|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
24.8.2010 8:16:28   
Urshy78
dobro jutro user posted image

jaz sem pa danes na dopustu, jeeee user posted image
čakam da me pokliče prijateljica, potem pa šibava proti Primorski, sva tam zmenjene še z dvema prijateljicama. Imajo pa vse že user posted image , ena celo user posted image user posted image , tako da bo sigurno luštno user posted image

honey, špica, womanpolice, srečno danes na pregledih, dobro opravite user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
24.8.2010 8:38:39   
špica84
oooo hvala urshy veš da bom uživala ob gledanju na mojo pikico.Ti pa uživaj na primorskem.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
24.8.2010 9:17:51   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

honey, špica, womanpolice, srečno danes na pregledih, dobro opravite user posted image

Se kar podpišem user posted image   user posted image   user posted image

Urshy uživaj na Primorskem, ti pa povem, da je pri nas že sedaj vroče in soparno. Jaz tako težko prenašam to vročino in komej čakam jesen in ohladitve.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
24.8.2010 12:00:18   
upanje81
Vse, ki imate danes pregled vam želim, da bo uspešen in da se nagledate svojih otročkov.

Jona Klara ja moja korenjaka kar lepo rasteta, sam to nisem napisala velikosti ploda ampak izmerjena nuhala svetlita v mm. Moja korenjaka sta zdaj velika okrog 6,5 mm in včeraj sem bla 12t5dniuser posted image .

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
24.8.2010 12:41:09   
jona klara
urshy-lepo se imej na pri morskem in fajn čveki s prijateljicami in se naužij bebic.user posted image user posted image user posted image

upanje 81- kaj pa za spol sta vprašala, če ni skrivnost? jaz komaj čakam naslednji petek 3d pa da mi strahova pove, da je vse okej z bebico in naj že začne delati kraval v trebuhu, to bo en relax bebi se meni zdi.

ostale srečno na pregledih danes.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
24.8.2010 12:58:35   
špica84
Živjo eto mene s pregleda.bilo je zelo lepo.Po besedah gin. naj bi me brcala najina pupa.Velikost je ustrezna tednom n.
Naslednji pregled imam 14.9,bom se pa naročila na 3d uz.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
24.8.2010 13:10:39   
Fargesia
WP sporoča, da imajo user posted image !!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 1707
24.8.2010 13:40:16   
jona klara
špica- bravo, no pa ti je alma prav prerokvala, roza cotke bojouser posted image user posted image user posted image , kam pa greš na 3d?

wp- bravo zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
24.8.2010 13:42:45   
špica84
Jap prav je imela da bomo imel roza cotke.Razmišljam da bi šla v septum,čeprav mi je gin. predlagala strahovo

wp bravo za pikico in srček

Neposredna povezava do sporočila: 1709
24.8.2010 13:58:19   
upanje81
wp čestitke za srčka
špica84 bravo za user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
24.8.2010 17:31:01   
Petyyyy
dan

čestitke za dobro opravljene pregledeuser posted image user posted image

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
24.8.2010 18:40:39   
špica84

user posted image

Rojena77
S* ( 18.10. 2010)
Urshy78 (28.10.2010)
petyyy (02.11.2010)
mateja33 (11.11.2010)
jona klara (18.12.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
Registrirana(19.2.2011)
IVYY(24.2.2011)
Womanpolice(14.4.2011)

user posted image

mojškra (15.11.2010)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)

user posted image

atina1
Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga, Fargesia user posted image Andraž,
 Barbig
user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V AVGUSTU

četrtek,26.8
Urshy78-3D UZ
lina10-NS
Betricija-ponovna morfologija

petek,27.8
womanpolice-pregled

torek,31.
8
mojškra-pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK SEPTEMBER

četrtek2.9.
S* UZ-kontrola rasti

petek,3.9
Jona klara-3d uz

pondeljek,6.9
teta m-3D Uz

torek,7.9.
Foxylady-pregled

Jona klara-pregled

sreda,8.9
teta m-pregled

četrek.9.9
Lina10-pregled

pondeljek,13.9
cukica-pregled

špica84-3D UZ

torek,14.9
Urshy78-pregled
IVYY-uz
špica84-pregled
honey-pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK OKTOBER

Pondeljek,4.10
IVYY-morfologija

NAŠE NOVE NOSEČKE V JUNIJU

cukica (LJ)
Foxylady (LJ)
Ivvy (PO)
Registrirana (MB)
Lina 10 (LJ)

NAŠE NOVE NOSEČKE JULIJ

Womanpolice(MB)

upanje81(LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

[/quote]

[/quote]

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
24.8.2010 20:23:19   
Teta M
Špica: iiiiiiiiiiiiiii...še eno punčko bomo imeli....čestitke.
WP: no sedaj boš pa lažje dihala....samo tako naprej....Bravo!

< Sporočilo je popravil Teta M -- 24.8.2010 20:28:23 >

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
24.8.2010 20:54:14   
Urshy78
čer, evo mene doma user posted image
bilo super, fina družba, okoli mene 4 user posted image , eno od njih sem tudi nahranila po flaški, prvič v življenju sem to počela.

spet sem dobila ful stvari, ena mi je dala podlogo za igranje in ležalnik, pa dekico, iz Ikee mi je prinesla dve brisački s kapuco, tetra pleničke, brisačke. Tako da zdaj pa res komaj čakam, da dobiva omaro, ker je garaža že čisto nabasana z vsemi otroškimi stvarmi user posted image

od druge sem dobila ful nosečniških cunjic za jeseni (kavbojke, jeans kiklco, trenirko,...tako da sem res ful vesela user posted image

S* res je bilo vroče, ampak meni vročina ful paše, tako da mi je že kar žal, da se poletje počasi izteka. Sem pa danes bila s puncami iz RR, ki so bile v borbi kakšno leto nazaj (Giotti, Tane, Crvicek). se jih sigurno še spomniš, a ne user posted image

Špica, čestitke za pupo, evo, potem si imela prav user posted image user posted image
WP, tudi tebi čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
25.8.2010 8:11:30   
GITA14
Špica, čestitke za pupo, evo user posted image user posted image
WP, tudi tebi čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 8:12:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urshy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1716
25.8.2010 8:31:00   
jona klara
jutro, bi vam postregla kavico, ampak mi ne uspe sem gor nalimat fotke, ne vem ali sem jaz nora ali računalnik.
ampak vseeno si jo bom pa skuhala, ker danes sem čist pofurana, vreme vpliva.

urshy- super za tako lep dan kot si ga preživela ti včerajuser posted image user posted image user posted image user posted image , verjamem, da ste se imele zelo lepo, pa še bami okoli tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image , še malo pa boš že svojega crkljala.Pa tako fine stvari si dobila, jaz nič ne dobim, imajo še vsi namen enega in vse šparajo ,pa ker so te stvari tako drage, tako da si mislijo, kupi si....user posted image user posted image .Tudi jaz bom rabila kaj za jesen, ker sem čedalje širša in mi je kr groza, se mi zdi, da sem še komaj kupovala za poletje, pa je že mimo, vsaj enega user posted image še moram imeti, da bom porabila vs ete cunje, ki so drage, kaj bo šele pozimi, spet nova kolekcija.... a so ti še prav ta prve noseč. kavbojke ursi?menei še pa ne vem kako dolgo bojouser posted image user posted image

lep dan vsemuser posted image !

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
25.8.2010 8:44:44   
mojškra
DOBRO JUTRO
BITKA iskrene čestitke ob rojstvu korenjaka Aljaža-ti povem, da so Aljaži zelo pridni fantje. Bravo mami, očka in seveda Aljažu, da je končno zagledal da prečudovit svet. Uživajte ob cartljanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1718
25.8.2010 8:51:39   
mojškra
Hojla ostale mačkice-včeraj sem namakala rito v morje, me je moj možiček peljal, bilo je fantastično, ful dober. Sem se naplavala za naprej in za nazajuser posted image user posted image . Urshy, sva bile obe na primorskem.

Teta M-bravo za brcike in "vozek"user posted image . Zdaj bodo brcike vedno močnejše. Mene tale korenjak  že kar fajn nabrca, je pa lušno takole.
Urshy-super da si se naklepetala, in da si dobila še stvari za user posted image . Super za dopust. Jaz sem še ta teden. Danes grem k zobarju, jutri gremo v Ptujske toplice (jaz se ne bom kopala, le ležala, jedla in pila), gremo z našim večjim sinom.
Špica- bravo za pupiko, bodo naši fantje imeli kaj od tegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
25.8.2010 9:14:12   
betricija
jutro
najprej wp čestitke za srčka. vem kako si srečna, po tako dolgem čakanju. no saj smo vse bile.

potem špica juhuuhuu še ena punca. sva zadnjič z mojim ugotavljala, da bo letos ful veliko punc. prejšna leta so se mi zdela, da so bili sami fantki.

mojškra lep dopust še naprej.

teta m, bravo za uspešen nakup vozička.

midva sva pa včeraj posteljico dobila. komaj čakam, da jo sestaviva. no prej je treba sobo pobarvat, še omare naročit, potem pa še glavno opravilo nakupovanje oblekic in plenic. tega me je pa strah ker ne vem kaj vse bo naša pupa rabila, pa s katero številko naj začnem, da ne bo samo enkrat nosila...ja imam preveč časa za razmišljat.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
25.8.2010 9:42:17   
Petyyyy
jutro user posted image

Kok ste pridne že na vse zgodaj. Meni ohladitev prav paše, posledično spala dlje kot po navadi. Jutri redni pregled, komaj čakamuser posted image .

Torej dame moje, kdaj bo spet solatka na meniju?

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
25.8.2010 11:19:25   
jona klara
mojškra- super za plavanje, namakanje- paše ane? jaz sem zadnjič full uživala in komaj čakam, da greva spet, mogoče drugi teden, odvisno kako bo vreme...kje sta pa bila?user posted image user posted image

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
25.8.2010 11:19:58   
jona klara
petyyy- srečno jutri na pregledu in uživaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1723
25.8.2010 11:41:34   
špica84
Ja zgleda da bo letos kar nekaj punčk.Jaz sem bila pas kar pridna,sem bila na pediatriji,kjer sem se naročila na fetalni uz oz. na uz srčka pri tamali.

Kdaj bo solatka party user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1724
25.8.2010 14:15:28   
Teta M
Betricija: uuu..posteljica že....super...tudi jaz sem včeraj domov voziček privkleka, pa me danes drži,da bi ga kar sama sestavila....Kar se cunjic tiče,jaz sem kupila nekaj bodijev 56,nekaj sem jih dobila, ravno tako nekaj spdonjih delov 56, večino zadev pa imam št.62..in navzgor...te najmanše zadeve bom kupila čisto na koncu nosečnosti,ko bomo vsaj malo vedeli kolikšno naj bi bilo dete....

No pri nas je pa tašča ponudila,da kupi posteljico....tako da bova šle enkrat septembra kar v Ikeo v Italijo...
Sem pa danes dobila posteljnino za posteljico ,ki sem jo preko neta naročila za našo princesko...je tako lepaaaaa....user posted image
Pettyy: dobro opravi jutri
Špica: user posted image

Solatka(beri: še kaj drugega kot solatka)user posted image : drug teden npr.sreda/četrtek?

< Sporočilo je popravil Teta M -- 25.8.2010 14:16:23 >

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?