|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Julija 2010
6.7.2010 19:19:30   
tanjusi
twetka saj si ok , samo ko te takole berem razmišljam kako kaj tvoj prenaša tole tvojo nervozo in eno in isto temo vseskoziuser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 351
6.7.2010 19:34:58   
mladika
IZVIRNO SPOROČILO: witch

twetka nekaterim še takoj po izostanku ne pokaže. Lepo počakaj da je nebo in potem delaj test. Ena punca je cel teden lulala na testke in vedno negativno, po ene 10ih dneh pa se ji je narisala lepa črtica. Tak da....
Lepo se daj umiri, uživaj, čim bolj se zaposli, pa bo.... Ma jaz sem v začetku non stop premišljevala o tem, pa tudi prej lulala. Zdaj pa mi je postalo "vseeno" (ne najdem drugega primernješega izraza). Uživam.. Kaj pa če pikice še nekaj časa nebo? Potem se mi itak lahko zmeša. IN zato sem nehala. Denarja za teste je šlo še in še, živcev tudi, non stop sem o tem premišljevala. Zdaj pa sem se "sprijaznila" da ko mi je namenjeno da bo. Slončkava redno, BT si tudi merim, pikica se bo pa že odločila kdaj bo prišla.

se podpišem pod tole!!!!!!!!!user posted image Kokr sem se tudi jst že na sekirala zaradi vsega tega "projekta" baby se nisem še za nobeno stvar,pa sem po naravi bolj flegmatik-no ni mi lih čist za use vseeno,ne me narobe razumet,sam ne sekiram se pa tut za usako malenkost,ker mislim da za vse obstaja rešitev...ampak prejšni mesec me je pa izostanek res napsihiru...tko da zdej sem tak kot ti  wich nekako mi je postalo tudi "vseeno" ker je živcev res dosti že šlo,dnara za teste še ne tolk,ampak mi je bolj žal za moje živce kot pa za tist denar...tko da sem si "pospravila" zmedo v svoji glavi ker se mi zdi da iz te moje goreče želje po user posted image  ratuje že počasi obsesija,tak pa nočem da bo otroček spočet!!
Pa lep dan še naprej...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 352
6.7.2010 20:14:54   
witch
tudi mene je tisti moj 25 dnevni zaostanek ful napsihiral, hkrati pa sem spoznala, da mogoče res nebo tako hitro, in kaj bo potem z mano? Čez kakšno leto se bi res zravila, ker bi se mi zmešalo. In enostavno tako ni šlo naprej. Včasih čisto pozabim na otroka. Se me dotakne vse na nekaj časa (ko izvem za kako kolegico da je noseča, ko sem dobila zadnjič nečakijo), ampak prespim je boljše.

BEBIII za tebe pa user posted image user posted image user posted image user posted image in kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da pa bo enkrat uspešno. Kdaj spet ponovite postopek?

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 353
6.7.2010 20:25:33   
Ula33
Lun1ca ISKRENE ČESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image Lepo nosečnost!!! Navijam pa še za vse nas, ki še upamouser posted image ! Imam občutek, da bo ta mesec veliko user posted image !

Witch tek je res super zadeva! Priporočam, da vztrajaš. Jaz sem tud začela s hojo in rahlim tekom, potem pa stopnjevala.

Twetka - ne obupaj!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 354
6.7.2010 21:05:06   
Lun1ca
Joj hvala punce za čestitke!
Jaz še zdaj se mi zdi ne dojamem čisto. user posted image

lananai Ja hehe sem mu uspela povedat. Sm počakala, da je bil izpit mimo, ker sem ga itak čakala pred faksom.

No in ful mi razlaga kak je blo na zagovoru in bla bla bla in tak se vsede za volan začne vozit, sem si študirala "šment med vožnjo ni najbolj pametno" No in pol sma prišla do mojga tasta kr sma šla na obisk.. in se tak vozima v dvigalu in nism več zdržala in mu pokažem sliko testka na telefonu in tak reče kaj je to? In tak rečem ja test.. in on "kaki test? Kaj to pomeni?" In revežu še kar ni potegnilo zakaj se gre in rečem ja hudiča.. uspelo nama je.. noseča sem in če bo vse kot mora bit boš marca ati. user posted image in sm misla da mu bojo oči z jamic padle. No pol sma se dogovorila, da staršem še ne povema, da boma pač po ultrazvoku in med tem ko sm jaz bla v trgovini je on že vsem povedal user posted image user posted image Še dopust si je jutri zrihtal. Tak da juhu je veselje doma user posted image user posted image in me že razvaja.. kaj šele bo?! Čeprav po mojem ga bo čez čas minlo user posted image user posted image No naj ma veselje, mene ne moti, da me razvaja user posted image

Držim pesti za ostale, da se mi čim prej pridružite user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 355
6.7.2010 21:34:28   
Ula33
Ja, si predstavljam, da je bil zelo vesel in presenečenuser posted image . Še dobro, da mu nisi med vožnjo povedalauser posted image . Verjamem pa, da je tako dobro novico res tezko zase obdrzat. Jaz bi se po moje tud zelo težko zadržala pred domačimi.

Drugač pa...ti se kar pusti razvajatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 356
6.7.2010 22:47:44   
jacki
Lun1ca BRAVO!!!! Tale mesec se je res dobr začel user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri meni M še vedno ni, testek mi je pa zjutrej pokazal - user posted image .
Sej veste...dokler M ni, imam še vedno dobr filing user posted image user posted image user posted image user posted image in upam, da se pridružim Lun1ci in Naji17 user posted image

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 357
7.7.2010 7:10:53   
witch
jacki jaz držim pesti, da se ti bo pa na naslednjem testu narisal lep plusek user posted image user posted image user posted image user posted image

evatisa kako je pa pri tebi?

Ostale kako ste?

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 358
7.7.2010 7:30:10   
mojamura

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.7. latka (x.krog)user posted image
user posted image x.7. zvezdan (x.krog)
user posted image x.7. anonimna (23. krog)
user posted image x.7. pupica25 (2. korg)
user posted image x.7. BEBIII (3. postopek umetne oploditeve)user posted image
user posted image x.7. Solero (x. krog)
user posted image x.7. elle7 (x. krog)
user posted image x.7. Little Star(36. krog, 2. korg po operaciji)
user posted image x.7. anonimna (x. krog)
user posted image 2.7. evatisa (14. krog, 3. klomifena)
user posted image 3.7. mojamura (9. krog)user posted image
user posted image 4.7. jacki (4. krog)
user posted image 5.7. Lun1ca (11. krog)user posted image user posted image user posted image
user posted image 8.7. twetka (4. krog klomifena)
user posted image 13.7. astrid1(8. krog)
user posted image 14.7. coris (x. krog, 1. klomifena)
user posted image 14.7. zvezdan (x. krog)
user posted image 14.7. Ula33(1. krog)
user posted image 15.7. lily32 (3. krog)
user posted image 15.7. picikl(3. krog)
user posted image 17.7. witch (6. krog)
user posted image 17.7. pikicaa25 (1. krog)
user posted image 17.7. ajtak (2. krog)
user posted image 20.7. pupica25 (x. krog)
user posted image 23.7. majčii (x. krog)
user posted image 24.7. **M** (4. krog)
user posted image 22.7. lananai (1. krog)
user posted image 22.7. Poka (x. krog)
user posted image 25.7. Nitkica11(1. krog po ss)
user posted image 26.7. mladika (9 ali 10. krog)
user posted image 26.7. živka (3. krog)
user posted image 27.7. Monstera (x. krog)
user posted image 27.7. lipi (x. krog)
user posted image 27.7. spely25 (2. krog)
user posted image 27.7. zolika (2. krog)
user posted image 28.7. RAKICA2007 (3. krog)
user posted image 28.7. miklarom (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 37

user posted image

NOSEČK: ______1______

user posted image

NAVIJAČICE:

lidik, zaljubljena23, didi82, naja17
mag3, BOSTINA, Little Star, frufru

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 359
7.7.2010 7:32:20   
mojamura
BEBIIIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 360
7.7.2010 8:01:07   
lidik
dobro jutro punce !!!! 

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 361
7.7.2010 8:06:52   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: jacki

.... se pridružim Lun1ci in Naji17 user posted image

Čakava te user posted image ....

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 362
7.7.2010 8:14:15   
5ra8
witch, daj me prosim med vaše navijačice

user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 363
7.7.2010 8:19:55   
ajtak
Dobro jutro punce.
Mi smo z morja. Ovulacija je mimo, bili smo FUL pridni user posted image , zdej pa čakamo in čakamo...
Čestitke lun1ca in naja17 !!

Sm videla da ste se malo pogovarjale o letih in to... Jaz imam 27let, doma imam 2,5let starega sinka. Pred enim mesecem sem diplomirala na Pef Mb in sem profesorica likovne umetnosti.

Tok z moje strani za danes.
Za vse ki danes lulate pa držim pesti.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 364
   [Brisano sporočilo]
7.7.2010 8:25:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ajtak)
  Neposredna povezava do sporočila: 365
7.7.2010 8:25:26   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

user posted image

Pa ti tudi pridi k marčevkam 5ra8... Te čakam user posted image ...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 366
7.7.2010 8:40:56   
Anonimen
witch kaj če bi prišla malo k marčevkam malo seznam uredit.... lepo prosim !! nobena se ga ne loti jaz pa tudi ne znamuser posted image ...
no če boš utegnila user posted image
user posted image

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 367
7.7.2010 8:47:55   
jacki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image je prišla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sploh ne razumem... O so testki pokazali, pridna sva bla, ratal pa niuser posted image . Že mora biti tko...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 368
7.7.2010 8:51:47   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

user posted image

lupca, jst sm februarka user posted image  
PDP 21.02 user posted image  da bi le tako ostalo do konca user posted image  nikol pa ne veš če res ne bo kakšen marc user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 369
7.7.2010 8:59:51   
mojamura

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.7. latka (x.krog)user posted image
user posted image x.7. zvezdan (x.krog)
user posted image x.7. anonimna (23. krog)
user posted image x.7. pupica25 (2. korg)
user posted image x.7. BEBIII (3. postopek umetne oploditeve)user posted image
user posted image x.7. Solero (x. krog)
user posted image x.7. elle7 (x. krog)
user posted image x.7. Little Star(36. krog, 2. korg po operaciji)
user posted image x.7. anonimna (x. krog)
user posted image 2.7. evatisa (14. krog, 3. klomifena)
user posted image 3.7. mojamura (9. krog)user posted image
user posted image 4.7. jacki (4. krog)
user posted image 5.7. Lun1ca (11. krog)user posted image user posted image user posted image
user posted image 8.7. twetka (4. krog klomifena)
user posted image 13.7. astrid1(8. krog)
user posted image 14.7. coris (x. krog, 1. klomifena)
user posted image 14.7. zvezdan (x. krog)
user posted image 14.7. Ula33(1. krog)
user posted image 15.7. lily32 (3. krog)
user posted image 15.7. picikl(3. krog)
user posted image 17.7. witch (6. krog)
user posted image 17.7. pikicaa25 (1. krog)
user posted image 17.7. ajtak (2. krog)
user posted image 20.7. pupica25 (x. krog)
user posted image 23.7. majčii (x. krog)
user posted image 24.7. **M** (4. krog)
user posted image 22.7. lananai (1. krog)
user posted image 22.7. Poka (x. krog)
user posted image 25.7. Nitkica11(1. krog po ss)
user posted image 26.7. mladika (9 ali 10. krog)
user posted image 26.7. živka (3. krog)
user posted image 27.7. Monstera (x. krog)
user posted image 27.7. lipi (x. krog)
user posted image 27.7. spely25 (2. krog)
user posted image 27.7. zolika (2. krog)
user posted image 28.7. RAKICA2007 (3. krog)
user posted image 28.7. miklarom (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 37

user posted image

NOSEČK: ______1______

user posted image

NAVIJAČICE:

lidik, zaljubljena23, didi82, naja17
mag3, BOSTINA, Little Star, frufru, 5ra8

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 370
7.7.2010 9:14:26   
witch
lidik jutro user posted image kako si?

ajtak držimo pesti,da ste na morju prislončkali kaj user posted image user posted image user posted image kje ste bili? pa sevda čestitke za diplomo user posted image

anonimna user posted image bom prišla, bolj pozneje ko bo več časa user posted image

jacki user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za naprej

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 371
7.7.2010 9:16:28   
lidik
ooo tetka witch dobro jutro. Sem se že ustrašila, da te ne bo nič gor. Super sem. Komaj čakam soboto. user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 372
7.7.2010 9:16:57   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: jacki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image je prišla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sploh ne razumem... O so testki pokazali, pridna sva bla, ratal pa niuser posted image . Že mora biti tko...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Sej bo, boš vidla.... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 373
7.7.2010 9:18:18   
naja17

user posted image

lupca, jst sm februarka user posted image  
PDP 21.02 user posted image  da bi le tako ostalo do konca user posted image  nikol pa ne veš če res ne bo kakšen marc user posted image

user posted image  O a res... Jest sem te pa tm tko čakala user posted image  Ja, še vseen bo ribica user posted image ...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 374
7.7.2010 9:49:42   
5ra8

user posted image  O a res... Jest sem te pa tm tko čakala user posted image  Ja, še vseen bo ribica user posted image ...

ribce smo najboljše user posted image  mogoče pa pride na moj rd user posted image  (22.2)

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?