|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
6.11.2010 9:16:21   
Teta M
Jutro punce!
user posted image user posted image user posted image

Me je zbudil Mojškrin SMS,obdržali jo bodo notri, čaka na klistir, potem pa kar umetni popadki.
Dihajmo z Mojškro in naj mine tako hitro kot je pri Urshy. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Teta M -- 6.11.2010 9:18:24 >

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
6.11.2010 9:34:49   
betricija
juhuuhuuuu mojškra user posted image user posted image user posted image user posted image
dajmo punce, držimo pesti, da čimprej dobi sineka v naročje...

dihamo, dihamo, dihamo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
6.11.2010 11:16:30   
S*
Mojškra mislim nate in diham, diham. user posted image user posted image user posted image Naj mine hitro in čim manj boleče!

Neposredna povezava do sporočila: 2928
   [Brisano sporočilo]
6.11.2010 11:39:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2929
6.11.2010 11:48:08   
Goldy
Urshy - čestitke!!! Zdaj pa obilo cartanja!

mojškra - dihamo!!! Ma, recimo, da še znamo.user posted image  

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
6.11.2010 11:51:04   
Petyyyy
Mojškra, upam da že držiš fantiča v naročju, če ne pa naj ti mine čim manj boleče, Držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
6.11.2010 13:31:53   
jona klara
mojškra- mislim nate, držim pesti, naj ti čimprej mine, da dobiš sineka v naročje in se rešiš.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
6.11.2010 13:57:47   
jona klara
sem govorila z urshy se počuti dobro, glas ima ko rožica, kaj ga ne bi imela saj je doibila največjo srečo v rokice!!!bravo urshy, se veselim zate-

da bi še me imele čimmanj trnavo pot do dojenčka, danes pa seveda dihamo za mojškro- držimo pesti

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
6.11.2010 14:02:14   
Teta M
Ja pri Urshy gre tudi dojenje fajn zaenkrat...Vse super zaenkrat!
Sem pa dobila informacijo da je tudi Mojškra že rodila. user posted image user posted image user posted image
Čim izvem kaj več, vam v njenem imenu javim.
Glede nato,da sta se ta vikend rodila dva otročka od naših punc tukaj gor, jaz ravnokar pečem bananino-nutelino torto od vsega veselja.....

Neposredna povezava do sporočila: 2934
6.11.2010 14:27:03   
jona klara
jupiiii, samo, da je mimo.Moj pa bo delal kremšnite, vsak izgovor nam prav prideuser posted image user posted image user posted image , še malo teta pa bomo me v nizkem štartu

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
6.11.2010 14:30:01   
betricija
uuu mojškra je rodila. pa super no. čakamo še na podatke. čestitke že sedaj.

joj punci, kolk sta vidve pridni. ena torto, drugi pa možiček dela kremšnite??? vau. moj spi tle na kavču pa stoka, ker tipkam po računalniku...da bi on kak pecivo naredil...joj...jona pohvalno. dobro si ga naučila.

no katera je sedaj na vrsti???

Neposredna povezava do sporočila: 2936
6.11.2010 14:34:49   
Teta M
Ojla punce!

Ja naslednja je Mateja33, Jona potem pa kar že tiuser posted image , pa medve z Betricijo potemuser posted image , pa Špicauser posted image , pa potem že otroci leta 2011.....user posted image user posted image user posted image .Mogoče ne bo v tem vrstnem redu, mogoče se bo kakšnemu detetu mudilo že prej na ta svet....user posted image
Jona: res priden ta tvoj možiček....moj pa sladkega ne zna nič naresti, je pa drugače odličen kuhar...

Neposredna povezava do sporočila: 2937
6.11.2010 16:18:01   
špica84
Mojškra čestitam za prihod novega člana.

Ja sam res kmalu bo mesec na okoli in bomo me v akciji user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
6.11.2010 17:00:42   
cukica
Mojškra iskrene čestitke za rojstvo prav tako tudi možu,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
6.11.2010 17:45:45   
jona klara
mojškra- čestitke ob rojstvu, pa tudi atiju.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
6.11.2010 18:02:53   
upanje81
O še en dojenček, Mojškra čestitke vsem in lepo se cartajteuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
6.11.2010 18:29:51   
Teta M
No tako drage moje!

Mojškra me je kar klicala in ugotovili sva da sploh nisem prejela njenega SMS-ja o rojstvu njenega sineka.
Zato še enkrat sporoča:

Danes sem se rodil in ime  Gal dobil. Težek sem 3340 in velik 50 cm.user posted image user posted image user posted image

Drugače pa je rekla da je rodila v 1,5 uri po predrtju mehurja, brez umetnih popadkov,ker je takoj po tem dobila svoje popadke.
Dianatal gel ji je prišel zelo prav, nič ni rezana,strgana, skratka brez šivov.user posted image

Čestitkeeeeee za Gala!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Teta M -- 6.11.2010 18:34:06 >

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
6.11.2010 18:45:50   
jona klara
mojškra-še enkrat čestitke za sinčeka GALA, pa seveda za kratek porod, brez rezanja!Lepo cartkanje in lubčkanje vam želim!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

teta m- tebi pa hvala za obveščenje, glede na to, da je še samo Mateja 33 pred mano potem pa jaz, sem vesela novic od dveh kratkih in neprehudih  porodov, bravo za porodnišnico ljubljana in hrabri bivši nosečki, da sta imeli tako moč in energijo za kr hiter porod, sedaj pa mnogo uživanja ob malih pupekih.

me pa že kr malo trema daje, hitro si moram gel naročiti.

pa ti tete in betricija, špica- a asi gha boste kupile?

ja moj je pa priden, jutri spet jem kremšnite, drugače sem pa bila danes pri frizerju, tako da sem se malo uredila mislim, da zadnjič pred pdp., pa kr neki sem utrujena.

betricija- a ti pa zatekaš? pij veliko vode in razgibavaj noge, jaz pa čutim, da si moram narediti bano z vbodo danes ali jutri, imam kr boleče in utrujene mišice.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
6.11.2010 18:51:12   
špica84

user posted image

mateja33 (11.11.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
IVYY(24.2.2011)
Pikachu(2.3.2011)
Womanpolice(13.4.2011)
Kalaxy
Mića(6.6.2011)
Majalina(19.6.2011)

user posted image
jona klara(18.12.2010)
Registirana(19.02.2011)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)

user posted image

Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
Mapesi
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga,Fargesia user posted image Andraž, Barbig user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž,Petyyyuser posted image Rok,S*user posted image Kaja, Urshy78user posted image Tian,Mojškrauser posted image Gal

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  NOVEMBRA

Torek,9.11
Womanpolice-pregled

Torek,16.11
Špica84-pregled
Jona klara-pregled

Sreda,17.11
Teta m-pregled

Sreda,24.11

Betricija-pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  DECEMBRA

Sreda,1.12
Cukica-pregled
Registirana-pregled

Torek,7.12
Foxylady-pregled+uz

NAŠE NOVE NOSEČKE JULIJ

Womanpolice(MB)

upanje81(LJ)

NAŠE NOVE NOSEČKE OKTOBER
Kalaxy(PO)
Mića(LJ)
Mapesi(LJ)
Majalina(?)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

< Sporočilo je popravil špica84 -- 6.11.2010 19:03:16 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
6.11.2010 18:52:18   
Teta M
Jaz prej nisem sploh razmišljala o gelu, pa sva se danes z Mojškro slišali, ona ga je kar od Urshy danes prevzela,ker ga Urshy sploh ni rabila,ker se je pri njej tako hitro odvilo. Mojškra ga je porabila 2 dozi,tako da bom drugo polovico pa jaz vzela. V vsakem so 4 doze, ena porodnica pa potrebuje 2 dozi. Vsaj tako so rekli v MŠ in očitno tudi je tako.
Jona: nič naj te ne bo strah, jaz prav komaj čakam porod in verjamem da bo tudi nam šlo tako hitro kot Urshy in Mojškri. Samo brez kompliciranja in nepotrebne panike in čim manj strahu,pa bomo to pregurale tako kot si želimo.

< Sporočilo je popravil Teta M -- 6.11.2010 18:57:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 2945
6.11.2010 19:01:30   
S*
Mojškra čestitke ob rojstvu sinčka!
user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
6.11.2010 19:58:39   
FoxyLady

JUHUUUUUUUUUuser posted image user posted image user posted image

mojškra iskrene čestitke za sineka,enako tudi očku!!!!!!

Pa samo ena informacija tudi Mateja33 je bila danes sprejeta v porodnišnico,če pa v rokah drži že svoj zakladek pa še ne vem.

Čisto raznežena sm od teh rojstevuser posted image ,ampak super vesela

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
6.11.2010 20:08:22   
Teta M
Foxylady: hvala za info.....Mateja33, tudi zate držimo pesti in upamo da že stiskaš svoj zaklad...user posted image
Če se ne motim je Mateja33 napisala da bo imela CR. Upam da je to že za njo....

To je pa res prelep weekend! Weekend novih življenj! user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
6.11.2010 20:17:42   
špica84
UUU držim pestke,da dobi čim prej svvoj zakladek.Foxylady hvala za novičkeuser posted image user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
7.11.2010 8:18:01   
betricija
jutro
danes je zahvalni dan

user posted image user posted image user posted image najprej čestitke mojškri in dobrodošeč mali Gaj, bratcu in atiju pa veliko zabave ob praznovanju novega člana družineuser posted image user posted image user posted image

mateja 33, glede na to, da si imela CR, si včeraj ali danes povila otročička. user posted image user posted image user posted image čakamo novice a vseeno, čestitke že v naprej.user posted image user posted image user posted image

ta vikend je itak lep vikend. včeraj je od mojega moža bratranec praznoval abrahama, danes ima pa moj oče rojstni dan. zvečer grem pa še na koncert.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.