|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2010
23.12.2010 9:57:38   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: smotka.dt

Zdaj kako dolgo bo to mleko Aptamil pa ne vem, odvisno od tega kako bo user posted image še navdušen nad njim. Pač rada bi še pustila dva obroka mleka. Saj morda si do takrat še premislimuser posted image user posted image . Sploh če bo tamali še tako naju očitajoče gledal pri zajtrku user posted image

niti ne pomislit, da bi dojenčkom ukinjali mleko...do otrokovega 1. leta starosti naj bi mleko predstavljalo od 40-50 % zagotavljanja potreb po energiji, potemupada do 3. leta, ko naj še vedno predstavlja 30 %!!!. punce, ne ga biksat!!!

preberite si članek tukaj:
http://www.ringaraja.net/clanek/od-materinega-do-kravjega-mleka_240.html

< Sporočilo je popravil misar -- 23.12.2010 9:58:25 >

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu smotka.dt)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
23.12.2010 10:37:19   
smotka.dt
misar
No to je bilo mišljeno kot to, da bomo prešaltal iz Aptamila na kakšno drugo- navadno mleko pred 1. letom. Itaq, da mi je jasno, da je mleko nujno potrebno. Mislia sem tako, da bo jedel poleg naju kak kruh pa kakav (z mlekom).

thx za članek

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
23.12.2010 10:37:52   
Kiya
IZVIRNO SPOROČILO: smotka.dt

Preden se tamali zbudi bi imela eno vprašanje. Tiste, ki ste na AM, ali ste že prešle iz Aptamila 1 na Aptamil 2?
Če ja, so bile kakšne posebnosti?

Jaz imam sicer Hipp ampak nisem delala nobenega prehoda, saj je isto mleko, le bolj kalorčno je. Ko je zmanjkalo 1, sem odprla 2. Ni bilo nobenih problemov saj je navajena na okus.
Edino sedaj razmišljam, da bi šla na tistega roza s prebiotiki in probiotiki.

V Paparici pa piše, da v času uvajanja GH naj bi otrok vseeno zaužil vsaj 500ml mleka, tako da bomo mi imeli zjutraj in zvečer mleko, ne glede na št. obrokov GH.

Je pa naša zelo "mlečna", saj ima ful rada mleko in ko vidi flašo se že steguje proti njej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2353
23.12.2010 11:05:09   
misar
sem šla brat svoj tazadnji post...madona zvenim pokroviteljskouser posted image ...ne tako razumet, ker ni bilo mišljeno tako...sam kratko in jedrnato sem želela napisatiuser posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
23.12.2010 11:23:12   
Ajda_Marko
Misar ni panike!! user posted image  Saj tudi jaz nisem mislila nič slabo user posted image

Vid 19.6.2010, ob rojstvu: 3515g, 53cm, 34cm OG,
4m: 68cm, 7650g user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
23.12.2010 12:17:40   
joli07
zdaj sem pa malo zmedena okrog tega mlekauser posted image . Koliko popijejo vaši malčki mleka, oz. tiste ki še dojite, kolikokrat na dan jih podojite? Mi se zjutraj in zvečer podojimo, včasih pa še vmes, če mu obrok gh ne zadostuje. Sem pa sedaj zmedena zato, ker mi je sestra v posvetovalnici rekla, da naj čimprej uvedem še polni 4 obrok goste hrane. Kdaj bo pa mleko pil, če bo imel 4 polne obroke goste hrane ?user posted image

spanje : srečnice tiste, ki imate takšne malčke , da vam čez dan brez problema spijo. Moj spi čez dan samo na sprehodu, doma pa obvezno v naročjuuser posted image . A ima katera kakšen recept za spanje čez danuser posted image

bcljka : pošiljam podatke

TIMOTEJ 04.06.2010 ( PDP 25.06.2010) 2850 g, 49 cm , OG 32 cm
1. mesec 4200 g, 52 cm, OG 36,5 cm
2. mesec 5700 g, 57 cm
3. mesec 6730 g, 62 cm, OG 40 cm
5. mesec 7530 g, 65 cm
6,5.mesec 7810g, 68,5 cm, OG 43 cm 

lpuser posted image

(odgovor članu Ajda_Marko)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
23.12.2010 13:57:55   
misar
evo nazaj iz posvetovalnice. vse bp, pokazal je vse kaj zna, se z dohtarco na veliko menil...ma sem bila prav ponosna na našega mulčkauser posted image  naše mere pa so: pri 6mesecih: 7660g, 67.5cm, OG 43

cepljen pa ni bil, čeprav je čist zdrav, saj je še par dni nazaj krehal in bil prehlajen na ful. je pa tud prec ko mu je sestra dala vrečko gor lulal. mislim,  je pa taprav ta trotekuser posted image

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
23.12.2010 15:23:16   
mkbk
Joj, k tkole berem, eni grejo na 4. obrok, mi pa še prvega ne pojemo user posted image ...pr naši ga čez joško ni user posted image ...jst ji še vseeno lepo dajem kašice, dve žlice pa dve žlice, niti sekiram se ne več...saj nimam kaj, dokler mi ne bo en reku, da z malo ni vse ok. HB da mam vsaj mleko, samo je pa res bedno to ker pol NIKAMOR ne morem. Upam,da se ji bo pa kaj kmalu zgodil tale preklop na GH, ker sej vem, še 5 mesecev je do službe, samo bo šlo tko hitr men se zdi, da dvakrat greš spat, pa je mesec naokrog! In tamala bo šla v vrtec, samo moja joška pa ni "to go" ampak jih bom lepo s sabo nesla in upam ,da se do takrat že mal navadi na kaj drugega...aptamila pa ne mara.

A majo še keri dojenčki zdej ful flekov po obrazu, naša je okoli ust in brade čisto rdeča in izsušena, pa bolj jo mažem z Bepanthenom, bolj si ga stran zbriše in se veselo slini dalje. ne vem, ali je to od slinjenja ali od GH, katere je tud več po obrazu kot v ritki.user posted image .

Drugače se pa morm pohvalt, da mi je včeri celo ratal spečt dišavne piškote user posted image , k sta šla mala2 spat. Je moj user posted image shujšal za 6 kil kar od šuba in sm mu mogla neki prvoščt, da mi ne bo shiral revež, sm že tko zadost slaba žena user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
23.12.2010 16:48:19   
Kiya
Spanje čez dan je kar ratal problem zadnje dva dni, ker naju v dopoldanskem času ni bilo doma in drugje zgleda preveč dogaja in potem je preveč zmatrana in ne more zaspat user posted image

Zobki joj kakšno tečko imam zadnje dni user posted image , zgleda bo nekaj ker je tudi temp. okoli 37,1 € in je tečna za znoret user posted image

GH Joli07 4 obrok? Joj, jaz ne vem niti če bo šel 3 čez, kaj šele tisti ki so šele dobro začeli user posted image Se vidi kako različni so naši
Mbkb sej sama veš, da se ji bo enkrat odprl, mislim da so ti to rekle tudi punce v uni temi user posted image Dokler pa teža napreduje in je otrok sit se pa nimaš kaj sekirat.
Moja je v enem mesecu šla gor 300g, morala bi pa malo več, ampak niso vsi otroci po jusu in tko pač je user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
23.12.2010 16:50:44   
smotka.dt
IZVIRNO SPOROČILO: misar

sem šla brat svoj tazadnji post...madona zvenim pokroviteljskouser posted image ...ne tako razumet, ker ni bilo mišljeno tako...sam kratko in jedrnato sem želela napisatiuser posted image

Nič ni blo za pokroviteljsko. user posted image Veš kak bi temu rekli: odziv levinje, ki se boji za svoje mladiče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
23.12.2010 17:49:45   
čeb Maja
Mene tole z mlekom tut skrbi kako bom user posted image user posted image user posted image
Se mi zdi, da se mi počas neki zmrduje na joški - za jest mislim - crklja se še vedno zelo rad - samo ko je lakota vidim, da joška ni dovolj.... Pa mislim, da ni problem količina mojega mleka (ga imam dovolj), samo on bi jedu jedu....

Kaj jim boste dale Aptamil ko nehate dojit al ....

ah čist sem zmedena kako to gre, ko se enkrat odstavi otrok... oz. se on odstavi sam al ga ti al... user posted image user posted image user posted image user posted image

Tiste, ki imate kakšne izkušnje dejte mal povedat kako gre to...

Neposredna povezava do sporočila: 2361
23.12.2010 20:15:17   
nikcaa
moje mnenje glede sveck- jst sm full zadovoljna.. ker Arnetu so HB pomagale... no, sei usak gleda po svoje...

soljenje- nic, dodam mu sam malcek olivnega olja, mu da dam malcek poskusat nase stvari.. tako po pikicah.. pa je itak soljeno....

srecanje- kdaj, kje?user posted image

meni- malica:banana- jabolko-2 plasmon piskotka
       -kosilo: cvetaca-krompir- bucke-olivno olje
       -malica: kaki
      zdaj sm mu pa dala rizevo kasico z mlekcom

jutri pa blitva s krompirckom.... njmiii....user posted image

grem k mojim dvema fantickomauser posted image user posted image

Čeb Maja
- Arne pri meni tud se full rad crklja.. sam tud fejst poje.. ampak postane hitro lacen... cca 1ura posa in bi ze jedu-jedu...

< Sporočilo je popravil nikcaa -- 23.12.2010 20:18:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 2362
23.12.2010 21:52:07   
bcljka
odstavljanje - nisem strokovnjak, niti ne morem bit glede na tiste tri mesce pa pol dojenja... ampak jst sm že od začetka mela v glavi to da je joška za hranjenje in ne za crkljanje, za crkljat z user posted image  obstaja ful velik drugih načinov... tko da dokler sm dojila je bla joška izključno za hranjenje in niti trenutek za crkljanje... tko da pr nas ni blo nobenih problemov pri koncu dojenja...
tako mnenje sm si pa zato ustvarla ker poznam ene par primerov k so otroc stari 2 leti in se hodjo k mami na joško crkljat... meni osebno je to, se opravičujem, ampak groza od groze user posted image

sicer pa mamo novalac, zaenkrat še 1ko, sta še ene 2 škati na zalogi, pol pa prešaltamo na 2ko...

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
23.12.2010 21:53:25   
Sonček in poletje
Pa mam končno malo časa. Sem vse prebrala user posted image pokomentirala bom pa tisto kar se spomnem.

zobki - mamo že tadrugega.

čeb Maja - mi imamo ploščice, pa se mi še ni udaril. Ne predstavljem si niti kako naj bi si lahko razbil zobke, z glavo včesih malo bolj trkne, ampak nikoli tako, da bi se fejst udarim. Ni še nikoli zajokaj zaradi tega. Se tako lepo na nežno obrne. jaz sem bila na začetku tudi čisto skeptična in me je bilo strah, kaj bo. Pol sem ga pa 1x pustila in na skrivaj opazovala in sem vidla, da je moj strah odveč. Pa tudi pribit ga moram na previjalno user posted image . No sej ga ne, malo se hecam. Imava pa VELIKE borbe.

srečanje - iz štajerske je malo daleč do primorske...

avtosedež - jaz bi ga še mela kake 3 mesece v lupinici. Dokler se ne pritožuje bo tako še naprej, čeprav je že kar na knap. So mi pa full Romerjevi všeč. Nisem pa še nič šla študirat karakteristik.

GH - nimamo nobenih problemov z neješčnostjo. Če bi hotla bi mu komot sam gosto poturila čez dan... Ampak ga še malo bremzam, ker me skrbi, kako bi trebuščk to prenesel.

dojenje - jaz ga dojim 4-5x na dan in še 2 obroka GH. Zjutraj zajtrk, pol dojenje, pol kosilo in še 2 dojenja, pol gre spat, ponoči pa odvisno 2-3x gre na joško, če ga drugače ne morem pomirit. Praviloma 2x.

mlečni izdelki - pri nas obstaja sum na alergijo, ampak mislim, da mu bom vseeno ponudila, čez kake dva meseca, da vidim kako pa kaj.

spanje čez dan - včeraj in danes mi je uspelo, da sem ga odložila v posteljico in je zaspal SAM user posted image . Če pa hočem, da zaspi v vozičku, ga moram peljat naokoli, ni dovolj, da ga samo notri dam. Če je slabo vreme, se je že zgodilo, da sem ga ˝sprehajala˝ pod streho na dvorišču.

današnji meni
- zajtrk: proseni kosmiči, kaki, hruška
                          kosilo: krompir, brokoli, belo zajčje meso

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
23.12.2010 21:57:09   
bcljka
user posted image  a meso ve vedno skuhate al ga tud kdaj spečete?

(odgovor članu Sonček in poletje)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
23.12.2010 21:59:34   
ninkica
hojla

Meni je P rekel,da otrok do 1 leta starosti ni odvisen od mleka temveč od druge hrane.In do 1 leta ni potrebno dajat nobenih jogurtov in sadnih skut.

crkljanje in dojenje naša se lepo doji ampak se tudi malce pocrklja ,ampak mene to ne moti.HB,da se lahko pocrklja še vedno pri meni.

današnji meni kosilo:polenta+bučke+korenček
pop malica:banana+suhe slive+jabolko
večerja riževa kašica+dojenje

zobki mi imamo spodi 2 beli bunkici,ampak še nisem uspela pogledat,ker noče pokazatuser posted image

previjanje pri nas je tud zelo živahno na previjalni.Ne miruje čisto NIČuser posted image user posted image Jo včasih sploh ne morem previt.user posted image

avtosedež/jajček jo imamo še v jajčku,ker je bolj varen za user posted image kot pa avtosedež.Počasi že gledamo med maxi-cosijem(tobi),recaro in romer.

lep večer

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
23.12.2010 22:01:32   
ninkica
bcljka jaz zaenkrat meso  skuham...

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
23.12.2010 22:41:53   
miki23
pozdravljene!!evo tamali spi že dobro uro je pojedu hipp-ovo good night kašico pa z mlekom zalil čez in zdaj nina. Je pa čez dan lepo jedel.

malica:hruška+jabolko
kosilo: zelenjavna juhica
večerja:hipp good night

mlečni izdelki: jaz sem mu danes kupila skutke,pa bomo vidli kako bo. Čeprav je od mojega brata žena pr obeh tamalih prešaltala na alpsko mleko že pr 7 mesecih in jima ni bilo nič,sta lepo sprejela. no,jst še nebom,mi je pa zadnjič P omenla da naj ko kuham pire naj kar dam alpsko mleko in sm pa mu ni blo nč,solim tut sam čist mal. Pa mu ni nč.

spanje čez dan: še vedno kar dosti spi.

bcljka:jst sm zadnjič kar popekla malo pa itak zmiksaš tko da naš je prou rade volje odpiral usta in tud lepo je prebavu,čeprou pravjo naj bi se kuhalo. ah pa kaj smo mi vse jedli,noben nč ni tolk kompliciral kot to zdej.

no,zdej pa grem enega skadit user posted image user posted image ,sej zuni pa ni mraz tko da bo prav pašal svež zrak.

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
23.12.2010 22:48:58   
Ajda_Marko
No da še jaz malo pokomentiram. user posted image
Jaz tut ne bom ravno pametna glede odstavljanja, je pa res da ko sem imela manj mleka, je potem vedno še dobil aptamil in se je počasi kar navadil na flaško. Potem sem počasi kar kenslala obroke na joški, ker pač nič ni bilo notri. Na konc je blo samo še za zjutri. Jaz sem sicer nehala dajat aptamil, oz. sem kupila dietnega zaradi pikic in lišaje. Ne bi rekla da je bila kakšna strašna razlika. Zdaj imam pa milumil mleko, sem ravno danes kupila kar 2ko.

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
24.12.2010 10:11:24   
mumu
So dnevi in trenutki
polni sreče in miline,
ko radostni oči zapremo
in si tiho zaželimo,
da ne mine.
Taki dnevi v novem letu
naj preženejo trpljenje!
naj smeh, ljubezen
srce prevzame,
lepše bo življenje!

VESEL BOŽIČ IN SREČNO LETO 2011
vam želi Tvigy z družino

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

Neposredna povezava do sporočila: 2370
24.12.2010 10:15:23   
čeb Maja
jutro,
kako ste spali?

mi še kar ok - 2x budnica ampak je takoj zaspal nazaj.

odstavljanje
- ma ga nimam namena odstavit, me nič ne moti če se malo pocrklja (sej to ni valanje po jošku po pol ure - ampak minutko, dve). Mene predvsem skrbi kako se uskladi, da otrok dobi tolk mleka, kot ga mora v resnici pa je samo zjutraj pa zvečer na joški user posted image user posted image user posted image
Jaz morm Žigata ful bremzat, da nismo samo na gh... jošk vidim, da kr ni več to to - razen ponoč, takrat pa je. Ampak zdej bom začela počas z večernim oborkom pa me zanima če bo kej drugače sčasoma... Bomo vidl.
nikcaa - ja jaz tut vidim, da papa, samo je hitr lačen pol - tko kot praviš cca. 1 ura.

meso - jaz meso zaenkrat kuham. Kr še zelenjavico dam zraven pa je taka fajn juhica na konc. Sem pa že tudi na malo pora prepražila meso pa potem zalila - pa je blo tut čist ok.

spanje čez dan
- Žiga je bil navajen zaspat na joški in sem se kak mesec nazaj odločila, da no go... In sva mela 3 dni borbe in malo joka, zdej pa sam zaspi v posteljici. Nikol ga nisem pustila jokat, samo sem ga odložila pa božat hodila - nisem ga dvigovala (2x sem ga ker je bil hud jok) in se je zdaj naučil. Na obraz si navleče svojega Rožleta = ninika, duda in kar hitro zaspi. Edino popoldne kdaj opazim, da je malo težje ampak tut gre....

Bravo za zobke user posted image Pri nas so tudi že beli nasmehi, je tolk corti ko se zasmeji pa se zasvetita zobka ven...

bubančki user posted image user posted image user posted image

Aja... sem bila včeri zuni z babami na večerji in smo se od alergij pogovarjale - so imeli pri prijateljici na kravje mleko hudo alergijo in so vse z bioresonanco rešili - ker vam, da imate ene težave s tem, je mogoče za poskusit....

Neposredna povezava do sporočila: 2371
24.12.2010 10:53:26   
meymey
No, Tomi je med tem časom že krepko čez 7 mesecev, tako da smopozabli častit, ker smo se sami basali s tortami (v dec. imamo rd moja stric in teta, nečak, jaz, tast-na isti dan in brat). 
Zobkov pri nas še ni nobenih... 
Začel je samostojno sedeti. V tem tednu mu je kr naenkrat ratalo, da se ne prekucne v sedečem položaju. Na plazenje je kr pozabil (ritensko se je odrival čez celo dnevno) zdaj je sedenje zakon :D.

GH - Tomi je malico - sadje ali žitna kašica s sadjem, kosilo - zelenjava, ponavadi tudi meso, uvedla sem perutnino in govedino in večerni obrok keksolina oz.kaj podobnega.

Spanje - spet ima enkrat na noč zbujanje z jokom, da ga moram potolažiti. Ponavadi velja samo duda v usta, zdadnja dva dni pa sem ga morala dvigniti in uspavati. Beda, nič navajena nočnega vstajanja :(. Drugače pa je urnik nespramenjen. 20h spanje, 4-5h hranjenje in ob 6.30 do 7.30 budnica. Čez dan spi 3x po slabi 2h, oz. če smo na terenu se prej zbudi.

Odločam se o nakupu avtosedeža, ker bom morala jajčko vrniti konec januarja. Takrat bo tomi star dobrih 8m in bo imel najbrž dobrih 9kg. Po specifikaciji za stol je meja 9kg oz 9m. Glede na to, da je začel samostojno sedeti najbrž lahko kupim kr avtosedež?!? Ker kupovat jajčko za 1m mi je malo... no če bo treba bomo tudi to kupili...

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
24.12.2010 11:09:34   
Kiya
Meymey čestitke za sedenje in 7 mesečnico user posted image
Glede avtosedeža bi pa jaz tudi gledala, da se da naklon spremeniti, tako da lahko otrok še vseeno "leži" notri,
kdaj ga pa dejansko dati notri pa ne vem user posted image

GH današnji meni:
malica: jabolko + korenček
kosilo: piščanček z korenčkom in kolerabo ter riž
večerja: hippova good night kašica

Body imamo že zaflakan od korenčka, tako da ni "škoda" če ga še enkrat zaflakamo user posted image

Božič kaj ste kaj svojim user posted image kupile?
Naša dobi didaktične igrače, lonček presenečenja (DM v službi), activity ball in pa tašča je kupila Tiggerja (Medvedek Pu), ki se nekaj svetlika če ga pritiskaš in mislim da ima tudi pesmico user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
24.12.2010 14:40:58   
Honey26
Uf, ste bile pridne.

Da malo ujamem ritem...

Danes ima mala pol leta jest pa polnih 27. Častim dvojno.

GH in odstavljanje: No, jaz imam bolj problem z uvajanjem GH kot zavračanjem joške ali crkljanjem. V bistvu mala zdaj zelo malo (vsaj meni se tako zdi) je. Joško ponoči (še zmeraj se ponoči 2-3 doji). Kar me ne čudi glede na to koliko poje čez dan. GH kot drugi zajtrk, cca 100 ml sadne kašice s kosmiči. Kosilo, kakor kdaj, večinoma pa samo okoli 40 ml zelenjave, včasih mesa. Zvečer, pa. NIČ. Noče, mogoče kdaj kako sadno zadevico, par žlic. Mlečne pa boh ne daj. Nekaj časa (2 dni) je lepo jedla hipp good night (pa se je ponoči ravno tako dojila). Sedaj pa mi je že 2x po njej bruhala. In gresom tudi. Sumim da ji te mlečne zadeve (ki že vsebujejo mleko) ne denejo dobro. Joške pa za crklanje noče. Hranjenje only.

izpuščajčki: ena je spračevala glede izpuščajčkov okoli ust oz. na obrazu. Naša jih ima tudi. Mislim da je res samo posledica GH in brisanja z žličko itd. Ni panike. Tudi jaz jo namažem (zjutraj in zvečer) z bepantenom. Ji pomaga.

zobki: še kar vztraja brezzoba. Čeprav se slini in drgne dlesni ko nora že 3 mesece.

obračanje/sedenje: a je še katera, ki ji mali še ne sedi sam (brez opore)? Naši se pomoje enostavno ne da. 10 sec. ji rata pol se pa prekucne. Obračanje: hmmm, a že vsi obvladajo v obe smeri? Vida se noče (niti ne poskuša) iz trebuha na hrbet. Iz hrbta pa je v šusu na trebuhu? Kej dost se ne obremenjujem še s tem, upam samo da mi ne bodo kaj pametovali v posvetovalnici...

avtosedež: še kar lupinica, ima še čisto dovolj prostora. Avtosedežev sploh še nisem gledala.

no pa je že jok...
LEP IN VESEL, TOPEL BOŽIČ VSEM. (No, tistim ki ga pač praznuejte. )

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
24.12.2010 14:42:23   
dvojčica6
hohohojuser posted image
emmm...glede daril in Božiča...mi smo meli tradicijo obdarovanja samo za MIklavža in to tradicijo mislim obdržat...igrač pa dobi tako al tako preveč, ker je prvi otrok od obeh familij in so none "še preveč" radodarneuser posted image

meymey user posted image Tomi

odstavljanje
... nimam pojma...po moje se bo to samo od sebe uravnalo, ko bo mala mela dosti gh bo nehala povpraševat po mlečni proizvodnja mama in mi bo zmanjkalo mleka...tako si js to predstavljam, kako bo praksa pokazala pa vam poročamuser posted image

gh... js ji dam zjutraj običajno sadno kašico (kupljeno), če naredim doma pa je to skor zmiri jabolko+piškot ...pol jo podojim čez kake 2,3 urce...pol dobi pozno popoldne zelenjavo+riž/kej podobnega +meso...pol jo podojim al pa tut ne, če slučajno več poje... zvečer dobi al to good night kašico od Hippa al pa kakšno kašico, čeprav jih ne mara preveč in nato še podojim... Ponoči pa ma itak selfservice mlekarnouser posted image user posted image user posted image

spanje čez dan.
..še vedno voziček...še vedno zuni...ne vem al dat smajlija lal unga k joče

avtosedež
... jajca...upam da še en lep cajt... k tej avtosedeži so dragiiiiiuser posted image

miki...je pa potegnu gabrieluser posted image user posted image user posted image

srečanje...js bi itak raje na Primorskem, sam če vas je več za Ljubljano, se je pač treba uklonit večini... pravijouser posted image user posted image user posted image No... Magari dopišite zraven...bom naredila en seznam...

To bo to...gotta go!

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?