d3lfink4
|
Pozdravljene čveke! Ja, tale torba iz DM je pa res super ... pa obstaja še v bež varianti. Ampak jo pa povsod zlo hitr prodajo ... V Celju sem spraševala v obeh Dm-ih in jih je zmanjkalo v dveh dneh. Saj jih še dobijo, sam ne vejo kdaj, potem bojo pa spet tko brzinsko šle ... Glede telovadbe - jaz grem danes prvič, me je kar malo groza ... Ker nobene ne poznam in ne vem kako to zgleda in tako - pride katera, da mi dela družbo?!? ... grem pa v ZD Celje (imajo vsak pon. ob 17h, moraš pa bit zdrava nosečnica in noseča >12tednov), kjer telovadbo vodi ena super babica - pa je malo telovadbe, malo sproščanja, dihanja, malo masaže ... baje, da super ok, vse ki so že bile res priporočajo Sporočim potem. Je pa zastoj Aha, punce, da vas vprašam ... a se kateri kaj cedi iz prsi? Huh, jaz sem se kr vstrašla včiri, ko sem opazla male prozorne kapljice - in ker sem takooo radovedna kot sem, sem malo stisbila prsi in je šlo ven ful tega, prozornega ... kar po kapljicah ... sicer naj bi blo to normalno, da kdaj pa kdaj proti koncu nos. kaj priteče ven, ampak tako zgodaj?!? Kakršnih koli metuljčkov še ne čutim, čeprav komaj komaj, čakam ... pa kako to zgleda? Tako kot da te napenja? Ker nekaj takega sem včeraj sicer čutla, ampak zlo malo in kratek čas in ne vem al je bla prebava al kej drugega ... mi je pa tkooo fajn zvečer, ko se uležem na hrbet in se pobožam po trebuščku, čutim prav tako veliko in čisto trdo bunko v trebuhu, tam kjer je popek. Pa potem zgine in mam čist lepo mehek trebuh, potem se pa spet pojavi! Je ful zanimivo. Sem rekla včiri mojmu naj potipa in je bil totalno navdušen in kr ni dal rok iz mojga bušija, hehe
|