|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
7.11.2010 8:23:34   
betricija
teta m, glede gela, a ni ravno na tistemu predavanju, ko smo vadile dihanje babica rekla, da ima gel 4 doze. prvi dve dozi zmeraj ostaneta in sta nekako za zgodnjo fazo poroda...da sta čisto druge sestave kot 3 in 4. in tako, je potem škatla neuporabna. no, če je kaj drugače, mi sporoči.
no jaz ga bom uporabila, če grem rodit v kr, oni ga imajo na zalogi, zato ne skrbim prav nič kje ga bom dobila.

jona- a ti praviš da premalo pijem? hmmm, skoraj 3l na dan, pa se mi zdi, da ni preveč...včeraj sem se malo opazovala, ne smem se preveč oblečt. moram nositi bolj ohlapna oblačila in navadne nogavičke. bomo videli, če bo kaj napredka.

sicer pa slabo spala. skoz se neki premetavala. moj je prišel nazaj spat v spalnico, pa je tako grozno smrčal, da sem ga prosila, če gre lahko nazaj v dnevno sobo, potem je pa še kašljat začel. ta kašelj se mu vleče že 14dni...jejhata...

pupe imejte se. jaz sem ravno pojedla zajtrk, še kavico skuham in jo odnesem mojemu v posteljo (je zjutraj prišel k meni ::)), pa ma da se vstane, lenobica.

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
7.11.2010 9:37:58   
FoxyLady

Jutro!

Bi vam poslala slikico suser posted image in kej sladkega pa mi nikakor ne uspeuser posted image .

Žal nimam še nobenih informacij o Mateji33user posted image . Upam pa da že varva!!!!!

Pa ta spanec,le kdaj bo bolši?

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
7.11.2010 9:46:08   
jona klara
mateja 33- držim pesti in upam, da že carkljateuser posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
7.11.2010 9:48:05   
jona klara
betricija- aja potem dosti piješ, pridna.Ne vem saj v nekaterih primerih pride do zatekanja kar tako kljub temu, da nič ne delaš narobe, jaz še trenutno ne.Sedaj sem pa na tej ivf strani tako jaz na vrsti za porod, če me katera ne prehitiuser posted image user posted image user posted image ne morem verjeti kdaj je minil ta čas

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
7.11.2010 9:49:03   
Teta M
Jutro user posted image

Betricija: uff...gelde spanja, porazno je pri meni že nekaj dni....vse me boli ko se zjutraj zbudim, ponoči pa se tudi zbudim vsakič ko menjam položaj....groza...
A veš da se ne spomnim da bi babica omenila da je sestava tistih doz drugačna....jaz se samo spomnim da je rekla da sta dovolj 2 dozi in da lahko dve nosečki skupaj kupita gel,ker dve dozi zadostujeta za vsako user posted image
Bom še z Mojškro in Urshy govorila okoli tega....

No moja torta je uspela, sva si za zajtrk privoščila po košček....user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
7.11.2010 14:55:51   
Teta M
Drage user posted image

Urshy vas pusti lepo pozdraviti. Njen Tian je full priden, spal je od 22.30 do 7h, lepo se dojijo.
Pri Mojškri pa žal niso nič spali ponoči, Gal ima vročino. Pravi da tudi drugi otroci v sobi niso nič spali.

LP

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
   [Brisano sporočilo]
7.11.2010 15:03:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teta M)
  Neposredna povezava do sporočila: 2957
8.11.2010 8:58:50   
Teta M
Jutro user posted image user posted image

Nikjer nobene še....user posted image
No jaz imam danes dekompresijo prvič, me prav zanima kako bo....
Vidim da danes ni tudi nobenih pregledov naših user posted image ,
WP : dobro opravi jutri na svojem pregledu

Lep dan vsem...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
8.11.2010 9:36:01   
Petyyyy
Mojška in očka pa tudi bratec, iskrene čestitke ob rojstvu Galauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam da malemu možu hitro pade vročinauser posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
8.11.2010 13:36:14   
pikachu
mojškra čestitke ob rojstvu sinčka Gala. Želim vam veliko zdravja in cartanja.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
8.11.2010 16:52:27   
womanpolice
Hojla punce... se kar strinjam z vami.. danes je pa tak turoben dan, da bi človek samo spal in spal...

In kako kaj vaše počutje? Ste kaj utrujene? Jst bi kr ležala na kavču - ne spala, le ležala - in to tak paše... Moj pa med tem časom adaptira najino spalnico... vsake tolk časa opravim nadzor dela :-D.... Komaj čakam, da bo gotova. Ko bo, vam zagotovo pokažem novo spalnico. Res komaj čakam na nov jogi iz Ikee, ki čaka v sosednji sobi, saj je res tko udoben, da sem skor zaspala na njemu že v Ikei. Sicer ni bil poceni - glede na ugodne cene nasploh v Ikei - ampak je vreden svojega denarja (280 EUR).

Je kaj novega pri vam? A že kaj čutite otročka v sebi? Jst.. pride kak dan, ko čutim tko čist na rahlo... enkrat sm pa tko čutila kot da bi se z nogicami uprl in se okrog obrnil - tak full čuden občutek je bil...

Jutr imam pregled in res upam, da se bo že videlo, kaj bomo imeli. Ene kolegice (ki imajo večinoma fantke :-D ) bi mi rade že podarile ali posodile cotke, pa še ne upam vzet, ker ne vemo spola... Moj si full želi fantka. Praktično bi bolj bilo ja, ampak men je vseeno - samo da bo zdravo, saj sva res dolgo čakala na ta najin čudež.

Za vas sicer ne vem, ampak zase lahko rečem, da kommmmmmmmmaaaaaaaaaaj čakam april, da končno primem v rokice ta najin čudež, za katerega sva že mislila, da ga nikoli ne bova dočakala....

Tolk za danes, grem nazaj na kavč :-D

želim vam lep dan, pa se jutr slišmo oz. tipkamo

AJA, MOJŠKRAT - ISKRENE ČESTITKE OB ROJSTVU SINA - TEBI IN TVOJI DRUŽINI user posted image

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
8.11.2010 16:52:57   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Jutro user posted image user posted image

Nikjer nobene še....user posted image
No jaz imam danes dekompresijo prvič, me prav zanima kako bo....
Vidim da danes ni tudi nobenih pregledov naših user posted image ,
WP : dobro opravi jutri na svojem pregledu

Lep dan vsem...

Hvala. Upam, da vidimo spol jutri... sem že taaaaaaaak firbčna....

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
8.11.2010 19:07:27   
FoxyLady

ČER!

Pa imam novico o Mateji33!user posted image user posted image user posted image

Danes zjutraj ob 8.24 je povila prekrasnega sinka z imenom Jan,težkega 3390g in velikega 50 cm.user posted image user posted image user posted image

Mateja33 želim ti veliko lepih,srečnih trenutkov ob sineku,čestitke pa seveda tudi ponosnemu očku!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
   [Brisano sporočilo]
8.11.2010 19:12:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu FoxyLady)
  Neposredna povezava do sporočila: 2964
8.11.2010 19:18:43   
špica84
Čestitke mateja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
8.11.2010 19:21:50   
špica84

user posted image

špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
IVYY(24.2.2011)
Pikachu(2.3.2011)
Womanpolice(13.4.2011)
Kalaxy
Mića(6.6.2011)
Majalina(19.6.2011)

user posted image
jona klara(18.12.2010)
Registirana(19.02.2011)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)

user posted image

Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
Mapesi
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga,Fargesia user posted image Andraž, Barbig user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž,Petyyyuser posted image Rok,S*user posted image Kaja, Urshy78user posted image Tian,Mojškrauser posted image Gal,Mateja33user posted image Jan

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  NOVEMBRA

Torek,9.11
Womanpolice-pregled

Torek,16.11
Špica84-pregled
Jona klara-pregled

Sreda,17.11
Teta m-pregled

Sreda,24.11

Betricija-pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  DECEMBRA

Sreda,1.12
Cukica-pregled
Registirana-pregled

Torek,7.12
Foxylady-pregled+uz

NAŠE NOVE NOSEČKE JULIJ

Womanpolice(MB)

upanje81(LJ)

NAŠE NOVE NOSEČKE OKTOBER
Kalaxy(PO)
Mića(LJ)
Mapesi(LJ)
Majalina(?)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
8.11.2010 20:00:04   
Teta M
Mateja33: čestitke za sinčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jona: no ti si naslednja....user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
8.11.2010 21:12:43   
špica84
Teta m kako je bilo na dekompresiji.A se splača it.

Ja sedaj je pa res že jona na vrsti.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
8.11.2010 23:06:13   
pikachu
mateja33 čestitke tudi iz moje strani za sineka.

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
9.11.2010 8:04:14   
jona klara
mateja 33- čestitke ob rojstvu sinčekauser posted image user posted image user posted image user posted image

tata m, špica- ja sedaj sem pa res jaz že na vrsti, saj ne morem verjeti, da smo ža tako daleč.Letos bo pa res veseli december, samo malo drugačen kot ponavadi- najlepši

a je že urshy doma?

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
9.11.2010 8:07:16   
jona klara
včeraj sem dobila od ene vrtiljak za nad posteljicouser posted image user posted image user posted image full luštno komaj čakam, da bo mali mišek to gledal.

Neposredna povezava do sporočila: 2971
9.11.2010 10:11:53   
S*
Mateja33 iskrene čestitke za sinčka Jana! user posted image  user posted image  user posted image

Pa kaj zdej, sami fantki se rojevajo, bo mela naša pupa izbire, ko se bomo srečali z vozički!

Neposredna povezava do sporočila: 2972
9.11.2010 10:14:15   
Teta M
Jutrouser posted image

Naši dve novopečeni mamici vas pustita vse lepo pozdravit.
Urshy je že doma od včeraj in se navajajo na domače okolje.
Mojškra pa upa da bo lahko šla danes domov. Gal nima več vročine. Malo problemov imajo z dojenjem, pravi da je lenušček, da takoj zaspi na dojki, ampak jaz verjamem da bo tudi to lepo steklo.
Špica: na dekompresiji je bilo ok, bom kar hodila.....
JOna: kako je kaj z brcikami? Je kaj bolje ?

Mene pa so spet začele včeraj boleti sramne kosti za znoretuser posted image ....je bilo sedaj vmes obdobje ko je bilo dosti bolje, sedaj pa se spet komaj premikam. Ne vem, a ima dekompresija kakšno povezavo s tem...čeprav si nisem full močno tam naregulirala te zadeve.

Neposredna povezava do sporočila: 2973
9.11.2010 16:00:46   
Teta M
Ojla!

Mojškra žal ne gre danes domov, ker ima povišan pritisk. user posted image

LP

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
9.11.2010 17:47:37   
betricija
jaz se ne grem več, toliko napisala, pa zmeraj ven vrže.

samo mateja čestitke.
mojškra naj ti pade pritisk čimprej
urshy čakamo slikice.

ostale imejte se.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.