Nina33
|
Pri nas v KR niso potrdila o "opravljeni" šoli niti pogledali, velja baje vsaj nekaj let ( za tiste P kjer preverjajo), plačaš pa za vsakič sprot prisotnot, ja . Meta21, moja mami se je komaj spomnila,da je res "ostržka" nekje videla. Upam, da se ji ostalo kaj kmalu vrne (kje ga je oziroma sva ga videli). Kaj imate to za ene torbe ogledane, ste me čist "zrajcale" . A se da kakšen link dobit mogoče? Pa a v DMbabybonus klub al neki tacga je kera že včlanjena? IZVIRNO SPOROČILO: d3lfink4 Aha, punce, da vas vprašam ... a se kateri kaj cedi iz prsi? Huh, jaz sem se kr vstrašla včiri, ko sem opazla male prozorne kapljice - in ker sem takooo radovedna kot sem, sem malo stisbila prsi in je šlo ven ful tega, prozornega ... kar po kapljicah ... sicer naj bi blo to normalno, da kdaj pa kdaj proti koncu nos. kaj priteče ven, ampak tako zgodaj?!? Jp, meni se cedi . Mleko. samo se je mali škrat šele kakšen mesec nazaj odstavil in baje še mesec in pol ali celo kaj dlje traja, da se produkcija ustavi . Pri meni se zgleda sploh ne bo . V 1. se mi je pa začelo okrog 5., 6. meseca mal po kapljicah ven "cedit", sem opazila bolj zaradi takega dojenčkastega vonja . In nisem nič stiskala. No, lažem , 1x sem, ker sem firbčna, poj sem pa na mir pustila. Drgač imam pa čisto temne, skoraj črne bradavice zadnje nekaj tednov in grozno občutljive. kaj čmo, takle mamo . kaj pa telovadba okoli KR? A kera ve kaj? Saj ne da sem kej zelo zagnana... Bi bilo pa zdravo verjetno . Pa na kolo se moram opogumit. Včeri bi skori šla, pa me je začelo nekaj čudno špikati, pa sem rajš doma ostala . Me pa grozno matra. IZVIRNO SPOROČILO: d3lfink4 Kakršnih koli metuljčkov še ne čutim, čeprav komaj komaj, čakam ... pa kako to zgleda? Tako kot da te napenja? Ker nekaj takega sem včeraj sicer čutla, ampak zlo malo in kratek čas in ne vem al je bla prebava al kej drugega ... mi je pa tkooo fajn zvečer, ko se uležem na hrbet in se pobožam po trebuščku, čutim prav tako veliko in čisto trdo bunko v trebuhu, tam kjer je popek. Pa potem zgine in mam čist lepo mehek trebuh, potem se pa spet pojavi! Je ful zanimivo. Sem rekla včiri mojmu naj potipa in je bil totalno navdušen in kr ni dal rok iz mojga bušija, hehe Jaz v prvo tut nisem poznala, so bili eni čudni občutki, ki bi lahko bili marsikaj . Poj je bila pa že konkretna, vidna brca . Mora bit pa tale "bunka" fajna stvar, bodo pomoje tudi brcike (al pa ) tut kmalu. Za AS se pa jaz ne morem odločiti, če bi si ga lahko sposodila, bi mogoče že kaj probala , tko pa... Bom čez 1 teden na pregledu slišala . Eko, zdej vas pa mal brat letim, preden me spet ven vrže .