ursi
|
Naj najprej povem, da tudi meni Lina ni bila tolk všeč, da bi ji prisodila 1.mesto. Roko na srce je bil kdo boljši - zame osebno Maestro ali pa Maja Keuc ali pa Tina Drole. Ampak vsake oči imajo pač svojega malarja. Mala mi pač ni bila nič tko oh in sploh posebnega - ja, ima lep glas (o strokovnosti ne morem komentirati, ker se sama premalo spoznam na petje), ampak, a bi mogla zmagat samo zato, ker ima šele 7 let? Osebno menim, a bi bla ona prav tako vesela vsakega aplavza, ki bi ga pokasirala z nastopom v kakšnem pevskem zboru in kakšnem solističnem nastopu na njenem nivoju. Pa saj včeraj sploh ni vedela, kaj se je v resnici zgodilo, da je pač res zmagala v enem velikem šovu. Kot drugo pa menim, da ne glede na to, kako grdo se sliši, da je nekdo afna, da ti gre na kozlanje, da je nevem kaj še vse drugega - to je pa življenje, resnično življenje. Ne moreš pričakovati, da bodo mali vsi govorili samo princeska in zvezdica in same pocukrane besede, ki bi šle lepo v ušesa Lini in njenim staršem. Ali je za to ceno dovolj 50 000€???? Za mojega otroka ne. Mislim, da bi bila mala veliko več ljudem pri srcu, če bi jo nekoč čisto spontano slišali na neki otroški prireditvi. In o tem bi morali prej premisliti njeni starši, preden so jo poslali na tak šov. To je resnično, kruto življenje. In verjemte, še kaj veliko gršega se lahko reče in se verjetno tudi bo, ker svet ni postlan z rožicami in vsi na svetu nismo enotnega mnenja. Verejmte, če bom pri mojem otroku "spoznala" kakšen talent, mu bom poskusila omogočit da ga čimbolj razvija - ampak na njegovem nivoju, ko bo imel dovolj trdo kožo pa korak višje. Ampak to sem samo jaz in moj način razmišljanja. Aja, kar se pa Lu tiče in njenega vzdihovanja, kolk so vsi fenomenalni in špica....... bla bla bla, v zaodrju je pa itak izjavla, da "je za Slovenijo že vse dobr".
|