|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Julija 2010
6.7.2010 7:23:14   
witch
zolika user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo mene punce user posted image sem že prišla iz enega lepega "teka" no bil je bolj sprehod s primesmi teka user posted image user posted image ampak sem zadovolja. Počasi bo pa več teka in manj hoje user posted image
Kako ste punce? Bo danes kaka rozika?

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 326
6.7.2010 7:40:16   
Lun1ca
agataema ja res je blo zgleda to to.
Kr sm seveda bla čist nestrpna, sem danes že ponovila test in izrisali sta se dve že kr krepki user posted image . Tako da je končno uspelo in sem user posted image . Ne morem verjet, da lahko rečem, da me prosim obarvate roza user posted image PDP pa bo enkrat marca user posted image

Držim pesti za vse vas, ki še čakate, da se mi čim prej pridružite user posted image user posted image user posted image user posted image , pa tudi če ta mesec ne uspe.. prej al slej bo! Tak, da ne obupat.. Jaz tudi nisem, ker vem, da so še vedno ble tiste punce, ki so se trudle že bolj dolgo in tudi niso obupale! user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 327
6.7.2010 7:45:15   
witch
Lun1ca user posted image user posted image user posted image čestitam in lepo nosečnost ti želim user posted image user posted image user posted image
jeeeeeeeeej pa imamo eno roziko user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 328
6.7.2010 7:55:13   
coris
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo lun1ca in naja17 user posted image user posted image user posted image user posted image
naredili sta dober intro za julij user posted image  upam da je tole kar mata vidve neki nalezljivega in da se bomo tega nalezle vse na tem forumu user posted image
jz sicer nimam nobenih znakov. jem klomifen in 14 in 15 dan so me tooook boleli jajčniki da tud sedet nisem mogla in ker sem lulala na trakove sem opazila, da sta bili na 13 DC črtici enako močni na 14 in 15 DC pa močnejši od kontrolne. zdj nisem prepričana da je O bila, zato ker sem slišala da so lahko pri klomifenu ovulacijski testi tud lažno pozitivni. kaj pa vem. a ma katera izkušnje s tem oz. kajve mislite je prišlo do O ali ne?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 329
6.7.2010 7:56:01   
lidik
jutro punce. Kaj so se prvi pluseki že začeli. Uau to pa bo mesec plusekov. No zdaj pa le vse lepo posnemajte !!!! Lun1ca lepo nosečnost in seveda ČESTITAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tetka witch kako si? evo vidiš, sem že pridna tu na tej temi. user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 330
   [Brisano sporočilo]
6.7.2010 7:57:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 331
6.7.2010 8:10:06   
witch
tetka lidik pridna user posted image user posted image user posted image jaz sem super, ker sem s teka prišla nazaj polna energije in sem prav lepo počutim user posted image user posted image
Spravljam se seminarsko delat pa mi nekako ne gre user posted image

Pa ti kako si?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 332
6.7.2010 8:20:59   
Nitkica11
Lun1ca cestitam user posted image pa lepo nosecnost.

No pa se je zacelo upam da bo cim vec user posted image ta mesec user posted image

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 333
6.7.2010 10:42:14   
mojamura
lun1ca in naja user posted image user posted image user posted image user posted image in lepo ter mirno user posted image vama želim.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 334
6.7.2010 10:45:26   
mojamura

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.7. latka (x.krog)user posted image
user posted image x.7. zvezdan (x.krog)
user posted image x.7. anonimna (23. krog)
user posted image x.7. pupica25 (2. korg)
user posted image x.7. BEBIII (3. postopek umetne oploditeve)
user posted image x.7. Solero (x. krog)
user posted image x.7. elle7 (x. krog)
user posted image x.7. Little Star(36. krog, 2. korg po operaciji)
user posted image x.7. anonimna (x. krog)
user posted image 2.7. evatisa (14. krog, 3. klomifena)
user posted image 3.7. mojamura (9. krog)user posted image
user posted image 4.7. jacki (4. krog)
user posted image 5.7. Lun1ca (11. krog)user posted image user posted image user posted image
user posted image 8.7. twetka (4. krog klomifena)
user posted image 13.7. astrid1(8. krog)
user posted image 14.7. coris (x. krog, 1. klomifena)
user posted image 14.7. zvezdan (x. krog)
user posted image 14.7. Ula33(1. krog)
user posted image 15.7. lily32 (3. krog)
user posted image 15.7. picikl(3. krog)
user posted image 17.7. witch (6. krog)
user posted image 17.7. pikicaa25 (1. krog)
user posted image 17.7. ajtak (2. krog)
user posted image 20.7. pupica25 (x. krog)
user posted image 23.7. majčii (x. krog)
user posted image 24.7. **M** (4. krog)
user posted image 22.7. lananai (1. krog)
user posted image 22.7. Poka (x. krog)
user posted image 25.7. Nitkica11(1. krog po ss)
user posted image 26.7. mladika (9 ali 10. krog)
user posted image 26.7. živka (3. krog)
user posted image 27.7. Monstera (x. krog)
user posted image 27.7. lipi (x. krog)
user posted image 27.7. spely25 (2. krog)
user posted image 27.7. zolika (2. krog)
user posted image 28.7. RAKICA2007 (3. krog)
user posted image 28.7. miklarom (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 37

user posted image

NOSEČK: ______1______

user posted image

NAVIJAČICE:

lidik, zaljubljena23, didi82, naja17
mag3, BOSTINA, Little Star, frufru

< Sporočilo je popravil mojamura -- 6.7.2010 10:48:03 >

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 335
6.7.2010 11:05:00   
witch
roza barva na seznamčku user posted image user posted image user posted image jeeeeej user posted image user posted image user posted image

jacki ti si že lulala?

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 336
6.7.2010 11:46:53   
zaljubljena23
lunca, iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

twetka, negativno vstran...

coris, jaz sem bila na klomifenu, delala O teste, pokazali pozitvno in sem že v 16.tednu nosečnosti...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 337
6.7.2010 12:00:03   
twetka
zaljubljena, poskušam bit pozitivna, še dva dni, jao, cela večnost. Presneti grdi občutek, ki mi pravi, da bo user posted image prišla, čeprav nobenih konkretnih znakov razen kak krč tu pa tam. Sem pa mela v soboto in nedeljo kr fajn krče sem mislila da bo priteklo pa še ni. V četrtek je dan D ali pa v petek, v glavnem do sobote nekje, če me pa preseneti pa v ponedeljek test, prej ne delam presneto, sem itak včeri preveč pričakovala, ker enim kao prej pokaže in se mislila, ni vrag, če je kaj hormona bo pokazalo. Malo spet prehitevam, ker bi bla res presrečna če bi se mi zgodilo enako kot tebi, sam meni to verjetno ni namenjeno. Sej itak bo minilo, september bo hitro tu pa bomo že v novem upanju s postopki, vsaj upam. Pač ko pomislim, da bo tečka verjetno lepo prišla točna, mi je malo hudo, sej to mi itak bo, ko se bo ulila, pa ko pomisliš na partnerja, da so vsi okoli njega že očki, vsak mesec mi sporoči da bo eden od sodelavcev očka, grozno je zanj to po moje in si res ful želim da bi ratalo, da bi bil srečen in tut on kmalu sporočil sodelavcem veselo novičko s ponosom. Prej sem bila ves čas mirna, še po O sem bila mirna, evo zdej te 4 dni tik pred tem me je pa začelo dajat, pa spet tista negativa, ko telo pripravljam na razočaranje in na klicanje v mb pa na čakanje, če me bojo dali na seznam, pa spet skozi to čakanje in pričakovanje kaj bo prinesla OP. 

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 338
6.7.2010 12:01:24   
lananai
lun1ca, čestitke! user posted image  user posted image  user posted image Si zdaj že upala povedat svojemu? user posted image Upam, da sta proslavila s kozarcem soka, hihi!

Neposredna povezava do sporočila: 339
6.7.2010 12:40:07   
mojamura
twetka, po mojem je najbolje, da se z nečim zaposliš, da nehaš misliti na to. manj ko se s tem obremenjuješ in študiraš na teste bolje jeuser posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 340
6.7.2010 13:05:32   
twetka
heh o testih niti ne razmišljam tolk, me je bolj strah tistega občutka, ko bom zagledala tardečouser posted image Mah, zdej bom pač malo čudna še ta dva dneva dokler da pride, pol bo pa že ko bomo šli naprej. Js upam da bom še letos lahko s ponosom povedala, da sem user posted image . Če pomislim, se eni trudijo še dlje, js pa kr obupujem, še prej da je prišla, sam poznam sebe in če si ustvarjam neke lažne upe, kot sem si jih ves čas, je pol še hujše vse in se zato pač prepričujem, da bodo stvari šle po starem. Po eni strani sem ga verjetno posrala s tem klomifenom ko sem ga pojedla, je po moje več slabega, kot dobrega. Upam, da si nisem še kaj bolj zasrala, če pa po drugi strani pomislim, vsaj vem kdaj bo M prišla in se bom lahk naročila naprej za preglede in postopke, upam, da me nebojo preveč kregali v mb, da sem na svojo pest neki delala, čeprav z dovoljenjem osebne G, ki pozna celotno zgodbo. Bomo videli, bi blo fajn, če mi nebi bilo treba it več blizu, sam ko meni življenje nekak ne prizanese, mogli bi me dat že prejšnji mesec na seznam, bi zdej že bila po OP in bi bila rešena, pa bi zdej že mogoče bila v postopku. vse skupaj mi je pač malo zakasnilo. Mojamura, itak se bom zamotila, dnevi itak hitro grejo, četrtek, petek in soboto bi itak najraje preskočila, tu ko bo M prišla. user posted image user posted image ne vem res, zakaj me tolk daje zdej te dva dni, ker sploh ni tistega pričakovanja, kot je bilo ves čas, da me je kr zvijalo po trebuhu tolk sem pričakovala tiste črtice in pluske, zdej je to čist drugačen strah prisoten. Nočem bit negativna, ker ve punce ste vse super in bodrite ena drugo, pa nebi rada katere zamorila, sam če me kaj muči raje tu napišem. Mojemu ta mesec sploh pretirano ne omenjam nič glede M in pričakovanja, ker je brezveze, pa je še potem on negativen. Bom tako rekla, če nama je namenjeno tako, če je usoda tako hotela da me niso dali na še na OP in da rata,potem bo. V petek sem bila tudi v cerkvi in sem tistega tam zgoraj malo poprosila za čudež, ampak ne vem če me bo uslišal, bomo videli. Mislim si, če bi bila nosečka, bi po moje bil že kak znak prisoten, pa ga ni razen krčev in bolečih prsi, ter občutka kot da imam vnetje mehurja. To so taki tipični znaki za M, tako da js upam, da če že pride v četrtek ali petek, da jo bom pregnala čimbolj optimistično. 

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 341
6.7.2010 14:17:22   
pupica25
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bravo lun1ca in naja17

Čestitam punci, lepo nosečnost želim!!! Vsem drugim pa držim pesti.

Pri meni je vse zmešano - tako nizkih BT kot jih imam ta mesec še nisem imela, upam da to ni kakšen slab znakuser posted image , sem pa že 14. dan v ciklusu in sem imela (vsaj sama tako sklepam po sluzi, BT se ni kaj ekstra dvignila) znake za O pred 3 dnevi- je možno da tako hitro?! Drugače pa okrog 15. - 18. dne ciklusa. Ma verjetno bo kriva psiha, ki me daje okrog tega izpita, ki me čaka ...

Moja pupica je stara že dobri 2,5 leti in čaka na družbo!

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 342
6.7.2010 15:06:42   
lidik
oooo tetka witch iz teka???? no jaz pa tako - tako - zaspano !!!!!! user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 343
6.7.2010 15:51:19   
lananai
twetka, sej je bolš, da ne upaš preveč na user posted image , ker potem si še bolj razočaran. Samo to ti moram rečt, da jst tudi pri prvi nosečnosti nisem imela nobenih znakov. Imela sem celo "menstruacijo" oz. jst sem mislila, da je to user posted image . Ene 2 tedna po tistem, ko sem jo dobila, sem vseeno delala test in je bil pozitiven. Sploh ne vem, zakaj sem test delala... Ampak bilo je poletje in nisem hotla, da bi na kaki žurki preveč popila. Ne se zanašat na "znake", ker mogoče jih sploh ne bo. Jst bi sploh ne vedla, da sem noseča, če ne bi testa delala in potem vidla plod na UZ.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 344
6.7.2010 16:10:35   
twetka
Sej vem glede znakcov, da smo si ženske ful različne. zanimivo je da sem vedno imela milijon znakov, zdej jih pa ni, bili so pa itak vedno psihični, ker sem se že pripravla da sem nosečka. Zdej ko pa se pripravljam, da nisem, jih pa ni. Sem pa tut prepričana, če bi bila, bi mi danes ziher že test kaj zaznal, 2-3 dni pred M. Sem delala včeri fs, negativen, pa danes spet in isto. Sicer ni bil noben narejen z jutrajim urinom pa vseeno, mislim da če bi bilo bi že kaj pokazalo, ali pa tut ne nikoli ne veš. Firbec me je mel, če bi kaj pokazalo, ker sem se okoli M, že tudi soočala z lažnimi črticami, ampak zdej niti tega ni. Mam na zalogi teh testov ful in zato probavam, bomo videli kaj bo čez neki dni. V primeru da mi bi pa res zamujala, pa če bom zdržala, je pa uradni test v ponedeljek, sam verjetno mi nebo treba, se bo prej ulilo. Kaj čmo, tako pač je, enkrat nam bo že posijalo sonce. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 345
6.7.2010 16:43:25   
witch
twetka nekaterim še takoj po izostanku ne pokaže. Lepo počakaj da je nebo in potem delaj test. Ena punca je cel teden lulala na testke in vedno negativno, po ene 10ih dneh pa se ji je narisala lepa črtica. Tak da....
Lepo se daj umiri, uživaj, čim bolj se zaposli, pa bo.... Ma jaz sem v začetku non stop premišljevala o tem, pa tudi prej lulala. Zdaj pa mi je postalo "vseeno" (ne najdem drugega primernješega izraza). Uživam.. Kaj pa če pikice še nekaj časa nebo? Potem se mi itak lahko zmeša. IN zato sem nehala. Denarja za teste je šlo še in še, živcev tudi, non stop sem o tem premišljevala. Zdaj pa sem se "sprijaznila" da ko mi je namenjeno da bo. Slončkava redno, BT si tudi merim, pikica se bo pa že odločila kdaj bo prišla.

lidik
ja sem šla danes malo teč user posted image bolj tak počasi in sigurno ampak sem. In jutri bom šla spet user posted image ker sem se razlela kot en kruh s preveč kvasa user posted image user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 346
6.7.2010 17:55:02   
twetka
Witch, imaš prav. Sej proti prej, sem dokaj umirjena, ne delam takšne panike, ker nisem v neki prepričana kot prej, ko sem kr mislila, da bom takoj zagledala tisti dve črtici. Tako da proti prej sem kr skulirana in itak mi ne preostane kaj drugega kot da se sprijaznim, da pač bom mogla še neki dat skozi preden postanem mamica. Ta dva dneva me je malo pač začelo dajat, ko sem tik pred pričakovanjem, kaj se bo zgodilo in sem res ta mesec ful prepričana da bo M, če pa me preseneti pa super, bom zelo vesela. Mičken upanja pa seveda še vedno ostaja dokler se ne ulije in vem da sem butasta da sploh prej testiram. user posted image user posted image user posted image user posted image pač js, me še ni izučilo to. user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 347
6.7.2010 18:29:29   
zaljubljena23
ah twetka...a nisi rekla, da ne boš delala več testov...Zakaj načenjaš živčke s tem...M še ti sploh ne zamuja...Ne moreš pričakovati, da ti bo par dni pred pričakovano že pokazalo realen rezultat...To se redkokdaj zgodi...Nekaterim še po zamujanju ne pokaže takoj realnega rezultata...Živčke na off...Si obljubila...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 348
6.7.2010 18:50:50   
Rakica_80
Punce mene lahko obarvate v modro, žal postopek je bil spet neuspešen...lahko pa me date pod navijačiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti za vseuser posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

Neposredna povezava do sporočila: 349
6.7.2010 19:13:19   
twetka
Zaljubljena hehe, sem obljubila ja. Sej vem, da sem nora, sem rekla, da nebom testirala, pa že spet isto delam. user posted image user posted image user posted image Kolker vidim, bom verjetno kar modra, ker me je začelo zvijat. Sam zanimivo, ko sedim, ali pa ležim je ok, takoj ko hodim in vstanem me boli. Kr neki, v glavnem zgleda se pripravlja, bomo videli.  Držite pestke, da me tisti zgoraj kaj uboga in ti krči pomenijo kaj drugega. user posted image

< Sporočilo je popravil twetka -- 6.7.2010 19:14:35 >

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?