|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2
28.8.2010 21:12:15   
anity_1
Jooj, Eva19, kak je luštkana!!! Pravi mali cukrr  je ta tvoja hčerkica user posted image

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 826
28.8.2010 23:47:43   
tejchy*
hvala da ste me tko sprejele punce user posted image . Tale vreme je pa prov smotan zadnje dva dni, včeraj je pa tako lilo, da sem dobesedno mislila da se je odprlo nebo user posted image sem se vozila bolj na blef po cesti, ker se itak ni kaj preveč videlo od naliva iz neba user posted image .

Ah mene pa zadnje dni matra moje počutje, to mogoč lahko pripisujem čaju krvomočnice k sva ga kupla z mojim ampak mam v spodnjem delu trebuha, kot nekakšne krčke, sicer bolj blage, začelo se je pa nekaj dni po O user posted image pa še na čase se me polot kot nekakšna slabost, na kej določenga .. tako da ali sem se kaj prehladila pa da se zaradi tega mal slabše počutim (kar se neb čudila, glede na vreme ki se mena iz minute v minuto) pa mogoče krčki zaradi čaja, ki sem ga pila, je tudi čist možno. tako da se moram prepričat vsakič ko pomislim da bi lahko končno doživela ta mesec user posted image , da ne smem zdej kar rečt da imam vse znake, da nebom potem spet razočarana.. pa če bi že zdej začela tko mislit, bi že jutr dobila še 100 drugih znakov da sem user posted image   user posted image se poznam user posted image . No bomo videli čez dober teden, kaj mi je user posted image hehe (okrog 7 bi jo mogla dobit user posted image ).

Eva19 - res imaš luštkano punčko, kakšen posrečen pogled ima na sliki hehe user posted image

No punce, lepo bodte pa upam da bo vsaj jutri vreme do večera zdržalo brez kapelj da bomo vsaj kaj od nedelj imele, ane user posted image

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 827
29.8.2010 14:19:31   
AinR
Eva, fuuul je lušna tvoja punčka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 828
29.8.2010 14:23:47   
egleria
jaz pa nič nisem dala vloge za vrtec. sej mi je malo žal, sam dobr sej eno leto bo kr hitro okoli user posted image
eva tvoja pupika je pa res pravi srček user posted image

(odgovor članu AinR)
Neposredna povezava do sporočila: 829
29.8.2010 22:10:52   
anity_1
IZVIRNO SPOROČILO: tejchy*

Ah mene pa zadnje dni matra moje počutje, to mogoč lahko pripisujem čaju krvomočnice k sva ga kupla z mojim ampak mam v spodnjem delu trebuha, kot nekakšne krčke, sicer bolj blage, začelo se je pa nekaj dni po O user posted image pa še na čase se me polot kot nekakšna slabost, na kej določenga .. tako da ali sem se kaj prehladila pa da se zaradi tega mal slabše počutim (kar se neb čudila, glede na vreme ki se mena iz minute v minuto) pa mogoče krčki zaradi čaja, ki sem ga pila, je tudi čist možno. tako da se moram prepričat vsakič ko pomislim da bi lahko končno doživela ta mesec user posted image , da ne smem zdej kar rečt da imam vse znake, da nebom potem spet razočarana.. pa če bi že zdej začela tko mislit, bi že jutr dobila še 100 drugih znakov da sem user posted image   user posted image se poznam user posted image . No bomo videli čez dober teden, kaj mi je user posted image hehe (okrog 7 bi jo mogla dobit user posted image ).

tejchy*, upamo, da 7.9. ne pride user posted image in da boš zagledala user posted image .. Za kaj pa bi naj pomagal čaj iz krvomočnice? Slišala sem, da če ima ženksa težave, naj pije rmanov čaj..

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 830
30.8.2010 8:04:59   
egleria
čaj krvomočnice menda spodbuja ovulacije user posted image

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 831
30.8.2010 10:54:53   
tejchy*
ojla punce user posted image ,
moj čaj je mešanice 30% plahtice in 70% krvomočnice. plahtica - menda naj bi bila na splošno dobra za rodila. Krvomočnica naj bi odebelila sluznico (za boljšo vgnezditev).
sem pa tudi slišala že za rman, ampak bolj na foro da pospešuje menstruacije, da ti jih uredi.. pač za tiste ki jih nimajo, alpa imajo neredne je to sigurno super. nevem koliko od tega je res, ampak tole je en povzetk večine napisanga.. user posted image

Hvala punce, upam da bo september lahko moj mesec user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 832
30.8.2010 12:27:37   
zaljubljena23
pinky, super da je zdaj ok..Je pomagala tekočina kaj...

Jaz sem tudi danes dala dolgi test glukoze skozi in bomo videli kaj me čaka...

Eva, lubano pupiko imate doma..Joj ob takšnih fotkah komaj čakam na najin zakladek...

Aja, krvomočnica naj bi debelila sluznico....

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 833
30.8.2010 19:21:19   
witch
Da se še tukaj javim user posted image evo mene končno iz počitnic user posted image da vam sporočim, tudi v tem krogu nam ni uspelo user posted image user posted image Tak da se selim pod september. Enkarat okrog 25.9. naj nebi prišla user posted image bo pa to že 10. mesec odkar sva prvič probala...

Kako ste ve punce? Kaj novega? zaljubljena, babykitty kako sta? Kako so vaše pikice? user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 834
30.8.2010 20:15:55   
zaljubljena23
witch, zelo mi je žal, da vama ni uspelo...A tečka pa se je zdaj normalizirala?

Hmmm, jaz sem še kar ok...Glede na to, da bomo počasi vstopili v zadnjo tromesečje je bil že čas, da se pojavijo težave..Čeprav jih ne bi rabila...Ampak glavno da bo dete na koncu zdravo

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 835
31.8.2010 7:51:13   
witch
zaljubljena sta s pikico ok? Kaj pa je narobe? Drži se, saj ti trije meseci bodo itak minili kot en, dva, tri user posted image

Jaz sem 2 meseca pila rmanov čaj, in mi je ff s pomočjo bt zaznal O na 18. dan, M je pa prišla na 32 dni.
Zdaj sem pa bila na počitnicah in sem seveda termometer pozabila doma, tak da bt nisem merila, pa tudi čaja nisem imela kje skuhati, tako da sem rekla bom probala en mesec brez rmana. In za  O ne vem kako je bila, M je pa prišla na 38 dan user posted image Tak da ta mesec spet ne vem kje sem. Pijem pa naprej rman, bt si naprej merim, pa še maco sem začela jesti. Tako da upam, da bo user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 836
31.8.2010 8:50:17   
BabyKitty
witch user posted image user posted image

Drugače pa jejta maco oba s najdražjim in se imejta rada in bo user posted image kmalu tu user posted image ne obupaj!

Jaz imam pa danes teto G. Me pa kar malo skrbi, ker sem se danes zbudila s kapljico krvi iz nosu... in kri mi je tekla že ene parkrat iz nosu v zadnjih tednih, prej pa nikoli v celem življenju... Tko da me skrbi, da je s pritiskom kaj narobe... pa tudi vode se mi zdi da zadržujem preveč, ker imam svaljkaste, otrple prste na rokah... da moje teže sploh ne omenjam, ker se lahko zjokam user posted image upam, da je z urinom vse vredu, ker me malo skrbi, da niso to znaki kakšne preeklampsije...

Pikica danes pridno telovadi in se vrti po trebuščku, ki je spet čudežno izginil user posted image je tako smešno, ker res ne zgledam noseča ampak samo mal bolj debelušna user posted image potem pa nimam privilegijev nosečnic user posted image

Aja še to... krvomočnica meni ni pomagala čisto nič... Samo močnejše menstruacije sem imela, za kar pa nisem bila ravno hvaležna...

Eva19 pravo lepotičko maš user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 837
31.8.2010 10:34:47   
egleria
witch ne obupat! držim pesti za naslednji krog..

babykitty srečno na pregledu, pa poročaj potem kaj bo rekla teta G user posted image možno da se ti voda zadržuje v telesu pa boš mogla na dieto brez soli..

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 838
31.8.2010 11:31:19   
zaljubljena23
Witch, kot so punce dejale, upanje umre nazadnje...Mene je samo tole gnalo naprej...
Moji problemi..hmm prejšnji teden me je G v P čist prestrašila, da naj bi naš škratek imel premajhno glavico, primerno 16.tednom N, jaz pa v 24....Potem je moj G opravil ponovne meritve in je vse štimalo..Edino malo sem odprta in MV je malo krajši...Da o nosečniškem diabetisu ne govorim...Ampak bomo tudi tole pregurali, samo da pridemo v enem kosu do decembra in je pikica popolnoma zdrava...

Babykitty, krvavenje iz nosu je kar pogost pojav v N, edino tole zatekanje meni ni všeč...Javi kaj si rešila pri G

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 839
31.8.2010 16:46:51   
tejchy*
ojla punce, mam eno vprašanje.. včer sem zasledila ko je sem na RR dala ena oglas za maco.. so to kapsule? jih katera jemlje?

babykitty - da bo pregled pri G čim boljše potekal user posted image  
zaljubljena23 - kdaj pa imaš rok? že veš kaj nosiš? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 840
31.8.2010 19:11:24   
anity_1
Tudi meni o tej maci ni čist nič jasno.. Sem pa že postavljala vprašanja na drugih temah.. Tako, da če bo tam kaj napisanega, javljam.. Edino, če tukaj katera ve kaj o tem.. BabyKitty, ti si to maco jemala, ane?

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 841
31.8.2010 19:19:47   
zaljubljena23
tejchy, 23.12....spol nam je samo enkrat pokazala pikica, tako da ni 100%

O maci pa žel ne vem nič

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 842
31.8.2010 19:47:58   
tejchy*
oo super zaljubljena23, potem boste najbrž za novo leto že povečana družinica user posted image . pa še tak lep datum, se mi zdi da je december tako raznežen mesec, ker se skoz nekaj praznuje, sneg, romantika..sta izbrala taprav ˝tajming˝..no, ga je user posted image hehe.

Jaz sem že klicala enega gospoda, ki jih še ima nekaj na zalogi tako da jih dobim v parih dneh, sem pa malo brala o temu in so na splošno super za organizem, tako da rajši to jemljem, kot pijem krvomočnico.. imam še kar te smotane krčke, ampak samo na čase in mal slabosti, pa nevem čemu to pripisat, ampak najbrž čaju user posted image .. no da me ne bo katera narobe razumela hehe, lahko bi vedela čemu še to pripisat, pa kar ne upam še nič razmišljat o temu, da ne bom razočarana če pride user posted image .

lep večer punce user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 843
1.9.2010 9:34:59   
zaljubljena23
tejchy, upam ja, da ne bo naše dete zamujalo ;)...

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 844
2.9.2010 16:53:49   
Lun1ca
BabyKitty kako si zrihtala na pregledu?! 

Wiii še 4 dni do NS user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

Neposredna povezava do sporočila: 845
2.9.2010 17:40:57   
HappyPanda
se opravičujem usem, zato ker ta tema verjetno ni najboljša za moje vprašanje, ampak bi rada dobila nasvet od bolj izkušenih od mene :)

zanimame, ali je možna nosečnost, če sem namesto v sredo, vzela kontracepcijsko tabletko z nove škatlice v torek...?
hvala za mnenja :)

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 846
2.9.2010 17:44:43   
Lun1ca
Ah nič bat. Če mene vprašaš ni nobene možnoti, pa če en tedn pozabiš jemat user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu HappyPanda)
Neposredna povezava do sporočila: 847
2.9.2010 17:54:26   
HappyPanda
upam ,da res ne. Ker pri mojih letih si nihče nemore privoščiti otroka.
Hvala za pomoč, sem malo bolj mirna :)

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 848
3.9.2010 10:28:41   
BabyKitty
Elow punce... Sem se malo odklopila od interneta, ker sem imela toliko dela, tako da poročam:

Na pregledu sem izvedela, da pikica pridno raste, je že zelo velika menda (to sklepa zato, ker se je maternica zelo povečala)... Me je pa seveda kregala zaradi kg... je rekla, da skupna teža ni problematična torej +9kg... ampak je problematično to, da sem se preveč zredila v zadnjih tednih in zato otekam... Torej preveč vode očitno zadržujem, zato moram na slano dieto, nič sladkega ipd... Vglavnem zadnje dni sem kar nesrečna user posted image

anity_1 glede mace ti jo pa priporočam... sej veš ne morem rečt, da sem zaradi tega zanosila, ampak je pa bilo prej 14 mesecev brez user posted image user posted image zdej glede teh psiholoških učinkov pa ne verjamem... ker sama nisem verjela v maco, ker me je tudi krvomočnica ipd. razočarala... sem jemala bolj zaradi tistega "kaj pa če" in glede na to, da dam raje 50 EUR in probam, kakor da se gnetem v gužvi na neplodnostni...

(odgovor članu HappyPanda)
Neposredna povezava do sporočila: 849
3.9.2010 12:51:10   
tejchy*
babyKitty - user posted image za opravljen pregled, samo da pikica pridno raste in je vse ok user posted image . Škoda ker si nič več sladkega ne moreš privoščiti user posted image si morala sladkor čist izločiti iz prehrane?

Lun1ca - upam da bosta uživala na NH user posted image (se spomnim še iz nosečnosti moje kolegice, kako super filmčke in slikce je dobila user posted image )

Pri meni se pa približuje čas odločitve, do torka bi morala dobiti, nekako tako, pa me zvija po trebuhu že kar cel teden in vsakič pomislim da bo prišla user posted image , sem tako slabe volje, ker iz meseca v mesec imam manj upanja.. včeraj sem dobila po pošti ˝maco˝ in moj jo že jemlje, jaz pa bom začela po user posted image , če bo treba user posted image . kako težek dan je danes, po sebi sklepam user posted image ker sem težka na 100 šihtov user posted image pa  nobeden mi ni nič naredil, jaz pa kar rogovilim za prazn nič user posted image . bo že boljše ..

Punce, čimveč user posted image testkov vam želim in dobro opravljenih pregledov user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?