Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 8.6.2010 7:31:51
|
|
|
|
yellowcrystalstar
|
vsem, ki bruhate po Lini. upam, da tudi po svojih otrokih tako kozlate, ker no way, da jim bodo vsi v življenju lepe stvari govorili. neverjetne ste. včasih malo samocenzure tud ne škodi. itak pa vaše besede več povejo o vas samih, kot o Lini.
< Sporočilo je popravil yellowcrystalstar -- 8.6.2010 7:32:07 >
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 8.6.2010 7:40:33
|
|
|
|
alda
|
Yellocrystarr al kaj že: nihče tukaj NE Pljuva po LINI!!! Ampak po načinu izpostavljanjanjenih "promotorjev! . pa še ena cvetka mojga kolega-službenega, ki je po poklicu defektolog: ja za 50.000.00evrov pa je vse vredno, zakaj pa ne . saj bo prebolela, denar bo pa le imela ..mislim kaj vse smo/so zmožni za denar eni naredit..
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 8.6.2010 7:43:49
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
daj, ko boste nehale, povejte. gremo pol čez alenovo nataso udrihat! a prou?
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 8.6.2010 7:44:40
|
|
|
|
ksenjak
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* daj, ko boste nehale, povejte. gremo pol čez alenovo nataso udrihat! a prou? Dej povej kakšno sočno . Mi je dolgčas pa bi prav pasalo.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 8.6.2010 8:30:41
|
|
|
|
zofka15
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* daj, ko boste nehale, povejte. gremo pol čez alenovo nataso udrihat! a prou? Dej povej kakšno sočno . Mi je dolgčas pa bi prav pasalo. Glede Alena pa Nataše vsaka jima čast,da vzgajata sedem otrok.Je pa tudi ona vse prebrala,ko ste pisale o njej kolk denarja imata,kakšen dober avto tak,da,se je malo zamislit o tem kaj pišete namreč ona tudi bere RR.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 8.6.2010 8:31:30
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
a majo internet al kaj???
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 8.6.2010 8:32:36
|
|
|
|
muška
|
in kaj pol če bere RR, no če ga bere, ji moram čestitat, ker je napsiala, res lep komad, ostalo me ne zanima in v ostalo se ne vtikam
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 8.6.2010 8:34:10
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
komad je bil tudi meni vsec!
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 8.6.2010 8:35:19
|
|
|
|
zofka15
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* a majo internet al kaj??? Kaj mislite,da samo fine dame imate internet?
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 8.6.2010 8:36:14
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
eh... ....bom raje tiho....
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 8.6.2010 8:37:16
|
|
|
|
zofka15
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* ....bom raje tiho.... Pametno.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 8.6.2010 8:55:22
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zofka15 IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* ....bom raje tiho.... Pametno. Se podpisem.Mis pusti ju na miru. Bi rada sloisala Alenovo finalno pesem,a mi je na youtube ne uspe najt.Ce bi bila katera lahko tolk prijazna in prilimala link . BTW,Alen ima zelo lep glas.
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 8.6.2010 9:15:40
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* http://www.youtube.com/watch?v=C66IFQPG27o lepa pesem....dober vokal. bravo
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 8.6.2010 9:19:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* http://www.youtube.com/watch?v=C66IFQPG27o ampak, zakaj ni jokala, noooooo????? Mogoče zato, ker je bila zelo zelo v "čudnem stanju", beri alkoholno prestrašena. Jp, marsikaj vem kaj se je dogajalo v zakulisju talentov.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 8.6.2010 9:21:04
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
marsikaj vem kaj se je dogajalo v zakulisju talentov.user posted image povej, povej!!!!
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 8.6.2010 9:22:26
|
|
|
|
TaMaSa
|
hvala mis Fant ima v srce segajoc glas,bi lahko zmagal
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 8.6.2010 9:23:55
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* http://www.youtube.com/watch?v=C66IFQPG27o ampak, zakaj ni jokala, noooooo????? Mogoče zato, ker je bila zelo zelo v "čudnem stanju", beri alkoholno prestrašena. Jp, marsikaj vem kaj se je dogajalo v zakulisju talentov. Zdej pa se ti. Sicer alkohol se bolj v jok spravi,tako da...pejt na banko,jaz pa ven
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 8.6.2010 9:25:46
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa Sicer alkohol se bolj v jok spravi,tako da...pejt na banko,jaz pa ven pol je bla 2x prej faaaaajn prestrasena.... ceprav mene v smeh....se nikol nisem jokala od "strahu"
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 8.6.2010 9:26:12 >
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 8.6.2010 9:29:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom drugič kej več napisala, zdej ne utegnem.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 8.6.2010 9:31:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Edin to lahko napišem, da je Maja Feuc padla zaradi bleščic, ki so šle po tleh od skupine Maestro. So pucal, sam se je hudičevo fajn zažrlo noter. Pa petke bi si mogla sezut kot je sama rekla pred nastopom. Je bla prvič v tak visokih .
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 8.6.2010 9:34:11
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ampak, je faca tale maja...pol ljudi, ko so gledali, sploh vidlo ni, da je padla ... tolko hitro se je pobrala
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 8.6.2010 9:39:29
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* ampak, je faca tale maja...pol ljudi, ko so gledali, sploh vidlo ni, da je padla ... tolko hitro se je pobrala Jaz sem gruntala če je padec del nastopa Drugače pa so mi oči skor ven padle ko so nastopali Maestro. Mislim HUDOOOOOO!
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 8.6.2010 10:07:09
|
|
|
|
liliana
|
Če bi bilo po mojem, se profesionalci, ki že nekaj let trenirajo po nekaj ur na dan določeno veščino, ne bi smeli prijavljati na talent, še posebno, če že na račun tega služijo...... Če bi bilo po mnenju nekoga drugega, se na telent ne bi smeli prijavljati otroci in mladina stara do 18 let...... Ker pa se na talente lahko prijavi vsak je zdaj vsako razglabljanje brez veze.....imamo pač zmagovalko, ki jo moramo pač malo pošimfati....... Faniki, ki ima cerebralno paralizo smo očitali, da je "uspela" na račun svojega stanja......Alenu smo očitali, da je "uspel" na račun svojih otrok...... Lini, ki je zmagala očitamo, da je zmagala zaradi let in pametujemo, kako je tako izpostavljanje otroka skoraj nečloveško, ker bo izpostavljen pritiskom.......ja, otrok bo izpostavljen takim pritiskom kot beremu tudi tu na RR.....pritiskom ljudi, ki vsako odstopanje od povprečja že v kali zatremo in začnemo po dolgem in počez šimfati in se zmrdovati ter moralizirati nad vsakim, ki samo za centimeter odstopa od naših meril in od povprečja..... Punca je zmagala.......in vsako zmago je seveda potrebno popljuvati, pa naj gre za kakršenkoli šov in kateregakoli zmagovalca....... Saj, če bi zmagal Maestro, ali Alen, ali Maja.....ali pa kdorkoli drug, bi pa pljuvali po njem.....v bistvu sploh ni važno po kom, važno je le, da okusimo moč, ko lahko v demokraciji izrazimo svoje mnenje oz. zgražanje.......
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 8.6.2010 10:52:51
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Če bi bilo po mojem, se profesionalci, ki že nekaj let trenirajo po nekaj ur na dan določeno veščino, ne bi smeli prijavljati na talent, še posebno, če že na račun tega služijo...... zakaj? ker kot prvo, tudi za ples morš imet smisel. jest bi lahko 20 let trenirala vsak dan pa ne bi pol tok spravla iz sebe kot maestralci, ker sm pač motorični idiot. motorična inteligenca je, tako kot čustvena, nepriznana pa vendar hudo realna zadeva. pri plesu morš met ravno tko občutek za ritem, odlično koordinacijo in ravnotežje. brez tega niti začet ne morš, kaj šele uspet. poleg tega pa niso edini ki so že kej imeli od svojega dela... vode že snema, alen je že posnel 3 cd-je, o takih zadevah niti ne bi: http://6rbtata.com/view/KVibAoQfAJ4/alen_vogrinec-muskontar.html; maja keuc je pela v bendu oz. še vedno poje; all that so tudi svetovni/evropski prvaki vsak na svojem področju, dunking devils nastopajo po ameriki in svetu že leta; kok 'talentov' bi ti torej sploh ostalo? jest v tem ne vidim nič slabega - talent je promocija in šansa za zaslužek in VSAK ma pravico poskusit, ne glede na starost (čeprov sm jest med prvimi za starostno omejitev ker mali otroci očitno zameglijo razum ljudskim množicam), preteklo udejstvovanje, dosežke, zaslužek.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?