scarlett_
|
Hvala punce za vse lepe besede! Z mano in otročkom je seveda vse ok, ker nisem imela čisto nobene hitrosti, šlo je samo za premalo znanja in izkušenj zapeljat tako dolg avto mimo tistega stebra (na drugi strani pa stena). Flore na ni bilo, je bila doma za atijem. Mene je pa včeraj dokončno zob izdal, me je bolel že kak teden, včeraj pa enostavno nisem več mogla zdržat in sem šla privat tja kjer mož sicer hodi. Seveda naju je ponovno udarilo po žepu (300eur - a lahko verjamete??), poleg tega pa je dr. rekel, da bi moja zobarca to mogla videt, ker je bila res prava luknja. No, od zoba mi je ostalo samo še minimalno zunanje stene in ko rodim, dobim mostiček. Na 4ki. Prej me ne morejo slikat. Mi je pa zdaj veliko bolje in sem ful zadovoljna, da sem šla! Pa saj pravijo vsaka nosečnost en zob, ani tako? Midva sva v iskanju stanovanja, ker se do avgusta selimo po najini odločitvi. In samo, da vam kot zanimivost povem kakšen problem je dojenček. Danes sem klicala na 5 oglasov in od tega so me 3 zavrnili zaradi dojenčka. Sploh ne morem verjet, baje da so po blokih ljudje, ki jih jok moti in potem kličejo stanodajalce, zato ti raje ne oddajajo družinam. Večji problem je najdit stanovanje s dojenčkom, kot pa s psom. Ko sva pa 2 leti nazaj iskala to stanovanje (prej sva bila v mojem enem miniaturnem), pa ni bilo nobenega problema, ko sva bila sama.. Flora je prebolela 6. bolezen v zadnjih dneh. Včeraj pa se je odločila in naredila 2 koraka. Je bila ful smešna, najprej se je držala za kavč, potem se je spustila in dolgo gledala pred sebe in kar naenkrat zakorakala, naredila samo 2 koraka in padla na nos. Jaz sem zraven sedela na kavču, ampak sploh nisem dojemala kaj se dogaja, čeprav sem jo gledala, tako da je nisem mogla ujet, res ne. Si nisem mislila, da bo že zdaj poskušala hodit! Vse najboljše Timoteju tudi od mene, čeprav tako pozno!!!
|