scorpiogirl
|
Čer naš tavečji še zmer čist bogi, še vedno okrog 39 stopinj vročine, baje viroza danes je spet celo dopoldne prespal. Ko sva prišla od zdravnice, je takoj zaspal. Jé pa tako ali tako že en teden skoraj nič. Pa k sreči pije precej, tako da računam, da vseeno kmalu mine. Se vleče že en teden tole in ja, sočustvujem z vsemi, ki imate takle večkrat oziroma že dalj časa ... jaz sicer nisem sama z dvema doma, ker je mož doma, pa se mi še zmer meša ... v ponedeljek sem bila pa sama z obema in sem bila takoooooooooooooo vesela, ko je dragi prišel domov je pa večji čist prilepljen name tkole, k je bolan, tako da bo jutri ful pasalo it mal po svoje. Sicer mi moj dragi možek mal nabija slabo vest, ker bom našega bolančka pustila doma, kao samega, ma se ne dam sicer me tkole zafrkava, ampak sem prepričana, da ne razume lih, da tale jutrišnji čvek jst prov nujno rabim aja, a katera pride pred 11.? Da ne bom samo jaz tako zgodaj tam Sonček in poletje ... kadar ima vročino, boš začutila al pa kako drugače opazla, pa boš sigurno šla merit ne verjamem, da bi imel lahko dojenček vročino, pa ne bi mami tega opazila. Če ne opaziš, mu sigurno nič ni bcljka, ko je naš večji imel 6. bolezen, je imel vse tri dni čez 38 stopinj pa ful težko je bilo zbit temperaturo, tako da ne vem, če je to to. Pa za zobke ni nujno, da bi se ful slinila al pa kej, tko da pomoje so komot zobki. Sicer se moji ful slinijo (skoz, ne samo takrat, ko zobje rastejo; večji se je šele pred kratkim nehal) , ampak vem, da pri nobenem nisem opazla, kdaj so šli zobje ven. Večji je imel kakšen dan malo vročine (res lih toliko povišano, da sem opazla), drugače mu pa ni bilo nič, čez kakšen dan je bil pa zobek Meymey, mi je hudo za mucko mi imamo tud dva mačkona (no, eno mačko pa enga sitkanega mačkona), pa nobenega ne dam, čeprav mi znata včasih požret živce ... pa pesjanarju tud jutri prideš??? vrtiljak ... večji ga je pri 5. mesecih polomil , tako da ga Lucijan sploh nima. Ga tudi nič ne pogreša, sam da ma svojo ninico AD3 ... nimam pojma, dajem Oleovit 1 kapljico, kot je v navodilih pisalo je pa zgleda Oleovit toliko bolj koncentriran, da je dovolj 1 kapljica (čeprav je ta kapljica mal vprašljiva, ker je na kapalko ... če mu dam direkt v usta s kapalko, je kapljica sigurno večja, kot če kapnem na žličko). Se pa trudim čimmanjkrat pozabit, ker je moj spomin obupen joška ponoči ... meni je tud kar uspelo (ponavadi) mal zmanjšat tale nočna hranjenja (pa upam, da ne bo danes kakšne nočne katastrofe, ko ga lih hvalim) Če se zbudi, preden grem jaz spat (enkrat med polnočjo pa eno), mu dajem dudo nekaj časa (včasih pali takoj). Če pa to ni dovolj, mu dam vodo (toplo, čaja ne pije). Nekajkrat je kar precej te vode popil, pa načeloma zaspi nazaj. Zadnje čase (z izjemami, včasih pride kakšen dan, ko ne pali, pa pač dobi prej) prvič jé šele okrog 2h (včasih še kasneje, zadnjič enkrat mu je uspelo celo do pol 5h), potem pa okrog 6h. Ko enkrat spim, se mi ne da več dajat dude pa vode pa hodit sem in tja, tako da dobi joško, pa je načeloma mir. Razen zdaj je imel par dni neke žure ponoči, pa krivim mal , mal pa luno sicer pa v primerjavi z našim večjim spi krasno (zdaj ko je večji bolan, se itak zbuja večkrat kot tamali), se je večji pri taki starosti zbujal sigurno vsako uro, včasih še večkrat, tako da še sanjala nisem o 5, 6 al celo več urah spanja skupaj. Aja, naš mali gre vedno ob 7h spat, tako da se hitro nabere 5 ur spanja (grem jaz lih spat takrat ). dost čvekanja, se grem mal k dragemu stisnit lepo nočko vsem ... pa šc, bacilčki stran!