scorpiogirl
|
IZVIRNO SPOROČILO: joli07 zdaj sem pa malo zmedena okrog tega mleka . Koliko popijejo vaši malčki mleka, oz. tiste ki še dojite, kolikokrat na dan jih podojite? Mi se zjutraj in zvečer podojimo, včasih pa še vmes, če mu obrok gh ne zadostuje. Sem pa sedaj zmedena zato, ker mi je sestra v posvetovalnici rekla, da naj čimprej uvedem še polni 4 obrok goste hrane. Kdaj bo pa mleko pil, če bo imel 4 polne obroke goste hrane ? Res, da je mleko ful pomembno, samo pomoje kakšne panike ni za delat saj najbrž mu boš dala (zvečer) kakšno mlečno kašico, pa tud podojil se bo še. Zjutraj in zvečer tole dojenje (ali pa flaška mleka) kar dolgo ostaneta ponavadi. Pa kmalu bomo začele dajat jogurte pa skutke, pa je spet mleko ... saj mleko ni samo tisto, kar dejansko spije, so tudi mlečni izdelki spanje : srečnice tiste, ki imate takšne malčke , da vam čez dan brez problema spijo. Moj spi čez dan samo na sprehodu, doma pa obvezno v naročju . A ima katera kakšen recept za spanje čez dan Hmmmmmmmmmm ... mojadva v naročju sicer načeloma nista spala (oziroma ne spita), prvi pa v resnici še sedaj ne zaspi sam (razen v vrtcu, tam je čisto druga pesem ). Vem, da sem se pri prvem kar z njim ulegla na zakonsko posteljo, da je zaspal, pa nekaj časa sem ga v odejo zavijala, da je imel bolj občutek bližine - mogoče bi tole pri vas palilo, če je navajen, da se stiska k tebi no, zdaj pa mora eden od naju z pri njem posedet zvečer, da zaspi. No, tamali pa to kar sam opravi edino zdaj, ko je bil bolan, se je malo bolj moral pocrkljati, zdaj je pa že spet v starih tirnicah bcljka : pošiljam podatke TIMOTEJ 04.06.2010 ( PDP 25.06.2010) 2850 g, 49 cm , OG 32 cm 1. mesec 4200 g, 52 cm, OG 36,5 cm 2. mesec 5700 g, 57 cm 3. mesec 6730 g, 62 cm, OG 40 cm 5. mesec 7530 g, 65 cm 6,5.mesec 7810g, 68,5 cm, OG 43 cm lp En božični pozdravček še od nas ma, bi morala še malo pospraviti, pa me takoooooooooooo trebuh boli, da mi sploh ni jaz upam, da se tele malo umirijo, ker je groza ... sem vedno imela močne pa boleče, ampak tole pa ... ma, ni za govorit sem ful vesela, ker je šel v vrtec po večjega, da mi ni treba hodit naokoli ... pa itak sem morala še nujno danes en članek oddat, tako da sem imela še delo. No, zdaj pa še malo vas pozdravim pa pokomentiram, potem pa malo pospravit. Prideta zvečer tašča in tast, pa mora biti malo pospravljeno no smrečico sva včeraj postavila z večjim, je bil ful navdušen, darila se bodo pa danes znašla pod njo večji dobi neko gusarsko ladjo (sva z v Mullerju našla), pa zvedavo želvico in lonček, da se bo naučil pit ma, sem hotela še komentirat, pa je že sirena lep božič