scorpiogirl
|
Hej hej No, avto je ok, pa še kar prijazno za denarnico je bilo ... nič večjega, k sreči Scarlett, kot vidiš, ta teden ni šlo ... je še včeraj tavelik zbolel, tko da ga imam doma in smo privezani noter, tko da ne morem nikamor. Sem pa šla včeraj v vrtec po Nala (k sreči brez tamalega) peš, ker pač vedno hodimo peš ... pa me med potjo kliče vzgojiteljica, da se je zbudil z vročino. Pa niti ni bil tak problem z vročino peš prit domov (je kar ok hodil, sem se bala, da bo težje prišel, ker je bil precej cmerast), samo naju je čist zalilo po poti ... med potjo je začelo treskati, potem se je pa še ulilo, tako da sva bila čist cela mokra, čeprav sva imela dežnike (sem v torek pozabila vzet dežnik in naju je tudi mal zmočilo, pa še čist je bil žalosten tamali, ker rad frajari z dežnikom, tko da sem ga včer za vsak slučaj vzela, čeprav ni nič kaj kazalo na dež) ... jutri moram pa v laboratorij dat kri, pa tudi ne vem, kako izvest to z obema tamalima ... sej Nal je že ok, tko da lih kakšnih bolezni ne bomo okrog vozili samo ne vem, kako se z obema tam zrihtat pa ful mi je hecno, ker so me kar naročili in mi poslali vabilo, naj pridem, da mi bojo vzeli kri ... kao preventivno za holesterol pa kaj jst vem, kaj še ... pa sploh ne vem, po kakšnem ključu oni to zbirajo ... pri zdravniku pa itak nisem bila že ene tri leta (pa še takrat sem šla samo zato, da mi je na koncu nosečnosti napisal bolniško; pri Lucijanu sem pa tako ali tako delala do konca, nisem rabila nič bolniške), prej pa tudi že sto let ne ... Meymey, upam, da imate krasno vreme na morju čist zelena od zavisti upam, da se nam res uspe oglasit, ko pridete nazaj (pa preden grem delat) ... Nal je danes spet se na Tomija spomnil, pa seveda na to, da bomo šli ga obiskat Joli, Scarlett, drug teden zihr en dan pridem kaj do Lj., pa se lahko dobimo na kavici za čvek sem itak zmer aja, a ve katera, kako je z ropotanjem delovnih strojev ... velja Zakon o javnem redu in miru (da med 22. in 6. uro ne smejo ropotat) al so kakšne posebne uredbe??? Ker mi gre ful na živce, ker so danes začeli mi pod okni ropotat z enim buldožerjem lih, k sem Lucijana dala spat ... in itak je imel ful težave zaspat no, sej so se itak zdej eni precej glasni v tole "našo" hišo preselili in zvečer vedno nekaj loputajo z vrati pa ful na glas govorijo pa to ... samo, da mi to tolk slišimo so itak krive slabe stene pa slaba izolacija pa to, ne tolk oni ... eh, nč, preselt se bo treba eno krasno noč vsem