|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
24.8.2010 14:41:53   
Anonimen
vrtnica21 ne se sekirati, tudi jaz se nisem zredila, če dol sem dala 4 kg. Pa ne namenoma. Imam pa težavo, da imam nizek cukrček, tako, da so rekli, da je to problem, jem pa ko dete na nekaj ur. Pa še vedno me dajejo slabosti. Tako, da sedaj držim 3 glukozo. Imam pa ponovni test 30.8. da vidimo, kako bo sedaj. Bom rekla kot moja mama, teža bo šla gor od 5-6 meseca, saj tako, se pri naši ženski populaciji dogaja. Važno je da dete raste, tudi če si na teži isti!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1776
24.8.2010 14:44:09   
Anonimen
Dekleta, vem zakaj nas je učeri slaba volja dajala, lunca nas je nosila user posted image

Pa še tole pripenjam, če bo katera malo poštafnala. Gor je vse živo od raznih nasvetov, koledarčkov, malo za hec horoskop spolov,....
http://otrocarije.net/nosecnost.html

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1777
24.8.2010 14:54:45   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

V ponedeljek zjutraj sem, ko sem šla na stranišče opazila, da malo krvavim. Pol sem pa skuz mela malo temnorjavega izcedka, ampak prav krvavela pa nisem več. Šla sem se pokazat svoji G, pa me je napotila kr v bolnico. Tam so me celo pregledali( oba UZ, kri, voda, sladkor, pritisk, maternični vrat,....) in razen izcedka, je blo vse o.k.. Mala beba noter rogovivi ko user posted image , tak da mi sploh niso znal povedat zakaj je prišlo do tega.  Notr sem bla do sobote, zdej mam pa čez 1 teden pregled, do takrat pa strogo ležanje.

Samo da bo ok, tud če mormo včasih mal potrpet. Sigurno je pa bit najbolj luštn nosečka, če je vse normalno.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
24.8.2010 14:58:54   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Dekleta, vem zakaj nas je učeri slaba volja dajala, lunca nas je nosila user posted image

Dobr si to pogruntala! Tud jst sem sumila luno, ker dons pa nisem več tečka! Pa še novo frizuro mam user posted image  sem si včerej privoščila.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
24.8.2010 15:09:49   
Teyla
Ribi bibi če je pa tako, da si lahko še 3h notri, se pa res izplača. Pa to še vedno drži? Zdaj me je pa res začelo zanimat. Cena je potem v primerjavi s pilatesom podobna. Imaš namen hodit? Si me res pomirila s tem Pušenjakom. Če ne bo moja G imela kakih striktnih ugovorov bi kar šla. Moram še premislit.

Pilotgirl kaj pa vadba v vodi? Vprašaj, če lahko. Jazbom svojo jutri. Srčno upam, da mi bo ukinila prepoved športanja. Pa tudi drugih užitkov user posted image , če veste kaj mislim. user posted image

Nosečniških oblačil še nisem kupovala bom pa mogla kake udobnejše hlače poiskat, ker je trebušček po kosilu v službi kar neprijeten. Vseeno pa še vedno rabim pas, ker drugače mi hlače dol padajo oz kaj sodelavcem pokažem, kar jim ne bi bilo treba videt.user posted image Imam tako hruškasto postavco, bi se reklo.

Lazanja bo zdaj zdaj fertik. Njami. user posted image

(odgovor članu Ribi Bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
24.8.2010 16:00:36   
Nina33
Ojla!
Mi smo pa že pojedli, mojadva sta spet na terenu z biciklom (jaz pa ne user posted image ), pa bananine mafine pečem, bodo čez 10 minutk za ven vzet, pa masa za palačinke že lepo počiva, tko de.... lačni ne bomo user posted image .
Lunca je bla, lunca user posted image . Je baje ta "pijanska" to rundo, se je treba merkat, če bi keri slučajno kaj zapasalo user posted image . V 1. nosečnosti mi je pirček kar dišal, zdej mi pa prav nič ni do česa takega. Pa tut prenažirat se ne morem več tako, kot sem se prvič, sem par dni pred porodom pojedla celo pico, pol pirčka zraven, pa bananasplit čez, pa še kavico s smetano user posted image , pa sem se prav fajn počutla, zdej me pa že na polovici pice zmanjkuje, pivo je zdaj tako s tremi user posted image user posted image , no, kavica (navadna) mi še znese čez, na kakšen bananasplit pa rajš sploh ne pomislim. Vseen pa grozno rada kaj po kuhni šarim, v veselje mojih dveh user posted image . Pa še pustim jima kej za pojest (sploh sladkega), se je bilo treba kar mal grebst prej user posted image .
Pa hvala za nasvet o kopiranju, me neki ven meče in se tale Ctrl+C prov fino obnese user posted image . No, tolk klofam, da so mafini že ven za vzet. Če vam bo kej pridišalo, so moji mafinčki krivi user posted image .
LP, Nina

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
24.8.2010 16:09:31   
Teyla
Daj prilepi kako slikico gor, da se nam malo sline pocedijo. Jaz bi z veseljem kakega zdajle pojedla.
Takole pa je izgledala lazanja, ko sva jo že pol pojedla user posted image

user posted image

Tudi jaz se rada sukam okoli kuhinje, če je le čas. Mi je ful všeč, ker moj rad probava kake nove jedi, tako da lahko vedno kaj novega probam, pa pojeva tudi če ne rata dobro. On je itak zmeraj lačen. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
24.8.2010 16:37:25   
Nina33
Ma, sej bi nalimala kakšno, pa nimam cajta user posted image , sta mi marele z izletka prinesla, letim panirat user posted image . Sej nisem TOOOLK požrešna, samo oči so me user posted image .

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
24.8.2010 16:38:22   
Nina33
Ma, sej bi nalimala kakšno, pa nimam cajta , sta mi marele z izletka prinesla, letim panirat . Sej nisem TOOOLK požrešna, samo oči so me .
Tale RR ga pa neki sračka dons, a ga luna daje user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
24.8.2010 16:45:44   
Teyla
Marele so pa najboljša stvar na tem svetu. kje sta jih pa dobila, saj ni bilo dežja že nekaj časa? No vsaj ne v našem koncu.
Jaz čakam, da bo dež, pa da se odpravim po gobe. Moj namreč še nikoli ni probal pohanih marel, pa imam samo en izgovor več, da jih grem nabrat. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
24.8.2010 17:51:06   
Nina33
Teyla, sem prej pozabila komentirat tvojo lazanjo: videti je slastna, o čem več pa zdejle rajš ne razmišlam, smo se nažrli vsi trije user posted image . No, pa de se ne bo bralo, kot da pojemo neke enormne količine: od kosila je še mal ostalo, bo za najino večerjo (al pa vsaj za en del večerje user posted image ), palačink je prišlo ene 8, pa je ena ostala, mareli sta bili pa samo 2 pa ne prav veliki. Aja, na Sorškmu polu oziroma gmajnah na njem rastejo marelce prav rade, pred leti jih je bilo v enem koncu gmajne tolk, da sva npr. študirala, kaj bi za kosilo, pa se spomniva marel, skočiva v gmajno (ko v štacuno) in v urci po ideji že veselo mljackava user posted image . Očitno zdej že preveč ljudi ve zanje tam, jih ni več tolk velik, so pa.
Aja, pa mafinčke smo dal mal na stranski tir, sta samo 2 šla, ostali bodo za čez noč in pa za zajtrk user posted image .
Al samo mene skoz neki ven meče dons al še kerouser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
24.8.2010 17:53:27   
Nina33
Kako se pa limajo slikce gor? Se jih mora prej v spletni album dat al ni nujno?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
24.8.2010 18:13:45   
Nina33
Ena novička za tiste, ki hodite v KR:

http://www.zd-kranj.si/uporabnik/file/SPO-bodoce-mamice.pdf

Zanimivo, mogoče je tudi drugje zdaj tako user posted image . Lepo, se mi zdi user posted image .

Sploh za 1. user posted image se mi  zdi zelo fajn.

Zdej pa večerjat user posted image . Sam res user posted image , ampak samo mali žrec.

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 24.8.2010 18:16:11 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
24.8.2010 18:22:30   
ninchi9
Hej punce, vidim, da pridno čvekate..

Jaz pa sem se prišla malo potožit. Že cel teden samo jočem in to večkrat na dan. Ne morem jest, se veselit, nič. In skoz se opravičujem pikici v trebuščku, da je mama tak žalostna. Partner me zadnje čase zelo zapostavlja in sem zanj prav na zadnjem mestu. Zaradi tega jočem - skoz - in ne morem se potolažit. Oči že imam tak natečene, da še komaj gledam. Bojim se, da to zelo škodi jenčiju.. Zaradi tega imam velik občutek krivde in zato potem še bolj jočem...

Kaj naj naredim????

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
24.8.2010 18:55:51   
samsara04
Hej ninchi9, glavo pokonci! Sem kar žalostna, ko prebiram, kako razočarana si. Pojdi malo ven na sonce oziroma na pijačo s kolegicami ali v kino kak fajn film pogledat, pa bo že bolje. Tudi kakšna prijetna knjiga te zna spraviti v boljšo voljo. Jaz sem začela pisati dnevnik, kamor zapišem vse nespregovorjene misli in občutja...in res pomaga. Pa še tvoja pikica jih bo lahko čez par let prebirala in se čudila, kaj vse si doživljala.

Čeprav se poznamo samo preko neta, vedi, da nisi sama in da sem oz. smo s tabo. Vse lepo ti oz. vama želim.

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
24.8.2010 19:21:11   
lil_
k je debata o materinski soli... v nasm ZD majo tut neki...in pise da je primerno za nosecnice v drugi polovici nosecnosti. v oklepaju je pa napisan od 32. tedna dalje...zdej mi pa povejte kako bi zgledal ce zacnem z dvojcki hodt v 32. tednu...men se to zdi prej napor, kot pa da bom neki odnesla od tega.

ninchi tut jst sm zadne case bol obcutljiva in mam jokajoce dneve...vcasih se mi joce pa se morm zarad necesa zjokat...k cev dan vem da se bom...k mi je hudo...pa sploh nevem zakaj...pol pa rabm sam se razlog. nerab bit kej posebnega...loh je ksn trapast film...men pa je vse tok grozn in ganlivuser posted image

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
24.8.2010 19:35:44   
cukica
dori imaš zs,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
24.8.2010 19:40:42   
antoninap
IZVIRNO SPOROČILO: Ribi Bibi

A je šla katera še kaj v lov za oblekami? Je v LJ že kaj boljša izbira?

Jaz sem bila ravno včeraj v BTC-ju, ker sva darilo za taščo kupovala in sem skočila v MotherCare trgovino. Dobila full fajne črne elegantne hlače za službo. Če ne bi bil elastičen pas, se sploh ne bi videlo, da so za nosečnice. Sicer so mi zaenkrat še mičken prevelike, vendar ne za dolgo user posted image Meni se je zdelo, da imajo full izbir hlač, še posebej kavbojk (oprijete, cevaste, široke, lepše za službo, kar češ), ker sem šla tudi v Kepico in mi ni bilo nič všeč, se mi zdi, da imajo v MC malce bolj moderne zadeve. So pa še nekaj iz škatel ven jemali, tako da jesensko/zimsko robo še dobivajo.

Kar se pa tiče zgornjih delov, mi pa zadeve za nosečnice niso preveč všeč, ni važno katera trgovina. Veliko lepše stvari imajo v H&M, je na srečo moda taka, da so "IN" bolj široke stvari, tako da se lahko zbašemo noter user posted image

< Sporočilo je popravil antoninap -- 24.8.2010 19:41:13 >

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
24.8.2010 20:00:49   
Teyla
Nina33 hvala za namig, ampak dvomim, da se bom kdaj odpeljala na sorško polje po marele. Mi imamo gozd v bližini moje rezidence na papirju, ampak je zelo obljuden in moraš prehoditi še pa še, da najdeš kaj.
Slikico najprej naložiš na kak spletni portal (npr. shrani.si) in potem ti vrže ven link. Pa splača se ti narest predogled posta predno klikneš potrdi, ker se lahko zgodi, da bo slika čez celo stran. user posted image   In ja RR ma očitno težave s serverjem, ker tudi mene dol meče. Al pa samo preveč klepetamo. user posted image

ninchi9 joj, boga reva. Se mi kar smiliš, ko tako jokaš. Zakaj pa partnerju ne poveš, da se tako počutiš, mogoče se bo izboljšal? Drugače pa kot je samsara predlagala, pojdi malo ven na sončka in na zrak. Privošči si tortico, preberi kako knjigo ali revijo. Verjemi da bo bolje. Še en objem -> user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
24.8.2010 20:09:36   
sara1986
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Hej punce, vidim, da pridno čvekate..

Jaz pa sem se prišla malo potožit. Že cel teden samo jočem in to večkrat na dan. Ne morem jest, se veselit, nič. In skoz se opravičujem pikici v trebuščku, da je mama tak žalostna. Partner me zadnje čase zelo zapostavlja in sem zanj prav na zadnjem mestu. Zaradi tega jočem - skoz - in ne morem se potolažit. Oči že imam tak natečene, da še komaj gledam. Bojim se, da to zelo škodi jenčiju.. Zaradi tega imam velik občutek krivde in zato potem še bolj jočem...

Kaj naj naredim????

ninchi9, res mi je žal zate, da se tako počutiš..upam da bo kmalu bolje, vedi da smo s tabo in ti stojimo ob strani, tukaj smo ja zato da si pomagamo in ena drugi vlimamo zaupanje.. Glej pozitivno na stvari okrog sebe, pomisli koliko ljudi ne more imeti otrok, uzivaj v nosecnosti, vsak nima te možnosti. user posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
24.8.2010 20:14:09   
d3lfink4
Registrirana, ja telovadba je pa vsak ponedeljek od 17-18h. No, če boš kdaj utegnila, si lepo vabljena ... in te bom vesela! user posted image Za Asparo pa jaz še tudi nisem nič slišala, ne vem ...

Mmmm, lušte ste mi pa nrdile s tole hrano ... me kr želodček kliče user posted image
Aha, še glede sobice ... mi2 bova prebarvala stene na tako nežno rumeno v kombinaciji z opečnato oranžno (ki jo bo zlo mal) in pa belo ... potem bom pa sama narisla gor take luštne medije, ki pihajo mehurčke user posted image user posted image Komi čakam, da začneva ... čeprav najbrž šele novembra enkrat ...

Suzy29
, samo da se je tako končalo! Vse dobro za naprej in pazi nase ...  user posted image user posted image

Ninchi9
, to so najbrž "samo" hormončki ... jaz sem tudi še bolj jokava kot ponavadi ... pa mogoče res probaj z dnevnikom, jaz ga tudi pišem in je fajn user posted image fantu pa razloži, da si malo bolj občutljiva pa da ga zdaj še bolj potrebuješ kot drugače, da rabiš malo cartanja, kakšen objemček in poljubček več kot ponavadi ... včasih jim mormo kr diret kej povedat, ker sami (nevede in nehote) tega pač ne opazijo.
Pa tko kot je rekla Samsara04, poskušaj se malo razvedrit, tud če ti ni do tega, se kar malo prisili ...  user posted image
Upam, da to stanje čim prej mine in boš s pozitivo šibala naprej user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
24.8.2010 21:17:18   
hayabusa
Ninichi9- to so hormoni. na žalost bodo še nekaj časa tu, po porodu morda še bolj tako da boš morala tudi skozi to. Ne rabiš se počutit krivo, otrok sicer čuti določene spremembe ki so na podlagi stresa ampak mu ne škodijo da bi se morala zaradi tega počutit krivo. Računaj na to da te tudi čez leto, dve, deset čakajo stres, razpoloženjske spremembe ... in bo otrok to občutil, čeprav to bo potem včasih tudi žal. Res pa je da tudi mi čutimo otrokove razpoloženjske spremembe. Tako je, takšni smo, tako se svet vrti. Jaz moram reči da tako prejšnjo kot to nosečnost potrebujem samo en film, oddajo, knjigo, le košček tega pa se začnem jokat, potem pa se zjočem še za 10 let nazaj ;) mi je pa potem lažje. Se pa strinjam ko je ena napisala da se pogovori z dragim. Verjetno se sploh ne zaveda kaj dela (takšni pač so) in tudi zgubiti nimaš kaj!
faj zrihtaj in javi ko bo kak nasmešek premagal solze!

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
24.8.2010 22:25:04   
Nina33
Ninchi9 en user posted image zate. Verjetno so res "samo" hormoni, smo +/- vse user posted image na istem user posted image . So ti punce že fino svetovale, pejt ven s kolegicami, piši kar čutiš, pa povej user posted image kako se počutiš, na žalost njih hormoni nekak ne zadanejo pa rabijo mal naše spodbude. Drži se, saj bodo "ta dobri" hormoni tut ven udarili.
Zdej pa letim dol z neta, pr nas že prav veselo grmi.
Lepe sanje vsem!

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
25.8.2010 7:53:22   
Teyla
Dobro jutro punce

Madonca kako je grmelo ponoči. Jaz sem se zbudila vsa prestrašena, pa še srce mi je bilo dvesto na uro. Je pa res, da sva imela balkon kar odprt, postelja pa takoj zraven. Bliskalo se je pa tako kot da kdo z bliskavico slike dela v sobi, čeprav rolete so bile čisto malo odprte.

Kakorkoli danes imam pregled, me kar malce stiska, ampak vse v mejah normale. Včeraj se je plan spremenil in bom mogla potem kar direkt v službo skočit, tak da grem sama tja (fant je imel plan it zraven). Sporočim zvečer kako je šlo. Lep dan želim vsem skupaj.
Pa da ta čim prej spet vidimo sonček. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
25.8.2010 8:03:40   
HoneybeeMaja
Teyla vso srečo na pregledu user posted image , javi novičke.

Vsem ostalim pa za lepši začetek dneva,misli dr.Strahove (zato,ker so mene čisto raznežile,pa mi polepšale to deževno in oblačno jutro):

V nas biva dete, raste 2 milimetra dnevno in se burno razvija. Pa kaj potem, če se nam nabira celulit in se zredimo bolj, kot bi bilo za prvo stran revije. Saj je včeraj prvič potrkal in čutile smo ga čisto malo, malo, pa vendar so to tisti metuljčki, ki so dani le ženskam in nobenemu moškemu. Kako dragoceno, kako lepo je biti srečna, mirna hišica za otroka, ki vsak trenutek posluša bitje našega srca, uživa v toploti našega telesa in se odzove na glas bodočega očeta, prijatelja, starih staršev. Blestimo, a dobro se je zavedati, da nosečnost traja le 10 lunarnih mesecev, le 10 polnih lun, potem pa bomo zopet le same s svojim telesom. Duša utripa v dvoje, zato poslušajmo same sebe, povejmo, kar mislimo, kar si želimo in naj ne ostane skrito. Pišimo dnevnik, prav gotovo bo lepo brati  s svojim otrokom, ko bo dopolnil prvo desetletje. Otroci radi poslušajo, kako zelo smo jih imeli radi že v trebuščku in spomini, ki so lepi, so naložba za starost. Beseda nikoli ne zbledi, še posebej, če je to zgodba o nekem malem, drobnem okroglem bitju po imenu mama, ki se vsak dan uči, kaj pomeni biti bodoča mama....

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?