Sonček in poletje
|
Pa mam končno malo časa. Sem vse prebrala pokomentirala bom pa tisto kar se spomnem. zobki - mamo že tadrugega. čeb Maja - mi imamo ploščice, pa se mi še ni udaril. Ne predstavljem si niti kako naj bi si lahko razbil zobke, z glavo včesih malo bolj trkne, ampak nikoli tako, da bi se fejst udarim. Ni še nikoli zajokaj zaradi tega. Se tako lepo na nežno obrne. jaz sem bila na začetku tudi čisto skeptična in me je bilo strah, kaj bo. Pol sem ga pa 1x pustila in na skrivaj opazovala in sem vidla, da je moj strah odveč. Pa tudi pribit ga moram na previjalno . No sej ga ne, malo se hecam. Imava pa VELIKE borbe. srečanje - iz štajerske je malo daleč do primorske... avtosedež - jaz bi ga še mela kake 3 mesece v lupinici. Dokler se ne pritožuje bo tako še naprej, čeprav je že kar na knap. So mi pa full Romerjevi všeč. Nisem pa še nič šla študirat karakteristik. GH - nimamo nobenih problemov z neješčnostjo. Če bi hotla bi mu komot sam gosto poturila čez dan... Ampak ga še malo bremzam, ker me skrbi, kako bi trebuščk to prenesel. dojenje - jaz ga dojim 4-5x na dan in še 2 obroka GH. Zjutraj zajtrk, pol dojenje, pol kosilo in še 2 dojenja, pol gre spat, ponoči pa odvisno 2-3x gre na joško, če ga drugače ne morem pomirit. Praviloma 2x. mlečni izdelki - pri nas obstaja sum na alergijo, ampak mislim, da mu bom vseeno ponudila, čez kake dva meseca, da vidim kako pa kaj. spanje čez dan - včeraj in danes mi je uspelo, da sem ga odložila v posteljico in je zaspal SAM . Če pa hočem, da zaspi v vozičku, ga moram peljat naokoli, ni dovolj, da ga samo notri dam. Če je slabo vreme, se je že zgodilo, da sem ga ˝sprehajala˝ pod streho na dvorišču. današnji meni - zajtrk: proseni kosmiči, kaki, hruška kosilo: krompir, brokoli, belo zajčje meso