Nina33
|
Meta21 dobra logika, tole z barvo bradavic , zna bit res kej na tem. Samo še dobro, de jih Šimen ne gleda več, bi jih res hitr najdu, pa jaz glih ne bi . Pa jaz tut upam, da se mami spomni, kje sva Nodija vidli, če sva ga v zadne, ko sva bili skup v šopingu (sam res nisem za nič zihr), je bilo al u Leclercu (mal dvomim) al pa v Merkurju, kjer vem, da imajo dekoracije, samo s tam se jaz samo Bojana spomnim . Unga z ene ta stare risanke. No, sej je mogoče še zdej ta risanka na sporedu, mi še ne sledimo . Že tako TV +/- samo jaz zvečer gledam, čez dan jo imamo pa pač za prah lovit . Jo bom odjavila pomoje zdej ko bomo dnevno v otroško sobo spremenili, drugje je itak ne mormo imet. A ti bi sobico do RD zrihtala? Bo treba kar pohitet. Nimam pa nobene veze s šolstvom, samo matematika (no, v OŠ mi noben predmet) nikol ni problemov delala, sosedovi mali pa . Čeprav bi ona zdaj še slovenščino pa angleščino se "inštruirala", še zgodovino je enkrat privlekla . Očitno celo kaj zaležejo tele inštrukcije, čeprav se men ne zdi glih kaj velik napredka - pa hodi od februarja nekje, vsaj 1x na teden po uro in pol. Aja, pa tut zavod mi nekak ne (še) dela sivih las, pr nas je težko službo brez vez dobit, v prejšnjo pa se glih ne bi ne vem kaj nazaj silila, čeprav še nadomeščam kdaj tko na črno , pa mal hodim tko voluntersko ke, da glih čist ven ne padem, če mi slučajno kej zapaše še v tej smeri. Sem/sva si pa rekla, da so "otroc" zdej majhni in zdej za imet, glede tega imamo vsi mal omejen čas, delat nam bo pa kot zgleda treba itak do smrti . Pa če nisi glih na en luksuz navajen, ni krize, sva imela mal zlate rezerve, ki HB še drži . Ja, pa unadva iz A je to! risanke majo tut v Merkurju . Mi mal misli skačejo. Pa še ena knjigica: - Igrajmo se z dojenčkom, ima res dobre ideje za "domače" igrače Sem napisala že, da me boste imele povn kufr s temi knjigami ?