|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
20.8.2010 14:47:27   
meta21
Jaz moram svojga hudička nazaj napopat pa čeprav bo seznam 2x zaporedomauser posted image

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M:21.9.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčnauser posted image  user posted image , M:15.9
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted imageuser posted imageuser posted image , P:8.9.
user posted image suzy29, 29, Laško, 4.user posted image , user posted image , user posted image , P:___

2.2.
user posted image bella, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image Oxer, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image ,  P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image
3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted imageuser posted image , NS:___, P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted imageuser posted image , user posted image , P: 30.8.
user posted image rebeka84, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image  urshy*, 26, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:____

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image ,
NS:___, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , NS:___, P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1.user posted image user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: 24.9.
user posted image MoSoNi,29,Velenje,1.user posted image ,user posted image ,user posted image ,P:24.8.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , NS:___, P: ___
user posted image hayabusa, 30, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P:___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3.user posted image   , user posted image , user posted image , P:23.8.
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 7.9.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image P:13.9, M:___

6.2.
user posted image vrtnica21,
33, Ljubljana,2.user posted image , user posted image , user posted image ,user posted image ,P:24.8.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1user posted image ,user posted image user posted image ,user posted image user posted image , P:13.9.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image  , user posted image , NS:___, P:___
user posted image Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 25.8

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted imageuser posted imageuser posted image , P:____
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image hayabusa, 30, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,P: 30.8.

8.2.
 user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 25.8.

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image , user posted image ,P in M:21.9.
user posted image marjetka, 28, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image ,P:____
user posted image berti2, 34, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image ,P:16.9.
user posted image petrap, 26, 2.user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image ,P:

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image P:1.9.

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ____
user posted image ina5505, 40, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: _____

13.2.
user posted image
Nina33,
33, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.8.

14.2.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor, 1.user posted image , user posted image user posted imageuser posted image user posted image ,
user posted image trsica, 32 let, Kranj, 2. user posted image ,user posted imageuser posted image user posted imageuser posted image user posted image ,NS:___, P: _____

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 23.8
user posted image šebela, 27 let, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted image , P:16.9.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:7.9.
user posted image abv1,__ , _____, 2. user posted image ,user posted image , user posted image ,P: ___

17.2.
user posted image Barva, 33, Kamnik, 1.user posted imageuser posted imageuser posted image , NS:, P:______

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted image , P:___

19.2.
user posted image Registrirana
, 31, Štajerska, 2.user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , P:30.8.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ____

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P:31.8.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.8.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image ,user posted image , user posted image , P: 13.9.

23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , P:30.8.,14.9.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:_____
user posted image Mišyka, 29, Škofja loka, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:6.9.

24.2.
 user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. , , , NS:___, P: _____
25.2.

user posted image pinwheel
, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , NS:___, P: ___

26.2.

27.2.
babynitka, 25, _________, 1. , , , NS:26.8., P:16.9.
28.2.
user posted image tarikata,23,Ljubljana,1.user posted image ,user posted image ,P:
user posted image tanjusi,..,..3.user posted image ,user posted image ,P:14.9.

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image
user posted image
huda83user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
20.8.2010 14:52:14   
meta21
Ena zanimivost... Ravnokar je na National Geographicu oddaja o toksoplazmozi in novinar trdi, da je to bakterija, ki jo mačke namenoma prenašajo na miši in podgane, ker spremenijo nek proces v možganih in imajo okužene miši in podgane mačke rade oz. se jih vsaj ne bojijo in tako jih lažje ujamejo. Pametno, ne? Zanimivo pa je to, da imajo tudi ljudje, ki imajo to bakterijo (ko se enkrat okužiš jo menda pač imaš) veliko rajši mačke kot neokuženi. No, jaz nisem ravno navdušena nad mačkami. Mogoče bi se pa mogla okužituser posted image user posted image user posted image . Seveda čez pol leta ali kasneje!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
20.8.2010 15:08:06   
lil_
ok zdej vs ze vecina ve a je okuzena s toksoplazmozo al ne...zdej pa me zanima, ce so vs o tem obvestil. mislm k sama sm dala kri na prejsnem pregledu. zdej pa me zanima a me bodo o rezultatih obvestil naslednic (na neslednjem pregledu) al bi me, ce bi blo kej narobe ze poklical?

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
20.8.2010 15:38:17   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: lil_

ok zdej vs ze vecina ve a je okuzena s toksoplazmozo al ne...zdej pa me zanima, ce so vs o tem obvestil. mislm k sama sm dala kri na prejsnem pregledu. zdej pa me zanima a me bodo o rezultatih obvestil naslednic (na neslednjem pregledu) al bi me, ce bi blo kej narobe ze poklical?

Po moje bi te poklicali, le bi blo kaj narobe, zmeraj ko je kaj narobe pokličejo. Meni so kri sicer vzeli in zvem pri naslednjem pregledu kako in kaj, vsaj lani je bilo tako. Verjamem pa da je še nisem imela ker ne vem kje bi se lahko iz lani na letos okužila no razen s kakšno zelenjavo.

Meta21- jaz tud nisem za mačke, sem bolj "pasji" človek, morda bi pa blo res treba toxo prebolet, če ne za druga , za višjo muc toleranco ;)

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
20.8.2010 16:33:56   
cukica
lil_ tako kot ti je hayabusa rekla,če bi bilo kaj narobe sporočijo prej in ne čakajo.Jaz sem bla pozitivna in sem izvedela to v torek na pregledu,sem pa se okužila s toxoplazmo pred zanositvijio,ker je bila raven teleščk zelo visoka. Hvala bogu imam pa tud že 6 let mucko,ki je skoz not,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
20.8.2010 16:36:29   
cukica
S toxsoplazmo se lahko okužiš tud na vrtu,z zemljo ali vrtninami,...salamami,mesom ni vse na mačkah,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
20.8.2010 17:01:59   
Nina33
Oj!

Sem vas hotela samo malo počekirat, pa ste me s tole toxo zdražle user posted image .

Mačke so edini znani prenašalec, okužimo se pa večinoma preko zemlje v kateri so okuženi mačji iztrebki - torej prek ne dovolj umite surove zelenjave. Okuženi so tudi psi, krave.... le da oni z blatom ne izločajo ničesar, tako kot ljudje ne. Se pa okužiš tudi z mesom take okužene živali (no, tudi s "+" človekom bi se, če bi ga jedel user posted image ), zato taka fama okol tatarca pa to. Je pa toxoplasma drgač zelo obutljiva stvar in jo skoraj vsak detergent, razkužilo in pa seveda kuhanje uniči. Pa še to o mačkah: okužijo se predvsem mlade, starejše redkeje, izločajo pa le še nek določen čas po okužbi, ne neomejeno in niti ne ves čas. Pa kakec (okužen) mora vsaj en dan "stati" da razvojna oblika toxe postane kužna (sveže kakce komot tut jemo user posted image ). Tako da res niso glih tak krivec za okužbe tele boge muce in me zato izjave kakšnih G čist iztirijo, ker potem user posted image ne vedo al naj se svoje ljubljenke kar znebijo al kaj.

No, pa še to: sem "-", v stiku z mački "od nekdaj", tud v službi (dokler sem jo imela user posted image ) v stiku veliko tudi z mladimi, driskastimi mačkami (ponavadi so to potepuške), pa sem bolj mačji kot pasji tip user posted image . Ja, pa moja G tud pod razno ni komplicirala zaradi moje negativnosti user posted image .

Me pa niso nič klicali, tako da sklepam, da sem še vedno negativka, čeprav sem zanalašč, zdej ko imam "svoj" vrt (dobri 2 leti) tut mal manj oprano zelenjavo grickala. Do odločitve, da bomo imeli (vsaj) še enega/eno, seveda user posted image . Bom zvedela čez 10 dni za zihr.

Lep dan še naprej,
Nina

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
20.8.2010 17:24:40   
šebela
Se strinjam Nina!!!!!user posted image Meni gre tud ful na živce, ko vse nosečke z mačkami strašijo in potem, nektere ko zanosijo dajo mačko stran itd. in se jih sploh ne upajo dotikat..... Pol jejo pa celo poletje jagode in slive dobesedno s tal, pa je mačka kriva, da so dobile toxo. No jaz sem to jedenje s tal prakticirala kot otrok in sem lepo pozitivna, tako, da se mi ni treba ničesar bat!!!user posted image Sem bolj mačji tip, oz. nasploh živalski user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
20.8.2010 17:51:04   
cukica
Mene tud jezi to,ker naj bi ble vse mačke krive,...jaz moje ne dam stran dokler ne bo stara ali kaj drugega,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
20.8.2010 18:02:57   
Pikolina25
No pa se vam bi  še jaz pridružila, kajti sem v veselem pričakovanju ; prvič , PDP 13.2.2011,   , ivf postopek, sem pa nekje z okolice NM, 31 let. Forum spremljam že nekaj časa oz. od začetka nosečnosti. Je pa res da mine tudi kakšen dan da enostavno nimam energije da bi šla k računalniku. Najprej sem mela slabosti cele dneve zdaj pa glavobole, ampak glede kuk sva se z mojim trudla me to ne spravi v slabo voljo oz. upam na koncu na najboljše .

Kar se vaše zadnje debate tiče, jaz sem 100% za muce in so mi najljubše živali, kajti sem iz vasi in me te prikupne kosmate živali spremljajo od malih nog. Tokso sem pa na srečo prebolela tak da ena skrb manj.

Upam da me boste sprejele v svoj krog pa se še kaj slišimo.

< Sporočilo je popravil Pikolina25 -- 20.8.2010 18:07:40 >

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
20.8.2010 18:14:46   
meta21
Pikolina, dobrodošla in čestitke!

Glede tokse in mačk vas pa nisem hotla nič razkurit. Jaz sem pol življenja živela na kmetiji, tudi v nosečnosti jem praktično vse razen kakšnih reči čez rok in kakšnih kebabov na stojnicah pa mogoče res solato operem v eni vodi več. Napisala sem vam samo to, kar se mi je zdelo blazno zanimivo-da je toksoplazmoza neke vrste orožje mačk, da lažje pridejo do plena (stranski učinek pa je še to, da jih ima 22% človeške populacije raje-toliko je namreč okuženih). Si prav predstavljam nadaljevanje filma Psi in mačke, kako mačke filajo tokso v pištole in z njimi streljajo pse v tazadnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . In potem psičke, ki zaljubljeno tekajo za njimi. Mal heca, punce. user posted image

(odgovor članu Pikolina25)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
20.8.2010 18:29:45   
cukica
pikolina dobrodošla še ena borka,ki je šla skozi ivf tudi jaz sem ena izmed njih,...te bomo dodali na seznam,...
meta21 sej nas nisi razkurla,sej veš zdaj se nesmemo razburjat,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
20.8.2010 18:32:27   
cukica
pikolina pejt se pofočkat še med  nosečke po ivf/icsi 3.del

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
20.8.2010 19:35:40   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Pikolina, dobrodošla in čestitke!

Glede tokse in mačk vas pa nisem hotla nič razkurit. Jaz sem pol življenja živela na kmetiji, tudi v nosečnosti jem praktično vse razen kakšnih reči čez rok in kakšnih kebabov na stojnicah pa mogoče res solato operem v eni vodi več. Napisala sem vam samo to, kar se mi je zdelo blazno zanimivo-da je toksoplazmoza neke vrste orožje mačk, da lažje pridejo do plena (stranski učinek pa je še to, da jih ima 22% človeške populacije raje-toliko je namreč okuženih). Si prav predstavljam nadaljevanje filma Psi in mačke, kako mačke filajo tokso v pištole in z njimi streljajo pse v tazadnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . In potem psičke, ki zaljubljeno tekajo za njimi. Mal heca, punce. user posted image

Oj!
Sej nisi ti razkurla user posted image . Me zdraži to, da ljudje, ki bi morali biti o tem poučeni in poučiti svoje paciente (mislim zdravnike), očitno nimajo pojma o določenih stvareh. In zahtevajo od ljudi ene budalaštine (kot npr. znebi se mačke), da bi pa nosečnico, za kero se ne ve, al je "+" al ne pregledali pred 8 tednom nosečnosti, no, to se morš pa že skor skregat z njimi. Pa bi bilo fajn, ker če si v tem primeru "+" z akutnimi protitelesi, kar govori o sveži, nedavni okužbi, je skoraj gotovo govora o okužbi pred zanositvijo. Za kasneje so pa poj že kolobocije lohk. Ma sej je ista, no podobna, zgodba z mikrosporijo user posted image . Mogoče so pa vsi toxo negativni user posted image .

Pa kar čvekajmo kaj nocoj, sem sama (no, miško se "uspava" in bo, upam, kmalu spal) doma in mam računalo samo zase. Čveka se pa men itak skor skoz user posted image .

LP, Nina

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
20.8.2010 19:36:20   
Nina33
Ja, pa Pikolina dobrodošla!!!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
20.8.2010 20:00:34   
lil_
ja to za mucke vem...lih zato sm vprasala, ker sem skos odrascala z mucki...in to ne malim stevilom v sirsi druzini. da bi se na nov okuzla me ne skrbi...sam sm misnla da glede na to da sm skos odrascala med mucki, tut med tistimi k so se k nm prteple da jo mogoce ze mam. sam mi G ni nc sporocila...tko da mislm da ni nc hudga. ce pa zvem na naslednem pregledu da jo mam, sm pa skor 100% da jo nism dobila zdej.

dobrodosle vse nove!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
20.8.2010 20:06:39   
Nina33
Mislim, da ti res ni treba nič skrbet. Veliko, če ne že kar velika večina, je že dolgo okuženih. Pa tut če še nisi, če ne boš hudo spustila higienskih ukrepov in podobno, mislim, da nimaš šans za okužbo user posted image .

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
20.8.2010 21:46:55   
ninchi9
Jaz sem bila vedno v stiku z muckami, in to tistimi potepuškimi, ker sem jih hranila (so me klicali "mačja mati" user posted image ), pa sem bila zdaj negativna na toxo.. Pa še sama sem imela 5 let mucka, ki je bil v bistvu skoz zunaj.. Tak da ni rečeno, da se okužiš, če si imel skoz stike z muckami. Sem si pa v bistvu želela, da bi bila ŽE okužena od prej, ker ne bi rabla tok pazit zdaj, pa bit v strahu. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
20.8.2010 22:30:08   
meta21
Punce rabim pomoč!

Enkrat sem že pisala, da urejamo 2. otroško sobo. Prvo smo uredili na temo medvedka Pooh-a, to pa sem pobarvala rumeno in rdeče, ker bo na temo Nodija. No vsaj nameravala je bit dokler nisem ugotovila, da Decofun-ovi izdelki (katalog), ki jih prodajajo v BC obsegajo sicer tudi Nodija, dobiti pa se ga ne da. Dobila sem samo tisti 5 metrski trak, kar je ok, ampak hotela sem še kakšno penasto figuro. Prodajalka je preverila in ga ni nikjer v trgovinah niti v skladišču. Zdaj me pa zanima, če morda tiste, ki kaj več nakupujete v tujini, morda veste, ali se to dobi kje v Avstriji, Italiji ...

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
20.8.2010 22:30:55   
Teyla
No, jaz sem imela mikrosporijo baje, tak da upam, da obstaja kaj šans, da sem se s tokso tudi že okužila. Bi lažje dihala, čeprav me ni strah, ampak ena stvar manja za skrbet, ni tak? user posted image

Drugače pa je moj mucek zdaj doma pri mojih starših. Pred kratkim sva bila namreč na dopustu in sva ga odnesla v oskrbo. Zdaj ga je pa  hudič nazaj dobit, ker se skrije vsakič, ko prideva na obisk. Gre pod posteljo in ga ni več ven. Se boji, da bi ga kam odpeljala. Vožnje res ne mara, tiste košare pa še manj.user posted image   Bova mogla malce počakat. Nazadnje, ko je bilo tak je rabil več kot mesec, da je bil "normalen". Je pa res, da je glede na svojo velikost ena ogromna reva.user posted image

Še ena štorija o dobronamernih nasvetih:
Moja mami, ko je zvedela, da sem noseča je dva dni zapored zahtevala, da dam dol neki pas (ki ima malce večjo zaponko), da me zdaj ne sme tiščat. user posted image   Ko sem ji rekla, da me ne tišči, je pa pripomnila, "kaj pa ko se skloniš?". Ker je kar naprej vztrajala kljub mojim opozorilom, naj mi neha težit s takimi bedarijami, in je nazadnje še rekla "kaj pa, če se bonedaj spotakneš in padeš?", sem ji rekla nazaj, da mi bo potem zaponka preluknjala trebuh. Zdaj mam (zaenkrat) mir. A samo jaz poslušam take butaste nasvete, al mate ostale tud kake take cvetke? Ker tale pa zmaga.

Lep pozdrav vsem novim februarkam. user posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
20.8.2010 22:48:03   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
A samo jaz poslušam take butaste nasvete, al mate ostale tud kake take cvetke?  Ker tale pa zmaga.

Meni se je znanka enkrat potožila. S fantom živi v hiši skupaj s svojo mamo, babico in dedijem. Ko je prvič rodila (julija) sta ji mama in babica prepovedali hoditi zunaj s tamalim po mraku, ker drugače lahko zeleno kaka in prepovedali celo zračiti stanovanje v tem času, ker če mrak pride do tamalega, mu odnese spanec.user posted image  Jaz nisem vedla ali naj se smejem ali jokam, ko mi je to povedala. Zdaj ima že 2 otroka in je tastaridve nekam poslala ampak takrat prvič, je rekla, je bila pa še tako mlada in zmedena, da jima je celo verjela.

SEm pa njeno mamo srečala enkrat pozimi, ko sem se okrog 18h v mraku vračala domov in sem ji mimogrede rekla, da hitim domov pa mi je zabrusila nazaj, da je zdaj itak že prepozno. user posted image  Svašta!

Ja, Teyla, ene vraže še kar živijo že od pamtiveka.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
20.8.2010 22:49:00   
Nina33
 Meta mi mamo "sobico" (si zaenkrat še delimo spalnico) na temo "kmetija" od Decofuna user posted image . O Nodiju pa žal ne vem nič user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
20.8.2010 22:50:27   
Nina33
Men pa noben ne upa kašne take spustit - grizem user posted image . Že na daleč lajam, no, čeprav sem bolj maček po naturi user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
20.8.2010 22:54:29   
Nina33
En tak, mal mim vprašanje: al drugo zvezdico dobim, ko stoti post oddam? Da vem al se mi splača bolj kratke pa bolj številne delat user posted image . Imam pa probleme, a ne?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
21.8.2010 11:03:02   
Nina33
Dober dan souser posted image !

Ali katera ve, kako je z vožnjo s kolesom v našem "stanju"? Če ni nobenih težav, poj verjetno lahko user posted image Bolj po ravnem in ne prav daleč seveda. Dokler se še vreme drži user posted image .

Meta, sem se spomnila, da me je moja mami zadnjič enkrat v eni trgovini (se žal ne spomnim kateri) spraševala, kdo da je ta, ki izgleda kot Ostržek user posted image . In se mi zdi, da so imeli ravno take penaste figure za na stene. Jo moram "ujet" (mami namreč - penzionerji nimajo nič časa user posted image ) in jo vprašat, če se ona kaj spomni, kje je to bilo.

LP, Nina

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?