|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2
26.8.2010 11:56:46   
pinky86
Se strinjam ja, da denar pride prav v kateremkoli času user posted image samo glede na to, da se veliko opreme kupi že prej, bi bilo meni bolj logično, da denar dobiš pač prej (potem itak kupuješ sproti, ne toliko naenkrat). Verjetno ne riskirajo, če bi šlo v nosečnosti ali pri porodu mogoče še kaj narobe...pa sej s tem praktično tut nas zavarujejo...mah WE ne bom komentirala več tega user posted image

Sem pa izbrskala podatke za kar veliko občin v naši lepi deželici, kjer nas razveselijo s prispevkom ob veselem dogodku (podatki so sicer od lani, november 2009 - verjetno velikih sprememb ni, razen če so jih kje na novo ukinili user posted image )

Ajdovščina – 187,00 €
Bled – 375,56 €
  • Bohinj – 300,00 €
  • Bovec – 125,00 €
  • Brezovica – 200,00 €
  • Celje – za 1. otroka 104,00 €, za 2. otroka 125,00  €, za 3. in vsakega naslednjega otroka 167,00 €
  • Cerklje na Gorenjskem – 230,00 €
  • Cerknica – 125,00 €
  • Dobrova – Polhov Gradec – bon v vrednosti 250 €
  • Divača – 208,00 €
  • Gorenja vas – Poljane – 208,64 €
  • Gorje – 375,56 €
  • Grosuplje – 83,00 €
  • Horjul – 250,00 €
  • Hrastnik – 100,00 €
  • Idrija – 125,00 €
  • Izola – 500,00 €
  • Ivančna Gorica – 125,00 €
  • Jesenice – 200,00 €
  • Jezersko – 125,00 €
  • Kamnik – 180,00 €
  • Kočevje – 146,oo €
  • Komenda – 209,00 €
  • Koper – 500,00 €
  • Kranjska Gora – 236,86 €
  • Krško – 104,00 €
  • Laško – knjiga
  • Ljubno ob Savinji – knjiga, komplet oblačil, 62 €
  • Logatec – 100,00 €
  • Litija – 260,00 €
  • Ljubljana – 264 € – o dodelitvi odloča CSD
  • Lukovica – 280,00 €
  • Maribor – 104,00 €
  • Medvode – 181,51 €
  • Mengeš – 160,00 €
  • Kranj - 117,00 €
  • Miklavž – knjiga
  • Mozirje – 104,00 €
  • Naklo – 250 €
  • Nova Gorica – 417,00 €
  • Piran – knjiga + 250,00 €
  • Polzela – 125,00 €
  • Prebold – 150,00 € – Mercator boni
  • Predvor – 100 €
  • Radovljica – 130 €
  • Sevnica – 125,00 €
  • Sežana – 210 €, 315,00 € in 420, 00 €
  • Slovenjska Bistrica – 200,00 €
  • Slovenjske Konjice – 125,19 €
  • Starše – 125,00 €
  • Šempeter pri Gorici – 417,00 €
  • Šenčur – 125,19 €
  • Šentilj – knjiga
  • Šentjur pri Celju – 125,00 €
  • Škoflja Loka – 207,00 €
  • Škofljica – 150,00 €
  • Šmarješke Toplice – 200,00 €
  • Šmartno pri Litiji – 233,00 €
  • Trbovlje – paket + 42,00 €
  • Trzin – 202,00 €
  • Tržič – 200,00 €
  • Tolmin – 125,00 €
  • Velenje – 100,00 €
  • Velike Lašče – 500,00 €
  • Vodice – 209,00 €
  • Vrhnika – knjiga
  • Zagorje ob Savi 292,00 €
  • Žalec – 190,00 €Žirovnica – 250,00 €

< Sporočilo je popravil pinky86 -- 26.8.2010 12:00:16 >

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu BabyKitty)
  • Neposredna povezava do sporočila: 801
    26.8.2010 12:48:16   
    mladika
    Sam zakaj so pa take razlike,mi pa ni jasnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pinky86)
    Neposredna povezava do sporočila: 802
    26.8.2010 13:25:21   
    donna22

IZVIRNO SPOROČILO: mladika

Sam zakaj so pa take razlike,mi pa ni jasnouser posted image user posted image user posted image

Ker se to občina sama odloča, koliko in če želi namenit ... Žal, tako je. No, če si doma npr. v Izoli ali Bledu, to ni problem, v nekaterih občinah pa dobiš samo čestitko ali pa še to ne. Jaz sem od svoje dobila nekje 160 eur, definitivno boljše kot nič.

(odgovor članu mladika)
    Neposredna povezava do sporočila: 803
    26.8.2010 15:06:25   
    Lun1ca
    Uuuuu mater bom prav bolj bogata.. cele 104€! No sicer pa bolše to ko pa nič user posted image Samo vseeno razmišljam, da bi se začasno v Izolo preselila user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lun1ca -- 26.8.2010 15:07:13 >

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu donna22)
    Neposredna povezava do sporočila: 804
    26.8.2010 15:09:42   
    anity_1
    Lun1ca, boljše bi bilo v Kopru ali pa v Izoli bit - maš še morje pa to.. Pa še 500 € dajo user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
    Neposredna povezava do sporočila: 805
    26.8.2010 15:56:32   
    egleria
    jaz sem dobila 100€ ampak vseeno bolje kot nič. je pa res da vse dobiš po rojstvu otroka user posted image to je tud men šlo na živce. pa če še moreš preživnino rihtat se še to vleče v nedogled 

(odgovor članu anity_1)
    Neposredna povezava do sporočila: 806
    26.8.2010 16:33:15   
    zaljubljena23
    Hja, razlike v izplačilih denarja od občine..Ene so očitno bolj požrešneuser posted image user posted image user posted image Ptuj tudi od začetka ni dajal, mislim da je začel komaj s to pomočjo leta 2008..Ja, ta denar dobiš po otrokovem rojstvu...

BabyKitty, zanimiv info...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
    23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
    23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu egleria)
    Neposredna povezava do sporočila: 807
    26.8.2010 19:15:40   
    bebiiii
    se vam pridružujem ... stara sem 22 let in s partnerjem želiva otroka ...
    1 leto pa pol delava na temu pa še vedno nič :(

lp , bebi

(odgovor članu Snoopyka)
    Neposredna povezava do sporočila: 808
    26.8.2010 20:00:06   
    donna22

IZVIRNO SPOROČILO: bebiiii

se vam pridružujem ... stara sem 22 let in s partnerjem želiva otroka ...
    1 leto pa pol delava na temu pa še vedno nič :(

lp , bebi

Dobrodošla in držim pesti, da vama čim prej uspe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebiiii)
    Neposredna povezava do sporočila: 809
    26.8.2010 20:31:40   
    mladika
    IZVIRNO SPOROČILO: donna22

IZVIRNO SPOROČILO: mladika

Ker se to občina sama odloča, koliko in če želi namenit ... Žal, tako je. No, če si doma npr. v Izoli ali Bledu, to ni problem, v nekaterih občinah pa dobiš samo čestitko ali pa še to ne. Jaz sem od svoje dobila nekje 160 eur, definitivno boljše kot nič.

No ja,usak evro je bolš kot nič,če smo že na temuser posted image še HB da sploh kej dajo!!!no jst sem iz Celje tko da bom dobila 125€,ko bom rabila seveda.je treba najprej + pridelatuser posted image ne preostane nam drugega kokr da se znajdemo pa iztržimo povsod kjer se le da!!

(odgovor članu donna22)
    Neposredna povezava do sporočila: 810
    26.8.2010 21:02:41   
    tejchy*
    Tudi jaz se vam bom pridružila user posted image stara sem 21 let, in z partnerjem delava na user posted image sedaj že pol leta, tako da za tale mesec še čakava kakšen rezultat bo user posted image upava seveda na najboljše, ker sva že malo neučakana.. ampak imava oba isto željo in si tega res želiva, tako da drug drugega mal potolaživa medtem ko čakava na user posted image . mi je pa super ko vas na čase mal preberem, in upam da bom čimprej ena izmed vas, mamic user posted image .

Lep večer user posted image

(odgovor članu mladika)
    Neposredna povezava do sporočila: 811
    26.8.2010 22:42:34   
    anity_1
    bebiiii in tejchy*, pozdravljeni tukaj med nami user posted image bebiiii, oh, leto in pol je pa že doostii.. Sta že šla na kakšen pregled - tisto, ko dajo, če eno leto ni kakšnega user posted image .. Upam pa, da bo ta + čimprej..
    tejchy*, ful upam, da čimprej ugledatauser posted image ..
    Jaz tudi upam, da bo nama ratalo čimprej.. Komaj čakam, da začneva delat na user posted image user posted image

(odgovor članu tejchy*)
    Neposredna povezava do sporočila: 812
    26.8.2010 22:44:03   
    donna22

IZVIRNO SPOROČILO: tejchy*

Tudi jaz se vam bom pridružila user posted image stara sem 21 let, in z partnerjem delava na user posted image sedaj že pol leta, tako da za tale mesec še čakava kakšen rezultat bo user posted image upava seveda na najboljše, ker sva že malo neučakana.. ampak imava oba isto željo in si tega res želiva, tako da drug drugega mal potolaživa medtem ko čakava na user posted image . mi je pa super ko vas na čase mal preberem, in upam da bom čimprej ena izmed vas, mamic user posted image .

Lep večer user posted image

Dobrodošla tudi ti in držimo pesti za user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejchy*)
    Neposredna povezava do sporočila: 813
    27.8.2010 0:34:45   
    tejchy*
    anity_1 in donna22, res hvala user posted image tudi jaz stiskam pesti da bom tale mesec res končno srečka user posted image !! user posted image

dostikrat se sprašujem, da glede na naša leta, bi morala biti plodnost ali pa uspeh malo hitrejša od kasnejših let.. ali se motim?
    zadnje čase razmišljam, da dobro da sva se odločila za user posted image bolj zgodaj že, ker če bi čakala na pravi trenutek, bi se potem res lahko načakala user posted image , že sedaj sva sita hehe user posted image , tako ali tako pa pravi trenutek nikoli ne pride, ker je vedno ˝še nekaj˝kar ti manjka ali pa nisi pripravljen (itak nikoli nisi pripravljen, vsak otrok je zgodba zase ki se jo pač ne moraš naučiti, ampak ona uči tebe).

Punce, za vse ki se trudite na user posted image , vam želim čimprejšni uspeh, da bomo lahko klepetale kmalu med user posted image in nato končno o user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
    Neposredna povezava do sporočila: 814
    27.8.2010 7:56:48   
    BabyKitty
    novinki dobrodošli user posted image user posted image

tejchy* naša leta nimajo veze s plodnostjo verjemi... mogoče ima prej veze to ali si prej jemala KT ali ne...

bebiii samo ne obupaj! Predobro vem kako se počutiš...

(odgovor članu tejchy*)
    Neposredna povezava do sporočila: 815
    27.8.2010 10:22:58   
    tejchy*
    BabyKitty hvala, nikol nisem bla prepričana če se to dvoje pogojuje slučajno user posted image .. sem pa res jedla KT vsaj 5 let.

bebiiii - držim pesti za čimprejšni user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 816
    27.8.2010 13:28:01   
    donna22

BabyKitty hvala, nikol nisem bla prepričana če se to dvoje pogojuje slučajno user posted image .. sem pa res jedla KT vsaj 5 let.

bebiiii - držim pesti za čimprejšni user posted image user posted image

Po moje ni nujno, da se pogojuje, odvisno od posameznice. Jaz sem jedla KT dobre 4 leta, pa sem potem zanosilav 3. krogu (pa še to ne čisto načrtovano, vem pa, da je blo edinkrat, da sma user posted image v času ovulacije user posted image ).

(odgovor članu tejchy*)
    Neposredna povezava do sporočila: 817
    27.8.2010 13:47:48   
    zaljubljena23
    Dobrodošlica vsem novimuser posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
    23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
    23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu donna22)
    Neposredna povezava do sporočila: 818
    27.8.2010 15:53:43   
    tejchy*
    vedno sem imela v mislih da so KT in plodnost po tabletkah sigurno povezan, pa nevem od kod mi to hehe user posted image   ( ali pa nekaj podobnega kot da telo potem še kar nekaj časa rabi da vzspostavi hormone v red ;)).. saj je pa tako, da toliko kot je nasvetov, nekje piše da je dobro vsak dan user posted image , nekje da samo na 2 dni in podobno.. na koncu pa človek niti sam več ne ve kaj bi  user posted image najboljše da se ravnaš potem samo še po sebi in vajinih željah, pa bo to še najbolj sigurno user posted image !!

(odgovor članu zaljubljena23)
    Neposredna povezava do sporočila: 819
    27.8.2010 16:38:22   
    egleria
    men so KT sicer naredile celo zmešnjavo - še zdej ni vse čist vredu. sam zanosila sem pa v drugem krogu. prej sem se pa pol leta "čistila" teh KT in sva pač "pazila"

(odgovor članu tejchy*)
    Neposredna povezava do sporočila: 820
    27.8.2010 18:53:48   
    anity_1
    saj je pa tako, da toliko kot je nasvetov, nekje piše da je dobro vsak dan user posted image , nekje da samo na 2 dni in podobno.. na koncu pa človek niti sam več ne ve kaj bi  user posted image najboljše da se ravnaš potem samo še po sebi in vajinih željah, pa bo to še najbolj sigurno user posted image !!

baje da je tako, da ni dobro vsaki dan, ker je potem sperma preredka.. To so mi povedali zdravniki.. Priporočajo, da bi user posted image nekje tam na 3-4 dni, ker se sperma tak obdrži v telesu toliko časa.. In pa seveda je treba pri tem odklopit psiho, da se prepustita drug drugemu.. Tako bi naj bilo - teoretično user posted image Praksa je pa včasih malo druga stvar - še posebej glede psihe..

(odgovor članu tejchy*)
    Neposredna povezava do sporočila: 821
    27.8.2010 19:07:48   
    BabyKitty
    user posted image zato ker se imata rada in ne zato ker hočeta user posted image ... kadar vama zapaše... user posted image

(odgovor članu anity_1)
    Neposredna povezava do sporočila: 822
    27.8.2010 21:15:28   
    tejchy*
    pri nama je bilo tako da sva prenehala s tabletkami s tem razlogom ker sva si oba želela počasi user posted image in iz začetka prvi mesec je bilo še vse ok, tudi drugi mesec, potem pa že začneš malo razmišljati, če ti počneš kaj narobe, ali si zamudil ˝tiste˝dneve.. potem pa kar naenkrat začneš razmišljati o stvareh, kaj si delal ˝narobe˝in kaj bi lahko spremenil.. želja po user posted image se ti pa samo še veča, in razočaranja so tolk večja ko iz meseca v mesec pričakaš user posted image in ne user posted image .. ampak nekomu je usojeno pač prej zagledati user posted image kot drugemu. user posted image

In ja, BabyKitty, pod tale zadnji post se podpišem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 823
    28.8.2010 18:14:16   
    pinky86
    En deževen pozdravček user posted image Danes sem pridna in delam za faks yei ravno pravšnji dan za to.

Živijo novi članici foruma user posted image   Tejchy zelo zrelo razmišljaš...imejta se rada, bodita spontana in sproščena user posted image

Včeraj sem bila v ZD, sem še 1x dala urin in so bili izvidi čist OK, tko da nobene panike user posted image

papa

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu tejchy*)
    Neposredna povezava do sporočila: 824
    28.8.2010 19:04:33   
    Eva19
    hej!

Se spet mal javljam, kako ste kaj danes na tak deževen dan? user posted image verjetno mal bol počivate, je tak len dan se mi zdi.

dobrodošle vse nove med nami in čim prejšnje ugodne rezultate pri testkih vam želim.

no kaj je pa novega pri nas? zdravi smo user posted image po bronhitisu je mala pokasirala še šesto bolezen, ampak smo dali sedaj vse čez in smo zaenkrat zdravi user posted image danes se mala potepa pri babici in dediju, da imava midva malo časa zase pa za pospravljanje in take ter drugačne stvari user posted image drugače pa vse super, tamala je aktivna sto na uro, samo pleza cel dan, vstaja ob opori in že naredi kakšen korak, ob opori seveda user posted image prej se še ni znala prestavit naprej ali nazaj.
    čez en mesec gre v varstvo, kar pomeni zame aktivno iskanje službe, no kak mesec imam še fore, saj dobivam nakazila še novembra. vidim da ste bile vi tudi pri denarju, no če se malo znajdeš, kar se danes dejansko moraš...se da dobiti tudi kaj več. obična pa pa pri nas v domžalah nič noče dati user posted image žalostno, tudi nadomestila za otroke, ki niso bili sprejeti v vrtec pri nas ni.  pa naj bi bila ena bogatejših občin...yea right user posted image

lep dan vam želim, za konec pa prilepim še eno slikico

user posted image

(odgovor članu pinky86)
    Neposredna povezava do sporočila: 825
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
    Kako čim prej zanositi?
    Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?