Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 19.6.2010 22:00:38
|
|
|
|
ema tiara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moja mama je šla okol osmih še na en čik in je rekla, da ful dežuje. Pa še grmel je. No sej zdej tud grmi, dežuje pa bolj malo. ema tiara... kaj? lovima se... grem jaz tudi po kovterček...jutri...nočko vsem
|
|
[Brisano sporočilo] 19.6.2010 22:46:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 19.6.2010 22:53:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* zakinkala sem na kavcu...v morah me je mela njamka na krozniku! Vesna draga, bodi brez skrbi.
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 19.6.2010 22:57:20
|
|
|
|
viroza
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* zakinkala sem na kavcu...v morah me je mela njamka na krozniku! Vesna draga, bodi brez skrbi. Miška nisi bio.
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 19.6.2010 22:58:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Njamka... čemu si se zdaj spravila na Miško in na težo njene hčerke? Z istim razlogom kot ona na Tamaso, da komplicira zaradi kuhanja. In zaradi tega kompliciranja ona ni imela pri 1 letu punčke s težo 7 kil. Jih jeimela kar lepo v zlati sredini, 11 kil.
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 19.6.2010 23:04:43
|
|
|
|
luan
|
Končno prišla do računalnika in malo pokukala na RR .Pred tem sem sicer brala knjigo od Cliva Cusslerja z naslovom Trojanska odiseja in moram rečt, da niti približno ni tok zanimivo branje kot ta tema.V zadnji uri še na čik nisem šla, ker sem morala obdelati 11 strani . Zdaj pa bom odložila lahkotno večerno branje in grem spat .Punce lahko nočko .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.6.2010 23:07:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 0:10:42
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 oooo, njamka je se prisotna Upam, da vsaj drugega dela ne bom zamudila. PRvi je bil NEPRECENLJIV. Drugače pa - se strinjam s prvim Karnisinim postom. Če pa ve vse z generčino prehrano menite, da ste za na CSD - naša damica je pri 10. mesecih pojedla prvi čikenmeknagets v McDonaldsu. Pa je še vedno živa Pa še nekaj: njamka in ne vem še katera - a vedve v prostem času proučujeta RR in njene uporabnike? Od kod vam toliko časa?
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 5:58:01
|
|
|
|
Kerensa*
|
Dobro jutro, Slovenija (z okolico ). Ne, niso me zbudile nočne more o Njamki , ampak dež. Raho - part 2 ne obstaja oz. močno dvomim, da bo obstajal. Obstaja pa McDonald's, ki je v tem trenutku žal zaprt. Počasi se namreč pripravljam na to, da grem v tem vremenu ven po čike in glede na to, da je McD. zraven, bi tudi kakšne "nagce še vzela za zajtrk, če bi lahko. Tako pa je moj zajtrk enak včerajšnjemu. Boring, a? Luan - priporočam komplet 5-ih knjig "Strastna zapravljivka". Njamka - "dober večer" z zamudo. Te je veter ob nevihti prinesel nazaj na to temo? Menda je tudi na vašem koncu nekaj časa kar simpatično padalo. Veseli me, da ti ni usekalo v računalnik in da bova lahko še kakšno rekli o mojih pufih in ostalih grehih. A veš, da sem celo DURSu dolžna eno malenkost od takrat, ko sem imela s.p.? Veš, da sem prevarala g. Bivšega, ko sem bila še z njim? In najhujši greh - samo še dva delovna dneva sta do zaključne konference v OŠ, jaz pa s Pubertetnikom ne sedim pri knjigah, da bi mu pomagala popraviti en cvek?
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 6:04:36
|
|
|
|
luan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Luan - priporočam komplet 5-ih knjig "Strastna zapravljivka". Pa si sigurna, da je bolj zanimivo branje od nekaterih tem na RR ?
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 6:06:40
|
|
|
|
Kerensa*
|
O, dobro jutro. Ne, nisem prepričana, ampak so pa knjige vseeno super. Vsaj zame, glede na to, da sem se našla v njih. Nakupujem namreč približno na enak način, kakor glavna junakinja.
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 6:36:28
|
|
|
|
luan
|
Ja dobro jutro. Na FB še vsi spijo ...Dolgčas... Bom šla tako jutri v knjižnico pa da vidim, če jih imajo .A je nepremišljena nakupovalka?To bo moj večni problem . Grem še mal kmetvat .
< Sporočilo je popravil luan -- 20.6.2010 6:38:30 >
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 6:49:10
|
|
|
|
Kerensa*
|
Jaz grem pa g. Možu pomagat sestavit urnik za celo firmo za julij in avgust.
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 7:54:27
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Jaz grem pa g. Možu pomagat sestavit urnik za celo firmo za julij in avgust. Kaj a ne zna sam???
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 8:38:14
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* zakinkala sem na kavcu...v morah me je mela njamka na krozniku! Vesna draga, bodi brez skrbi. šiiiiit!!!! ze pisem jerneji za izbris, pa bajto iscem....najboljs, da se tja dalec nekam, k riji recimo preselim....
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 8:39:55
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Kaj a ne zna sam??? Zna, zna, ampak potem ne bi delal takrat, ko jaz hočem.
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 9:03:31
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Njamka... čemu si se zdaj spravila na Miško in na težo njene hčerke? Z istim razlogom kot ona na Tamaso, da komplicira zaradi kuhanja. In zaradi tega kompliciranja ona ni imela pri 1 letu punčke s težo 7 kil. Jih jeimela kar lepo v zlati sredini, 11 kil. aha......ce sem napisala, da se mi to ZDI kompliciranje....to je torej nesramnost... pa moja puncka se nima 1ega leta. in sem ti ze povedala, da je z njo vse ok....se vec, kot ok. vec od pricakovanega in vec od tabel in krivulj.... pa tudi nisem edina, ki se mi zdi kompliciranje za vsakega otroka posebej kuhat. naj kuha, ane? ce ji pase, naj.... me prav zanima, kaj bi nasla, de bi mela tamala 9 alpa 10 kil....alpa bog ne daj 13...
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 9:05:57
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
aja, pa se to...očitno ne veš. ker ce bi vedla, bi se malo nazaj drzala. nina je imela porodno tezo 2.380 g. in ne 3500, kar je juhuhuhu super....in sem vesela, da lepo napreduje, da lepo raste in se lepo redi. kaj hitro bi se lahko zkompliciralo. a vidis, ocitno pa le nisem tak shit od cloveka in mame, da nama lepo uspeva, a?
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 20.6.2010 9:06:31 >
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 9:05:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Njamka... čemu si se zdaj spravila na Miško in na težo njene hčerke? Z istim razlogom kot ona na Tamaso, da komplicira zaradi kuhanja. In zaradi tega kompliciranja ona ni imela pri 1 letu punčke s težo 7 kil. Jih jeimela kar lepo v zlati sredini, 11 kil. ti si pa njena odvetnica, al kaj a tud tega ne zna sama naredit
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 9:20:53
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* najboljs, da se tja dalec nekam, k riji recimo preselim.... Ne seri, no... tam boš pol Kofetaric dobila na grbo.
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 9:35:23
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Njamka... čemu si se zdaj spravila na Miško in na težo njene hčerke? Z istim razlogom kot ona na Tamaso, da komplicira zaradi kuhanja. In zaradi tega kompliciranja ona ni imela pri 1 letu punčke s težo 7 kil. Jih jeimela kar lepo v zlati sredini, 11 kil. Ah dej no, kot da je sam od hrane odvisna teža. Moja je stara 16 mesecev pa še nima čistih 10 kil. Pa ne zarad mojga kuhanja. Otroci so pač različni. In veš kaj, bolj kot kompliciraš, več dela imaš. Poglej kako mora ženska 3 kosila kuhat.
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 9:45:30
|
|
|
|
ema tiara
|
moja druga hčera je imela porodno težo 2900,pa je imela pri enem letu 8kg,je bila do 8leta kost in koža,nikamor se ni redila,zdaj pri 12 pa ima 45 kg in skoraj tak velika kot jaz...
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 9:52:03
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
moja pupika ima 7 kil, pri 10ih mesecih. in 67 cm....nosi st. 68/74....68 gre ze na tesno, 74 je se preveliko. pa ni suhica. ima ogrogla, polna licka, klobasice na rokicah in nogicah.... mam pa raj 7 kilsko, ko 13 kilsko. ce zarad drugega ne, zaradi mojga kriza
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 20.6.2010 9:53:17 >
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 9:52:38
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
naja, ti si pa itak za pred zid!
|
|
RE: Zakaj toliko komplicirate? 20.6.2010 10:02:47
|
|
|
|
ema tiara
|
in s katere piksne bomo danes kosilo v pisker vrgli?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?