|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
26.8.2010 9:29:57   
jona klara
jutro!
danes je pa brcal zjutraj, ne prav močno, ampak je, upam, da je to začetek...joj komaj čakam, drugi petek 3d!

hermy- izredno lepa punčka, srčkasta, ni čudno, da jo samo gledata in se topita od sreče!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urshy- srečno danes na uz, pa uživaj in se naužij malega srčeka, sedaj mora biti že pravi velikanček, kako se pa počutiš? imaš kaj čuden občutek kdaj v trebuhu, te kaj tišči? katzere flaške pa boš kupila?

teta m- a si že setavila voziček? kakšne barvem pa je? joj bo pupa uživala v njem.

wp- uživaj v user posted image !
betricija- ne sekiraj se za sorodnike, ni pa fajn, da imaš take okoli sebe, veselita se punčke , njih pa kaj šlivi, če so tako nesramni.
moj je pa tudi začel sestavlajti sobico včeraj, ko bo gotovo dam slike v album, je že čist drugač, ko to človek začne se kr nekam zaveda, da se res dogaja, da bo prišel novi član med nas.Bo pa treba še zelo veliko kupiti, skozi šparam, ampak bolniška ni ravno ne vem kaj, pa kredit, za bebije je pa vse tako drago, ne vem cene za posteljnino so nore 140 eur od andraža, toliko še za svojo v življenju nisem dala....

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
26.8.2010 9:45:40   
betricija
jona klara hvala za tolažbo. mah kaj čmo.
me pa neki zanima, ti si naročila pohištvo za otroka pri Lip Poljčane, če se ne motim? model Karmen? midva imava tudi namen to kupiti, me pa malo bega, ker ne vidim kakšna je krem barva ali bela barva pohištva. na slikah se vidi samo neke druge kljuke...jaz bi rada točno tako kot je na slikah. torej katero imaš ti? in prijetno uživanje v sestavljanju. midva sedaj še vse nalagava v svakovo sobo.tudi vozička še nismo odprl. bo že čas...do decembra.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
26.8.2010 10:05:02   
Teta M
Jutro bejbe!

Uff, danes sem pa spala kot ubita do 9h...
Hermy: joj, mala je prava lepotica.....čestitke še enkrat
Urshy,Jona: nisem še sestavila vozička,včeraj je bil dan poln stresa user posted image ,tako da nisem imela volje še voziček sestavljat...mogoče čez vikend..Je pa rdeče-črne barve...ko bo sestavljen ga poslikam in seveda če bo možno prilepim slikco tukaj gor....včeraj v celem dnevu mi je ratalo samo 2 slikici pripopat sem gor...A katera ve,kam se lahko pritožimo,če imamo težave z RR oz.z dopstopom do albumov, kreiranjem albumov in nalaganjem slkic...?
Sem pa včeraj dobila ležalnik za našo pupo od ene prijateljice, tako da bo mala res uživala... user posted image No ta slikica,pa je že v albumu,če vam uspe priti do njega in pogledat.
Jona: iiiiiiiiiiiiiiii...bravo za brcike.....no evo,se je že začelo...sedaj bo pa veselica...user posted image
Betricija: eh, naj ti gredo želje in besede žlahte skozi eno uho notri,skozi drugega ven...želje so želje, ni nujno da se uresničijo, važno da se je vama uresničila želja po otroku, vse ostalo je nepomembno...Malo me spomne to na mojo mami,ki je bila pri neki vedeževalki nekoč in una ji je rekla da bom jaz sina imela,ko sem mami že po nuhalni povedala da kaže na punčko,je rekla da je to še prezgodaj,da bo sigurno sin, no zadnjič po morfi ko je bilo potrjeno da bo pupika,je pa spet nekaj komentirala,pa sem rekla če ni vesela da bo dobila vnukinjo in to je bilo to. Seveda da je vesela in sedaj ne omenja več fantka...Sploh ne razmišljaj o drugih, pomembna sta vidva oz.sedaj vi trije in edino prav je odreagiral tvoj mož.

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
26.8.2010 10:18:21   
špica84
Jona čestitam za brcike

Pr nas so pa zelo veseli punčke,tako moji in njegovi.Je brat moj komentiral da bo končno nečakinjo dobil user posted image .

Moj voziček je pa že sestavljen in čaka na pridobitev pri mojih starših user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
26.8.2010 10:46:14   
jona klara
betricija- midva imava krem barvo, ta je razstavljena v lj v baby centru v btc ju, jo lahko vidiš, meni je full všeč, sicer pa ko jo enkrat vidiš doma sestavljeno je še lepše kot v trgovini, komaj čakam.

ja par brcik mi je podaril, ampak rahlih, sedaj spet nič, spava in se relaksira tale moj pupek.

teta m- jaz ne morem odpret tvojga albuma, pa ne vem ali tudi druge ne morejo, ali je spet kaj z mojim računalnikom narobe, kr mleje pa nalaga, pa nič .Voziček je pa sigurno zelo lep, jaz si full želim rdečega, samo peg perego ga noima trikolesnika, tako, da še kr čakamo in tuhtamo kaj bomo, saj je še čas...mi je pa fino, da bomo imeli sobico že da lahko začnem druge stvari zlagati kar je oduser posted image , da se mi ne potika povsod.Pa treb jo je sestaviti že da vidimo, če kaj manjka, ker pol po 2 mesecih z reklamacijami so težave.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
26.8.2010 10:51:26   
špica84
Jona seveda imajo 3 kolesnik-pp gt3 je trikolesnik,kolikor jaz vem
Sej bojo brcike tudi tiste močnejše.

Moja mala brca k nora,kot da ji je moj mehur igračka.Mi je glih kolegica razlagala,da njen sine niti pol tuk ni brcal

Neposredna povezava do sporočila: 1756
26.8.2010 10:52:13   
jona klara
špica- ja tikolesnik imajo, samo ne rdečegauser posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
26.8.2010 11:04:29   
Teta M
Evo končno sem naložila novo slikico mene nosečke in nov album s cotkami za tamalo....
Jona: a si probala pogledati  še od katere druge album? Meni so prej začele zadeve funkcionirati,sicer počasi, ampak vseeno vsaj odprem lahko in pogledam. Špica tudi včeraj ni mogla nič....
Po moje je kje na RR težava....

Neposredna povezava do sporočila: 1758
26.8.2010 11:06:26   
špica84
Teta m ima tale vajina princeska lepe cotke,sem jih lih prej končno uspela videt 

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
26.8.2010 11:17:00   
cukica
Wp vesela sem zate in za tvojo pikico,ja utrujena boš pa kar še neki časa,..Mene tud daja utrujenost,pa ponoč nemorem nikakor zaspat pol mam pa od 6 do 9 pravi lepotni spanec,...pa bom v soboto v 17 tednu,...tok gre hiter,...
Hermy lepa punčka in čestitam,...
špica čestitam za dober pregled in za punčko,...

17.01.2011 Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 1760
26.8.2010 11:25:31   
hermy1
Hvala vsem za pohvale...res paše!!! Saj boste videle, ko boste čist zaljubljene v svoje srčkeuser posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
26.8.2010 11:57:31   
Petyyyy
hejj

kratek povzetek kontrole, dete se je obrnilo, torej glavična vstava, posteljica se je malo dvignila tako da se stanje izboljšuje, teža cca 1800g.

naslednji pregled 23.9.2010, potem pa na en teden bajeuser posted image zaradi CTGja

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
   [Brisano sporočilo]
26.8.2010 12:08:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Petyyyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1763
26.8.2010 12:16:24   
Teta M
Pettyyy: jupi, super za lepe novice in za dobro opravljen preled....user posted image
Urshy in ti sta naslednji za katere bomo dihali....
Špica: hvala lepa, to sem izbrala samo tiste ki so meni še najbolj srčkane, če sploh lahko izbereš,ker so itak vse srčkane...user posted image

Jaz sem pa voziček sestavila...user posted image , slikice so že gor .....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
26.8.2010 13:32:17   
lina10
Danes sem bila na NS mi jo je delala dr.TUL ,res super zdravnica vse mi je nadzorno razlagala,otročka sta velika
user posted image A je velik5,3cm in bouser posted image ,user posted image B je velik 5cm in bouser posted image .
Pri user posted image A jeNS1.5mm,priuser posted image B pa je NS 1,3mm.
Oba lepo rasteta in migata meni je glavno da je vse OK.
LP in srečno vsem na pregledih.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
26.8.2010 13:34:44   
Urshy78
jona, glede flaške, po moje se bom kar odločila za Avent, dudiko in flaško. pa bravo za brcike, boš kmalo videla kako močne bodo user posted image
mene ravnokar brca na polno, pa nimam pojma s katerim delom telesa user posted image

TetaM, ful lep voziček, res mi je všeč user posted image user posted image user posted image
jaz pa še nisem probala nič dati gor športni del, ga bom dala šele takrat ko jo bo potreboval user posted image

špica, ko boš prišla do vozička, pa nalimaj kakšno slikico.

Petyyy, čestitke za dobro opravljen pregled, pa obrnil se je že, supeer user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
26.8.2010 13:36:07   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Pettyyy: jupi, super za lepe novice in za dobro opravljen preled....user posted image
Urshy in ti sta naslednji za katere bomo dihali....
Špica: hvala lepa, to sem izbrala samo tiste ki so meni še najbolj srčkane, če sploh lahko izbereš,ker so itak vse srčkane...user posted image

Jaz sem pa voziček sestavila...user posted image , slikice so že gor .....

pa mojškro in S* si še pozabila omeniti user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
26.8.2010 13:37:08   
Urshy78
lina10, tudi tebi čestitke za dobro opravljen pregled in seveda za user posted image  in user posted image  user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
26.8.2010 13:38:12   
Urshy78
TetaM, jaz v tvojem albumu vidim samo voziček, cunjic pa ne user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
26.8.2010 13:41:55   
Teta M
Lina10: jeeeeeej, čestitke za lepe rezultate nuhalne...pa parček boš imela, full lepo...user posted image
urshy:jaz sem danes vse probala sestaviti ,seveda imela malo težav,ampak večkrat ga bom sestavila lažje bo...je pa full lahek voziček...tako da ne bo večjih težav...Tudi ti svojega slikaj pa daj gor kakšno slikico...si modrega vzela e ne? Tako lepa barva je to....moj bi vzel to barvo tudi za punčko,mu je bila tako všeč...user posted image
Ja Mojškra in S* sta tudi blizu ja...ampak lepo po vrsti...hehehehe....

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
26.8.2010 13:44:27   
Urshy78
TetaM, zdaj sem pa videla album, noro lepe cunjice user posted image user posted image user posted image

jaz bom tudi danes malo poslikala pa napopam sem user posted image

ja, voziček sem pa vzela moder oz turkizen, verjetno bi ga vzela tudi če bi bila pupa, mi je bil tako všeč user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
26.8.2010 14:25:20   
Teta M
Urshy: dobro opravi danes na UZ....držim pesti

A katera ve kako je kaj naša Bitka-novopečena mamica?
Bitka, Fargi, Hermy,Zup: vas pogrešamo tukaj gor,ampak vse vam je oproščeno punce...važno da uživate v materinstvu in ste srečne....smo vesele kadarkoli se oglasite tukaj

< Sporočilo je popravil Teta M -- 26.8.2010 14:26:41 >

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
26.8.2010 15:26:07   
Fargesia
bitka gre jutri domov...user posted image kaj več bo pa sama povedala.user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
26.8.2010 16:10:51   
cukica
lina10 čestitam za parček,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
26.8.2010 18:11:59   
Urshy78
mi smo že doma.
na pregledu vse ok, fantiček težek 1800g, user posted image pridno bije, obseg glavice ok, skratka vse ok.
je pa prav lepo poziral, tako da je uspelo veliko lepih slikic. dve bom zdaj dala v album, pa če katero zanima, si lahko ogleda user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?