Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 10:03:43
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
lih kar sem kravo ustrelila za zupo....kotlete pa mam se od unega pujsa zdj pa cakam, da pipika jajcka zvali, za rezancke
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 20.6.2010 10:04:29 >
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 10:05:17
|
|
|
|
črticaa
|
čim začne kerensa temo je vredno brat,... čeprav punca se čisto strinjam s tabo in sem v 1 mami ampak je res da znaš zelo elegantno talat udarce pod pas :) vsakič mi polepšaš dan če se pa punce pustijo pa njihov problem evo moj aplavz tebi,... je ena napisala da ga ne boš dobila
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 10:06:51
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
črticaa, zdj si ga pa se ti naj...la!
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 10:07:29
|
|
|
|
Kerensa*
|
Resno opozorilo, Črticaa - če se že strinjaš z mano, ne ploskaj, ker boš postala sovražnica "določenih osebkov" na RR. Saj ne, da bi se (ti) sekirala, pa vseeno...
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 10:08:18
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
je ze na črni listi!
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 10:09:58
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Resno opozorilo, Črticaa - če se že strinjaš z mano, ne ploskaj, ker boš postala sovražnica "določenih osebkov" na RR. Saj ne, da bi se (ti) sekirala, pa vseeno... da ne bodo rekli da jaz tud v celofan zavijam direktna provokacija kakorkoli kdo vzame
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 10:10:35
|
|
|
|
ema tiara
|
izven teme-tiste ki ste mele otroke z noricami,je imel kateri visoko vročino-tako nad 38,39?
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 10:11:26
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
moja 2 sta jih mela...ufffff....pred sestimi leti...pa se ne spomnim, ce je bila visoka vrocina no, a vidis...to je zihr zarad konzerv!
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 20.6.2010 10:12:45 >
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 10:13:58
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara izven teme-tiste ki ste mele otroke z noricami,je imel kateri visoko vročino-tako nad 38,39? Moja otroka nista imela nikoli noric in/ali vročine nad 38 ali 39, sta pa rahlo nora tudi brez vročine (najbrž zaradi fast-fooda). To šteje?
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 10:15:37
|
|
|
|
ema tiara
|
saj na konzervi lepo piše-e-ji v konzervi zvišujejo vročino kozam
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 10:16:27
|
|
|
|
ema tiara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara izven teme-tiste ki ste mele otroke z noricami,je imel kateri visoko vročino-tako nad 38,39? Moja otroka nista imela nikoli noric in/ali vročine nad 38 ali 39, sta pa rahlo nora tudi brez vročine (najbrž zaradi fast-fooda). To šteje? ne,morajo bit pikice...tak da je izgovor za norost
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 10:16:40
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara saj na konzervi lepo piše-e-ji v konzervi zvišujejo vročino kozam plus pritisk
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 10:18:12
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara izven teme-tiste ki ste mele otroke z noricami,je imel kateri visoko vročino-tako nad 38,39? Moja otroka nista imela nikoli noric in/ali vročine nad 38 ali 39, sta pa rahlo nora tudi brez vročine (najbrž zaradi fast-fooda). To šteje? ne,morajo bit pikice...tak da je izgovor za norost A Pubertetnikov mozolj velja?
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 10:18:57
|
|
|
|
ema tiara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara izven teme-tiste ki ste mele otroke z noricami,je imel kateri visoko vročino-tako nad 38,39? Moja otroka nista imela nikoli noric in/ali vročine nad 38 ali 39, sta pa rahlo nora tudi brez vročine (najbrž zaradi fast-fooda). To šteje? ne,morajo bit pikice...tak da je izgovor za norost A Pubertetnikov mozolj velja? ja,če ga je skrampal pa je krasta nastala
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 10:20:08
|
|
|
|
ema tiara
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara saj na konzervi lepo piše-e-ji v konzervi zvišujejo vročino kozam plus pritisk tiste krščene koze pa že po dujejo pa študirajo kaj naj pametnega na komp vržejo
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 10:24:24
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara izven teme-tiste ki ste mele otroke z noricami,je imel kateri visoko vročino-tako nad 38,39? Moja otroka nista imela nikoli noric in/ali vročine nad 38 ali 39, sta pa rahlo nora tudi brez vročine (najbrž zaradi fast-fooda). To šteje? ne,morajo bit pikice...tak da je izgovor za norost A Pubertetnikov mozolj velja? ja,če ga je skrampal pa je krasta nastala Ne, to ga pa ni... pa nič.
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 10:34:19
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Kaj a ne zna sam??? Zna, zna, ampak potem ne bi delal takrat, ko jaz hočem. Nujno rabim en kofi s tabo, da me tega naučiš... al pa razlog tiči v tem, da preveč kompliciram.... ..
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 10:35:15
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara izven teme-tiste ki ste mele otroke z noricami,je imel kateri visoko vročino-tako nad 38,39? Mogoče samo prvi dan, drugače pa ne....
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 10:36:38
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Kaj a ne zna sam??? Zna, zna, ampak potem ne bi delal takrat, ko jaz hočem. Nujno rabim en kofi s tabo, da me tega naučiš... Ne vem, če ti bo kava z mano kaj pomagala pri tem. Moj g. Mož je v firmi zadolžen za to, da napiše urnik za vse zaposlene v pisarni (kdo bo delal v kateri izmeni) in posledično lahko samega sebe napiše, kadar hoče. Jaz mu samo pomagam pri tem, da se ne napiše takrat, ko jaz nočem.
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 10:40:54
|
|
|
|
luan
|
Jaz pa sem se vsaj za eno dobro leto rešila pisanja razporedov, HB .Mi je vsak mesec požrlo enih živcev .Tako, da do novembra še uživam.Ga je pa najtežje napisat za čez poletje zaradi dopustov.Včasih se mi zdi, da sem prav čarala, da sem vse enote in turnuse pokrila .
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 10:42:44
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: luan Ga je pa najtežje napisat za čez poletje zaradi dopustov.Včasih se mi zdi, da sem prav čarala, da sem vse enote in turnuse pokrila . Točno to sva z g. Možem prejle počela za julij in avgust, ja! Kako, hudiča, naj v urnik, kjer so v četrtek tri 8urne izmene, v petek pa dve 12urni, napišem skupno 7 ljudi, če so pa štirje na dopustu?
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 10:49:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* naja, ti si pa itak za pred zid! Ja itak, kaj čem. Sej danes kuham zdravo kosilo. Zelenjavna juhica in to... tak da nisem lih najbolj strašen osebek.
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 10:50:22
|
|
|
|
Najaa
|
Kerensa kako pa kaj tvoja glava?
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 10:51:43
|
|
|
|
luan
|
Ja saj pravim, čarat bo treba drugače je pa takoj ogenj v strehi, če komu rečeš. da takrat pa ne bo šlo .Pa sem dala navadno že februarja ven tabelo, da so se malo razpisali in med sabo pomenili kdaj bo kdo.Pa mi je navadno največ sranja naredil tisti, ki je uletel zadnji trenutek . Joj sem se spomnila, eno leto sem imela ful težave z njimi, kar naprej so se nekaj pritoževali čez razpored.In sem naslednji mesec 10 že prinesla prazno tabelo jim jo dala na mizo in sem rekla, da naj se pa kar same razpišejo samo, da dobro vejo da morajo biti vsi turnusi in enote pokrite, 25tega je bil še vedno prazen list .Se nikakor niso mogle zmenit .
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 10:52:10
|
|
|
|
ema tiara
|
jaz pa čakam da mi mož govejo župco skuha...se lani oktobra nehala kadit,pa se mi danes taaaaaaak čik lušta
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?