|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
7.9.2010 19:33:27   
mojškra
dober večer

Sem prišla iz MŠ- kar vredu je, sicer ne bom hodila vsakokrat, kot si ti predlagala Urshy. Sam tisto kar me zanima.

Dala sem slikice v album posteljice in previjalne.

Zdaj imam bolj malo časa pisati, ker sem v službi, potem MŠ in potem grem k mojemu pikecu domov se pocartljat, malo poigrat in naloge za šolo naredit.

Mene pa danes hrbet tako boli da je za znoret.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
8.9.2010 8:00:36   
Petyyyy
Jutro user posted image

Samo na hitro, da vas pozdravim, vidim da ste pridne in zadovoljne.

Mojškra, super da je sine že doma, domača oskrba je najboljša!

Grem v MŠ, in tudi dopoldan je grozna gužva.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
8.9.2010 8:54:21   
S*
Dobro jutro!

Meni sicer paše ta ohladitev, me pa daje nizek pritisk in bi kar spala in poležavala. Včeraj sem nakupila še kozmetiko, pa stekleničko in dudo za najinega user posted image , pa tudi torba za porodnišnco je pripravljena. Sedaj pa se more samo še deta malo poredit pa bo.

Lep,ćeprav deževen dan vam želim.

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
8.9.2010 9:46:15   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Dobro jutro!

Meni sicer paše ta ohladitev, me pa daje nizek pritisk in bi kar spala in poležavala. Včeraj sem nakupila še kozmetiko, pa stekleničko in dudo za najinega user posted image , pa tudi torba za porodnišnco je pripravljena. Sedaj pa se more samo še deta malo poredit pa bo.

Lep,ćeprav deževen dan vam želim.

Jaz ko sem se rodila sem imela le 2.20 kg in bila velika 46. Tako, da nič ne skrbi, ker bo vse ok, ker mora biti.

Super da si kupila tudi kozmetiko. Za katere flaške pa si se odločila?

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
8.9.2010 10:07:37   
S*
Mojškra, ma s to težo mi bolj ginekologinja utruja in potem me skrbi. Jaz sem se pač sprijaznila, da bo najino dete bolj drobno, ma samo da bo zdravo.

Glede flašk pa sem vzela samo eno za prvo silo in to od Nubya. Kozmetiko sem vzela od Nive, jo imam tudi sama in upam da bo O.K.
Zdaj m manjka pa še punpica za nosek pucat, ima katera kakšen predlog?

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
8.9.2010 10:17:09   
betricija
dober dan.
vidim da veselo obiskujete MŠ. jaz komaj čakam naslednji mesec.a so partnerji lahko zmeraj zraven, mislim, je toliko prostora v tisti sobi,kjer so predavanja?

S* zate držim pesti, da se otrok še malo poredi. punpico se da kupiti v BC, imajo pa sedaj v Leclerku komplet škarjice, pumpica in ne vem kaj še za 13€, v BC je tak komplet 20€ iste znamke.

me pa res zanima kako s temi kilogrami komplicirajo. jaz sem se rodila 5 dni čez rok, pa sem bila 53cm dolga in 3100g težka. pa ni nikoli nihče rekel, da smo bili takrat presuhi. takrat so rojevale s tako kilažo. sedaj pa, če se otrok ne rodi s skoraj 4 kg je že presuh. me zanima kdo je to lestvico postavil. sorodnik iz Španije je zadnjič rekel, da ko je nosečnica v 37t in da otrok doseže 3kg, dobi umetne popatke in otroka ven. je manj raztrganih presredkov, lažji porod, mamice prej okrevajo. pri nas bi te pa kar v nedogled vlekli. moja punčka že sedaj prehiteva tako po velikosti, kot tudi trebuh in nogice za cca 14dni, edino glavica je lepo po tednih nosečnosti, pa mi moja G ni nič rekla, da je kaj narobe.pač ne bom kupila oblekic št. 50 ali 56, ampak nekaj 62 in nato 68.
zato S* uživaj še teh nekaj dni 2 v 1. kmalu bo detece rojeno.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
8.9.2010 18:40:32   
Teta M
Ojla punce!

Imela pregled, MV dolg 3 cm,kar je super, še vedno lepo zaprta, princeska je obrnjena z ritjo dol. Hemoglobin ok, sem pa dala kri še enkrat za toksoplazmozo,dala mi je železove tabletke,ker so v prvo tako zalegle. Voda ok. Dobila napotnico in grem dati jutri še kri za cuker test na polikliniko. Upam da bo tudi ta izvid ok, aja, pa dala mi je še novo priporočilo za podaljšanje staleža....Tako da je vse ok...Vse skupaj sem se zredila 7,5 kg,pravi da je to super,da bom na koncu imela verjetno okoli 12 kg viška. Če je njej ok, potem je tudi meni...user posted image

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
8.9.2010 19:11:44   
špica84

user posted image

Rojena77
S* ( 18.10. 2010)
Urshy78 (28.10.2010)
petyyy (02.11.2010)
mateja33 (11.11.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
Registrirana(19.2.2011)
IVYY(24.2.2011)
Womanpolice(13.4.2011)

user posted image

mojškra (15.11.2010)
jona klara(18.12.2010)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)

user posted image

atina1
Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga, Fargesia user posted image Andraž,
 Barbig
user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK SEPTEMBER

četrek.9.9
Lina10-pregled

pondeljek,13.9
cukica-pregled

špica84-3D UZ

torek,14.9
Urshy78-pregled
IVYY-uz
špica84-pregled
honey-pregled

Torek,21,9
Cukica-morfologija

Četrtek,23.9
petyyyy-pregled
Betricija-pregled

Pondeljek,27.9
Registrirana-morfologija

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK OKTOBER

Pondeljek,4.10
IVYY-morfologija

Torek,5.10
Foxylady-morfologija

Sreda,6.10
Teta m-pregled

Petek,22.10
Cukica-3d uz

NAŠE NOVE NOSEČKE JULIJ

Womanpolice(MB)

upanje81(LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

< Sporočilo je popravil špica84 -- 8.9.2010 19:17:05 >

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
8.9.2010 19:14:36   
Teta M
Špica,daj prosim še mene napiši: 6.10. pregled.

Aja, bila danes še pri mizarju in naročila omaro in previjalno mizico za otroško sobico. V roku 1 meseca bo narejeno vse...jupiiii

< Sporočilo je popravil Teta M -- 8.9.2010 19:16:06 >

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
8.9.2010 19:15:41   
špica84
Teta m čestitam za uspešno opravljen pregled.

Foxylady kje si se pa ti tako dolgo potepala

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
8.9.2010 19:25:57   
jona klara
5.10- naslednji pregledšpica prosim če vpišeš

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
8.9.2010 19:31:20   
špica84

user posted image

Rojena77
S* ( 18.10. 2010)
Urshy78 (28.10.2010)
petyyy (02.11.2010)
mateja33 (11.11.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
Registrirana(19.2.2011)
IVYY(24.2.2011)
Womanpolice(13.4.2011)

user posted image

mojškra (15.11.2010)
jona klara(18.12.2010)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)

user posted image

atina1
Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga, Fargesia user posted image Andraž,
 Barbig
user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž

Objemčkometer:

četrek.9.9
Lina10-pregled

pondeljek,13.9
cukica-pregled

špica84-3D UZ

torek,14.9
Urshy78-pregled
IVYY-uz
špica84-pregled
honey-pregled

Torek,21,9
Cukica-morfologija

Četrtek,23.9
petyyyy-pregled
Betricija-pregled

Pondeljek,27.9
Registrirana-morfologija

Pondeljek,4.10
IVYY-morfologija

Torek,5.10
Foxylady-morfologija
Jona klara-pregled

Sreda,6.10
Teta m-pregled

Petek,22.10
Cukica-3d uz

NAŠE NOVE NOSEČKE JULIJ

Womanpolice(MB)

upanje81(LJ)

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
8.9.2010 20:53:31   
FoxyLady
Teta M - sm prebrala da greš juter za sladkor ,lepo prosim za raport kako to poteka ker mene tud to čaka.

Špica-ma sm mogla veliko počivat ker so me krči dajali sej me še zdej sam je bolje.

Čukica-sm preletela malo ta naš seznamček in videla da  bova pa mogoče istočasno dihali user posted image . A si bila ti v LJ na kliniki v postopku?

Vidim da se vas kr veliko odloča za 3D UZ. To je samoplačniško a ne? Koliko pa stane?

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
8.9.2010 21:13:19   
Teta M
Foxylady: bom poročala. Cena 3D UZ je pa odvisna od tega kam greš...v Litiji je 50€, v Ljubljani so cene od 85€ do 110€,kakor sem jaz zasledila. Jaz sem plačala v Lj. 85€. Za druge kraje pa ne vem...

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
9.9.2010 9:51:46   
S*
Dobro jutro!

Zjutraj me  je zbudil telefon in še sedaj ne morem priti k sebiuser posted image . Potem sem se pa še stehtala user posted image , se mi zdi da sem kot kvas, kar nekam vshajam te dni.
Za seznam, jaz imam naslednji pregled 16.9. UZ in CTG.

Betricija, hvala za lepe želje. Jaz sem sicer kupila nekaj bodyev in oblekic št.56, ostalo imam pa 62. Če bo treba kaj majšega, bom pa po porodu kaj kupila. S to težo pa tudi jaz ne vem kaj komplicirajo. Jaz bi raje videla, da previrjajo funkcijo maternice in plodovnice, pa da pogledajo kako je s popkovino, ne pa da ga skozi merijo in tehtaji, kot da je kos mesa. Vsi otroci pač ne morejo biti veliki in zaliti. Se mi pa dopade ta Španska miselnost.

TetaMuser posted image za pregled, pa dobro opravi na cukr testu, meni ga ni delala, je rekla da ne spadam v rizično skupino, čeprav semže krepko čez 30, pa tudi kg so nadpovprečni.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
9.9.2010 10:16:06   
cukica
foxylady ja bila sem v ljubljani ja in bom šla tudi tja rodit,...Pa ti? Ja z mano jih bo kr neki dihal od brata žena ma rok 20.2. pa od njenega brata punca ma 7.2. pa sestrična 20.1. tko da nas kr bo,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
9.9.2010 12:33:12   
FoxyLady
Čukica- smem vprašat kdaj si imela transfer,ker mogoče sma pa celo skupaj ležali?

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
9.9.2010 13:18:38   
lina10
Bila na pregledu,vse v redu smo veselo migali in mahali,obauser posted image user posted image sta prav luštna se ti kar srce topi,ko jih gledaš .
Naslednji pregled imam 5.10. V ponedeljek pa grem v službo po treh mesecih moram pokoristit še 25 dni dopusta,tako da bom en teden delala
potem pa verjetno še malo na dopust.
lp

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
9.9.2010 13:23:10   
cukica
Oj jaz sem mela transfer 23.5. test pa mislim da 7.6. 

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
9.9.2010 13:31:59   
špica84

user posted image

Rojena77
S* ( 18.10. 2010)
Urshy78 (28.10.2010)
petyyy (02.11.2010)
mateja33 (11.11.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
Registrirana(19.2.2011)
IVYY(24.2.2011)
Womanpolice(13.4.2011)

user posted image

mojškra (15.11.2010)
jona klara(18.12.2010)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)

user posted image

atina1
Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)

Barbig

Objemčkometer:

četrek.9.9
Lina10-pregled

pondeljek,13.9
cukica-pregled

špica84-3D UZ

torek,14.9
Urshy78-pregled
IVYY-uz
špica84-pregled
honey-pregled

Četrtek,16.9
S*-uz+ctg

Torek,21,9
Cukica-morfologija

Četrtek,23.9
petyyyy-pregled
Betricija-pregled

Pondeljek,27.9
Registrirana-morfologija

Pondeljek,4.10
IVYY-morfologija

Torek,5.10
Foxylady-morfologija
Jona klara-pregled
Lina10-pregled

Sreda,6.10
Teta m-pregled

Petek,22.10
Cukica-3d uz

NAŠE NOVE NOSEČKE JULIJ

Womanpolice(MB)

upanje81(LJ)

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
9.9.2010 14:32:06   
cukica
foxylady pridi se pofočkat še med februarke,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
9.9.2010 15:09:04   
upanje81
Tudi za mano je ta teden uspešen pregled, naslednjega imam 4.10.2010. Otročka pridno rasteta, bolniško pa mi je napisal še za naprej tako, da čakam odgovor omisije.

Lina10 super, da je tudi pri vas vse ok. A ti greš pa kar delat, boš tudi po tem, ko pokuriš dopust še delala al boš šla nazaj na bolniško. Jaz mam tud še 25 dni dopusta in sploh ne vem kaj naj. Eni mi pravjo naj proti koncu prekinem bolniško in pokurim dopust, da itak mam pravico, da je moj, sama pa ne vem a je to prav oz. če se tko sploh dela tako. Ja pa še vsaj 10 dni dopusta za 2011 bi porabila, da mi nebi propadel.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
9.9.2010 15:13:15   
špica84
Jaz imam še za letošnje leto 36 dni dopusta,če se bo seveda s šefico dal zmenit da ga bom ponucala 

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
9.9.2010 16:10:28   
Urshy78
Mojškra, pravilno si se odločila glede MŠ user posted image a tvoj hodi s tabo ali bo šel na tisti hitri tečaj?
ej kje si kupila te zvezdice ki jih imaš nalepljene nad previjalno mizico? jaz sem jih tudi včasih imela, zdaj pa ne vem kje se jih da kupiti. imam lučko lunco, pa bi ful zraven pasale zvezdice user posted image

TetaM, upam da bosta čimprej zaključila z delom. jao, meni gre tudi ta gradnja na živce, ej prvič in zadnjič (upam) da se spuščam v dozidavo. jaz tudi komaj čakam da bo vse fertik, se mi zdi, da se nikamor ne premakne user posted image
pa super za pregled, da je vse ok. jaz bom tudi lahko vesela, če se bom na koncu zredila za 12 kg. jutri zjutraj se bom opogumila in stopila na vago..khm khm...user posted image

Jona, si se pa dobr načakala user posted image mah to zdravstvo, no comment. kako pa ti niso nič povedali da boš imela za cuker user posted image
kako je kaj v MŠ, pridno poslušaš in si zapisuješ? user posted image a tvoj hodi s tabo na predavanja?

Petyyy, si ti tudi pridno delaš zapiske na predavanju? user posted image

S*, jaz imam tudi občasne težave z nizkim pritiskom, ampak je še vseeno bolje nizek kot visok, malo za tolažbo user posted image
a ti imaš že vse prištimano? si pridna. jao, jaz bom mogla tudi pohiteti in začeti kupovati še stvari ki mi manjkajo. ker potem zadnji mesec se ne mislim kaj preveč okoli hodit, se bom raje držala doma in se psihično pripravljala na porod? ali te je kaj strah? mene malo, po pravici povedano user posted image
za težo user posted image naj te pa ne skrbi preveč, saj bo vse ok user posted image

lina 10 in upanje 81, čestitke za dobro opravljen pregled user posted image

midva z mojim user posted image sva pa danes zjutraj bila že v šopingu v Zg. Gameljnah. mi je prijateljica povedala za to skladišče. prej so bile te stvari v trgovini Buši, trgovina se je zaprla, zdaj pa se vse te stvari prodajajo.
sva kupila stolček za hranjenje Bloom, se ga lahko uporablja do 6. leta starosti. redna cena je 360 eur, midva sva pa zanj dala 120 eur, potem sva še kupila baby siter s kamero, sva dala samo 50 eur, pa spalno vrečo sem dobila za 30 eur, potem sva pa kupila še eno igračko in štumfke, tudi po polovični ceni.
bom dala kasneje slikice v album.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
9.9.2010 16:11:46   
FoxyLady
ČUKICA-kam pa morem to it?

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Izbira imena
Tallulah

Katero ime za punčko vam je bolj všeč?

Nely (15%)

Mia (60%)

Neli (25%)

Število vseh glasov: 392

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!