|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Julija 2010
5.7.2010 9:32:59   
lananai
Punce, saj bo... user posted image Avgust bo vaš mesec - maj je lep mesec za dojenčka, najlepši!

Zdaj pa dosti plave barve, barvajmo roza!! user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 301
5.7.2010 10:32:08   
miklarom
latka - user posted image user posted image user posted image , če ne prej bo  pa ziher jesen najina, tudi jaz grem na ICSI, kdaj pa ti štartaš a že imaš datum, in kam greš v LJ ali v MB, jaz sem v MB -ju

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 302
5.7.2010 10:35:48   
lidik
miklarom punca kje se mi ti skrivaš? Kaj že kaj dopusta, ali še vedno cele dneve delaš? 

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 303
5.7.2010 10:44:42   
latka
O,miklarom, midva greva v postopek ICSI tudi v MB, datuma pa še nimava, nestrpno čakam pošto, samo upam da v jeseni prideva v postopek oz. upam, da bom še letosuser posted image !Ti že imaš datum?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 304
5.7.2010 10:49:13   
miklarom
latka - upam da čimprej dobita poštouser posted image , itak pa da boš še letos srečka nosečkauser posted image , pri meni je tako da jaz ko se odločim samo pokličem v MB prvi dan user posted image  in me že naročijo, ker jaz imam še tri zamrznjenčke tam in pri zamrznjenčik lahko pokličeš kadar ti hočeš

lidik - ma kaki dopust, še kr garamo, ta teden spet delam do polnočiuser posted image , mi gremo na dopust šele  6.8., do takrat pa še moram garat. Kako si kaj ti kdaj grema na kavo, a delaš al si na bolniški

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 305
5.7.2010 10:55:16   
latka
Upam da res kaj kmalu prispe ta pošta!

Mi pa gremo 7.8. na morje, naš mali že tak nestrpno čaka, no saj midva tudi!user posted image Joj kje je še ta dopust, v službi je pa itak gužva!!

Miklarom uživaj, potem pa v nove boje in tokrat bo vajin trud uspešno poplačan!!user posted image user posted image user posted image
Mogoče se pa kdaj srečamo v MB, nikoli se ne ve!user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 306
5.7.2010 11:52:35   
miklarom
latka - ja upamo da nam čimprej res uspe in da tokrat vse srečno izpeljemo do konca. Mogoče se pa res srečamo, bi bilo fajn, pol bi pa skupaj ble srečke nosečkeuser posted image
midva tudi grema na morje 7.8. in sicer na Otok Rab za 14.dni kam pa vi greste 

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 307
5.7.2010 11:59:45   
latka
Mi pa gremo letos v Vodice za 10 dni!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 308
5.7.2010 12:01:51   
latka
Baje je super plaža za otroke, tako da bo mali lahko užival, ker brez rokavčkov še ne plava in je raje v plitvi vodi, tu pa je plaža ok, no bomo videli!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 309
5.7.2010 12:08:58   
twetka
Dan pupe

Js morem danes malo pisat, čeprav sem bila kar pridna in sem se cel mesec pridno distancirala foruma, tu pa tam sem kaj napisala, drugač pa nisem spremljala tako pogosto. Imam še 4 dni do dneva D, pa me danes daja ena velika negativa in žalost. Ves čas imam občutek, da se mi bo spet zgodba ponovila in se bo v četrtek samo vlilo pa bom lahko klicala v MB. V tem je veliko pozitive, ker bomo vedno bolj proti cilju, ampak mene kljub temu vse skupaj žalosti. Najbolj tisti občutek, da verjetno spet ni ratalo. Znakcov nimam nobenih še trenutno, edino od O, če je seveda bila, naj bi bila, me je tu pa tam kak krč prijel pa zdej dva dni me je malo zvijalo, prsi mam boleče ostalo pa nič, razen občutek, od včeraj, kot bi se prehladila in ko sma včeri user posted image ni bilo to to, sem mela neke čudne bolečine, se pravi da verjetno nebo nič, ker če bi bilo bi mi zdej že bilo slabo po moje in ostali znakci, ki še spadajo tu zraven. danes sem cela jokava že ves čas, grozno se počutim, želim si da bi bil četrtek in da bi končno M prišla, pa bom vedela da ni drugega izhoda, kot da se sprijaznim s pregledi in postopki, da se sprijaznim, da po naravni poti ne bomo uspešni. Nisem edina, pa nebi rada koga zamorila z mojo negativnostjo, ampak danes mi je grozno težko, ko pomislim da bo čez 3 ali 4 dni moja M prišla. Sprašujem se kdaj bo prišel tisti moj dan, ko moje M nebo in bom končno ugledala user posted image . Berem še eno knjigo, ki me je še bolj potisnila v to razmišljanje o otroku in o neuspehu. nekak bomo mogli držat še te 4 dni in bo kar bo. Se mi zdi da sem se prej ves čas spraševala, če je le ratalo, bila vsa v pričakovanju kaj bo, zdej me pa grozno stiska in sploh nič ne pričakujem samo strah me je tistega dne ko bo M prišla.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 310
5.7.2010 12:15:44   
latka
Twetka, ne bodi žalostna, saj nisi edina!Poglej, midva imava naravno že skoraj 6 letnega sina, za drugega otroka se pa trudiva že 3 leta pa še vedno nisem ne zanosila niti obupala!Sva v amb. za nepl. v Mb, sedaj nestrpno čakava pošto kdaj bomo začeli s postopkom umetne oploditve, kajti diagnoza je taka, da so se mojemu skozi ta leta zelo poslabšali oz. številčno zmanjšali plavalčki, torej smo postavljeni pred dejstvo, da naravno več ne moreva imeti otrok!!user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 311
5.7.2010 12:22:54   
twetka
Js sem itak smotana, sem šla zdej še test naredit, brezveze itak negativen, ampak da se bolj postavim na realna tla, da pa nič ni in se sprijaznim. Mah sej bo, sam da četrtek pride. 

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 312
5.7.2010 14:21:06   
pupica25
Ah, Twetka, saj bo! Drugega kot upanje nam tako ne preostane, verjamem pa da ti je zeloo hudo, ko si nenehno v takem pričakovanju. Ko berem vaše izjave me kar malo vest zapeče, da sem sama tako obupana, ker mi pač ne rata, pa tokrat poskušava šele v tretje. Pa še prečudovito pupo imam doma, ki mi pomeni vse na svetu, tako da ... Jaz res močno držim pesti za vse vas, ki tako nestrpno čakate, da čim prej zaglegate ti magični user posted image  na takšen ali drugačen način - na koncu tako ni pomembno kako je bil otrok spočet, po naravni ali umetni poti.

Moja pupica je stara že dobri 2,5 leti in čaka na družbo!

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 313
5.7.2010 15:47:56   
naja17
Jeeeejjjjj... Sem srečka user posted image , tko da me lahko brišete z julijskega seznama, ker tisto ni bla user posted image ....

(odgovor članu pupica25)
Neposredna povezava do sporočila: 314
5.7.2010 15:51:36   
jacki
Twetka...držim pesti, da čimbolj mirno preživiš še tele 3 dni do četrtka, pol boš pa vidla... te pa čist razumem, ker mene tud včasih črne misli preblisknejo, pa se potem pomirim, da če bom črno gledala, pol bom tud črno vidla, če ne, pa upam na najboljše in trenutno sem zelon pozitivna!

No, pri meni je stanje tako, da M še vedno ni user posted image user posted image user posted image user posted image in da me je včeri ful zvijal, kot da hoče pridt, samo ni pršla  in jest sem user posted image user posted image user posted image user posted image ..happpyuser posted image user posted image user posted image in jutri zjutrej lulamuser posted image user posted image user posted image . Pa bomo vidli...

(odgovor članu pupica25)
Neposredna povezava do sporočila: 315
5.7.2010 17:03:23   
naja17
Aja, pa drugače me lahko vedno pišete med navijačice, ker bom navijala za vse vas...

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 316
5.7.2010 17:41:59   
witch
naja17 čestitke še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image nič te ne bomo odstranili iz seznama ampak kar lepo roza pobarvali user posted image user posted image

jacki držim pesti za jutri, da bo velik plusek user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 317
5.7.2010 18:11:56   
zaljubljena23
naja, iskrene čestitke...

witch, sama sem redno trebušnjake delala do pluska...Potem sem jih opustila...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 318
5.7.2010 18:44:56   
Lun1ca
Joj punce.. danes je dan ko naj bi user posted image prišla.. in ni je. Zjutraj je BT bila še vedno povišana (37,1°C), kar pomeni, da user posted image še danes defenitivno ne bo. No in ker temperatura ni padla.. sem nardila test - FS. In sem zagledala čist čist rahlo ta drugo črtico. Test sm sicer delala zgodaj popoldan, tak da niti ni bil prvi jutranji urin. Skratka ker sem čula oz. prebrala, da je kateri že FS dajal lažne črtice mi ni in ni dalo mira in sm letela v lekarno po Seratec. No in sm ga nardila pred kako urco.. in sm spet zagledala drugo čist čist rahlo črtico. Ampak res več ne vem al se mi zdi al je res to to... čist sem na trnih, dragemu še nočem nič omenit.
Ne vem al bi test ponovila kar ju3 zjutraj al bi še počakala kak dan ali dva. No seveda če BT ne bo padla.. Je pa res da v tem letu sem nardila že ogromno, ogromno testov in še nikoli nisem zagledala nobene rahle črtice... Tak, da ja.. čist sm živčna. No pa še od O dalje me je skos špikalo v desnem jajčniku, ampak nism nič hotla nobenmu omenit zaradi tega, ker sem tolko krat že mela lažne znake..

Tole je pa slikica.. a vidi še katera črtico? Čeprav se mi zdi, da se tu še manj vidi kot v živo.

user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 319
5.7.2010 18:52:15   
twetka
Js črtico vidim, ampak je blaga, tako da probaj naredit še kakšen test. Držim pestke, da je to to. Pupe, vi jih pa držite zame, da moje M ta teden nebo. Čeprav sem nora, sem delala prej test, ker me je spet tako presneto mučilo in seveda negativen, zdej sem pa mogla kupit nove, če se mi slučajno nasmehne sreča in moje M nebi bilo, da spet testiramo. Sem se malo pomirila, negativa je šla malo stran ampak me bo sigurno v teh dneh še prijemala. Bomo že preživeli. 

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 320
5.7.2010 18:56:00   
Lun1ca
twetka hvala :) Bom tudi jaz zate držala pesti. No tudi jaz sm drugače zaradi neučakanosti delala en test že pred 2ma dnevoma in je seveda bil negativen. Danes pa sm ga šla itak delat zato ker je pač dan ko naj bi user posted image prišla in je bla BT še vedno visoka.
Tak da tudi ti še počaki kak dan in naredi še kak testek..
Jaz res neizmerno upam da je to to. Po mojem še spat ne bom mogla hehehe

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 321
   [Brisano sporočilo]
5.7.2010 19:43:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lun1ca)
  Neposredna povezava do sporočila: 322
5.7.2010 19:46:48   
agataema
Twetka, zate še posebno držim pesti. Upam, da bo pokazalo user posted image .

Lunca, jaz mam 4 take teste doma, kot si jih ti delala z ravno tako rahlimi črticami, pa sem zdaj 12 tednov noseča. Mislim, da je to to.

Witch, glede telovadbe. Dokler ni user posted image  kar telovadi po mili volji, nekatere tudi potem le da je treba gledat na utrip, da ni višji od 140. Jaz sem tako delala v prejšni nosečnosti, zdaj pa sem se športu popolnoma odpovedala, zaradi težav v prejšni nosečnosti.

Držim pesti za vse, da čimprej zagledate magični dve črtici ali plusek.

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 323
5.7.2010 21:59:00   
zolika
user posted image user posted image user posted image user posted image je prišla prej kot je bila n apovedana! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

selim se v nov mesec!!!!!

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 324
5.7.2010 22:02:44   
zolika
....sicer pa user posted image NE pričakujem 27.7!!!user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?