|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
23.8.2010 13:10:50   
Mišyka
Jst sem pa že dva dni TEČKA NOSEČKA
user posted image user posted image user posted image

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
23.8.2010 13:23:43   
Anonimen
Mene pa zanima, kdaj ste začele v materinsko šolo hodit? Pa kam je super hoditi v Ljubljani?

(odgovor članu hayabusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1702
23.8.2010 14:03:58   
d3lfink4
Hvala Mišyika in Hayabusa za informacije ... user posted image Ne, sej tekočina je zaenkrat prozorna, kokr voda ... če bo rumena pa tud ok. Ne bom več stiskala, oblubim, sam sem bla firbčna pa sem mogla probat user posted image user posted image Registrirana, jaaaa, pejdi z mano na telovadbo! user posted image Od kje pa si? Bom danes sporočila kako bo, absolutno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
23.8.2010 14:10:53   
Nina33
Sem se razpisala, pa mi je vse zbrisalo user posted image . Bom pa kasneje. Upam. Če bo kej cajta. user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
23.8.2010 14:35:57   
Teyla
Pilotgirl (in druge žabarke) bi katera hodila na pilates? Hayabusa, hvala za link, točno tega sem tudi jaz imela v mislih- tanergija. :) Se mi niti ne zdi tako drag.

Joj, ko berem tele poste o urejanju sobic mi je kar hudo. Bi tudi jaz nekaj pobarvala na steno, pa nimam kam (enosobno stanovanje). Pa še v najemu sva in se verjetno/mogoče seliva naslednje leto, tak da bi z barvanjem samo težave delala.

Aja, še namig tistim, ki imate težave pri pisanju na forum. predlagam, da ko napišete post (pa tudi večkrat vmes) tekst enostavno kopirate. In, ko končate, ga v primeru da pride do tehničnih težav potem enostavno kopirate. To jaz delam vedno odkar sem enkrat na ta način izgubila cel roman. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
23.8.2010 15:14:43   
Anonimen
Teyla, veš da me zanima pilates. Kje pa je, maš kakšno informacijo ;) Ja meni tudi poste vsake tok časa nekaj zbriše.

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1706
23.8.2010 15:26:01   
samsara04
Hvala vsem za častitke user posted image

Drugače pa je večina mamic, ki jih poznam, hodila v materinsko šolo 7. mesecu nosečnosti. Tako da še imamo dovolj časa.

Danes je spet en grozno vroč dan...jaz pe sem se že veselila konca vročine in gužve. Bo treba še malo počakat.
Tudi mene vse bolj matrata kolesarjenje in rolanje...vendar sem fantu obljubila, da pridejo v poštev le ravninski deli.

Lep dan vam želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
23.8.2010 15:35:23   
HoneybeeMaja
Pozdravljene souser posted image ,

tako pridno čvekate,da komaj sledim... user posted image Pri meni nič posebnega,razen nihanj razpoloženja,na trenutke grem tudi sama sebi na živce user posted image .Sicer smo pa prejšnji teden kupili karavana,predvidevava pač da bo z dvema user posted image user posted image precej krame.Voziček mi zaenkart ni še noben všeč,pri dvojčkih žal ni take izbire kot pri enojčkih.
Se mi pa je nekajkrat zazdelo,da čutim nekaj po trebuščku ne vem če so bili to user posted image ,meni se je zdelo bolj podobno mehurčkom,glede na to,da je to moja prva nosečnost,15.teden,se mi zdi kljub temu da sta dva malo hitro...no počakajmo,pa bomo videli kako se bo zadeva nadaljevala.
A je katera od Mariborčank zasledila že kje telovadbo za nosečke?Javite,če katera najde kaj zanimivega.
Kar se pa tiče šole za starše v UKC MB,no tukaj je urnik:  http://www.ukc-mb.si/index.php?id=255   jaz imam to v planu predvidoma novembra.

Aja...še ena velika prošnja puncam,ki urejate sezname...na zadnjih sem jaz 2x user posted image ,prvič 6.2. kar je tudi točno,drugič pa 14.2.,kar je bil moj prvi predviden termin.Ko boste naslednjič urejale seznam me lahko enkrat zbrišete,po mojem bo samo 6.2. dovolj,že tega me je dovolj strah user posted image .

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
23.8.2010 15:36:44   
lola_J
Hej, hej!

Opažam, da ste odprle teme glede materinske šole. Jaz sem v prvi nosečnosti hodila v 8 mesecu. Me pa zanima za tiste, ki ste že mamice, ali se namervate tokrat zopet udeležiti materinske šole ali jo boste špricarle? Kako je pa z veljavnostjo potrdila za naše očke? Ali velja že, če se je v "prvi nosečnosti" udeležil materinske?

Kar se tiče pa športanja in aktivnosti pa takole. Ravno letos sem si ponovno usposobila kolo,  pa bi rade volje šla na kako turo, pa imam za nazaj kar oreng breg, tako se mi enostvno ne da. user posted image Drugače pa skušam dost hodit, pa vsake tolko časa zaženem orbitrek, da se prah na njem ne nabira. user posted image Tudi to je nekaj.

lp

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
23.8.2010 15:42:46   
DIANE
user posted image Dan,

u ste pridne razmišljate o rekreaciji jaz zaenkrat še ne migam preveč ker me je kr strah, da bo kej narobi pa do zdej mi G tut priporočali ni.

Imam pa doma en bon za 4x pilates v Lj morem prav pogledat kje je to men se zdi da je nekje v centru.

user posted image sm pa vesela, ker se mi slabosti zmanjšujejo. Sm morem pa res na 2 uri neki žvečit najraj mam kake mandeljne al pa jabolk.
Juter tedn imam končno spet pregled komaj čakam a vas je tut kdaj strah da je kej narobi???user posted image
A poslušate že kaj srčeke z AS?
Jst ga še nisem dobila si ga bom kr sposodla od kolegice.

A ste že kej ble v nakupih zase kje majo kej kake hlače?
No sej jaz sedaj nosim še lahko oblačila edin prot večeru me tok napihuje, da si morem šlic kr odpret.

Se mi zdi da je ena tut omenla da ima z napihovanjem težave. Mi je ena kolegica rekla, nej si kar kakšne zeliščne al pa otroške kapljice proti napihovanju kupim. Pomaga mal pa tut koprov čaj.

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
23.8.2010 15:47:17   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Mene pa zanima, kdaj ste začele v materinsko šolo hodit? Pa kam je super hoditi v Ljubljani?

Jaz sem hodila v 7. mesecu v porodnišnico. Nimam s čim primerjat ampak meni je bilo super. Sva kar oba hodila na skoraj vse, jaz sem si pa še kakšno reč zapisala in si po porodu zapiske tudi nekajkrat pogledala, ker šele ko rabiš, te res začne zanimat. Meni je bilo fajn tudi to, ker govorijo na podlagi LJ porodnišnice in si potem lažje predstavljaš Razmišljam, da bi šla zdaj v drugo na "grosupeljski šnelkurz", ki je samo 2x ali 3x. V LJ mislim, da je 12 predavanj ampak jaz sem 3 izpustila, ker me ni zanimalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
23.8.2010 15:48:50   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Aja, še namig tistim, ki imate težave pri pisanju na forum. predlagam, da ko napišete post (pa tudi večkrat vmes) tekst enostavno kopirate. In, ko končate, ga v primeru da pride do tehničnih težav potem enostavno kopirate. To jaz delam vedno odkar sem enkrat na ta način izgubila cel roman. user posted image

Pa kako hudiča to narediš? Jaz sploh nimam opcije copy (se ne pobarva)user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
23.8.2010 15:53:27   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: lola_J

Hej, hej!

Opažam, da ste odprle teme glede materinske šole. Jaz sem v prvi nosečnosti hodila v 8 mesecu. Me pa zanima za tiste, ki ste že mamice, ali se namervate tokrat zopet udeležiti materinske šole ali jo boste špricarle? Kako je pa z veljavnostjo potrdila za naše očke? Ali velja že, če se je v "prvi nosečnosti" udeležil materinske?

Kot sem že napisala bom mogoče šla na kakšno krajšo varianto, da zvem, če je kaj novega. Za očke pa mislim, da velja 5 let, le prisotnost je treba, vsaj v LJ, vedno znova plačat.

(odgovor članu lola_J)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
23.8.2010 15:59:24   
Anonimen
Meta21 Mene tudi grosupeljski konc zanima, mi je bližje kot LJ. A maš kakšen namig kam in kje? Sicer me zanima tudi, če tam dobiš tudi potrdilo, da je lahko očka zraven? Ker vem, da v Lj porodnišnici to obvezno zahtevajo.

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1714
23.8.2010 15:59:33   
meta21
Jaz sem bila pa danes po dolgem času znova v službi (delam v šolstvu) in že razmišljam, kako bi čim prej ušlauser posted image user posted image user posted image . Če bo vse ok, delam do božiča, ker pol mamo počitnice, 3 ali 4. januarja pa začnem porodniško.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
23.8.2010 16:01:30   
Anonimen
meta21 če nimaš potem uporabi tipke in sicer ko označiš pritisni CTRL + C. Za prilepčiti nazaj tekst je pa CTRL + P.

Jaz se tudi danes kar nekaj jezim pa nic mi ne gre odrok, me tale autocad zeza.

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 23.8.2010 16:07:12 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1716
23.8.2010 16:03:35   
Nina33
Helou!
A skopiraš kar v Worda al kam drzgam? Al celo kej drugače? Jaz imam Crtl+C zelo rada drgač (pač za v Worda user posted image ).
Glede materisnke ne bom več odgovarjala, ste že vse povedale user posted image . Imam pa par predlogov za knjige, če je kera bolj take sorte user posted image :
- Glej, kako rastem! je ena taka fina s 3D slikcami po tednih not, ni neki grozno strokovnega, je pa lušna, pa v Učilih so jo zanč imeli v akciji po 3€.
- Od spočetja do rojstva mi je bila že v 1.user posted image fina, pa sem si jo pred enima dvema mescema kar kupila user posted image , v DZS je bila 17€ (znižana)

- Nosečnost po tednih od Pušenjaka verjetno vse poznate, men je fajna
- Devet stopnic je ena taka bolj ezoterična varianta
- Rojstvo brez nasilja je mal orto (vsaj slog, če ne že kar tko user posted image ), je pa osnovna poanta meni logična in blizu
- Modrost rojevanja je meni super
- Povezovalno starševstvo je mal ameriška user posted image , a mi je bilo žal, da je nisem pred rojstvom sina prebrala, bi lažje komentarje prenašala
- Otroško spanje, brez joka v sanje sem tut "šele" po porodu odkrila user posted image , no pa še par njenih user posted image
Eko, za štart user posted image . Zdej pa entram post, poj pa naprej pišem user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
23.8.2010 16:07:24   
meta21
PilotGirl, v Grosuplju poteka v zdravstvenem domu, mislim da 1x mesečno. Jaz imam G v LJ, tako da tudi vedno dobim podatke za tam. Se bom pozanimala in ti povem.

CTRL C deluje, za prilepit moram pa kar desni knof na miški uporabit, ker mi CTRL P odpre printanje.

Nina, nikamor ne kopiraš. Samo copy daš, če ti pa zbriše pa prilepiš v nov post.
Si vprašala mamo za Nodija?

< Sporočilo je popravil meta21 -- 23.8.2010 16:11:52 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
23.8.2010 16:14:09   
samsara04
Nina33 user posted image , ravno ta priporočila glede knjig sem potrebovala. Hvala!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
23.8.2010 16:16:40   
Nina33
Pri nas v KR niso potrdila o "opravljeni" šoli niti pogledali, velja baje vsaj nekaj let ( za tiste P kjer preverjajo), plačaš pa za vsakič sprot prisotnot, ja user posted image .
Meta21, moja mami se je komaj spomnila,da je res "ostržka" nekje videla. Upam, da se ji ostalo kaj kmalu vrne (kje ga je oziroma sva ga videli).
Kaj imate to za ene torbe ogledane, ste me čist "zrajcale" user posted image . A se da kakšen link dobit mogoče? Pa a v DMbabybonus klub al neki tacga je kera že včlanjena?

IZVIRNO SPOROČILO: d3lfink4

Aha, punce, da vas vprašam ... a se kateri kaj cedi iz prsi? Huh, jaz sem se kr vstrašla včiri, ko sem opazla male prozorne kapljice - in ker sem takooo radovedna kot sem, sem malo stisbila prsi in je šlo ven ful tega, prozornega ... kar po kapljicah ... sicer naj bi blo to normalno, da kdaj pa kdaj proti koncu nos. kaj priteče ven, ampak tako zgodaj?!?

Jp, meni se cedi user posted image . Mleko. samo se je mali škrat šele kakšen mesec nazaj odstavil in baje še mesec in pol ali celo kaj dlje traja, da se produkcija ustavi user posted image . Pri meni se zgleda sploh ne bouser posted image . V 1.user posted image se mi je pa začelo okrog 5., 6. meseca mal po kapljicah ven "cedit", sem opazila bolj zaradi takega dojenčkastega vonja user posted image . In nisem nič stiskala. No, lažem user posted image , 1x sem, ker sem firbčna, poj sem pa na mir pustila. Drgač imam pa čisto temne, skoraj črne bradavice zadnje nekaj tednov in grozno občutljive. kaj čmo, takle mamo user posted image .

kaj pa telovadba okoli KR? A kera ve kaj? Saj ne da sem kej zelo zagnana... Bi bilo pa zdravo verjetno user posted image . Pa na kolo se moram opogumit. Včeri bi skori šla, pa me je začelo nekaj čudno špikati, pa sem rajš doma ostala user posted image . Me pa grozno matra.

IZVIRNO SPOROČILO: d3lfink4

Kakršnih koli metuljčkov še ne čutim, čeprav komaj komaj, čakam ... pa kako to zgleda? Tako kot da te napenja? Ker nekaj takega sem včeraj sicer čutla, ampak zlo malo in kratek čas in ne vem al je bla prebava al kej drugega ... mi je pa tkooo fajn zvečer, ko se uležem na hrbet in se pobožam po trebuščku, čutim prav tako veliko in čisto trdo bunko v trebuhu, tam kjer je popek. Pa potem zgine in mam čist lepo mehek trebuh, potem se pa spet pojavi! Je ful zanimivo. Sem rekla včiri mojmu naj potipa in je bil totalno navdušen in kr ni dal rok iz mojga bušija, hehe

Jaz v prvo tut nisem user posted image poznala, so bili eni čudni občutki, ki bi lahko bili marsikaj user posted image . Poj je bila pa že konkretna, vidna brca user posted image . Mora bit pa tale "bunka" fajna stvar, bodo pomoje tudi brcike (al pa user posted image ) tut kmalu.
Za AS se pa jaz ne morem odločiti, če bi si ga lahko sposodila, bi mogoče že kaj probala user posted image , tko pa... Bom čez 1 teden na pregledu slišala user posted image user posted image .

Eko, zdej vas pa mal brat letim, preden me spet ven vrže user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
23.8.2010 16:19:38   
Nina33
Za limat imam jaz Ctrl+V. user posted image
Samsara sej bom še kašno dodala, še dost me boste mele s tem user posted image .
Ja, res upam, da se mami spomin malo popravi user posted image . Sama ga imam tolk švoh zadnje cajte user posted image . Vem samo, da v BabyCentru in Pikapolonici zihr nisva gledali user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
23.8.2010 16:20:17   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

PilotGirl, v Grosuplju poteka v zdravstvenem domu, mislim da 1x mesečno. Jaz imam G v LJ, tako da tudi vedno dobim podatke za tam. Se bom pozanimala in ti povem.

CTRL C deluje, za prilepit moram pa kar desni knof na miški uporabit, ker mi CTRL P odpre printanje.

Sem jaz zamočila CTRL+V moraš pritisniti, sorry!

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1722
23.8.2010 16:21:45   
Anonimen
Jaz bi se tudi baby bonus včlanila v DM, če ma katera link, se priporočam.

Uuuu, knjigice pa prav pridejo!

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 23.8.2010 16:22:15 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1723
23.8.2010 16:27:42   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Jst sem pa že dva dni TEČKA NOSEČKA
user posted image user posted image user posted image

Nas je kar nekaj tečk user posted image . Imamo pa vsaj dober izgovor user posted image .

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
23.8.2010 16:28:20   
Nina33
Evo link:
http://www.babybonus.si./BB,,dm_babybonus_informacije.htm

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?