|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
10.11.2010 21:56:07   
jona klara
cukica-user posted image user posted image user posted image za pregled

wp- mene je mojuser posted image tudi do 6.meseca hecal, kdo je z nogicami skupaj...sedaj me pa z brcami, verjetno me bo skozi na nek način, taki so naši pikeci

špica- ne se sekirat za taščo, ni vredna, misli na pupo

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
11.11.2010 6:21:27   
betricija
jutro
jaz ne morem več spati. jejhata kaj šele bo. pa prvič da me je krč zgrabil v nogo ponoči. pa popijem 3 magnesole na dan. a mislite, da bi bilo pametno še eno tableto več popit, ali bi lahko kaj škodovala otroku?

špica, te popolnoma razumem glede mačka. saj ta naš maček gre tudi meni že počasi na živce. sem sicer ful ljubiteljica živali in na sploh mačkov, vendar vse do ene meje. jaz sem imela mačka doma v bloku in je bil 24 ur na dan v stanovanju. ni šel nič ven. zato je lahko spal kjer koli je hotel, (najraje na mojem hrbtu) imel pa je svojo košaro in tja se je ponavadi zavlekel. ko pa sem prišla živet k možu, je bila pa druga pesem. tam je ta naš Piki skoz zunaj, se pretepa in potepa, čez poletje je tako shiran, da ga tudi vidt ne morem, sedaj je pravi mačkon. manjka mu nekaj zob in se mu slina nabira in iz gobca mu smrdi. uradno je maček od tasta, ki pa ga ima samo zato, da ga ima. ne kupuje mu hrane in priboljškov, ker naj bi bil maček lovec.ja pa jade...in tako je maček skoz pri nama. sicer ne gre notri v stanovanje in to mi je všeč.ko bo pa otrok prišel, mu pa še hrane več ne bom dajala, saj bova balkon večino imela zaprt.ko bo pa tamala in če bo še kak otrok odrastel, pa bomo sigurno imeli mačkona, samo,da bo notranji.sem sama zbolela za mikrosporijo in ne želim, da še otroci. da tokse ne omenim...sem pa ugotovila letos, ko sem bila toliko doma, da naš maček sploh ne hodi lulat in kakat na naš vrt ampak drugam, no zato pa je sosedov prihajal k kompostu rit nastavljat...eh bomo že. vztraji pri svojem. maček ni za v posteljico! držim s tabo.

wp super za pregled, kaj bo pa med nogicami, pa je čisto vseeno. meni so skoz govorili, da bo punčka, še v 24t, v 30t pa je ista G rekla, naj ne kupujem preveč roza cunj...samo takrat sem slikco dobila in so hribčki lepo vidni. pa jaz še kar mislim, da bo pupa...moj pa tudi

tako, jaz grem danes spet v ljubljano. ima oče god. je martin...to bomo spet dobro jedli, sam kaj ko mi nič ne paše zadnje čase, kile gredo pa kar gor...pišuka.

če bo kaj novega glede mojškre,..pa sporočite.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
11.11.2010 7:47:13   
špica84
Hvala betricija.Sam mi živimo v 2 sobnem stanovanju.Tako da bo do konca leta še zelo pestro.
Zdaj je tašča še začela kuhati samo za njih tri.Prej je skuhala stvari ki jih jem tudi jaz,zdaj pa samo tako kuha,kar men želodec obrača.

Mah jona sej se neb sekirala,če bi živela v hiši in z lastnim vhodom.Tko se pa žal moram

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
11.11.2010 8:18:27   
betricija
te še bolj razumem in držim pesti, da se stvari uredijo. ej, nisi enkrat govorila, da se mrbit preselita v Brežice...navijam za to varianto.sicer pa imamo vsi probleme s stanovanji, sploh če jih več pod isto streho živi, pa četudi so ločeni vhodi...špica draga, ti se kar zjoki tudi gor, me te bomo pa tolažile :) a prav

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
   [Brisano sporočilo]
11.11.2010 8:20:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3005
11.11.2010 9:04:03   
cukica
Špica vem kako ti je sem imela podobno situacijo kot ti,pa smo jo rešil na hiter in moram priznat,da se sedaj kr dober razumeva,čeprav so obdobja,ko mi dvigne pritisk na 200,...
Smo s teboj in držim pesti,da se ti to čimprej uredi,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
11.11.2010 9:06:02   
Teta M
Jutro user posted image
Sem včeraj napisala full veliko, pa je ven vrglo in se mi ni dalo še enkrat pisat....
Špica: vztrajaj pri svojem in ne dovoli mačku,da skače v posteljico. Že sedaj postavi pravila,ker če jih ne boš, bo potem ko bo otrok samo še hujše. V skrajni sili, če se s taščo ne da shajati , pa pojdi že sedaj v Brežice k svojim, tam se boš lepo umirila, ne boš imela skrbi in to je okolje v katerem je fajn donosit vašo pupo. Se pa moraš postaviti zase,ker se nihče drug ne bo(oz.mogoče še mož).
Betricija: ooo....danes pa bo veselo pri tebi, lepo praznujte...user posted image
Pri Mojškri so se včeraj zapletle zadeve,so morali klicat dežurnega zdravnika,ker je imela full visok pritisk in kri ji je iz nosu tekla. Sedaj trenutno dobiva tablete za zniževanje pritiska. Izvidov od CT še nimajo.Sumijo na več stvari od strdka, možnost tudi da je počila žila v glavi,zamašen pretok krvi,....Upam da čimprej ugotovijo kaj je narobe,da se zadeve potem tudi konkretno lotijo in jo čimprej odpravijo. Držimo pesti za Mojškro in ji pošiljamo velikooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene se je lotil nek prehlad, oz.se me hoče lotiti,včeraj zvečer sem imela zamašen nos in tak čuden občutek v grlu,kot da bi se kaj nabiralo. Seveda nisem imela doma fiziološke ,da si odmašim nos, pa sem se potem spomnila,da sem jo kupila že za našo pupo in mi je prav prišla....Danes sem pa čisto zbita in utrujena že sedaj, tako da bom verjetno kar preležala cel dan. No pri nas je končno zgornja kopalnica prepleskana,tako da če bom pri močeh, se še danes lotim pucanja, če ne, pa bom mojo mami prosila da mi pride pomagat čez weekend to uštimat, da bo lahko moj nadaljeval z delom in sestavil kopalniški blok in vse kar še mora naresti do konca.

Lep dan vem.....

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
11.11.2010 9:14:43   
špica84
Držim pestke za Mojškro

Meni je še dr. včeraj dodatno dvignila pritisk,ko je vztrajala,da naj rodim v lj.In sem ji lepo razložila situacijo doma,da pač po pregledu pri kardiologu,ki ga imam 24.11 odhajam v Brežice.

Napisala mi je navodila za porod,ki jih moram imeti skus seboj,glasijo se pa tako.Lahko rodim normalno z EA ali visoko dozo sredstva proti bolečinam.In roko na srce mi tudi v lj ne morejo omogočiti Ea,če jaz tam pridem ob 2 zjutraj.

In ja obstaja varjanta,da ostanem z mojo lepotičko dol v Brežicah,če se stvar ne pošlihta v tem mesecu.

Zdaj grem pa ven malo dinarčkov zapravit zase in za mojo princesko.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
11.11.2010 9:38:49   
FoxyLady

Dan!

Špica-user posted image user posted image in še to, če je tvoja tašča takiuser posted image ,oprosti ne morem reč drugega, da ji maček pomeni več kot vnukinja,pol pa res ne vem no,če se ji sploh lahko reče babica!!!!
Upam,da boste pošlihtali stvari ,če ne pa pojdi čimprej v okolje kjer se boš dobro počutila,tako ti kot potem tvoja princeska.Tvoj dragi bo šel itak z vama če vaju ima rad.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
   [Brisano sporočilo]
11.11.2010 9:47:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu FoxyLady)
  Neposredna povezava do sporočila: 3010
11.11.2010 13:00:20   
betricija
tudi jaz držim pesti za mojškro. da se stvari tako zakomplicirajo po porodu....joj uboga je. user posted image user posted image user posted image
mojškra mislimo nate.

teta m, pridna si glede čiščenja. meni se nič ne da, čez teden, čeprav so mački po tleh, me potem vse počaka v soboto. sem takrat bolj pridna. da o likanju ne pišem...men še sedaj ni jasno, od kje moj nabere za 2 stroja po 6kg cunj...in to vsak teden!

špica, ti kar lepo spakiraj kovčke in šus v Brežice. če ne pa tako kot punce pravijo, pomembna je punčka ne maček. jaz sem za svojega otroka pripravljena tudi preko "trupel". sem pač levinja. sem se že z mojimi skregala, zaradi živil, kaj jem in kaj ne.in to tako, da sem mami rekla, da bo ona trpela, ker ne bo vnukinje videla ne jaz. da bi zbolela za tokso, ker mi domače salame, pršute in ne vem kuga še vse ponujajo. ne hvala. smo predolgo čakal otroka.no se je skulirala pol. pa oči ji je tudi svoje povedal. saj nisem stara 5let...(no ko sem bila stara 5let mi pa niso vsega pustili jest!) hehe.

tako, jaz sem že pri naših, oči je dobil rožice, sedaj pa se že kosilo dela. mljaska...zame pečenice, za ostale krvavice pa zelje domač in matevž...komaj čakam na 3 uro...

se tipkamo zvečer...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
11.11.2010 14:05:06   
špica84
Tako komaj čakam jutri da grem na oddih za par dni.

Imam eno vprašanje za tiste,ki so že dale vlogo na CSD koliko časa ste čakale na odločbo.

Neposredna povezava do sporočila: 3012
11.11.2010 14:31:43   
Teta M
Špica: jaz sem papirje oddala v petek, odločbo pa sem dobila zdej  v torek in sedaj 15-tega dobim tudi nakazanih tistih 279€. Mi je pa rekla na CSD-ju,ko sem šla prejšnjo sredo tja po papirje,da me bo počakala,če ji res prinesem v petek vse izpolnjeno. In tako je tudi bilo.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
11.11.2010 14:40:42   
špica84
Jaz sem prošnjo oddala v sredo,prvi dan ko sem jo lahko.Odločbe pa še kar nisem dobila.Al pa mi nekdo še glede tega nagaja

Neposredna povezava do sporočila: 3014
11.11.2010 14:48:14   
jona klara
špica- najbolje, da greš čimprej v Brežice, vem kako je lahko s taščami, upam, da vama uspe ideja os elitvi v prihodnjem letu, ker ko bo dojenček, ti bo šla še bolj na živce, je pa zelo pomembno, da bi ti že sedaj bila v mirnem okolju, kjer te kdo malo razvaja, ne pa da ti dviga pritisk.Te ideje ko pa imajo eni o mačkah v primerjavi z user posted image mi pa grejo na user posted image , ni primerjave sploh.Drži se in in se pojdi relaxat v trgovino pol pa k mami, saj tvoj bo tako na tvoji strani.

mojškra- joj boga, držim pesti, da čimprej ugotovijoin ji pomagajo, da gresta z user posted image domov

betricija- dober tek in lepo se imejte danes.A se še bomo kaj vidle vuser posted image ??
URSHI- KAKO STE? KAKO JE tIAN? DOJENJE? KAJ PA TVOJ DRAGI?
teta m- hitro popij čajčaka pa liminco, da se pozdraviš.

midva sva pa včeraj prestavila otroško posteljico v spalnico in zgleda full fajn, se že stvari bližajo, ne morem verjeti.
KDAJ PA BOSTE VE POSTILJALE POSTELJICO, NE VEM ALI ŠE NAJ POČAKAM, DA SE NE BO PRAŠILO??

ostale user posted image lep dan

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
11.11.2010 14:49:58   
Teta M
Špica: neeeeee,kdo pa ti bo glede tega nagajal...Pač v LJ.to malo dlje traja,kot v manjših krajih. Jo boš že dobila, brez skrbi...

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
11.11.2010 14:50:17   
jona klara
špica- jaz sem oddala prejšnji petek, uredila očetovstvo, za porodniško pa odnesem še jutri, nisem še dobila odločbe, baje vsako posebej pošiljajo.Bi mi pa kar prav prišlo, če bi denar od paketa dobila v ponedeljek, ne šele naslednji mesec, da še kupim kar je treba, da imam pol vse pripravljeno.

Neposredna povezava do sporočila: 3017
11.11.2010 14:51:56   
Petyyyy
Dan nosečke

Ker vem, da vam je dolgčas sem napisala roman user posted image , obljuba dela dolg user posted image

[color=#000000 size=3]Nepričakovano mi je v 37. Tednu odtekla voda, zjutraj ko sem si kuhala kavo. Ker me je presenetilo sem bila malo panična, klicala sem mamo, ki se mi ni oglasila in nato sosedo, ki mi je svetovala naj pokličem rešilca. Rečeno - storjeno. Prišli so hitro in me odpeljali v P. Po birokracijskih zadevah me odpeljejo na CTG, kjer mi merijo popadke in srčni utrip. Popadkov ni, srčka pa tudi ne morejo posneti, saj ne najdejo lege otroka, kar me še dodatno razburi. Pregled še pri ginekologu ki bo potrdil ali mi je voda res odtekla in mnenje ali me bodo sprejeli. Ko me je pregledala je povedala da sem odprta 4 CM in da je MV popolnoma zmehčan, zato me bodo sprejeli v porodni blok, popadkov pa nikjer. V sprejemni pokličem še moža da bomo rodili, sestra pa mi prigovarja, da naj mu povem, da MORA najprej po potrdilo o vplačilu in šele nato v porodni blok, če želi biti  z mano pri porodu. Osebje je bilo super,opravijo tako osovraženi klistir, nato tuširanje in glej ga zlomka pojavijo se tudi prvi popadki,čisto nežni. Po hodniku paradirava gor in dol ter čakava na porodno sobo. Moč popadkov se krepi in končno naju odpeljejo v porodno. Zopet opravijo G.pregled, me zmerijo in mi vstavijo kanilo ter dodajo vitamine. Imela sem ful prijazno babico Nado, ki je mojemu dala navodila in svarila, da naj me posluša če mu kaj rečem, drugače si lahko prisluži kako kletvico ali klofuto. Popadki se vrstijo in so vedno močnejši, osebje z možem na čelu vodijo debatni krožek, meni pa se zdi da mi bo vse pod pristiskom zletelo ven. Ko ne zdržim več, rečem babici da me tišči navzdol, odloči se da me takoj pogleda in na njenem izrazu sem takoj videla presenečenje. Obrne se k meni, me pogleda in reče »ob naslednjem popadku pritisni, saj že vidim glavico«. Čez slabih 10 minut sem zaslišala najlepši glas, prišel je Rok. Imela sem veliko srečo saj nisem bila ne rezana, niti sem se strgala.Pohvala gre seveda tudi babici Nadi,ki je porod vodila profesionalno. Rodila sem v dveh urah brez kakršnegakoli zapleta. Na C oddelku pa je bilo malce drugače, nekatere sestre so tako brezizrazne da ni za nikamor, pohvale pa moškemu delu osebja,ki me je prijetno presenetil, marsikatera sestra se lahko »skrije«. In zaradi nekaj izjem, je na slabem glasu celoten oddelek, sama želi poudariti ravno nasprotno. Naj bo moja zgodba vzpodbuda za vse bodoče otročnice, tudi me se moramo malo potruditi, da nam je lažje. Bolečina ni prijetna vendar popolnoma izzveni v trenutku, ko zaslišiš glas svojega angela. Naj dobro ostane v spominu, slabo pa naj se pozabi čim prej.  Želim vam hiter porod, z malo bolečine in veliko sreče z malimi angeli.
[color=#000000 size=3] 
[color=#000000 size=3]Midva se dobro rihtava, in kmalu imava prvi pregled. Kje se bomo pa sedaj družile??user posted image
[color=#000000 size=3] 
[color=#000000 size=3]Mojškra, čim prej se pozdravi.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
11.11.2010 15:34:21   
Teta M
Pettyyy: user posted image za to zgodbo, meni si definitvno polepšala dan z njo in vlila upanje in vero v to,da bom tudi jaz rodila hitro. Jaz si to skoz ponavaljam v svoji glavi,sicer se pa trenutno sploh ne obremenjujem s porodom oz. s strahom glede poroda. Upam,da ostane tako čim dlje in  na nek način si želim da me preseneti tako kot je tebe,potem niti ni časa za prevelik strah....

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
11.11.2010 16:26:37   
cukica
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Pettyyy: user posted image za to zgodbo, meni si definitvno polepšala dan z njo in vlila upanje in vero v to,da bom tudi jaz rodila hitro. Jaz si to skoz ponavaljam v svoji glavi,sicer se pa trenutno sploh ne obremenjujem s porodom oz. s strahom glede poroda. Upam,da ostane tako čim dlje in  na nek način si želim da me preseneti tako kot je tebe,potem niti ni časa za prevelik strah....

Se podpišem kar pod tole,...res super za take porode,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
11.11.2010 16:28:58   
Teta M
Mojškra je javila da slikanje glave -CT ni pokazal nič, tako da gresta jutri z Galom domov. Bo dobila tablete za znižanje pritiska... Se vam zahvaljuje za podporo in lepe misli in vas vse lepo pozdravlja.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
11.11.2010 16:38:53   
Teta M
Ne vem kaj se dogaja zadnje dni z RR-om, ampak skoraj nemogoče je napisat karkoli in to objaviti,saj skoz meče ven...se trudim prilepit slikico do Gala sem gor, je Mojškra naročila naj to naredim, pa ne gre....grrr....

< Sporočilo je popravil Teta M -- 11.11.2010 16:39:40 >

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
11.11.2010 18:22:50   
FoxyLady

SUPER NOVICA GLEDE MOJŠKREuser posted image user posted image .Doma se bo hitreje pozdravla. TetaM škoda,da ne morš dat slikce gor je pa res da ta RR zelo nagaja.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
11.11.2010 18:27:53   
betricija
čer
jaz še kar v ljubljani,čakam mojega da neha delat nadure. upam, da zrihtajo uspešno, drugače se lahko zgodi, da boste ljubljančani ostali čez noč brez ogrevanja hehe...malo heca.

MOJŠKRA gre jutri domov user posted image user posted image user posted image . jupi. samo, da je vse ok.

petyyy lepa zgodba, želim, da bi bila moja podobna tvoji. me tudi tedni nosečnosti ne motijo. samo da rodim čimprej, aja pa v Kranju.

teta m, boš videla, na koncu bova sam noge na razen dali, pa bo dete ven prišlo..tko kot je šlo notri hihi...

jona in špica, jaz sem dala vlogo za otroški paket in porodniško v sredo, 27.10, v torek 2.11 sem že dobila odločbo. ekspress.morda sem ravno naletela na tak čas, ko je bilo konec meseca, pa so potem vsem pošiljal..edino denarja namesto paketa še nisem dobila nakazan.baje da je okol 15 v mesecu, tako kot porodniška. je pa odvisno od sociale do sociale...

lep se imejte.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
11.11.2010 18:44:12   
cukica
Mojškra super,da je vse v redu,....

17.01.2011 Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.