|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
9.11.2010 17:48:04   
betricija
a to je pa objavilo...grrrr

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
9.11.2010 18:23:39   
FoxyLady

Čer!

Jz mam pa eno vprašanje?
Ali je imela kira občutek,da ji vse dol tišči?
Ker men že dans drug dan,sam brcike pa premike pa full čutim?
Sej bom poklicala jutri G sam me zanima,kaj ste ve zvedle če ste to občutle?

Glede nagajanja tega foruma pa predlagam sledeče preden potrdite post prej kopirite če slučajno ne bo ratal, pa pol prilipete še enkrat pol pa gre.Ker danes fulllllllllllllll nagaja ta rečuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2977
9.11.2010 19:34:53   
betricija
foxy mene tišči dol že od 20t. samo pravijo da je to čisto normalno. pri meni sploh, ker nosim otroka zelo zelo nizko. včasih sem imela občutek, da bo kar vse ven padlo. tako da lahko komot do pregleda počaka.

pa saj ne moreš kopirati kar napišeš...vsaj jaz ne...smrk

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
9.11.2010 22:16:22   
FoxyLady

user posted image

Sem vam mogla dati to slikco gor ,ko je tk cartuser posted image
Za lepši večer in lepo jutro!

Neposredna povezava do sporočila: 2979
10.11.2010 4:12:28   
FoxyLady
Jutro!

user posted image

No zgleda,da je konec z mojim spancem,se počutim ravno tako kot tale,na slikiuser posted image
user posted image

Zato vam,že pošiljam kavico,ki ni nič kej prijazna na pogled,ma takšna sm trnutno jz,ko zombiuser posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
10.11.2010 7:43:42   
Teta M
Jutro user posted image

Foxylady: uff, res si zgodnja, jaz sem se zbudila ob 5.30,ker me je na WC tiščalo, pa še mala se je zbudila in tako brcala,da je bilo veselje....seveda nisem mogla nazaj zapsati.
Malo pred 7 uro pa je Mojškra poslala mms svojega princa,kako lepo aja,res lep začetek dneva je taka slikica, še malo pa bomo tudi me to doživele v živo. Drugače pa ima Mojškra danes zjutraj pritiska 162/89 in jo bodo poslali na slikanje glave,da ni kakšna žila počila v glavi, potem pa bo imela še neke preiskave. Držimo pesti zanjo! user posted image

Lep dan vsem svežim in malo manj svežim mamicam, ter seveda user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
10.11.2010 8:24:06   
FoxyLady

Uf,Uf upam,da ni kej hujšega z Mojškro.

seveda držim pesti in nekajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
   [Brisano sporočilo]
10.11.2010 8:28:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu FoxyLady)
  Neposredna povezava do sporočila: 2983
10.11.2010 9:22:08   
betricija
rr spet nagaja.
držim pesti, da bo pri mojškri vse ok. pišuka no, najprej skoraj celo nosečnost težave, sedaj pa še ko je rodila. mojškra pozdravi se čimprej, me smo s tabo. user posted image user posted image user posted image

jaz sem danes tudi slabo spala. se vstala že ob 3.30, se mi je neki vrtelo v glavi in kot da bi bila lačna, sem eno mandarino pojedla, je bilo bolje, pa spalnico sem prezračila. moj je spal pa kot bi ga z macolo po glavi. se mi zdi, da tako globoko kot diha, da ves zrak pozauga vase, meni je pa pol slabo...grrr.eh bo že.

jaz sem pa začela prat. najprej sem posteljnino vrgla v stroj. ej, samo eno posteljnino (kpl od dekic, do prevlek) sem dala v stroj, torej me čakajo še vsaj 3 stroji, potem pa 1 ali 2 stroja cunjic. sem dala samo persil prašek notri sensitiv, nič mehčalca pa 1 nivo več vode. saj je dovolj a ne...pa za prvo bom sušila kar na garah. bo sušilc že počakal.

no jaz pa vam pošiljam slikce našega mačkona, šrbega dedca...točno ob 3 pride fehtat za hrano.
user posted image

pa še slikco, kako pridno čaka na hrano:
user posted image  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
10.11.2010 9:46:36   
betricija
aja, pa slikce od vozička in bušija sem dala v album...
uživajte, grem delat rumove kroglice....
papa

Neposredna povezava do sporočila: 2985
10.11.2010 10:23:27   
jona klara
držim pesti za Mojškro, da bo vse ok, boga, upam, da greTA S FANTKOM KMALU DOMOV IN SE KONČNO LHKO SPROSTI.

betricija- rumove? mmm jaz bi jih tudi, zdej si jih še lahko privoščimo, ko bobo dojile, ne bomo smele, me bomo imele letos prilagojen in ubran božični novoletni jedilnik, vsaj jaz bom verjetno že imela do takrat res bebija v košarici in bo treba čuvati.
mucek je pa full lepuser posted image user posted image user posted image .Tudi tvoje slikice od bušija, nič celulita, strij.

Danes ali v petek še nesem zadnje papirje za porodniško na CSD, ostalo sem že oddala in upam, da dobim že drugi teden 15 evre za otročička, da še kupimo kar je treba, zlikano že imam vse, samo posteljico še mormo prestaviti v spalnico, košaro v dnevno, ostalo pa ostane v njegovi sobici in ga čakauser posted image user posted image .Zdej ga že komaj čakam ressss, čeprav je lepo bitiuser posted image , ampak se mi zdi, najčlepše obdobje user posted image je od 3- do konca 7 meseca ko si poln energije, fit trebuh je še manjši nič okorn.

glede praška- jaz sem prala s persil sensitiv brez mehčalca

teta m- moje brce niso ravno juhuhu, bolj kako napenjanje trdih delov ven, komaj čakam, da se spat kaj ojačajo, tale moj zaspanc, pol bo pa verjetno bedel in norčije zganjaluser posted image user posted image

urshy-welcome home z Tianom!!!upam, da ste fajn in da spite.lepo bodite

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

Neposredna povezava do sporočila: 2986
10.11.2010 12:45:08   
Urshy78
grrrr, napisala ful, pa me je vrglo ven!!user posted image
gremo od začetka..

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
10.11.2010 14:14:26   
Urshy78
dan! 
Tian je končno zaspal, tako da sem si vzela malo časa, da vas pozdravim
domov sva prišla v ponedeljek, tako da se počasi privajamo. moj je šel pa včeraj v bolnico, upam, da pride jutri domov, tako da mi je kar težko, ker ga ni ob meni. še dobro, da imam poleg sebe mojo mami, mi ful pomaga. pospravlja, kuha, malo pockrlja Tiana, Taro pelje na sprehod. sem ji ful h valežna, ne vem kako bi mi zneslo brez nje.
Tian je zelo živahen , čez dan spi zelo malo, tako da zase skoraj nimam časa. no, trenutno pančka že eno uro
ponoči pa kakor je. sem ful izčrpana in neprespana, ampak tako pač je.

še moja porodna zgodba:
v četrtek sem šla spat že ob pol devetih zvečer, ker že en dan prej nisem čisto nič spala.
"šraufanje" po trebuhu se je začeo na vsakih 6 minut. ob dveh zjutraj sem imela zadosti vsega, bolečina je bila prehuda in sem mojemu rekla, da naj me pelje v P. na pregledu pa sestra ugotovi, da imam popadke in da sem odprta 7 cm in mi rekla me napotila kar v porodno sobo, ker grem zdaj rodit. mene pa skoraj zadela kap! nisem imela pojma, da so te bolečine popadki, ker so mi jih opisovali čisto drugače. zagrabila me je panika, ker sem bila prepričana, da bom dobila kakšne tablete proti krčem in da bom šla domov
ob štirih zjutraj sem bila v porodni sobi, kjer so me pripravili. klistirja mi niso dali, ker so rekli da ga ne potrebujem, prav tako nisem potrebovala Dianatala, ker sem bila po njihovem mnenju dovolj odprta. popadki so se stopnjevali, bolečina prav tako. ko so mi predrli mehur, se je pa začelo zares. ko je bilo treba začeti pritiskati, sem bila že tako utrujena, da na trenutke nisem več zmogla, ampak me je moj ful pomagal, babice tudi, še par pritiskov in zaslišala sem jok, nato pa je bil moj zakladek že na mojem trebuščku. na bolečino sem še isti trenutek pozabila, občutek, ko začutiš to malo bitjece ob sebi, je neverjetno, tega se ne da opisati z besedami.
lagala bi, če bi rekla, da je porod lahka in neboleča stvar, ampak se da vse preživeti.
bila sem prerezana, imam sicer samo en šiv, ampak več vbodov, je zelo neprijetno in boli, ampak se da preživeti. vam svetujem, da imate res s sabo v P plavalni obroč, meni je ful pomagal, ker drugače ne vem kako bi sedela.
no, tako na kratko sem se vam javila. če bom utegnila, bom zdajle dala v album še slikice.

lep pozdravček vsem, se bom še javila, ko mi bo čas dopuščal.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
10.11.2010 14:39:57   
Teta M
Urshy: ja full lepo da si se nam oglasila še tukaj,pa da si z nami delila svojo porodno zgodbo...Konec koncev,je šlo zelo hitro pri tebi in hvala Bogu, brez kakšnih večjih komplikacij....vse si tako želimo...
Lepo se cartajte, pa upam da bo tvoj čimprej doma iz bolnice, upam da je vse ok.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
10.11.2010 14:51:59   
betricija
urshy hvala ti za tvojo zgodbico. zgodilo se je ekspresno hitro. ko bi se nam vsem to zgodilo a ne... sicer pa ti želim, da pride tvoj čimprej iz bolnice, do takrat pa uživaj v hotelu mama.
in Tian...mali lepi zakladek. ful luškan, že zna pozirat, lepe oči in močne rokice.taprav fant. uživajte in se lepo cartite.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
10.11.2010 14:54:24   
upanje81
Mateja33 čestitke in vse dobro.
Mojškra upam, da se stanje čimprej normalizira in da začnete uživat v domačem okolju.
Urshy78 uživaj s svojim malim.
Beatricija lepe slikce lep voziček zelo lepa barvava in vse ostalo, pri enojčkih je toliko izbire za vozičke pri dvojčkih je pa tko, da me kar mine. Kar mi je všeč al je zlo drago al pa sploh ne moreš videt v slo, ampak sam iz tujine naročit brez da bi si prej ogledal. Ah bo že saj je sam voziček:-)
Jona tebe pa tako heca tale vaš srček, boš vidla vse bo nadoknadil ko ven pride za naprej in za nazaj :-). Naša dva sta pa kar aktivna vsak dan bolj, je prav zanimivo.

Neposredna povezava do sporočila: 2991
10.11.2010 15:32:41   
špica84
Dober dan

Pri nas pa totalni kaos.Jaz čisto na koncu z živci.Ima me da bi to sekundo spokala iz lj.Tašča je user posted image čisto se obrnila proti meni.In ne želi nič popustit.
Drugače sem pa imela danes pregled pri kardiologu,kjer sem srečala Mojškro,sva mal klepetale in me je malo potolažla.
Drugače pa še drugi teden počakam potem pa grem dol k moji mami,ker se mi bo tu strgalo.

Urshy čestitam še enkrat,tudi zgodba le luštna,bi jo kuj vzela pri sebi user posted image

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
10.11.2010 17:30:12   
betricija
to je bilo včeraj na preverjeno, če katera ni gledala...

http://24ur.com/bin/video.php?media_id=60555772

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
10.11.2010 17:34:24   
betricija
uf špica, kaj pa je teba tašča tolk razkurila??boga reva...
se moram malo pohvalit, da se je moja tašča kar malo umirila, ko sva rekla, da bo otroka prvih 14dni videla samo prvi dan, ker so to dnevi za očeta in mati, ne pa tašče. pa je pol vsa prestrašena in po tiho vprašala, če bo lahko otroka vsaj od daleč videla..vsaj prvi dan...hehe...se bova pa še naprej pogajale...
tako, da špica moja draha, sočostvujem s tabo.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
10.11.2010 17:39:20   
jona klara
urshi- lepo, da ste doma in se carkljate, vem pa, da se ritem obrne 100 na uro in je prvo minuto vse drugače....kaj je pa s tvojim a zaradi tura je v bolnici? bošček, ti pa tudi, da se to ravno sedaj zgodi, upam, da bo jutri že z vama doma.Lepo se imejte, carkljajte, sedaj te ne bom motila, te pa čez kak teden pokličem kako ste, sedaj se pa lepo navadite in uživajte v tej neskončni sreči.

špica- kaj pa je bilo s taščo?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

Neposredna povezava do sporočila: 2995
10.11.2010 17:46:05   
špica84
Prosila sva taščo naj neha voditi mačka seboj na balkon oz. naj ga odvaja tega.Ker pač maček ni potem samo na balkonu,ampak mi tudi praska po posteljici in skače v otr.posteljico.
In pač gospa neomajena,da dokler bo ona hodila na balkon bo tudi maček.Jo je pa vprašal kdo ji več pomeni otrok ali mačka in je rekla da mačka.Jaz ji pa tko nič.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
10.11.2010 18:20:29   
womanpolice
Živjo!

Vem... za ušesa me boste, ker se včeraj nism javila, ampak sem imela cel dan opravke - zdravnik, zavarovanje avta, knjižnica, trgovina, itd.
Imela pregled... dete lepo raste (velik že cca. 15 cm). Gledali smo, če se vidi spol... je ves čas noge skup držalo.... in potem je G rekla, da zgleda kot da bo punčka. Da pa 100 procentno je pa itak šele na porodu. Sploh si ne upam nič kupovat v roza ali modri barvi, ker poznam primere, ki so jim govorili, da bo eno pa je bilo drugo al pa obratno. Sva mal začela gledat ime za punčko, vendar nimava ideje... ah, saj je še čas...

Morfologijo imam 1.12.2010.

Novga ni nič.. spalnica še ni gotova... danes jo bo prebelil na zeleno, jutri pa verjetn že začne sestavljat spalnico. Upam, da čez vikend že spiva v novi spalnici....

Tolk zaenkrat...

Želim vam lep večer. Lp.

Neposredna povezava do sporočila: 2997
10.11.2010 18:22:55   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

dan! 
Tian je končno zaspal, tako da sem si vzela malo časa, da vas pozdravim
domov sva prišla v ponedeljek, tako da se počasi privajamo. moj je šel pa včeraj v bolnico, upam, da pride jutri domov, tako da mi je kar težko, ker ga ni ob meni. še dobro, da imam poleg sebe mojo mami, mi ful pomaga. pospravlja, kuha, malo pockrlja Tiana, Taro pelje na sprehod. sem ji ful h valežna, ne vem kako bi mi zneslo brez nje.
Tian je zelo živahen , čez dan spi zelo malo, tako da zase skoraj nimam časa. no, trenutno pančka že eno uro
ponoči pa kakor je. sem ful izčrpana in neprespana, ampak tako pač je.

še moja porodna zgodba:
v četrtek sem šla spat že ob pol devetih zvečer, ker že en dan prej nisem čisto nič spala.
"šraufanje" po trebuhu se je začeo na vsakih 6 minut. ob dveh zjutraj sem imela zadosti vsega, bolečina je bila prehuda in sem mojemu rekla, da naj me pelje v P. na pregledu pa sestra ugotovi, da imam popadke in da sem odprta 7 cm in mi rekla me napotila kar v porodno sobo, ker grem zdaj rodit. mene pa skoraj zadela kap! nisem imela pojma, da so te bolečine popadki, ker so mi jih opisovali čisto drugače. zagrabila me je panika, ker sem bila prepričana, da bom dobila kakšne tablete proti krčem in da bom šla domov
ob štirih zjutraj sem bila v porodni sobi, kjer so me pripravili. klistirja mi niso dali, ker so rekli da ga ne potrebujem, prav tako nisem potrebovala Dianatala, ker sem bila po njihovem mnenju dovolj odprta. popadki so se stopnjevali, bolečina prav tako. ko so mi predrli mehur, se je pa začelo zares. ko je bilo treba začeti pritiskati, sem bila že tako utrujena, da na trenutke nisem več zmogla, ampak me je moj ful pomagal, babice tudi, še par pritiskov in zaslišala sem jok, nato pa je bil moj zakladek že na mojem trebuščku. na bolečino sem še isti trenutek pozabila, občutek, ko začutiš to malo bitjece ob sebi, je neverjetno, tega se ne da opisati z besedami.
lagala bi, če bi rekla, da je porod lahka in neboleča stvar, ampak se da vse preživeti.
bila sem prerezana, imam sicer samo en šiv, ampak več vbodov, je zelo neprijetno in boli, ampak se da preživeti. vam svetujem, da imate res s sabo v P plavalni obroč, meni je ful pomagal, ker drugače ne vem kako bi sedela.
no, tako na kratko sem se vam javila. če bom utegnila, bom zdajle dala v album še slikice.

lep pozdravček vsem, se bom še javila, ko mi bo čas dopuščal.

To pa je res super, da imaš tkole pomoč. Aja, pa hvala da si delila to zgodbo z nami. Še enkrat iskrene čestitke!!! Lp.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
10.11.2010 18:46:42   
cukica
špica drži sevem kako to zgleda s Taščami,....
Mojškra upam,da je s teboj vse v redu in držim pestke,...

Mi smo mel danes pregled v patološki ambulanti in ga imam 16.11. v  torek ponovno,ker me bo spremljala na Uz,da vidi če otročiček normalno raste.Shujšali smo 2 kg,ker imamo dieto zaradi sladkorja,Sladkor je v redu in sem imela do sedaj vse pod mejo,...upam,da tako tudi ostane,....Drgač pa našemu Nejcu srček lepo bije in je zaenkrat vse o.k. in imava nato ponovni pregled poleg 16.11. še 1.12.

17.01.2011 Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 2999
10.11.2010 19:06:12   
špica84

user posted image

špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
IVYY(24.2.2011)
Pikachu(2.3.2011)
Womanpolice(13.4.2011)
Kalaxy
Mića(6.6.2011)
Majalina(19.6.2011)

user posted image
jona klara(18.12.2010)
Registirana(19.02.2011)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)

user posted image

Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
Mapesi
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga,Fargesia user posted image Andraž, Barbig user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž,Petyyyuser posted image Rok,S*user posted image Kaja, Urshy78user posted image Tian,Mojškrauser posted image Gal,Mateja33user posted image Jan

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  NOVEMBRA

Torek,16.11
Špica84-pregled
Jona klara-pregled
Cukica-pregled

Sreda,17.11
Teta m-pregled

Sreda,24.11

Betricija-pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  DECEMBRA

Sreda,1.12
Cukica-pregled
Registirana-pregled
Womanpolice-morfologija

Torek,7.12
Foxylady-pregled+uz

NAŠE NOVE NOSEČKE JULIJ

Womanpolice(MB)

upanje81(LJ)

NAŠE NOVE NOSEČKE OKTOBER
Kalaxy(PO)
Mića(LJ)
Mapesi(LJ)
Majalina(?)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

< Sporočilo je popravil špica84 -- 10.11.2010 19:07:38 >

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.