pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: talika81 nisem tega rekla, da nikoli nismo bile mlade in da nikoli nismo si nekaj želele, ko smo bile njenih let. ampak tako pa tudi ne ... Ja, tako res ne, ker očitno nimaš takega talenta! Verjemi, da te starša ne bi bremzala in bi te gnala naprej, če bi tako dobro pela... kateri 7-letni otrok pa si ne želi, da bi imel normalno otroštvo, da bi se lahko še malo igral in užival v brezskrbnosti? ker skrbi še tako ali tako pridejo prehitro. Zakaj pa misliš, da ob petju in nastopanju ne uživa? najprej je govorila o tem, da si bo z denarjem kupila konja, ker kao zelo rada jaha konje. kje je zdaj ta želja? zdaj je pa samo želja po slavi, slikanju, koncertih? Ojej, ojej, smo malenkostni. Včeraj sem si tudi jaz želela en vikend na morju, danes bi pa raje enega v hribih. a ti bi pustila svoje otroke, da tkole grejo na oder, da bedijo do polnoči in te zadeve? jaz vem, da ne bi. ker talent se lahko izkaže tudi na drug način. A tvoji nikoli še niso dočakali novega leta? Moj 4,5 letnik ga je letos. Ja, pač bedi do polnoči, pa kaj. Saj ni to vsak dan. takšen način življenja, kot ga bo sedaj imela Lina, vsekakor pusti določen pečat na človeku. in bojim se, kaj bo takrat, ko bo prvič doživela kakšno razočaranje ali pa ko se bodo nehali zanimati zanjo? Ti se nič ne boj. To je odgovornost njenih staršev.