Eva19
|
hej...mi smo doma v Radomljah-bližina Kamnika in Domžal.tko da gremo potem res čist v drug okoliš, ampak se bom že navadla. jeeej midva sva pa ravnokar od dedija in babi dobila novo lcd televizijo, kar tako mata očitno preveč denarja škoda ker me nista prej vprašala, bi rajš zalogo plenic naročila, mi to bolš nuca, ker televizija je bla še čist fajna tista najina. no seveda smo pa tud nove vsekakor veseli. sta me spet zališvala kaj kupit za rojstni dan...ma ne vem, kaj naj jima rečem? oblačil za Lio ne rabim, jih mam polno, igrač mam preveč...kaj potem pride v poštev, da je kaj uporabnega? mate kak predlog? ma čist nč se ne spomnim. sem imela pa danes ful slab dan, pa da razložim kaj je blo. prejšnji teden v ponedeljek sem imela prvič glavno vožnjo, ki je nisem naredila. ur nimam malo(35 je bila glavna vožnja) no in potem sem govorila s kolegicam, so vse rekle, da so potem odpelale kaki 2, 3 uri in jovo na novo, druga glavna vožnja. no mene pa kliče inštruktorca in mi pove urnik, kako mi je razporedila še 12 ur voženj s tem da mi je po prvi vožnji rekla da je tud ona mislila da bom naredila, ker res nisem pelajala slabo, po tolkih urah pa že nekak znam vozit no. itak pa pravjo, vsazga ki ga prijavijo na glavno, načeloma zna vozit, padeš pa pač ponavadi zaradi neumnosti ki jih povzroči trema in pritisk, vsekakor pa to ne pomeni da ne znaš vozit. no in jaz mojemu povem, kok ur hoče da odpeljem in itak reče da naj jo kar lepo pokličem, in povem da ne morem odpeljat tok ur. jo jaz potem res kličem, se javi in ji razložim situacijo, da je tud sama rekla najprej da bova odpeljali max 3 urce in da se mi ne zdi da rabim do naslednje glavne še tolk odpeljat. no nakar ona znori(dobesedno), se zdere name, da kaj si to mislm, kaj si to dovolm sploh rečt, in da itak ne bom nikol glavne vožnje naredila in tako neprej.... tok sem bla zmedena da sem itak gladko prekinla vezo, ker nisem vedla kaj naj ji sploh govorim. spravla me je v jok-ja sem oseba ki se za določene stvari preveč sekira in sem res hitro objokana. sploh me je pa prizadel, že tko imam tremo ker je pač druga glavna vožnja, itak bi rada nardila, pa kako hudiča bo človek naredil če še lastna inštruktorca ne vejame vame... oziroma vsaj tko je rekla da itak bom padla in da to ni prav, da kje sem to pobrala da tko vozijo ostali itd... no potem sem to prakso preverila še na parih avtošolah, so vsi rekli da res odpeljejo bolj malo ur, ker sse vsi smatrajo da drugače znajo vozit, pač narediš neumnost zaradi treme in odletiš. logično. no potem sem jo klicala nazaj in ji rekla da pač jaz plačujem ure in da ker me je že prijavila na glavno, to smatram kot da znam vozit, in da bom sama odločila koliko ur bom plačala. in da če v torek ne naredim, definitivno menjam avtošolo, ker potrebujem inštruktorja ki me spodbuja, ne pa nekoga ki mi samo zbija samozavest. no zdej peljem še 3 urce, potem pa imam v torek spet glavno vožnjo in močno upam da naredim da ji pokažem svoje. pa se mi vsekakor ne gre za denar, večino izpita sta mi itak plačala starša, gre se za en taprav odnos.. nism jst tm ena frklja na katero se lahko tkole dere, ampak sem njena stranka, zarad mene in ostalih takih ima ona plačo in to vsekakor ni ta prav odnos. vsaj men se tko zdi no. ne vem. čist sem bla šokirana in itak me je najbolj to, k sm na konc začela res tko razmišljat, da itak ne bom nikol naredila. na srečo me je pol moj k seb spravu, pa mami sem mal pojamrala. mah...sej sm preobčutljiva, sam me je res iz tira vrgl. sploh pa veste kako se je potem s takim inštruktorjem čudno vozit potem naslednjo uro čist nč ne bo luštno, ampak bom že.še vsi so naredil tud jaz bom. če pa ne zdej, bom pa v tretje, sem že klicala v drugo avtošolo, kjer se z družino tud poznamo, mi je rekel da komot pridem, me bo takoj na glavno spet prjavu, če v torek ne nardim,pa bom pri njih kakšno urco še odvozila. vsekakor rajši drugemu denar pustim, če je že tukaj tak odnos. tamala ima pa spet začetek bronhitisa. jo imam spet doma, ni v varstvu, da ne zboli še bolj. morva bit veliko zunaj na zraku, po napotkih zdravnika. sm se razpisala...ma ja sej vem,sem sitna
|