|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
25.8.2010 14:32:49   
betricija
ah teta m, posteljico sem zato tako zgodaj dobila, ker so imeli pri svaku še nekaj jih na zalogi (od stokke), pa ker nama je zrihtal po zelo zelo ugodni ceni, sem kar planila po njej. sedaj pa ugotavljam, koliko so drage posteljnine in sem včeraj kar mami na morje klicala, da ko domov pride greva v šoping, izbereva blago in bo naredila nekaj prevlek in obrob. ti pa le zagrabi taščo in čimprej v nakup. moja tašča nama še ni nič dala. pa tolk si želijo vnukinjo..pa saj tudi nisem pričakovala. otrok je najin, podarjeno bo pa samo dobrodošlo. nama sta pa moja2 prispevala k nakupu vozička.

tolk, zdaj pa kuhat južno. imam kar malo težav, ko sem cele dneve doma in potem preveč premišljujem kaj bi kuhala. prej ko sem bila še v službi je padlo na krožnik tist, kar se je dalo čimprej skuhat, sedaj pa so gospodje malce zahtevni postali..kaj šele bo haha.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
25.8.2010 14:43:30   
špica84
OOO super meni paše kar se dnevov tiče.Ostalo se pa ve zmenite 

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
25.8.2010 15:15:12   
upanje81
Jona klara, kot vidim so na pohodu deklice.  Saj jaz  še kar nočem govorit kaj bo se mi zdi to tako hitro, pa menda se pri nuhalni lahko zmotijo.
No, ampak pri našem dvojčku A se je baje spol lepo videl in naju je dr. vprašala če želiva vedet in moj je rekel da želi, če bi blo po mojem nebi sploh vprašala. Dvojček A je punčka:-), za dvojčka B pa je rekla, da se tko ne vidi in ni povedala, moj je rekel, da ma občutek, da nalašč ni povedala. Važno je da bosta zdrava pol pa kar bo.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
25.8.2010 16:52:26   
Teta M
Betricija: super, če sta jo tako poceni dobila...a imajo te posteljice posebno dimenzijo a ne? vem da sem pred leti kupovala za prijateljico darilo ob rojstvu.,pa smo se zmenile za posteljnino za Stokke posteljico,je bila full draga....ker če gredo gor standardne mere posteljnine,poglej na http://galeb.eu/ imajo full luštno izbiro posteljnie, pa še drago ni toliko....
Drugače pa se strinjam s tabo,podarjeno, posojeno pride prav in smo res lahko hvaležne če kaj dobimo....

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
25.8.2010 17:20:29   
špica84
Tetam sem pogledala posteljnino in res cotkana.Počas bo treba tudi to začet nabavljat.Samo bom počakala,da dobiva spalnico.q
SE pa strinjam da zelo prav pride sposonjene cunjice user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
25.8.2010 18:14:38   
Teta M
Punce, a ima še katera težave pogledat svoj album,ali pa naložiti slikce? Jaz probavam že 1 teden ustvarit nov album,pa slikice naložiti gor, pa ne gre.....sem še v službi probala, pa tudi ni šlo...Čakam in čakam da se dopre stran do konca, pa ne gre....

< Sporočilo je popravil Teta M -- 25.8.2010 18:15:06 >

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
25.8.2010 18:47:08   
betricija
teta m hvala za internetno stran.res luštne stvari.
ja ta posteljica naj bi rastla skupaj z otrok. najprej se mi zdi da je dolžine 70cm, potem jo itak v 2 mesecih preraste in je potrebno jo podaljšat na 120cm, potem pa sva dobila zraven še letve za razteglivost na 165cm. za vsako dolžino posebej je jogi, baje kvaliteten in bla bla. bomo videli kako se bo otrok počutil. edino oblika mi je blazno všeč, ker je ovalna, ni robov.so pa te posteljice baje okoli 700€ do velikosti 120cm, če želiš nadrgadit pa baje skoraj 1000€. midva sva jo dobila za 200€, kpl do 165cm. se mi pa zdi drugače zapravljenje denarja, ker tisto mini do 70cm sploh ne bi drugače rabila. to je isto kot če kupiš zibelko, jo uporabiš 3 mesece in ti gre 200€. jejhata.bom za ta prišparan denar kupila nekaj plenic in pa prenosno posteljico, ki mi bo služila kot stajca pa še za na morje drugo leto.to pa komaj čakam, ker sem letos morje čisto ignorirala..in to jaz ko sem ves dopust porabila za morje...kaj vse naredimo za otročičke, da se zdravi rodijo.

upanje81 a ti imaš dvojajčne dvojčke? če sta enojajčna, sta istega spola oba dojenčka.sicer pa glavno da je dete zdravo

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
25.8.2010 19:28:48   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

mojškra- super za plavanje, namakanje- paše ane? jaz sem zadnjič full uživala in komaj čakam, da greva spet, mogoče drugi teden, odvisno kako bo vreme...kje sta pa bila?user posted image user posted image

Bili smo kar v Žusterni, pa mal v Portorožu. Bilo je ful vredu. Sem se res naplavala za nazaj in naprej.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
25.8.2010 19:35:23   
mojškra
Betricija-jaz imam tudi že posteljo, sem jo dobila od prijateljice, pa smo jo do polovice sestavili, dalje pa ne znamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , moj pravi, do novembra bomo že user posted image .

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
25.8.2010 21:41:59   
upanje81
betricija, ja naša sta dvojajčna tako, da sta lahko različnega spola.
Jaz tud tko pravim, važno je da bosta zdrava, sploh glede na dolga leta truda za njiju-:)).

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
25.8.2010 21:45:34   
upanje81
Še nekaj, no saj vem, da prehitevam, sam imam časa na pretek pa sem danes malo brala o pralnih plenicah. A katera namerava iti v to varianto oz. imate kakšne informacije o  tem?

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
25.8.2010 23:52:03   
hermy1
Malo stimulacije za vas!

Naša Brina:
user posted image

user posted image

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
26.8.2010 0:27:19   
womanpolice
Živjo!

Iskrena hvala za čestitke vsaki izmed vas. Ker sem koma zaspana, bom zeloooooooo kratka, ker grem v vodoravnega...   v MB so izračunali PDP  13.4.2011 (če lahk ktera popravi user posted image ), so pa napisali, da sem bila včeraj, v sredo, noseča točno 7 tednov.

Toliko za danes, ko bom imela čas, pa bom brala kaj ste napisale...

Nočko.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
26.8.2010 0:32:02   
pikovit
WP čestitke user posted image user posted image user posted image .hvala za sms.Sorry ti nisem mogla odgovorit user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
26.8.2010 6:59:00   
betricija
dobro jutro
WP, to pomeni, da si res noseča. jaz sem na začetku tudi samo spala, pa mi ni bilo nič slabo.ampak enostavno utrujena sem bila do konca.

upanje,
glede plenic ti žal ne znam odgovort, ker se tudi sama še lovim. bolj ko berem kaj vse rabim za dojenčka bolj se mi v glavi meša in različne nasvete dobivam...grrr

jaz pa sem danes spet v Ljubljani. imam ponovno pregled. upam, da se je punca dvignila in da bo G lahko izmerila njeno glavico. joj, komaj čakam da jo spet vidim.

mene je pa včeraj spet pri srcu stisnilo, ker se moževi sorodniki še kar ne morejo sprijazniti (ali dojeti), da bomo imeli punčko. je včeraj njegova teta začela kako dobro zgledam, pa da nimam nobenih sprememb (razen trebuha), pa je bil moj ful vesel, potem sem pa jaz vprašala a zato, ker naj bi punčke lepoto pobrale od mamic in je teta rekla, da tako so včasih rekel...mojemu je skoraj kladivo iz rok padlo. ni vedel za te čenče. potem je bil pa kar hud. naj že nehajo. najin otrok je. težko smo ga čakali. in to njegovi sorodniki, ki vsi vedo, da sva načeloma zaradi njega bila na ICSI. kot da sem jaz kriva za to da je punčka. nama je všeč kar koli že bo, samo da bo zdrava. če ne bodo zadovoljni ni treba da hodijo na obisk in smo zaključili. juhuu za mojega možička, da se je postavil za naju

no uživajte danes.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
26.8.2010 7:13:41   
Petyyyy
Jutro  user posted image

Hermy, kok smo lepiiiiiiiiiiiii, res je stimulacija.

Vidim, da vse pridno sestavljate in opremljate tako da upam, da tudi jaz prihodnji teden dobim košek, ki ga je naredil od prijateljice tast.
Kar pa se deklic tice, je res invazija, obe moji svakinji nosita deklici, mi uradno še ne vemo kaj bomo dobili, slutimo pa na modro. Kasneje pa report pregleda.

Kavico pa vam lahko le zaželimuser posted image

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
26.8.2010 8:30:04   
Urshy78
user posted image

dobro jutro, evo ena kavica, da se prebudite user posted image

jona, ja, tudi meni so ene kavbojke že premajhne, sicer se spravim v njih, ampak me ful tišščijo, tako da me lahko samo počakajo v omari, toliko da rodim, upam, da jih bom potem lahko navlekla nase.
dvoje imam še na zalogi, upam, da mi ne bo treba kupovati novih.

tetaM, super link za prevleke, mogoče bom tudi jaz kakšno naročila. a voziček si že sestavila?

Mojškra, upam da uživaš v toplicah.

včeraj sem šla s prijateljico malo okoli BTC, sva šli gledati flaške, dude, plenice, posteljnino..uff...koliko je treba še nakupiti. mi je malo svetovala kaj se in kje se mi splača kupovati, ker sem sama čisto izgubljena user posted image

Hermy, kako lepa punčka je tale vaša Brina, pravi cukerček user posted image

glede srečanja, za drug teden nimam zaenkrat nobenih planov, tako da se komot lahko zmenimo na "solatki" user posted image

jaz bom pa danes popoldne na UZ končno videla svojega pikeca, že komaj čakam.

zdaj pa hitim delat,  včeraj sem imela tako gužvo v službi, da tudi do računalnika nisem prišla user posted image  

lep sončen dan vam želim!

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
26.8.2010 8:31:44   
Urshy78
Petyyy, lep tikerček, super si tole zrihtala user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
26.8.2010 8:36:46   
špica84
Dobro jutro

Urshy hvala za kavico user posted image
Lepo se imej danes na pregledu in uživaj ob gledanju svojega malčka

Hermy1 vajina princeska je rpav luškana :).

Jaz pa grem danes na dolensko.Imamo v nedeljo krst ene punčke.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
26.8.2010 8:46:50   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Betricija: super, če sta jo tako poceni dobila...a imajo te posteljice posebno dimenzijo a ne? vem da sem pred leti kupovala za prijateljico darilo ob rojstvu.,pa smo se zmenile za posteljnino za Stokke posteljico,je bila full draga....ker če gredo gor standardne mere posteljnine,poglej na http://galeb.eu/ imajo full luštno izbiro posteljnie, pa še drago ni toliko....
Drugače pa se strinjam s tabo,podarjeno, posojeno pride prav in smo res lahko hvaležne če kaj dobimo....

posteljnine imajo zeloooooo poceni v Ikei!!! Se res splača it tja mal pokukat.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
26.8.2010 8:47:52   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Malo stimulacije za vas!

Naša Brina:
user posted image

user posted image

tole je pa res čudovita stimulacija!!! Hvala. Res je tak srčkana. Čestitke!!!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
26.8.2010 8:49:23   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

WP čestitke user posted image user posted image user posted image .hvala za sms.Sorry ti nisem mogla odgovorit user posted image

Hvala Pikovit. Ni panike user posted image . Javi se kaj...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
26.8.2010 8:49:25   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: betricija

dobro jutro
WP, to pomeni, da si res noseča. jaz sem na začetku tudi samo spala, pa mi ni bilo nič slabo.ampak enostavno utrujena sem bila do konca.

upanje,
glede plenic ti žal ne znam odgovort, ker se tudi sama še lovim. bolj ko berem kaj vse rabim za dojenčka bolj se mi v glavi meša in različne nasvete dobivam...grrr

jaz pa sem danes spet v Ljubljani. imam ponovno pregled. upam, da se je punca dvignila in da bo G lahko izmerila njeno glavico. joj, komaj čakam da jo spet vidim.

mene je pa včeraj spet pri srcu stisnilo, ker se moževi sorodniki še kar ne morejo sprijazniti (ali dojeti), da bomo imeli punčko. je včeraj njegova teta začela kako dobro zgledam, pa da nimam nobenih sprememb (razen trebuha), pa je bil moj ful vesel, potem sem pa jaz vprašala a zato, ker naj bi punčke lepoto pobrale od mamic in je teta rekla, da tako so včasih rekel...mojemu je skoraj kladivo iz rok padlo. ni vedel za te čenče. potem je bil pa kar hud. naj že nehajo. najin otrok je. težko smo ga čakali. in to njegovi sorodniki, ki vsi vedo, da sva načeloma zaradi njega bila na ICSI. kot da sem jaz kriva za to da je punčka. nama je všeč kar koli že bo, samo da bo zdrava. če ne bodo zadovoljni ni treba da hodijo na obisk in smo zaključili. juhuu za mojega možička, da se je postavil za naju

no uživajte danes.

ja, sej zdaj pa sem že kr dojela, da pa sem res končno user posted image . Je srček tak lepo utripal, da sem bla čist iz sebe user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1748
26.8.2010 8:51:26   
womanpolice

user posted image

Rojena77
S* ( 18.10. 2010)
Urshy78 (28.10.2010)
petyyy (02.11.2010)
mateja33 (11.11.2010)
jona klara (18.12.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
Registrirana(19.2.2011)
IVYY(24.2.2011)
Womanpolice(13.4.2011)

user posted image

mojškra (15.11.2010)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)

user posted image

atina1
Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga, Fargesia user posted image Andraž,
 Barbig
user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V AVGUSTU

četrtek,26.8
Urshy78-3D UZ
lina10-NS
Betricija-ponovna morfologija

petek,27.8
womanpolice-pregled

torek,31.
8
mojškra-pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK SEPTEMBER

četrtek2.9.
S* UZ-kontrola rasti

petek,3.9
Jona klara-3d uz

pondeljek,6.9
teta m-3D Uz

torek,7.9.
Foxylady-pregled

Jona klara-pregled

sreda,8.9
teta m-pregled

četrek.9.9
Lina10-pregled

pondeljek,13.9
cukica-pregled

špica84-3D UZ

torek,14.9
Urshy78-pregled
IVYY-uz
špica84-pregled
honey-pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK OKTOBER

Pondeljek,4.10
IVYY-morfologija

NAŠE NOVE NOSEČKE V JUNIJU

cukica (LJ)
Foxylady (LJ)
Ivvy (PO)
Registrirana (MB)
Lina 10 (LJ)

NAŠE NOVE NOSEČKE JULIJ

Womanpolice(MB)

upanje81(LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
26.8.2010 8:53:36   
womanpolice
Sem videla koliko punc vas je čestitalo za našga srčka. Prav vsaki izmed vas se zahvaljujem za izrečene čestitke. Hvala vam!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?