twetka
|
heh o testih niti ne razmišljam tolk, me je bolj strah tistega občutka, ko bom zagledala tardečo Mah, zdej bom pač malo čudna še ta dva dneva dokler da pride, pol bo pa že ko bomo šli naprej. Js upam da bom še letos lahko s ponosom povedala, da sem . Če pomislim, se eni trudijo še dlje, js pa kr obupujem, še prej da je prišla, sam poznam sebe in če si ustvarjam neke lažne upe, kot sem si jih ves čas, je pol še hujše vse in se zato pač prepričujem, da bodo stvari šle po starem. Po eni strani sem ga verjetno posrala s tem klomifenom ko sem ga pojedla, je po moje več slabega, kot dobrega. Upam, da si nisem še kaj bolj zasrala, če pa po drugi strani pomislim, vsaj vem kdaj bo M prišla in se bom lahk naročila naprej za preglede in postopke, upam, da me nebojo preveč kregali v mb, da sem na svojo pest neki delala, čeprav z dovoljenjem osebne G, ki pozna celotno zgodbo. Bomo videli, bi blo fajn, če mi nebi bilo treba it več blizu, sam ko meni življenje nekak ne prizanese, mogli bi me dat že prejšnji mesec na seznam, bi zdej že bila po OP in bi bila rešena, pa bi zdej že mogoče bila v postopku. vse skupaj mi je pač malo zakasnilo. Mojamura, itak se bom zamotila, dnevi itak hitro grejo, četrtek, petek in soboto bi itak najraje preskočila, tu ko bo M prišla. ne vem res, zakaj me tolk daje zdej te dva dni, ker sploh ni tistega pričakovanja, kot je bilo ves čas, da me je kr zvijalo po trebuhu tolk sem pričakovala tiste črtice in pluske, zdej je to čist drugačen strah prisoten. Nočem bit negativna, ker ve punce ste vse super in bodrite ena drugo, pa nebi rada katere zamorila, sam če me kaj muči raje tu napišem. Mojemu ta mesec sploh pretirano ne omenjam nič glede M in pričakovanja, ker je brezveze, pa je še potem on negativen. Bom tako rekla, če nama je namenjeno tako, če je usoda tako hotela da me niso dali na še na OP in da rata,potem bo. V petek sem bila tudi v cerkvi in sem tistega tam zgoraj malo poprosila za čudež, ampak ne vem če me bo uslišal, bomo videli. Mislim si, če bi bila nosečka, bi po moje bil že kak znak prisoten, pa ga ni razen krčev in bolečih prsi, ter občutka kot da imam vnetje mehurja. To so taki tipični znaki za M, tako da js upam, da če že pride v četrtek ali petek, da jo bom pregnala čimbolj optimistično.
|