno ni pa tudi ne. Zdaj smo se dogovorili za neko ime in sta ga tudi sprejela in že vsem okoli razlagata kaj bo. Ponavadi otrok reče iz kakšne risanke ali kakšnega otroka, ki jim je všeč.

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
15.10.2010 14:57:23   
Klemy82
Ok, moj je pa tko... hmmm, mal hinavski. user posted image
Zdrava hrana pa on sta dva različna pojma, ane, najraje in 100_x_ na dan, če bi lahko, bi on jedel čevape. Evo, danes bodo za kosilo+pire+špinača za kamuflažo.user posted image Da raznih horsov, kebabov in bureka ne omenjam... Ok, saj se zadnje čase drži nazaj, pa hujša (ima večji vampek od mene, pa jaz imam vsaj izgovor, zakaj ga imamuser posted image ) A meni lahko moralizira o zdravi prehrani...pffffuser posted image
Taaaak da.... če ma lahko on čevape, imam jst lahko Mc.user posted image Al bom pa štrajk udarla, cel teden sam zelenjavca pa sadje... me zanima, kdo bo pol v McD letel...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Klemy82 -- 15.10.2010 14:58:05 >

Jst.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
15.10.2010 19:01:35   
tanjusi
Napisala pa je vse šlo nekamuser posted image

V glavnem naj napišem kako moj mlajši sine sedaj dojema to da bomo imeli punčko.
Včeraj si pripravi stol in obkroži datum na koledarju in potem jaz študiram kaj bo 25.10user posted image , pa ga vprašam kaj bo takrat, pa pravi ja ti boš šla k zdravnici da ti bo dala cd z posnetkom sestrice(ne vem če sem omenila ... morfo mi je snemala in rekla da dobim posnetek če bo ac ok ) no in zdaj sine odšteva dneve user posted image

No druga cvetka pa danes med kremšnito, me je pa tudi skoraj iz stola vrglo ... vprašal me je kdaj bom popadke dobila ... sem mu razložila da ne bi bilo fajn če bi zdaj dobila popadke ker je sestrica še premajhna in on meni pa mama jaz tako težko čakam ... no in potem spet zgodba kdaj bo dojenček ...
Starejši je bolj molčeč in ne sprašuje toliko...
Le kaj nas še čakauser posted image user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
16.10.2010 9:21:49   
slama
Jutro!!

Moram mal potipkat, da ne bomo na drugo stran padle user posted image .
Včeraj sem bila na telovabi in je bilo super. Smo kar fajn telovadile, pa sem si danes za nagrado čokolado kupila, ki jo bom v ponedeljek pokurilla user posted image .

Evo, jutranja rutina crkljanja, umivanja, hranjenja je mimo, zdaj pa turbo čistilna akcija ... Mož je šel jabolka obirat, mi2 s hčerkico bova pa pridno gospodinjili.

Lep dan vsem nosečkam in da vas ne bo zeblo user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
16.10.2010 9:24:24   
naja17
Jutroooo...

Vikend, pa nobene nikjer... Jest pa v službi za 3h... Sej bo, sam dones bi res spala, k sem bla včeri čist zmatrana.... 10 ur v službi, domov, pojedla, pa direkt na hokej... Sem se precenla, bi mogla na sedišče namest na stojišče, pač z bebo v trebuhu le ni tolk isto... No in pol valda še na pijačo, sem ob 23.30 padla v pojstlo k mrtva....
Mam srečo, da mi dones ni treba nič kuhat, gremo po šihtu direkt na kmečki turizem na kosilo, peljeva tastare še za najino skrivno poroko...

Tanjusi - ful so dobra deca user posted image ... Meni sta ful smešni nečakinji od mojga... Ena 6 in ena 4... Ta večja mi je že tko napovedala dojenčka, ker mi je lih nekje začetk junija rekla "ti boš kmal tu notri mela dojenčka" in me potrepljala po trebuhu user posted image  Mal smo jo vsi debelo pogledal, ampak je mela kar prav... Zdej napoveduje punčko user posted image .... Tamala pa imena določa: za fanta naj no kar Nik + priimek fantka k so skup v vrtcu user posted image , za punčko naj bo pa kr po njej, sej ma lepo ime in sej ni važno, če jih je več user posted image .... Pa zadnjič mi je ta velka začela neki laufat okrog, sem rekla, da ne morem jest več tko noret z njo okrog, ker me pač dojenček utrudi, pa je rekla "sej nimaš še nič trebuha, sej še mali"...

No, babe lep vikend vam želim.....

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
16.10.2010 10:05:00   
SaMaa
Dobro jutro,

evo moja sobotna rutina je opravljena: stanovanje pospravljeno, perilo oprano, sedaj pa šibam samo še v trgovino, da bomo kaj jedli.

Danes bom kuhala joto z zeljem, pa da vidim, kako mi bo uspelo. Kaj boste vi kuhale?

IZVIRNO SPOROČILO: slama

Včeraj sem bila na telovabi in je bilo super. Smo kar fajn telovadile, pa sem si danes za nagrado čokolado kupila, ki jo bom v ponedeljek pokurilla user posted image .

O res je bilo super, jaz sem si že včeraj, ko sem prišla domov, privoščila nagrado user posted image user posted image user posted image  riževo čokolado user posted image
Danes pa še ne vem, kaj bo na razporedu, najbrž kakšen čokoladni puding user posted image  za zajtrk je bila že nutela, pa mi še vedno nekaj manjka, sladkega namreč user posted image

naja17 dons ti nisem pa čisto nič folž, ker delaš user posted image  upam, da ti čimprej mine, pa uživajte na kosilu. Tale s skrivno poroko je pa še vedno TOP user posted image

Lep vikend vsem, papa

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
16.10.2010 10:11:05   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa

naja17 dons ti nisem pa čisto nič folž, ker delaš user posted image  upam, da ti čimprej mine, pa uživajte na kosilu. Tale s skrivno poroko je pa še vedno TOP user posted image

Lep vikend vsem, papa

user posted image  Hvala.... Veš, se mi zdi, da sva kr nekaj folka zakurla za tole... Vsi okrog naju so na koruzi, verjetno ima vsak neko malo željo, pa noče zarad caramonij, sploh desci ne, zdej pa vsi kr neki mencajo, pa vsi nama čestitajo za način...

No, drgač pa ni hudga, evo še 2h, komaj enega obiskovalca sem mela, ni panike, mirno user posted image ...

Južno pa komej čakam, ker majo tam gor tkoooooo dobre štruklje... Mmmnjammmiiii.... Pol pa na konc kasato za sladico... Spet bo basanje....

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
16.10.2010 12:01:24   
netopirček
pozdravček...

sem bila včeraj na pregledu pri G, meni vedno naredi UZ in vaginalni pregled, že od vsega začetka... več kot pol ure sem bila not! moj je bil že čisto živčen v čakalici, kaj je narobe... user posted image  ja kaj... takrat ko sem jo prosila za slikico se je Poldek obrnil in pokazal rit... pol sva ga pa gnjavila, da je le obrazek pokazal za slikico... user posted image user posted image  spol lse je videl, a sem rekla, da nočem vedet... no, jaz luleka nisem vidla.... mogoče ga ni????
Mcdonalds... mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnjam! sem bila odvisna od njega! skoraj 4 krat na teden sem šla tja jest! potem sem se pa odločila, da tako več ne gre, naredila limit, enkrat na 14 dni... pred ekaj dnevi mi ga je domov prinesel (imam še vedno mirovanje) pa sem pojedla polovico in se je ustavilo! to se mi je zgodilo prvič v življenju! no se je potem moj žrtvoval in pojedel do konca! se mu smejim, če bo tako jedel, bo imel marca večji trebuh kot jaz user posted image user posted image user posted image !
babe fajn se imejte, hvala bogu mi danes ni treba kuhat, je že moja tašča, preden so šli na pohod! možek dela v najinem stanovanju, jaz pa prisilno lenarim! v ponedeljek moram kri it dat zaradi določitve krvne skupine! sem priimek spremenila in moram spet na test! user posted image

Pomembne stvari naj nikoli ne bi bile pomembnejše od nepomembnih (Goethe)

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
16.10.2010 13:47:36   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: Akilene
daissy - Zarja je prečudovito ime!!!user posted image meni je blazno všeč...V bistvu je tudi ženska inačica za Svit - tako bo pa ime mojemu user posted image

Se strinjam. Zarja in Svit... Oboje mi je zelo všeč!user posted image

Akilene, se spomneš, ko si me pred časom vprašala, če bom huda, če dodaš na svojo listo ime Nal?
(Če nisi bila ti, ampak katera druga, se opravičujemuser posted image )

Zdaj jaz sprašujem tebe, če boš ti huda, če jaz dodam Svituser posted image  
Mojemu je celo všeč, ne morem verjet!user posted image user posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
17.10.2010 9:47:54   
Klemy82
Evo, da nas poberem iz 2. strani...user posted image
Samo da poročam, naša beba bo definitivno fuzbaler. Nisem pričakovala brcik tako kmalo (pri prvorodkah,by the book, naj jih ne bi bilo pred 20. tednom... ma očitno nismo vsi po standardihuser posted image ). Včeraj zvečer sem jih enih par po levi strani kar malo bolj čutila, itak, mama se najedla cukra, dete pa hiperuser posted image ...danes zjutraj ob petih pa žur po desni strani... ful enega mehurčkanja, potem pa 3 kar na harduser posted image ... jaz res ne vem, kaj dete dela, al se z glavo odriva ali kaj, ampak prvič sem se kar ustrašila... je pa ful fajn filing, sej nič ne rečemuser posted image . Potem sem šla lulat, pa zaspala nazaj, dete se je pa tudi umirilo.user posted image
V McD še nismo šli... včeraj sva bila v šopingu, pa je zmanjkalo časa še za tjauser posted image .... saj me bo še minilo počasi... a neeee, jutri grem, pa če ne drugače, sama.user posted image user posted image

Jst.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
17.10.2010 10:06:14   
inia
Zarja in Svit oboje mi je ful všeč. Pa saj to sem že enkrat menda napisala user posted image . Jaz sem tak sklerozna, da kar groza.

Jutri imam morfologijo in kontrolo (zaradi težav prejšnjega tedna) tako da komaj čakam. Upam, da bo zdaj končno videla tudi spol. Sem bila od NS še dvakrat na UZ pa se spol nikoli  ni videl. user posted image  Se pa odločam ali bi se naročila za 3D ali ne. 

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
17.10.2010 10:11:32   
SaMaa
Dobro jutro,

danes sem se pa privoščila spanec oziroma crkljanje in poležavanje v postelji. Vreme je pa tudi ravno pravšnje za te zadeve.user posted image

Sedaj grem pa še malo knjigo brat, nato pa ven na kosilo. Bo prav pasalo nič kuhati in delati na gospodov danuser posted image

Lepo nedeljo.

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
17.10.2010 10:32:56   
tanjusi
Midva pa danes pripravljava kosilo ,malo boljše ker pridejo moji ,sva imela obletnico poroke pred enim mesecem , ampak smo čakali izvide in danes je končno čas da malo proslavimo... Drugače pa vreme je dolgocajtno zeelo ,tako da ne vem kaj bi popoldne...

(a camus)

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
17.10.2010 11:48:51   
aischa1
Tanjusi uživajte vsi skupajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
17.10.2010 12:04:02   
tanjusi
Tanjusi uživajte vsi skupaj

ž
hvala!!user posted image

(a camus)

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
17.10.2010 12:28:09   
Akilene
_sanja_ - ti kar dodaj Svit na seznam, saj nimam avtorskih pravic user posted image .

tanjusi - lepo praznujte!

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
18.10.2010 5:28:51   
naja17
Jutro....

Mene pa fuuuulll boli desni ledvični del user posted image .... Spim ne od 3h zjutrej, zdej si grejem tisti del... Me je že včeri zagrabil, pa popsti, pa spet fuuul boli user posted image  Piše, da je to pogosto v nosečnosti, po drugi strani me je srah, da ni kej z ledvico, k mam slabo vodo, al pa da sem jest tko mevžasta user posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
18.10.2010 8:23:25   
maja1985
Dobro jutro!

Pa je za nami vikend ... spet je bil prekratek user posted image Ta teden bom pa tako slabe volje ... delam popoldne in ne bom mojga mulčka nč kej dost vidla user posted image Zjutraj sicer tok, da ga mal požulim pa peljem v šolo, pol zvečer pa delam do 7h, tak da bom ene 7.15 doma, potem pa bo tak večerja, tuš in gre spat user posted image Ah, saj bomo kmal doma, pa se bomo lahk več cartlali user posted image Še sam 4 mesece in pol user posted image

Kako ste? Možek je imel v soboto rojstni dan, tak da smo lepo praznovali, včeraj sem pa še ene cunje dobila ... zdej pa ne vem, a bi že zdej vse malo preprala, pa pol lepo zložila v vreče in takrat, ko bom potrebovala, jemala ven, ali pač šele potem ... Kaj mislite?
Sem v soboto naredila še en dober biznis ... sem dobila jajčko Maxi Cosi za 50 € ... ful lepo ohranjeno ... tak da zdaj nama manjka samo še previjalna miza (ampak menda jo bo naredil tast sam) in pa ležalnik ... ostalo pa vse imava. Pa pregled cotk še moram naredit, da vidim, kaj bo treba še kupit. Ampak tist bom kupovala potem januarja, ko bodo razprodaje user posted image

Držim pesti za vse, ki imate danes preglede! Pa se še kaj tipkamo ... grem perilo pobrat, pa novo rundo obesit, potem pa nekaj pojest in za knjige ... se je treba učit user posted image

Lep dan!

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
18.10.2010 8:25:13   
5ra8

user posted image  
user posted image

user posted image
1.3.11
inia, 30 let, 2user posted image , 2user posted image , štajerska user posted image user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , obala user posted image
Natt, 33, ?user posted image , ?user posted imageMb user posted image
tanjusi, 35 let, 5 user posted image , 2 user posted image , sg user posted image   user posted image
morowi, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , Poljska

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , Mb user posted image  
Sunshine 1, 1user posted image , 0user posted image , okolica LJ user posted image
pikachu, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image ,  Štajerska  user posted image user posted image
Akilene, 35 let, 3 user posted image , 1 user posted image , SG user posted image user posted image
Musty, 29 let, ? user posted image , 0 user posted image ,  New York, ZDA user posted image   user posted image
maja1985, 25 let,  3user posted image , 1user posted image , Štajerska user posted image user posted image

3.3.11
ametist, 3user posted image , 1user posted image , KRAJ

4.3.11
tarikata, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , kraj   user posted image
emilija2008, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image
pikecpokec, 28 let 2 user posted image , 1 user posted image , KRAJ user posted image

5.3.11
cekinka, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , kraj user posted image
_sanja_*, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska user posted image user posted image

6.3.11

7.3.11
netopirček, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , MB user posted image
Poli_H, 27 let, 2 user posted image , 0 user posted image , MB user posted image
daissy, 3user posted image , 2user posted image , ljubljana user posted image
discoamela, 27 let, 2user posted image , 1user posted image , PRIMORSKA user posted image

8.3.11
žabica_, 2 user posted image , 1 user posted image , Dolenjska user posted image
tinkapobalinka, 1user posted image , 0user posted image , Maribor user posted image

9.3.11
Heilie, 26 let, 1user posted image , 0user posted image ,  Zasavje  user posted image user posted image
Sarakitara, 27 let, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image
skokica_, 28 let, 1user posted image , 0user posted image , LJ, user posted image

10.3.11
Nocturama, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Mb

11.3.11
5ra8, 29 let, 2. user posted image , 0user posted image , Nm user posted image
naja17, 29 let, 1user posted image , 0user posted image , gorenjska user posted image
el.k, 29 let, 1. user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image

12.3.11
lina10, 2 user posted image , 1 user posted image , kraj user posted image user posted image user posted image user posted image
Lun1ca, 22 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Mb user posted image

mija75, 34 let, 2user posted image , 0user posted image , LJ   user posted image  user posted image

13.3.11
mashi, 2user posted image , 1user posted image ,  kraj
SaMaa, ? let, 1 user posted image , 0 user posted image , Kamnik, user posted image
stellaria, ?user posted image , ?user posted image , Domžale, user posted image
tejka23, ? let, 2user posted image , 1user posted image , Prekmurje

14.3.11
*piškotek*, 32 let, 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ, user posted image
Deset_ka, ? let, ? user posted image , ?user posted image , kraj

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image ,kraj
Eva07, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image user posted image
*Ninočka*,
28 let, 2user posted image , 0user posted image , MB user posted image
gamet, 30 let, 1user posted image , 0 user posted image , Mb

16.3.11
Vanček*, user posted image , user posted image , NG
libna, 31 let, 3user posted image , 1user posted image , Posavje user posted image
gsara, 23 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica Sežane user posted image

17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , Domžale user posted image
_tina, 2user posted image , 1user posted image ,  okolica LJ user posted image user posted image
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , Krško
nelikaa, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Lj  user posted image user posted image
tinki31, ? user posted image , 1 user posted image , kraj
Sitnoba, ? let, 2 user posted image , 0 user posted image , Nm user posted image
najcom, ? let, 3 user posted image , 1user posted image , kraj  user posted image
minka tonka, 25 let, 1user posted image , 0user posted image , Nm,  user posted image

18.3.11

rhea, ?user posted image , ?user posted image ,kraj

19.3.11

20.3.11
njoko, ? let, 1user posted image , 0user posted image , kraj, user posted image

user posted image

21.3.11
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image
ička, 24 let, 3user posted image , 0user posted image , okolica LJ

22.3.11
thunder, 34 let, 4 user posted image , 2 user posted image , Velenje user posted image
slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image
jasa, 32 let, 4user posted image , 2user posted image , dolenjska

23.3.11

24.3.11
Čebel@, 25,  2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image

25.3.11
sandrčk, 1user posted image , 0user posted image , kraj
nina42
, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ, user posted image user posted image

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted image , kraj

Klemy82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , np, okolica LJ user posted image  user posted image

27.3.11
rožica86, 23 let, 1  user posted image , 0  user posted image , np, kraj
čupa, 27 let, 2  user posted image , 1  user posted image , Mb - Duplek user posted image

28.3.11

29.3.11
anina7, 27 let, 5user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image

30.3.11
pupica25, 1user posted image , 1user posted image , MB user posted image
mama123, 4 user posted image , 2 user posted image ,kraj user posted image

31.3.11

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka
roladica

SKUPAJ  user posted image  = 74 user posted image

št.
user posted image : 12
št.
user posted image : 16
št. user posted image
user posted image : 49 (zaenkrat dva dvojčka user posted image )

z nami so bile tudi:
2.2. user posted image user posted image user posted image
*ava* user posted image user posted image user posted image
lananai user posted image user posted image user posted image
jaznoseca user posted image user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Telovadba na Dolenjskem in okolici:
user posted image  Balnea, Dolenjske Toplice, vsak teden v sredo od 06.10 naprej ob 17h - obisk 6 EUR

user posted image  ZD Novo mesto, spodaj pri fizioterapiji, vsak teden v ponedeljek ob 18h - obisk 6 EUR

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html 

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......