|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2010
24.12.2010 14:44:42   
dvojčica6
IZVIRNO SPOROČILO: Honey26

Danes ima mala pol leta jest pa polnih 27. Častim dvojno.
VSE NAJNAJ!user posted image user posted image user posted image

GH in odstavljanje: No, jaz imam bolj problem z uvajanjem GH kot zavračanjem joške ali crkljanjem. V bistvu mala zdaj zelo malo (vsaj meni se tako zdi) je. Joško ponoči (še zmeraj se ponoči 2-3 doji). Kar me ne čudi glede na to koliko poje čez dan. GH kot drugi zajtrk, cca 100 ml sadne kašice s kosmiči. Kosilo, kakor kdaj, večinoma pa samo okoli 40 ml zelenjave, včasih mesa. Zvečer, pa. NIČ. Noče, mogoče kdaj kako sadno zadevico, par žlic. Mlečne pa boh ne daj. Nekaj časa (2 dni) je lepo jedla hipp good night (pa se je ponoči ravno tako dojila). Sedaj pa mi je že 2x po njej bruhala. In gresom tudi. Sumim da ji te mlečne zadeve (ki že vsebujejo mleko) ne denejo dobro. Joške pa za crklanje noče. Hranjenje only.

Naša ful podobno...včasih se mi zdi, da ma glavne obroke ponočiuser posted image

izpuščajčki: ena je spračevala glede izpuščajčkov okoli ust oz. na obrazu. Naša jih ima tudi. Mislim da je res samo posledica GH in brisanja z žličko itd. Ni panike. Tudi jaz jo namažem (zjutraj in zvečer) z bepantenom. Ji pomaga.

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
24.12.2010 14:46:07   
scorpiogirl
IZVIRNO SPOROČILO: joli07

zdaj sem pa malo zmedena okrog tega mlekauser posted image . Koliko popijejo vaši malčki mleka, oz. tiste ki še dojite, kolikokrat na dan jih podojite? Mi se zjutraj in zvečer podojimo, včasih pa še vmes, če mu obrok gh ne zadostuje. Sem pa sedaj zmedena zato, ker mi je sestra v posvetovalnici rekla, da naj čimprej uvedem še polni 4 obrok goste hrane. Kdaj bo pa mleko pil, če bo imel 4 polne obroke goste hrane ?user posted image
Res, da je mleko ful pomembno, samo pomoje kakšne panike ni za delat user posted image saj najbrž mu boš dala (zvečer) kakšno mlečno kašico, pa tud podojil se bo še. Zjutraj in zvečer tole dojenje (ali pa flaška mleka) kar dolgo ostaneta ponavadi. Pa kmalu bomo začele dajat jogurte pa skutke, pa je spet mleko ... saj mleko ni samo tisto, kar dejansko spije, so tudi mlečni izdelki user posted image

spanje : srečnice tiste, ki imate takšne malčke , da vam čez dan brez problema spijo. Moj spi čez dan samo na sprehodu, doma pa obvezno v naročjuuser posted image . A ima katera kakšen recept za spanje čez danuser posted image
Hmmmmmmmmmm ... mojadva v naročju sicer načeloma nista spala (oziroma ne spita), prvi pa v resnici še sedaj ne zaspi sam (razen v vrtcu, tam je čisto druga pesem user posted image ). Vem, da sem se pri prvem kar z njim ulegla na zakonsko posteljo, da je zaspal, pa nekaj časa sem ga v odejo zavijala, da je imel bolj občutek bližine - mogoče bi tole pri vas palilo, če je navajen, da se stiska k tebi user posted image no, zdaj pa mora eden od naju z user posted image pri njem posedet zvečer, da zaspi. No, tamali pa to kar sam opravi user posted image edino zdaj, ko je bil bolan, se je malo bolj moral pocrkljati, zdaj je pa že spet v starih tirnicah user posted image

bcljka : pošiljam podatke

TIMOTEJ 04.06.2010 ( PDP 25.06.2010) 2850 g, 49 cm , OG 32 cm
1. mesec 4200 g, 52 cm, OG 36,5 cm
2. mesec 5700 g, 57 cm
3. mesec 6730 g, 62 cm, OG 40 cm
5. mesec 7530 g, 65 cm
6,5.mesec 7810g, 68,5 cm, OG 43 cm 

lpuser posted image

En božični pozdravček še od nas user posted image

ma, bi morala še malo pospraviti, pa me takoooooooooooo trebuh boli, da mi sploh ni user posted image jaz upam, da se tele user posted image malo umirijo, ker je groza ... sem vedno imela močne pa boleče, ampak tole pa ... ma, ni za govorit user posted image sem ful vesela, ker je šel user posted image v vrtec po večjega, da mi ni treba hodit naokoli ... pa itak sem morala še nujno danes en članek oddat, tako da sem imela še delo. No, zdaj pa še malo vas pozdravim pa pokomentiram, potem pa malo pospravit. Prideta zvečer tašča in tast, pa mora biti malo pospravljeno no user posted image smrečico sva včeraj postavila z večjim, je bil ful navdušen, darila se bodo pa danes znašla pod njo user posted image
večji dobi neko gusarsko ladjo (sva z user posted image v Mullerju našla), user posted image pa zvedavo želvico in lonček, da se bo naučil pit user posted image

ma, sem hotela še komentirat, pa je že sirena user posted image
lep božič user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
24.12.2010 16:14:10   
scorpiogirl
IZVIRNO SPOROČILO: Honey26
obračanje/sedenje: a je še katera, ki ji mali še ne sedi sam (brez opore)? Naši se pomoje enostavno ne da. 10 sec. ji rata pol se pa prekucne. Obračanje: hmmm, a že vsi obvladajo v obe smeri? Vida se noče (niti ne poskuša) iz trebuha na hrbet. Iz hrbta pa je v šusu na trebuhu? Kej dost se ne obremenjujem še s tem, upam samo da mi ne bodo kaj pametovali v posvetovalnici... nč se sekirat zaradi tega. Naš tudi še ne sedi. Niti ne poskušam (včasih za kakšno slikanje/afnanje ga posedem, drugače pa ne), se bo že sam usedel, ko mu bo ustrezalo user posted image obrnit se mora pa s hrbta na trebuh, obratno še ni treba, tako da ti nimajo kaj težit.

avtosedež: še kar lupinica, ima še čisto dovolj prostora. Avtosedežev sploh še nisem gledala. je lupinica najbolj varna, tako da je to najbolje user posted image aja Meymey, mogoče edino, če kupite kak sedež od 0-18kg, se da nekaj časa še okrog obrnjen namontirati, pa še poleže se

no pa je že jok...
LEP IN VESEL, TOPEL BOŽIČ VSEM. (No, tistim ki ga pač praznuejte. )

eh, sem mislila, da bo kaj časa za komentarje ... pa je akcija ...

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
24.12.2010 17:34:22   
nikcaa
mkbk- sm danes kupla svecke, ampak je bila zal posta zaprta. so meli sobotni urnik in delali sam do 13.00. jst sm bla pa tm okoli 16.00user posted image . upam da jih ne nujno potrebujes.... v ponedeljek dam na posto 100%...

sm mal sama pohajkovala po KP.. se mal darilc se kupila.. kr mi je se manjkalo..itd... mi je prav pasalo mal bluzituser posted image ..
uh... kolk darilc... kolk nas je...................mam celo sobico polno darilc... tako da ponoci bo bozicek nesu pod smekicouser posted image

kakanje- moj tud kaka na trdo.. mogoce ce bi vec pil... bi bilo boljse... sam noce in noce... trenutno naredi sam iz kozarcka par pozirkov...

nic... morem mal se pospravit... pa pripravit postno vecerjouser posted image dokler moja dva srcka panckajo....

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
24.12.2010 21:04:41   
Maxica
Voščim vam lepe božične praznike, ter srečno, zdravo in uspešno novo leto 2011 in čim več veselja z vašimi zlatimi sončki. user posted image

user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
25.12.2010 11:47:10   
čeb Maja
honey26 - vse najboljše obema user posted image

sedenje/obračanje - naš sam še ne sedi, se prekucne - mu pa kdaj uspe, če roke pravilno naštima med noge ali ob noge mu pa rata malo dlje posedet - pol se pa spet prekucne user posted image

Maxica - iiii kolk mate lepo božičko doma user posted image

meni:
malica: banana + piškot
kosilo: teletina + muškatna buča + korenček + koleraba + brokoli = mix juha

Vsem želim lepe praznike in uživajte v krogu najdražjih.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
25.12.2010 15:26:19   
ninkica
Dan

božična darila Leja je od naju dobila nočne dude od Aventa,ker se svetijo,majčko od Hello Kitty,žabice in pa glasbeno skladanko sonček od Tiny love.Gremo pa ko se zbudi še k našim po božička.Je pa menda dobila igrače,trip trap stolček in oblačila..user posted image Midva z možem dava vsem ostalim sorodnikom Miklavža in tudi midva se obdarujeva za Miklavža ostali nam pa dajo Božička user posted image

sedenje sedimo lepo,ampak se čez čas prekucne.Plazimo se pa tu že lepo ampak grem bolj rikvercuser posted image

meni kosilo:riž+korenček+koleraba+por
pop malica:jabolko+banana+plasmom piškot

kakanje kakamo zadnje dni po 5 krat/dnevno tko,da imam zelo na sumu zobek.

ŽELIM VAM LEPE BOŽIČNE PRAZNIKE IN PREŽIVITE JIH KAR SE DA LEPO.

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
25.12.2010 18:12:11   
smotka.dt
Čer!

Maxica
iiiiiiiiiii, luštna pupa.
Upam da ste lepo preživele božični večer v družbi svojih user posted image in user posted image ter ostalih. Jaz sem trenutno v mama hotelu. Sem namreč pri starših. Pašeeee ful.
Menu:
kosilo: krompir+ jabolčna čežana
pop. malica: riževa kašica

Daril smo dobil za Nejca ogromno. Itaq, da je navdušen, ker se vse nekaj svetlika, poje,... Priden je tud kot zmeraj.
Po enem tednu sem mulčka končno pogruntala in sedaj ga le odložim v posteljico, obnem na bok in lepo SAM zaspi. user posted image user posted image Običajno je zaspal na rokah, al pa sem mu ob posteljici pela,... Čez dan to, ker zvečer je itaq ob 22ih že fejst utrujen in takrat ni bil nikol problem. Dalo mi je misliti, ko sem nekje prebrala, da je pomembno, da spoznaš prve znake zaspanosti. Postala sem pozorna, no oba z user posted image in sva ga naštudirala user posted image user posted image

Drugače pa nam je Božiček prinesel drug zobek.  user posted image Opazila včeraj pri božični večerji.

ninkica našega je pa pred drugim zobkom in tud pred prvim čist zaprlo. Smo spet mogli prakticirat laktozo.

Uživajte

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
25.12.2010 19:04:37   
nikcaa
najprej......... VESEL BOZIC in prelepe praznike...................
super dan za nami... in super vecer pred nami....user posted image
bili smo na kosilu pri nasih.. se tasca z nami, tako da je bilo res v krogu najbljiznjih, najdrazjih.....
pa se moje none so bile... ..prekrasno...
vecer pa je le od nas treh... tako kot je bil ucirajsnji.. user posted image bozicna vecerja...svecke....vincek.....enostavno popolno.......................user posted image
pa se Arne nam je dal uciraj mal casa zase. ko je po cudezu zaspal ob 20.30 tako da sva z mojim ce malcek pocartkalauser posted image ... pol pa itak se je ob 22.30 prebudil in smo zurali do 23.30 spet usi trije..user posted image

bozicek nas je tud obiskal.... polno darilc pod smrekico... naso in pri mojih....... zgleda da smo bili res pridniuser posted image
oblekic je full dobil... igrack... cokoladk(za mamicouser posted image ) uh..usega prevec...

glede mleka- tud jst skozi tuhtam kdaj mu dat mleko... jst ga tud.. zjutraj podojim.. popoldne (pred malico)
in pol zvecer pred spanjem... pa tud meni ni cist jasno ce mu dam dovolj mleka...user posted image

uzivajte se naprej..........................

(odgovor članu smotka.dt)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
25.12.2010 19:16:59   
bcljka
oj!

Vesel bozic in prelepe praznike user posted image

mi smo mel učeri božični večer in obdarovanje, smo tko navajeni že od majhnega... da je glavni božični večer... najbolj smešna je bla Pika k je spala... ampak tisto sekundo k je bla pa na vrsti za darila se je pa zbudila in vse sama prešnoflala user posted image  dubla je pa ojoj, prejoj čist preveč user posted image  se pozna da sva midva z možem oba edinca pa to je najin prvi user posted image
sicer pa sm ji sama kupla pametnega kužka, zobno krtačko in pa komplet bodijev iz MC s kratkimi rokavi user posted image  možek je kupoval posebi in sicer napihljiv pojoči valj, duplo lego komplet pingivnov in polarnih medvedov, 2 oblekci pa en puloverček ...

maxica - cukrček itak, ampak pogled je pa tanajtaleši, te kr očara user posted image  
oblekca pa itak zmaga... pr nas so se babice čist stopile k so vidle kako je oblečena user posted image

meni:
malica - hruške viljamovke + biopreosena kaša
kosilo - korenje, krompir, grah (bebivita) + še 10 žličk najinega pire krompira (z alpskim mlekom, kislo smetano in maslom)
večerja - bebivita good night - oves+banana

(odgovor članu smotka.dt)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
25.12.2010 22:07:27   
Sonček in poletje
Upam, da ste lepo preživele božič.

No sem prišla povedat, da sem dobila najlepše božično darilo. Moj zakladek je brez pikic in ima lepo kožo user posted image , zdej moram pa samo še pogruntat, kaj je tista sestavina, ki mu povzroča težave, ker sem ukinla cca 5 živil.

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
25.12.2010 22:34:12   
ninkica

IZVIRNO SPOROČILO: Sonček in poletje

Upam, da ste lepo preživele božič.

No sem prišla povedat, da sem dobila najlepše božično darilo. Moj zakladek je brez pikic in ima lepo kožo user posted image , zdej moram pa samo še pogruntat, kaj je tista sestavina, ki mu povzroča težave, ker sem ukinla cca 5 živil.

user posted image user posted image user posted image

Leja 15.6.2010

(odgovor članu Sonček in poletje)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
26.12.2010 0:48:54   
meymey
Ravno prišla nazaj iz pijače in opazila, da mi sploh ni objavilo posta.... backspace deluje, zato znova lepim mojo prejšnjo objavo:

Našla sem tale link, morda bo kateri prišlo prav. http://www.vozim.se/

Sem pa tudi našla argumente za nakup avtosedeža, ki se montira v nasprotni smeri od vožnje, češ da je neprimerno bolj varen. na Švedskem se mi zdi priporočajovzvratno vožnjo do 4ih let.
Sem našla pol Maxi Cosi Mobi (vzvraten AS), ampak ima veliko slabše ocene od Maxi Cosi Pearl, ki ga nameravamo kupiti mi (imamo familyfix isofix in le Pearl gre gor).

Ma ne vem, se mi zdi da bom doktorirala na tej tematiki. Je pa res, da mi je varnost otroka v avto izjemno pomembna...

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
26.12.2010 9:55:38   
nikcaa
JUTROOO.... user posted image user posted image user posted image   ena po-bozicna kavicauser posted image

moja dva fanta se spita... tako da na hitrco vas mal pozdravim...

kam pa za novo leto? midva sva gledala, da bova sla v kaksne toplice.. sam je slo use povodi.. ker se nisva pol nic dokoncno zmenila. tako da bova kr pri moji sestrici in njeni druzinici... veselllaa....
v toplice pa greva januarjauser posted image komaj cakam...... jupiiii... je videt da poleti ni bilo dopusta... user posted image

sonček in poletje- user posted image user posted image user posted image

to bozicno vreme pa se mi ne prav nic dopade....user posted image
grem.. ker mislim da je nekoga slisat.....user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
26.12.2010 11:17:37   
nikcaa
pa se to....
danes pa tud mi praznujemo mini roj.dan.... 6mesecevuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
26.12.2010 18:38:53   
bcljka
oj!

evo, pa sva same s Piko ostale... mož je šel še zadnjič letos v službo... smo mel pa z njegovo mami pa babi "božično kosilo" pred tem pa sm misnla da bom lepo cel večer pospravlala, ampak je tašča že vse pospravla zdej pa loh u luft gledam user posted image  no, za prtožvat se ni user posted image  zdej pa visim na netu pa jem božični sladoled user posted image
sm se pa odločla da grem januarja na dieto k tale december mi je prnesu +3kg user posted image  pa najbrž bom do 31. še kkšnga dubla glede na to da gremo na lepš v torek user posted image  

lupinice/avtosedeži - sicer nimamo problemov še zaenkrat z lupinico ker se naša fajn raztegne, ampak 100% bom mela Piko obrnjeno v napsprotno smer vožnje vsaj do dopolnjenega 1.leta, ker fora nasprotne vožnje je ta, da otrok še nima tko močnih vratnih mišic da bi lahko dobr zadržal glavo ob močnem zaviranju... upam da veste kaj sm hotla povedat... to sm talrat zvedla k sm snemala prispevek za vožnjo med nosečnostjo...

meni:
malica - hruška+jagode+borovnica z bioriževo kašico (brez mleka)
kosilo - mediteranska zelenjava (hipp) + puran
malica2/večerja - riževa kašica (z mlekom) + jabolko in banana

lep večer

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
26.12.2010 19:07:06   
joli07
ojla,
kolikor berem ste božične praznike preživele lepouser posted image . Mi božiča sicer ne praznujemo, imamo samo kakšno skupno večerjo s starši, letos pa smo se seveda zaradi user posted image tudi obdarovaliuser posted image  , dedi se je pa oblekel še v božička user posted image , vendar user posted image  ni bil kaj posebej navdušen, se ga je revček full bal.

ninkica : jaz sem te Aventove dude ( nočne ) že pred časom kupila, vendar nobena ponoč ne sveti user posted image  

sonček in poletje : leto 2011 bo brez alergij user posted image ( srčno upam )

nikcaa : čestitke za 6 mesecevuser posted image

lpuser posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
26.12.2010 20:23:02   
ninkica
Čer

Dan je za nami.Smo imeli popoldne obiske in smo se imeli zlo fajnuser posted image

Nočne dude sem ji dala danes prvič pa res ne sveti bogve kajuser posted image

Sem pa včeraj od sorodnice izvedela,da niso vse flaške OK,ker vsebujejo eno strupeno snov,ki jihuser posted image . dobi skozi tekočino.Imajo pa Aventove flaške vse 0% BPA.Ko kupujete bodte previdne na tak trikotnik na flaški notri je pa 7 spodaj pa piše PC.Je pa ta članek objavljen v reviji Jana.
Za NL bova midva kar doma in bova imela večer zase,ko gre čebelca pančkatuser posted image

Lep večer

Leja 15.6.2010

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
27.12.2010 12:38:56   
bcljka
ojoj... smo ble na drugi strani user posted image
evo, da bomo spet na prvi... še moj zadnji post letos user posted image

jutr grem na 5 dnevno rajanje v Bohinj s prijatelji... Pika pa gre na 5 dnevne počitnice k babici (tašči)... ne dvomim v to da se bomo mel vsi fino user posted image

nočne dude - če hočš da se bo mal bolj svetla jo morš met cel dan na soncu al pa pod lučjo... in pol doživiš ta čar svetleče dude user posted image

nč punce in user posted image  
ŽELIM VAM (NAM) LEPO, ČUDOVITO LETO 2011, POLNO NOVIH DOGODIVŠČIN IN UŽITKOV Z user posted image  PA DA BI ŠE NAPREJ TKO PRIJETNO ČVEKALE, SI POMAGALE Z NASVETI IN SE SMEJALE VRAGOLJIAM NAŠIH MALIH LUMPV user posted image  

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
27.12.2010 13:31:36   
Kiya
Bcljka dobra si, da boš zdržala 5 dni brez Pike, jaz sem prejšnji teden komaj 3 ure zdržala, ko sem imela sestanek v službi in nisem mogla user posted image vzeti s seboj

Sem pa ravno iz BTCja, ker sem šla kupit svežo zelenjavo za jutrišnjo juhico s piščančkom user posted image , pa še nekaj drugih stvari sem nakupila user posted image Se prav vidi, da so počitnice ker je gužva za znoretuser posted image

Meni:
včeraj je imela za malico banano in jabolko, za kosilo muškatno bučo in kolerabo s kuskusom, za večerjo pa ovseno kašo z banano
danes pa je imela za malico jabolko, za kosilo bo špinača in krompir, za večerjo pa zdrobova kašica

Vneta rita je pa zdej prvič dobila vneto ritko user posted image , sem jo mazala s praško pasto dva dni ampak ni ne boljše ne slabše user posted image tako, da sem šla kupiti še Bepanthen in upam da se bo s tem stanje izboljšalo.
Mažem pa vseeno še z hladilnim mazilom čez in previjam bolj pogosto kot prej, prej je bilo na 3-4 ure zdej pa ko opazim, da je plenica mokra.

Upam, da ste lepo preživele praznike in da bo prihajajoče leto še lepše kot je bilo letošnje user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
27.12.2010 14:36:17   
Maxica
Pri nas uvajanje goste hrane še vedno ne gre, tako da Mkbk, me prav tolaži, da je pri vas podobno. user posted image  Pri nas je cela histerija, ko mora sesti v svoj stolček in ji začnem dajati hrano. Usta so zabetonirana in taka ihta nastane, da imamo vsi pokvarjen dan potem. user posted image  Ne vem, kdaj bo dojela, da bo treba in konec. Tako da jaz vztrajam s kosilom, zelenjava, meso, OH, popoldne pa sadje in kakšen bebi piškot. To še kar rada je, ker je v koščkih in ne dobi na žlico. Večerne kašice sem zaenkrat nehala, ker da se trikrat na dan grem te igrice, ne, ne, no way. Pa zadnjič je še bruhala po tistem sranju, tako da zdaj se gremo samo kosilo in popoldansko malico.
Bcljka, uživajte. No, saj vem, da boste. user posted image  Drugače pa tudi jaz nisem še bila toliko časa brez mojih otročičkov, edino, ko sem šla po naslednjo štručko v porodnišnico, sicer smo pa 24/7 več ali manj skupaj.
Lupinica - pri nas je čist stisnjena v Peg peregovi lupinici, sploh zdaj, ko je v kombinezonu, tako da bo treba počasi presedlati v večji avtosedež, ne bo druge. Saj ko bi bilo poletje, bi še šlo, tako je pa že res neudobno.
Sonček in poletje - naj ne bo več pikic in alergij, to vam res iskreno želim.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
27.12.2010 15:43:59   
joli07
Kiya : nam je za vneto ritko full pomagala krema CANESTEN, za katero sem dobila recept pri P. Mislim da se krema dobi tudi brez recepta. Namaže se 3 x na dan, pa večkrat je potrebno otročka previt, da je suh, kar si pa že sama napisala. Lahko pa narediš tudi tako, da najprej namažeš z bepantenom, nato pa čez še s praško pasto. Nam je sicer pomagala samo Canesten krema.

bcljka : hvala za nasvet glede nočnih dud, vendar naše ne bodo ponoč svetle, saj se mi ne da razmišljat še o tem, da dam vsak dan dudo na sonce al pa pod luč. Drugače pa uživajte v Bohinju .

lpuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
27.12.2010 16:39:18   
meymey
Ni vsako vnetje istega izvora in vnete ritke res ni treba mazati s Canestenom oz. Datktarinom, če ni gljivičnega izvora. Nekaj o tem sem našla na tem linku
http://www.babybook.si/nega-otroka/plenicni-izpuscaj/

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
27.12.2010 17:16:36   
joli07
meymey: mi nismo imeli gljivičnega vnetja, pa smo vseeno dobili to kremouser posted image . A je s to kremo kaj narobe user posted image .
Mislim pa, da bo najbolje, če otročka pogleda P in postavi diagnozo, saj je nam laikom težko postavljati kakršnokoli diagnozo iz člankov.
Jaz osebno sem najprej klicala P, ki mi je povedala za bepanten in praško ( oboje naenkrat, da naj mažem ), čez nekaj dni pa sem morala user posted image  peljati na pregled in je rekla, da mi bo kar to kremo napisala, saj se bo prej pozdravilo. In se je res - v treh dneh.

Kiya, pokliči P in povej, pa naj ti svetuje glede krem. Jaz sem ti samo povedala, kaj je nam pomagalo. Je pa res, da so lahko vnetja različna, kot je napisala meymey - kakšna so, bo pa zagotovo najbolj vedel P.

lpuser posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
27.12.2010 18:26:40   
dvojčica6
Babe tut js vam želim lepe praznike...sm že mal kasna ma bulš ksno kot nikoliuser posted image user posted image user posted image

Maxica user posted image kjira lepa Božičkauser posted image

Kaj naj še povem... aja, naša mala lepo sedi že en cajt sam je ne pustimo, ker mi je P rekla, da dokler se ne upa sama dvignit v sedeč položaj ne sme čičatuser posted image user posted image user posted image alora jo mal štopamo...glih ko rata u ibr tečna jo mal posedemo... plazi se pa samo na previjalni...booo...ne vem kaj ji je tam tolk všečuser posted image
sonček in poletje user posted image user posted image user posted image kar tako naprej

aja, bcljka, kje kupuješ to bebivito... sm gledala povsod pa ne dobim in bi sprobala...pa mejte se za novo leto! In res svaka čast da pustiš malo doma, moja je še vedno navezana name (beri: na mojo joškouser posted image user posted image user posted image ) da je največ urca kar je bla do zdaj brez mene

em... še meni:
jabolčna kaša valfruta
cvetača+korenje+krompir (danes ni blo mesa)
Hipp good night kašica

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?