|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
13.10.2010 15:32:44   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

Ko smo že ravno pri junkfoodu... Jaz sem danes za kosilo jedla McChicken meniuser posted image  Pa kaj potemuser posted image Nimam nič slabe vesti. Enkrat na 2 meseca ga pa res lahko jem, kaj čem, če se mi ga je zaluštalouser posted image

Joj sanja, na 2 mesca.... jaz enkrat na teden zih kej pohanga pojem, pice so tud nek vmes, ko sva se vračala iz Turčije, nisem mogla dočakat chek in-a, ker sem samo buljila v napis Burger King, pa skos mam poln gobec čokolade...

Aj čudn, da sem vsa zaštopana user posted image user posted image user posted image

Zakaj bav-bav okrog petk? Ker jih večina ne more nosit, ker zatekajo noge in boli križuser posted image  Če pa ni težav, potem pa kar navaliteuser posted image  Jaz bom tudi še, dokler bo šlouser posted image

Aaajaaaaa user posted image , pol jih lohka nosim še user posted image ....

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
13.10.2010 16:09:21   
inia
Jaz sem šla danes na pregled zaradi teh bolečin v trebuhu. Me je včeraj zvečer tako bolelo (nisem mogla sedet, ležala komaj) in potem še ponoči, da sem se odločila, da grem. So bile pa to take konstantne bolečine in niso nič nehale. Meni so se te bolečine vlekle od sobote, ampak včeraj je bilo pa že kar zelo.
Pridem g. in me je sestra že skoraj na začetku odgnala, da to je čisto normalno v nosečnosti, da se maternica pač širi. Pa še povedala nisem za kakšne bolečine gre user posted image . No na koncu je rekla naj se sama odločim ali bom čakala ali ne. Sem imela mojga zraven in je kar rekel, da bova čakala.
Druga sestra in G. notri pa čisto kontra. Prijazna  in vse. Me je čisto pregledala. Sem dala kri, vodo, bris mi je vzela, UZ mi je naredila. V glavnem vse in še več. Imam pa neko vnetje in sem dobila antibiotično kremo. In pa otrok je nizko in z glavico dolj obrnjen in točno na ustje pritiska. Drugače je vse ok. Me je hotela kar tam obdržat, jaz pa cela boga da ne bi. Zdaj moram doma počivat. Če se bodo pa bolečine še povečevale pa nazaj. Zdaj sem vsaj pomirjena, včeraj me je pa že res skrbelo.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
13.10.2010 16:13:53   
inia
Tanjusi user posted image   user posted image , pa še punčka.

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
13.10.2010 16:18:35   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

No takole preživela morfologijo in je vse ok ... in imeli bomo punčkouser posted image user posted image

Jo je ginekologinja premerila in je vse ok malo je še vedno večja glede na datume ampak ni panike... Zdaj pa še samo izvid ac dobim pa bo ... danes me je kar potolažila , da bi glede na videno moral tudi izvid bit ok ...hope so user posted image .. .Je pa mala že zdaj trmica nikakor je ni mogla gin. pripravit da bi ji slikala obrazek ...mam pa sliko lulikeuser posted image
Aja bolečine v nožnici ... je rekla da z nogo noter skoči ...tak nekako ...mama pa nizko lego ampak menda še ni prehudo , kontrola čez en mesec..
Aja pa nova frizura je padlauser posted image

čestitke za pupiko, a ti nisem rekla lani da boš imela po dveh pobah tudi pupiko, bravo sedaj pa le uživajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
13.10.2010 16:42:11   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Ko smo že ravno pri junkfoodu... Jaz sem danes za kosilo jedla McChicken meniuser posted image  Pa kaj potemuser posted image Nimam nič slabe vesti. Enkrat na 2 meseca ga pa res lahko jem, kaj čem, če se mi ga je zaluštalouser posted image

Joj sanja, na 2 mesca.... jaz enkrat na teden zih kej pohanga pojem, pice so tud nek vmes, ko sva se vračala iz Turčije, nisem mogla dočakat chek in-a, ker sem samo buljila v napis Burger King, pa skos mam poln gobec čokolade...

Aj čudn, da sem vsa zaštopana user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah, jaz sem samo o McChicknu govorila. Kje je še vse ostalouser posted image  Sploh pica je obvezno na jedilniku 1x/tedenuser posted image  Domače pohanje pa tudi, zato ker bi ga moj non stop jedel. Jaz sicer nimam neke želje po njem, a... branim se pa tud neuser posted image
Čokolada pa tak no... Kakor kdaj, a ne redno. Sem pa zato včeraj zaradi nore želje po sladkem (in prazne omare) vanilijev puding skuhala. Pojedla sem ga skoraj samauser posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
13.10.2010 16:46:37   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: inia
Jaz sem šla danes na pregled zaradi teh bolečin v trebuhu.

Meni se zdi prav, da si šla.
Sedaj smo pač že v drugi polovici in dejstvo je, da ženske rojevajo že v 22.,23. tednu, če jih ne ustavijo pravočasno. In bolje it dvakrat tja, kot pa si kdaj kaj očitat.

Za nas drugorodke je sicer lažje, ker (ponavadi) vemo kaj je normalno in kaj ne. Ob nenavadnih bolečinah bi tudi jaz šla. Prvič sem pristala v porodnišnici v 22t in so mi jasno povedali, da mi otroka ne bo rešil nihče, če ga takrat rodim.

To so pač dejstva in bolje it tja ob nenavadnih bolečinah.

Pa vesela sem, da je vse vredu!user posted image  

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
13.10.2010 16:55:43   
tanjusi
Sem pa zato včeraj zaradi nore želje po sladkem (in prazne omare) vanilijev puding skuhala. Pojedla sem ga skoraj sama

to se je že meni tudi zgodilouser posted image
Dans sem si po pregledu privoščila mc donalds , prvič v tej nosečnosti ... njami ... aja v enem mesecu sem se zredila za 1kg , pritisk imam zelo nizek , železo se je malo dvignilo ...vprašala sem kako je z user posted image , pa je rekla da ni ovir, samo pač po pameti ... Menda nastane problem če je posteljica spredaj nizko , jaz jo imam zadaj ...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
13.10.2010 16:57:47   
tanjusi
Če se bodo pa bolečine še povečevale pa nazaj. Zdaj sem vsaj pomirjena, včeraj me je pa že res skrbelo.
ž

Pa je bolje že kaj ?

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
13.10.2010 17:06:22   
inia

Če se bodo pa bolečine še povečevale pa nazaj. Zdaj sem vsaj pomirjena, včeraj me je pa že res skrbelo.
ž

Pa je bolje že kaj ?

Tako kot včeraj zvečer ni hudo. Je že zjutraj bilo boljše kot včeraj, ne pa čisto, ampak sem se včeraj res prestrašla. Drugače me še boli malo, tako kot prejšnje dneve. Najbolj če sedim. Upam, da bo pomagalo po tisti kremi zdaj.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
13.10.2010 17:10:43   
inia

Jaz sem šla danes na pregled zaradi teh bolečin v trebuhu.

Meni se zdi prav, da si šla.
Sedaj smo pač že v drugi polovici in dejstvo je, da ženske rojevajo že v 22.,23. tednu, če jih ne ustavijo pravočasno. In bolje it dvakrat tja, kot pa si kdaj kaj očitat.

Za nas drugorodke je sicer lažje, ker (ponavadi) vemo kaj je normalno in kaj ne. Ob nenavadnih bolečinah bi tudi jaz šla. Prvič sem pristala v porodnišnici v 22t in so mi jasno povedali, da mi otroka ne bo rešil nihče, če ga takrat rodim.

To so pač dejstva in bolje it tja ob nenavadnih bolečinah.

Pa vesela sem, da je vse vredu!user posted image  

Ja saj to je najbolj. Ker kakšen občutek je, ko se maternica razteza mislim, da vem. Pa še dva sta bila, se je morala še bolj razširiti. Tole je bilo pa čisto nekaj drugega. Vsaj pomirjena sem, da bom lahko bolj mirno spala. Ker danes sem celo noč samo razmišljala kaj je lahko narobe.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
13.10.2010 17:13:29   
inia

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah, jaz sem samo o McChicknu govorila. Kje je še vse ostalouser posted image  Sploh pica je obvezno na jedilniku 1x/tedenuser posted image  Domače pohanje pa tudi, zato ker bi ga moj non stop jedel. Jaz sicer nimam neke želje po njem, a... branim se pa tud neuser posted image
Čokolada pa tak no... Kakor kdaj, a ne redno. Sem pa zato včeraj zaradi nore želje po sladkem (in prazne omare) vanilijev puding skuhala. Pojedla sem ga skoraj samauser posted image

Ampak a veš, da sem jaz tudi včeraj čisto isto razmišlajla. Nikjer ni bilo nič. En edini vanilijev puding v omari. user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
13.10.2010 18:26:52   
SaMaa
Lun1ca tole se pa precej omamno bere, super recept za piščančji golaž, sigurno bo na razporedu. Hvala.

Tanjusi čestitke za super izvide, čestitam tudi za punčko user posted image  jaz tudi navijam za punčko, bomo videli konec meseca, kaj bo pokazala morfologija.

Jaz sem šla danes na pregled zaradi teh bolečin v trebuhu. Me je včeraj zvečer tako bolelo (nisem mogla sedet, ležala komaj) in potem še ponoči, da sem se odločila, da grem. So bile pa to take konstantne bolečine in niso nič nehale. Meni so se te bolečine vlekle od sobote, ampak včeraj je bilo pa že kar zelo.
Pridem g. in me je sestra že skoraj na začetku odgnala, da to je čisto normalno v nosečnosti, da se maternica pač širi. Pa še povedala nisem za kakšne bolečine gre user posted image . No na koncu je rekla naj se sama odločim ali bom čakala ali ne. Sem imela mojga zraven in je kar rekel, da bova čakala.
Druga sestra in G. notri pa čisto kontra. Prijazna  in vse. Me je čisto pregledala. Sem dala kri, vodo, bris mi je vzela, UZ mi je naredila. V glavnem vse in še več. Imam pa neko vnetje in sem dobila antibiotično kremo. In pa otrok je nizko in z glavico dolj obrnjen in točno na ustje pritiska. Drugače je vse ok. Me je hotela kar tam obdržat, jaz pa cela boga da ne bi. Zdaj moram doma počivat. Če se bodo pa bolečine še povečevale pa nazaj. Zdaj sem vsaj pomirjena, včeraj me je pa že res skrbelo.

No jaz sem sedaj OK, me še vedno malo špika ampak me pa ne boli tako kot me je včeraj. Sem klicala G, pa je cel teden na dopustu. Kako je potem s tem, če bi bilo npr kaj nujnega (da bi me npr začelo ful boleti) kam se lahko obrnem? Na drugo G ali kar na urgenco?

Pri meni mora biti obvezno VSAK DAN nekaj sladkega na jedilniku. Najraje jem riževo čokolado, kadar je sila tudi ostale vrste, ampak redno pazim, da jo imam na zalogi. In pa piškoti, napolitanke, pudingi mnjjjaaammmi. Samo da je sladko. Želje po kislem in slanem nimam. No ko tole pišem sem se spomnila, da sem nekje prebrala, da v primeru, da ti paše sladko nosiš punčko, če pa slano pa fantka.user posted image

Tko da mogoče pa kaj drži na tem.user posted image

Sedaj pa šibam počivat, lep večer.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
13.10.2010 18:36:48   
tanjusi
No ko tole pišem sem se spomnila, da sem nekje prebrala, da v primeru, da ti paše sladko nosiš punčko, če pa slano pa fantka.

Tko da mogoče pa kaj drži na tem.

Zanimivo ... meni je prve tri mesec sladko smrdelo fuuul, no zdaj mi pa že paše zeeelo , aja pa še eno sem ravno prej razmišljala ... baje bi naj imel zelo čisto kožo če nosiš punčko, no to pri meni vsekakor ne drži ...tako mozoljasta nisem bila v najhujši puberteti user posted image

(a camus)

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
13.10.2010 18:48:50   
SaMaa
Ha ha ha tanjusi potem pa teorija pri tebi odpade user posted image  Kot sem že napisala meni je ful zasmrdelo samo bučno olje. Ostalo mi je pa mnjammii, mogoče tudi zato, ker mi ni bilo nikoli nič slabo, niti nisem bruhala.

PS: v album in na FB sem dala slikce mojega trebuščka.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
13.10.2010 19:44:38   
5ra8

Jeeeejjjj bravo tanjusi, res sem vesela zate, itak da je vse ok in ne rabiš več nestrpno čakat ac izvide...

Juh juh juh user posted image user posted image user posted image user posted image

klemy - 55 € ti je drago user posted image  Jaz samo za striženje dam 35 € user posted image

jst dam 35 za barvanje in striženje user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
13.10.2010 20:01:58   
naja17

No ko tole pišem sem se spomnila, da sem nekje prebrala, da v primeru, da ti paše sladko nosiš punčko, če pa slano pa fantka.

Tko da mogoče pa kaj drži na tem.

Zanimivo ... meni je prve tri mesec sladko smrdelo fuuul, no zdaj mi pa že paše zeeelo , aja pa še eno sem ravno prej razmišljala ... baje bi naj imel zelo čisto kožo če nosiš punčko, no to pri meni vsekakor ne drži ...tako mozoljasta nisem bila v najhujši puberteti user posted image

Jap, moja mami je z mano pojedla tone sladkega in zdej k ji pravim zase, pravi, da bo pupa user posted image ...

Tanjusi - ne, pupa vzame mami lepoto, tko da je čist pravilno pr teb user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
13.10.2010 20:07:41   
5ra8

Tanjusi - ne, pupa vzame mami lepoto, tko da je čist pravilno pr teb user posted image

točno tako, pupa vzema lepoto, fant jo daje, zato naj bi imela takrat zelo čisto in lepo kožo.
Mene napadjo mozolji, torej? user posted image

Jst mam itak filing da je pupa user posted image pa mojmu sem tud povedala u njegovih sanjah ko sva sla od G, kao: A si vidu? Punčkaaaaaaaa bo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
13.10.2010 20:10:14   
tanjusi
anjusi - ne, pupa vzame mami lepoto, tko da je čist pravilno pr teb

_____________________________[/quote

ajaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
14.10.2010 7:09:21   
naja17
Jutro....

Evo mene že v službi... 2 dni po 10 ur... Bo že... Jest se s tem tolažim, da januraja zaključim user posted image ....

Uglavnem, sem zdej gledala, da je zadnja morfologija 18.11.10, tko da morda bi se lohka doble 20.11.10, k je lih sobota, lahko pa tud že prej, če ste za?

K sem vstala sem se vagla... Hja, nič zdej se pa začenja navzgor + 1,5 kg glede na prvo vaganje pri 8t...

Tole špikanje in bolečine... Mene vedno neki špika, tišči, boli... Ampak prov hudo še ni blo, vse to pa prepisujem nosečnosti in sem vzela v zakup...

tanjusi - kak lahko sladko zasmrdi user posted image user posted image user posted image  user posted image  Ko bi meni, nič ne bi škodvalo user posted image

No, gremo babe...

Jedan dva jedan dva ustaj radni narode crne gore... i drugo oko... jedan dva jedan dva....

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
14.10.2010 7:47:31   
5ra8
jutroooo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to je to kar lahko trenutno rečem user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
14.10.2010 7:57:01   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

jutroooo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Na user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
14.10.2010 8:06:24   
5ra8

user posted image  
user posted image

user posted image
1.3.11
inia, 30 let, 2user posted image , 2user posted image , štajerska user posted image user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , obala user posted image
Natt, 33, ?user posted image , ?user posted imageMb user posted image
tanjusi, 35 let, 5 user posted image , 2 user posted image , sg user posted image   user posted image
morowi, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , Poljska

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , Mb user posted image  
Sunshine 1, 1user posted image , 0user posted image , okolica LJ user posted image
pikachu, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image ,  Štajerska  user posted image user posted image
Akilene, 35 let, 3 user posted image , 1 user posted image , SG user posted image user posted image
Musty, 29 let, ? user posted image , 0 user posted image ,  New York, ZDA user posted image   user posted image
maja1985, 25 let,  3user posted image , 1user posted image , Štajerska user posted image user posted image

3.3.11
ametist, 3user posted image , 1user posted image , KRAJ

4.3.11
tarikata, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , kraj   user posted image
emilija2008, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image
pikecpokec, 28 let 2 user posted image , 1 user posted image , KRAJ user posted image

5.3.11
cekinka, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , kraj user posted image
_sanja_*, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska user posted image user posted image

6.3.11

7.3.11
netopirček, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , MB user posted image
Poli_H, 27 let, 2 user posted image , 0 user posted image , MB user posted image
daissy, 3user posted image , 2user posted image , ljubljana user posted image
discoamela, 27 let, 2user posted image , 1user posted image , PRIMORSKA user posted image

8.3.11
žabica_, 2 user posted image , 1 user posted image , Dolenjska user posted image

9.3.11
Heilie, 26 let, 1user posted image , 0user posted image ,  Zasavje  user posted image user posted image
Sarakitara, 27 let, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image
skokica_, 28 let, 1user posted image , 0user posted image , LJ, user posted image

10.3.11
Nocturama, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Mb

11.3.11
5ra8, 29 let, 2. user posted image , 0user posted image , Nm user posted image
naja17, 29 let, 1user posted image , 0user posted image , gorenjska user posted image
el.k, 29 let, 1. user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image

12.3.11
lina10, 2 user posted image , 1 user posted image , kraj user posted image user posted image user posted image user posted image
Lun1ca, 22 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Mb user posted image

mija75, 34 let, 2user posted image , 0user posted image , LJ   user posted image  user posted image

13.3.11
mashi, 2user posted image , 1user posted image ,  kraj
SaMaa, ? let, 1 user posted image , 0 user posted image , Kamnik, user posted image
stellaria, ?user posted image , ?user posted image , Domžale, user posted image
tejka23, ? let, 2user posted image , 1user posted image , Prekmurje

14.3.11
*piškotek*, 32 let, 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ, user posted image
Deset_ka, ? let, ? user posted image , ?user posted image , kraj

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image ,kraj
Eva07, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image user posted image
*Ninočka*,
28 let, 2user posted image , 0user posted image , MB user posted image
gamet, 30 let, 1user posted image , 0 user posted image , Mb

16.3.11
Vanček*, user posted image , user posted image , NG
libna, 31 let, 3user posted image , 1user posted image , Posavje user posted image

17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , Domžale user posted image
_tina, 2user posted image , 1user posted image ,  okolica LJ user posted image user posted image
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , Krško
nelikaa, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Lj  user posted image user posted image
tinki31, ? user posted image , 1 user posted image , kraj
Sitnoba, ? let, 2 user posted image , 0 user posted image , Nm user posted image
najcom, ? let, 3 user posted image , 1user posted image , kraj  user posted image
minka tonka, 25 let, 1user posted image , 0user posted image , Nm,  user posted image

18.3.11

rhea, ?user posted image , ?user posted image ,kraj

19.3.11

20.3.11
njoko, ? let, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

user posted image

21.3.11
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image
ička, 24 let, 3user posted image , 0user posted image , okolica LJ

22.3.11
thunder, 34 let, 4 user posted image , 2 user posted image , Velenje user posted image
slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image
jasa, 32 let, 4user posted image , 2user posted image , dolenjska

23.3.11

24.3.11
Čebel@, 25,  2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image

25.3.11
sandrčk, 1user posted image , 0user posted image , kraj
nina42
, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ, user posted image user posted image

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted image , kraj

Klemy82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , np, okolica LJ user posted image

27.3.11
rožica86, 23 let, 1  user posted image , 0  user posted image , np, kraj
čupa, 27 let, 2  user posted image , 1  user posted image , Mb - Duplek user posted image

28.3.11

29.3.11
anina7, 27 let, 5user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image

30.3.11
pupica25, 1user posted image , 1user posted image , MB user posted image
mama123, 4 user posted image , 2 user posted image ,kraj user posted image

31.3.11

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka
roladica

SKUPAJ  user posted image  = 72 user posted image

št.
user posted image : 12
št.
user posted image : 14
št. user posted image
user posted image : 48 (zaenkrat dva dvojčka user posted image )

z nami so bile tudi:
2.2. user posted image user posted image user posted image
*ava* user posted image user posted image user posted image
lananai user posted image user posted image user posted image
jaznoseca user posted image user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Telovadba na Dolenjskem in okolici:
user posted image  Balnea, Dolenjske Toplice, vsak teden v sredo od 06.10 naprej ob 17h - obisk 6 EUR

user posted image  ZD Novo mesto, spodaj pri fizioterapiji, vsak teden v ponedeljek ob 18h - obisk 6 EUR

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html 

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
14.10.2010 8:11:14   
5ra8

user posted image

user posted image

user posted image  18.10 - netopirček
user posted image  20.10 - pikachu
user posted image  21.10 - rožica86
user posted image  25.10 - naja17
user posted image  26.10 - lina10
user posted image  27.10 - _sanja_*, Vanček*
user posted image  08.11 - Poli_H

user posted image

user posted image  14.10 - daissy
user posted image  18.10 - Akilene, emilija2008, inia
user posted image  20.10 - pikachu
user posted image  22.10 - mija75
user posted image  25.10 - naja17, morowi
user posted image  26.10 - lina10
user posted image  27.10 - discoamela, _sanja_*, *Ninočka*, netopirček, Poli_H
user posted image  28.10 - pikecpokec
user posted image  29.10 - 5ra8, SaMaa
user posted image  02.11 - Klemy82
user posted image  03.11 - Heilie
user posted image  04.11 - nelikaa, slama, Lun1ca
user posted image  05.11 - Eva07
user posted image  08.11 - seven7
user posted image  09.11 - minka tonka, thunder
user posted image  10.11 - Čebel@
user posted image  18.11 - rožica86

user posted image

user posted image  22.11 - discoamela

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
14.10.2010 8:11:38   
5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

jutroooo

user posted image

Na user posted image user posted image user posted image  user posted image

joj a kr tri? user posted image  hočš da me infarkt user posted image

bo ena čist zadost, hvala...ostali dve si lahko kera druga vzame user posted image

pa še neki za pojest......mmmmmmmmmmmmm
user posted image

Vččero je blo neki govora o junk food-u. Joj ne govorte. Samo to bi jedla, pice, mcd, ponfri, pohanje...aaaaaaaaaaaaaaaaa....se morm kr oreng nazaj držat...če ne bi mela že 20+ user posted image user posted image

Pade pa kšn mcd na ksna 2, 3 tedne...ampak ponavad ckicken premiere solata pa ponfri...pico pa itak sama doma pečem, tko da je večrat na jedilniku user posted image

Vse smo očitno mahnjene na junk food. Ko bomo mele srečanje, je šoping u btcju in potem gremo u mcd se podpret user posted image  OK? user posted image

daissy, srečno na MF danes, obvezno poročaj user posted image

rožica86, a že uživaš na medenih tednih? user posted image  Upam da ste se imeli lepo na porokir user posted image
Drug teden se pa še naša Sitnoba poroči kokr se spomnim user posted image

Kdo je med pogrešanimi : BeeBee, Musty, cekinka, sarakitara, skokica_, Nocturama, mija75, libna, _tina, minka tonka, thunder, čupa, mama123...dejmo bejbe javite se kaj in poročajte user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
14.10.2010 8:38:21   
Akilene
Dobro jutro!

5ra8, kakšne dobrote!! Danes popoldan grem na lov za slaščicami, imajo otroci v šoli bolšji sejem in mame napečejo gore dobrot. Že cel teden sanjam o ruskih kapah, princeskah, gibanici, nutelini torti.... ja, pa nosim user posted image , tako, da tista teorija o punčkah in sladkem pri meni že ne drži. Sem pa sedaj +3 kg...hm....ne od začetka, od prejšnejga pregleda pred 1 mesecem. Še malo pa bodo predpisani sadni dnevi in neslana dieta. Fuj!

Sedaj pa grem počasi v laboratorij, da dam kri+vodo, sicer imam pregled šele v ponedeljek, a mi paše, da so izvidi na mizi, ko pridem tja.

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......