|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2010
10.7.2011 15:54:58   
Kiya
Katka nimam nobenih izkušenj z bruhanje oz. refluksom. A drugače je v redu, ali je opaziti da bi jo kislina motila?

(odgovor članu katka katy)
Neposredna povezava do sporočila: 876
10.7.2011 21:36:16   
katka katy
ojla punce
ja Kiya drgač je čist ok, razigrana, bp, samo smrdi ji iz ust nč druzgauser posted image . danes ji sicer mal manj, ampak vseen razloga nisem še našla. apetit ima, tolk da upam da bo minilo.
pinkynezauser posted image user posted image za dva nova zobka. pri nas smo že ene tri mesce pri šestih, sam se mi zdi da se počas nekaj dogajauser posted image

aja kolk kaj vaše otročke bolijo kolena ko puzajo po betonu ali asfaltu, naša je pogruntala nov sistem in to tako da privzdigne nogico in se nekako vleče po tlehuser posted image upam da bo kamalu ugotovila kako se hodi, da je ne bodo kolena bolelauser posted image

naši sončki prehitro rastejo

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 877
12.7.2011 16:50:36   
popek26
Pozdravljene punce user posted image
No,kako smo kaj a vam je kaj vročeuser posted image tukaj na goriškem je neznosno hudičevo toplo tudi do 37Cuser posted image
Končno sem dobila odgovor od socialne žal negativen pač bo treba iti delat ampak nič zato jaz sem vesela samo da je moja punca zdrava in vesela deklica user posted image user posted image user posted image
Pri nas pa je novega to da vsako jutro lulamo in kakamo v kahlicouser posted image user posted image user posted image

lep dan še naprej user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 878
16.7.2011 12:49:01   
scarlett_
TRMA TRMA TRMA punce kaj je to? A se vaši tudi že trmarijo? Vrže se ob tla in se dere, brca z nogami in rokami. Joj, grozno je!!

(odgovor članu popek26)
Neposredna povezava do sporočila: 879
17.7.2011 11:05:50   
katka katy

IZVIRNO SPOROČILO: scarlett_

TRMA TRMA TRMA punce kaj je to? A se vaši tudi že trmarijo? Vrže se ob tla in se dere, brca z nogami in rokami. Joj, grozno je!!

o pri nas kar dobro poznamo to, ampak jaz mam tri ki se kar naprej trmarijo. en je na začetku pubartete (obup), drugi je spet v eni taki fazi ko je vse ne, oz. ne ne bom. (katastrofa), no tretja je pa prav prefrigana mala trmica, in je sposobna tolki časa cmihat, da se ji moraš smejat. sploh je pa najraje pri televizorju, ali pa na stopnicah, in če rečem ne, dvakrat zapored, potem se usede, me milo gleda in nato začne jokcat in stokcat, še eneparkrat proba, pol pa obupa, ko vid da ne bo nikamor pršla,user posted image
naj te potolažim da je ta trma sam prehodne narave, žal pa je možnost da večkrat pride nazaj user posted image
popek 26, mi je zlo žal da ti niso podaljšal, ampak maš prav, važno je da je zdravauser posted image

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 880
18.7.2011 8:22:16   
pinkyneza
evo babe - samo na hitrco - čez vikend smo bli na morju - Pika je NORO uživala v vodi, na plaži, ob opazovanju... Fredov obroč je pa sploh zakon! Tako da komaj čakam Krk, da zadevo ponovimo!!!

Popek26 - škoda, da ti niso podaljšali, ampak izkoristi ta čas, ki ti je še ostal... Bodo pa potem vikendi bolj zanimivi!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 881
19.7.2011 10:42:02   
pinkyneza
Najpomembneje sem pa pozabila - sedimo mi v nedeljo na plaži... Pika se prime za atijev trebuh in VSTANE!!!!

(odgovor članu pinkyneza)
Neposredna povezava do sporočila: 882
22.7.2011 9:26:46   
bambixxx
user posted image  Pika za vstajanje in user posted image  popek26 za kahlico.

mi smo nazaj z dopusta, mali je neznansko užival v morju. drugače pri nas nič novega.

Neposredna povezava do sporočila: 883
24.7.2011 18:44:49   
popek26
Pozdravljeuser posted image
Kako kaj na deževen dan? mi pa smo na žalost dobili vodene kozeuser posted image user posted image user posted image
tamala je tako sitna nemore spat ker jo verjetno srbi jutri gremo do zdravnice in bo dala kakšno mazilo in upam da bo boljše user posted image dobili pa smo jih od bratranca in sestrične saj v vrtecu razhajajouser posted image ma saj bo boljše
uživajte papa
pika bravo za korakeuser posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 884
25.7.2011 16:40:31   
popek26
Spet miuser posted image
Evo pa smo od zdravnika prehitro sem sklepala sploh niso vodene koze ampak neka virustna okužba je rekla da ni nič takega da lahko hodimo tudi ven hurauser posted image user posted image user posted image

no samo toliko uživajte papa

(odgovor članu popek26)
Neposredna povezava do sporočila: 885
25.7.2011 16:43:10   
katka katy
živijo punce. kje ste ?user posted image
popek 26: o ti smola. a mate velik pikic,? bo pa rešena, bolj zdaj ko se še ne more spraskat preveč. saj bo hitro minilo to traja samo par dni, pol je pa kmal dobr. drgač se pa v lekarni dobi ena pena, našim fantom je ful pomagala, sem jih kar cele namazala in so bile koze v dveh dneh suhe.

drgač pa pri nas ni nič novega. čakamo na zobek. prejšni teden je imela en dan popoldne vročino (38,8), ampak sam par urc, zvečer je blo že dobruser posted image , tolk da upam da od zobka. se pa kar dobr držimo, glede na to da so take vremenske ., gremo pa kmal na morje in upam da se bodo vsaj otroc orng nakopal in naužil morskega zraka.
lp

(odgovor članu popek26)
Neposredna povezava do sporočila: 886
28.7.2011 13:52:22   
bambixxx
dan,

ravno sva iz ft prišla domov. naš fant že kar lepo napreduje, ampak se še vedno ne poseda sam user posted image . pri 15 mesecih (kor. 12) sedi sam le, če ga mi nastavimo, pa še to dokler ne pade. še vedno ni toliko samostojen, da bi ga lahko pustili kje samega sedet, da bi se igral. moram skozi bit zraven. sicer ima že dobrih 11,5 kg in je že prav presneto težek za nosit.
drugače čakamo 8. zobek, tako da bo imel vse enke in dvojke. mu pa tudi štirke že prebijajo, ker ima zelo otečene dlesni in ponekod cele modre. pa na čase ga taaaak boli, da se trese od sile in bi si najraje roko pojedel, bošček.
kahlico uporabljamo vsak dan in je tudi vsak dan vsaj enkrat polna user posted image .

lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 887
30.7.2011 17:21:41   
pinkyneza
Še par stavkov od mene - Pika se ravno crklja pri moji mamici, pa še dežek pada, tako da smo notri... Včeraj se je prvič sama vsedla, čakamo zobek št. 6, saj ji je 5ka pogledala ven par dni nazaj...

Popek26 in Bambixxx - bravo za kahlico...

Bambixxx - Tibor ima pa kar fajno težo... No, ja tudi moja ni ravno suhica (9300 gramov)

V torek imamo pa mini 8 rojstni dan...Tako da upam še na kakšno presenečenje...

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 888
31.7.2011 22:32:33   
Kiya
Pozdravljene :)

Mi smo že dober teden doma, samo nekako ni bilo časa, da se vam oglasim.

Imamo dva nova zobka, zgornji enkici, ki sta prilezli ven v času dopusta user posted image

Za sedenje se pa zdele ne spomnim kdaj je res samostojno sedela, brez prekucavanja. Pri nas je sedaj treba paziti ko stoji, saj se gospodična kar spusti in potem je treba gledat kam jo zanese user posted image

Teža je pa še vedno na spodnj meji, že od rojstva user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 889
3.8.2011 21:41:45   
bambixxx
Kiya user posted image  za zobke. Težo bo pa že pridobila. Mogoče je tudi to razlog, da se je tako hitro postavila na noge. T. še ima pa prešvoh mišice za svojo težo nosit po svetu user posted image .

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 890
6.8.2011 23:16:49   
scarlett_
Zdravo punce,
zdaj se že lep čas nisem javila. Flora že lepo hodi, hrano je v koščih z rokico, žličke še sploh ne zna uporabljat. Trma je malo boljša, precej stvari me že upošteva, če ji ful pogosto ponavaljam.. user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 891
7.8.2011 10:40:18   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: scarlett_

Zdravo punce,
zdaj se že lep čas nisem javila. Flora že lepo hodi, hrano je v koščih z rokico, žličke še sploh ne zna uporabljat. Trma je malo boljša, precej stvari me že upošteva, če ji ful pogosto ponavaljam.. user posted image

user posted image user posted image user posted image  Flora

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 892
9.8.2011 21:22:51   
katka katy
večer punce....user posted image
dolgo me že ni bilo pri vasuser posted image , smo par dni nazaj prišli z morja, kjer smo uživali 100 na uro, pa še vreme je zdržalouser posted image .tamala se je najedla mivke, in napila morja..
ta teden smo po dolgem času pridelali dva nova zobka (dvojke spodaj), bil je že čas ker je bila obupno tečna in ji ni bilo nič pravuser posted image .
Flora user posted image za tvoje korake. naši prav nič ne diši, da bi hodila, se bomo še kar mal vozičkaluser posted image , drgač pa tud naša še ne ve kaj bi z žličko, mi pa lepo je vse nasekljano in če nima kakšnih muh pri mizi, se tudi hitro in lepo na je.
bambixxx in Kiya : vem da je lažje napisat, toda saj se bo vse . počas ampak ziher. čez deset let vama bojo že orng plesal po glavuser posted image
naša frajla je že pred morjem ugotovila, kako je treba puzat, da je ne bolio kolena. sedaj se ne plazi po kolenih, ampak po vseh štirih, in je prav smešna od zadaj ko se ji rita premika levo desno.user posted image ,
naj bo to za danes. lahko noč punce

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 893
11.8.2011 10:55:08   
pinkyneza
evo še midve se mal pofočkava preden odrinemo na morje... Pika spančka, jaz pa veselo pakiram (pred računalnikom)...

Imeli smo prvi prehlad - je imela tako zamašen nos, da sva jo kar v dežurno peljala... Je bila zdravnica ZELO prijazna in se potrudila in ji vse pregledala, samo žal ni dobila nobenih zdravil, ker ni bilo nič hudega. NO NAJU JE PA ZELO PRESTRAŠILA.... Pa kar hripavo je jokala in je rekla, da možno, da zato ker tako vriska in poje cele dneve... Sicer bo pa morski zrak in voda vse pozdravila... No, zdj pa še neki težko kaka... Ji bom dala danes en kup borovnic in upam, da se bo potem uredilo samo od sebe...

Hm... Pa en kup zobkov ima - spodaj še vedno 2, zgoraj pa 6 se mi zdi, ker tako težko pogledam...

BRAVO FLORA.... Sej zdj bo pa hitro ušla mamici...

Neposredna povezava do sporočila: 894
17.8.2011 15:05:17   
bambixxx
punce iz MB in okolice - 10. srečanje nedonošenčkov Maribor bo 11.9.2011 s pričetom ob 11h v šotoru pri hotelu Arena pod Pohorjem.

Neposredna povezava do sporočila: 895
20.8.2011 8:25:31   
popek26
Živjo punce!
Evo tudi nas po dolgem,dolgem času user posted image mi smo 10dni uživali maksimalno, bili smo na Rabuuser posted image user posted image user posted image
Nasa Ula plava kot velika v fredijem obrocuuser posted image user posted image user posted image no, pri nas ni dosti novega edino da imamo skoraj ze polna usta zobkovuser posted image zdaj bo treba kmalu v vrtec upam, da z naso ne bo dosti problemov je zelo družabna deklica seveda po mamiuser posted image user posted image user posted image no jaz že veselo delam je prav luštnouser posted image no, punce uživajte se naprej z vasimi sončki pa se slišimo še kaj papauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 896
21.8.2011 21:10:34   
Kiya
Meni se je pa v petek zaključila porodniška, jutri pa že v službo user posted image So mi kompliciral glede dopusta, tako da sem ga dobila le za uvajanje v vrtec user posted image

Je pa ven že prikukal 5 zobek, čakamo še dve trojki, ki sta že vidni, samo še čez dlesen morajo predreti user posted image

(odgovor članu popek26)
Neposredna povezava do sporočila: 897
4.9.2011 12:25:16   
bambixxx
dan user posted image

kje ste vse? še kar uživate na dopustu? user posted image

Tibor počasi napreduje, posede se do tri četrt, do konca pa mu moram pomagat, ker nima dovolj moči v rokah. gre tudi na štiri, vendar se samo ziba. pa iz štirih se že lepo obrne na bok oz. rito za posedanje, ampak mu vseeno moramo malo pomagat, drugače se kar vleže. zdaj v septembru imava FT 2x tedensko. z oktobrom pa v vrtec...

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 898
5.9.2011 9:05:19   
popek26
ojla!
Pa smo tukajuser posted image Najprej bi pohvalila Tiborja priden fant kar tako naprej user posted image user posted image user posted image mi smo bili v cetrtek in petek že v vrtecu in vam povem da naša ula je šla z veseljem k svojim vrstnikom prav uživa tako da mamica je bila samo eno určko z njo potem pa sem odšla ven in nič ni jokala, pustila sem jo samo po kosilu sem jo odšla iskat vzgojiteljice so mi rekle da ni bilo nobenega problemauser posted image naslednji dan pa ni hotela spati ma bo že user posted image smo pa že dobile trebušno virozo čez vikend je bila zelo slaba drisko je imela pa 39vročine ampak danes je že zdrava user posted image tako da jutri gremo spet veselo v vrtecuser posted image no tako je ta stvar zdaj sem se napisala no uživajte pa se slišimo papa

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 899
5.9.2011 9:57:12   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: popek26

Najprej bi pohvalila Tiborja priden fant kar tako naprej user posted image user posted image user posted image

hvala

pa user posted image user posted image user posted image  za Ulo in uvajanje v vrtec. Bolezni se pa itak ne izognemo user posted image user posted image

(odgovor članu popek26)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?