|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
21.8.2010 11:15:41   
Teyla
Nina33 mislim, da vožnja s kolesom ali kakršnakoli telovadba je kvečjemu dobodošola, če le nimaš kake prepovedi športanja. Jaz sem šla že plezat (ne v višino), pa v hribe nad 2000m in tudi na sprehode hodim, pa imam prepoved športanja. user posted image   Sicer imam pregled naslendji teden in sem prepričana, da bo prepoved umaknila, ker je vse ok (potrkam po mizi).

Komaj čakam, da še jaz začutim metuljčke, zaenkrat ni še nič. Ne vem kje točno leži, mi je pa G na urgenci takrat rekla da je bolj nizko-možno da je tudi to problem. Če bo na pregledu vse ok, potem nimam kaj skrbeti (čeprav na nuhalni sploh ni bil pri miru user posted image ). Tiste, ki ste že bile na drugem pregledu-kako izgleda? Če ne dela ultrazvoka (predvidevam da tudi vaginalnega ne), potem samo pregleda in reče, da je vse ok, in to je to? user posted image  

Drugače pa tudi jaz odvrnem nazaj marsikaj, ko mi take nasvete mečejo. Mami sem rekla, če se sploh posluša, kake bedarije govori. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
21.8.2010 11:27:33   
Nina33
Teyla, hvala, sej se mi je zdelo, da ne bi smel bit problem, samo zaradi težav v prvi user posted image nisem smela, zdej pa nisem bla zihr user posted image .
Glede komentarjev: v 1.user posted image so me zdražili (sploh moja starša) z večnimi "Joj, a si uredu?" za vsakič, ko sem trebuh pobožala user posted image . Pa prvi stavek, ko smo se videli/slišali, je bil vedno "A si dobro?" user posted image Ma, sej sem "samo" noseča, sej nisem na smrt bolna, porkaduš user posted image . Kaj bi šele bilo, če bi vedela za moje težave pa rajš ne vemuser posted image . Sem ju parkrat mal nakurila, sta se umirila user posted image .
Po porodu so mi šli pa na  jetra pametnjakoviči, ki so o mojem sinku vedeli več kot jaz in moj user posted image skupaj: od tega kako se bo razvadil, če bo v naročju, pa če bo ponoči pri nama spal, pa da mam verjetno premalo mleka, ker se ponoči tako pogosto zbuja (mislim, od kod jim to, mi še zdej ni jasno), pa da ni kej zalit ( pa sva oba z mojim bolj ko ne suha) pa take. Sam od vsacga sam po eno tako, druge šanse niso več dobili user posted image .

To pot so vsi pridni user posted image , skor preveč, kt sem zdaj bolj klepetave sorte o vsem v zvezi z mojo user posted image , pa se me kar mal bojijo karkoli vprašat user posted image . Ma, mi je bolš to kot tisto prej.

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
21.8.2010 11:35:14   
Teyla
Joj, tega je tudi mene strah- da bi mi ful vsi pametovali. user posted image   Še posebej me je strah moje "tašče". Moj jo sicer utiša takoj, ampak ona kar naprej trobi svoje-ponavlja po 5x. Se vidi že sedaj pri njegovem bratu, ki ima hčerkico staro 4 mesece. Njemu sicer ne vem če kaj težita, ampak midva pa skoz poslušava o tem, kako jo ne data ven iz lupinice, ko prideta na obisk. Ne vem, če bi jaz prišla samo za 5 min se tudi ne bi trudila otroka ven dajat. user posted image Sva se pa že zmenila z mojim, da če bo tko, da bova rekla "vzemita jo/ga ven, delajta kar čta, jaz grem pa poiskat tisto, po kar sem prišel". user posted image   Mende ju bo osrečilo, oz jih moti to, da tamale nimata dovolj v naročju.
kakorkoli men se bo strgal, če bodo vsi pametni. Že po naravi ne maram, da je kdo pametnjakovič-sicer pa, kdo pa ma rad take? user posted image
Me zanima kolko bodo vsi pametni, ko bova omenila, da bova verjetno uporabljala pralne plenice. Moja mami je rekla sicer ok, naslednje vprašanje pa je bilo "a to sploh še obstaja?". user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
21.8.2010 11:51:30   
Nina33
Pralne plenice, ja, obstajajo, sam ne take, kt si jih mama predstavlja user posted image . So bile nama tud zelo všeč, pa jih nimava, ker je naša stara hiška grozno vlažna in je sušenje perila (sploh pozimi) pravi user posted image . Drugače se mi zdijo pa zelo dobra ideja, iz več razlogov.
Joj, moja kolegica ima "super" tasta in taščo. Bi šla najrajš kar od doma, ko se najavita. user posted image No, vsaj najavita se, mojadva sta "uletela", ampak dejansko "uletela" 15 minut po tem, ko smo s porodnišnice prišli, jaz vsa napsihirana, utrujena, user posted image tut podobno, mali nama je pa HB v avtu zaspal... Poj pa unadva, ko hurikan... In sta prav debelo gledala, ko sem ju utišala (že po naturi zelo glasno govorita) in ju po petih minutah domov poslala. Z nasvetom, da se v prihodnje najavita, oziroma še bolje, da vprašata kdaj lahko prideta. Kot naj bi vsi "normalni", a ne?

Ja, no, take smo ene, a ne user posted image .

Zdaj pa letim malega lubija na sprehod spat peljat user posted image . To je edina "razvajenost", ki jo dopuščava user posted image .

LP, Nina

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
21.8.2010 11:59:34   
Teyla
Hvalabogu najini starši niso taki. Se kar najavijo, sicer pa pridejo tako redko, da smo mi tisti, ki več al manj hodijo na obiske. user posted image

Lepo se imej na sprehodu. jaz grem pa naprej delat, sem namreč v sužbi. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
21.8.2010 12:18:57   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Ali katera ve, kako je z vožnjo s kolesom v našem "stanju"? Če ni nobenih težav, poj verjetno lahko user posted image Bolj po ravnem in ne prav daleč seveda. Dokler se še vreme drži user posted image .

Jaz sem v prejšnji nosečnosti bila brez kakršnihkoli težav pa sem vseeno vprašala kako je s kolesom ker sem bla full navajena nanj. Mi je G. svetoval čim manj kolo ker preveč "vibrira" oz. trese, tud če se ne voziš po makedamu. Naj bi ga uporabljala samo tu in tam, pa ga potem raje nisem.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
21.8.2010 12:36:07   
Nina33
Dons je pa trajau tale sprehod user posted image . No,sej prej sva še pomalcala pa se previla, ampak vseeno, je kar soparno zuni in mi ni glih najbolj sedlo dobrih 15, skoraj 20 minut po soncu se šetkat user posted image .
Jaz sem pa glih za bolj off road variante user posted image , sicer ne za prav daleč, ampak je pa po gozdu user posted image . Mi je grozno moja fanta sama na izletek pustit user posted image . Bom pomoje vseeno šla 1x z njima, če mi ne bo kaj všeč, pa hitro nazaj.

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
21.8.2010 14:41:07   
maurica
ojla punce,
evo mene z dopusta, sveža in spočita :) super je blo! vidim, da ste se kar naklepetale in prav je tako! user posted image

najprej, pilotegirl, sem vesela, da se je uredilo, sem res mislila nate!

cukica, mi je žal za tvojega psička user posted image

jaz sem drugače ok, samo med dopustom me je ful špikalo (raztezanje maternice), pa je magnesol kar pomagal. drugače pa je moja svakinja (smo bli skupaj na morju) po poklicu babica in sem jo skozi kaj spraševala (zdej, ko sva končno vsem povedala, da sem noseča), sem jo kar "napadla" in skozi neki gnjavila user posted image ). v materinosko šolo bova tudi šla, pa nama bo tudi ona predavala.

jaz mam pa eno vprašanje: ena je omenila, da ima voziček freestayle Quinny. Pa me zanima, kako je zadovoljna z njim, prednosti in slabosti ... sva šla tudi midva počasi v akcijo za voziček.

se beremo ...

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
21.8.2010 16:16:53   
Anonimen
d´ori no sem pogledala na bolhi in so res veliko ceneje. Sicer ful cincam, bi kupila ali ne. Če slučajno nebi našla srčka, da bi se zasekirala. Tako, da sem v dilemi, če bi kupila.

Ja jaz imam tudi mačke od kar pomnim, pa tudi, sem zunanje mečkala in cartljala, pa imam kot domačo živalco miške. Pa lahko povem, da sem negativna. Tako, da ne vem, meni se ne zdi, da bi bile toliko okužene. Jaz mam čisto vse domače mucke, vmes sem mela tudi pasemske, so se mišk bale user posted image Dobesedno!

Teyla, jaz sem tudi nehala nositi pasa, pa ne, da bi bila kaka vražja, ampak zato ker mi preprosto ustrezalo. Pa me ni tiščalo, preprosto mi ni ustrezal. Jaz sicer poznam veliko deklet, ki ga oz. so nosile do 4 meseca, pa so si ga malo volj na rahlo zapele. Potem, jim pa preprosto ni ugajal meti gor, sej veš buši nagaja user posted image Jaz se nebi sekirala, če te ne stiska in ne boli, ga nosi, čeprav moja mami isto ma te fore, da nosečnica pa pas ne gresta skup. Zdej a je to res al ni ne vem.

Drugače, pa glede urejanja sobic, sama veliko rišem po stenah sobic. Delam tudi samolepljive tamete, z raznimi motivi, če potrebujete ideje ali pa katero zanima kako se kaj naredi, kar dan z besedo. Mam ful izkušen, da ne boste napake delale, pa da bo tako kot ste si zamislile. Če rabite kakšne motive mi tudi sporočte, jih lahko dam v album pa dol poberete al pa na mail pošljem user posted image Čim več ustvarjanja želim, jaz ravno par dni že iščem navodila kako tele copatke splest, ker so mi zelo luštne, nevem kaj me je pičilo user posted image
user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 21.8.2010 16:19:25 >

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1659
21.8.2010 16:42:40   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: maurica

ojla punce,
evo mene z dopusta, sveža in spočita :) super je blo! vidim, da ste se kar naklepetale in prav je tako! user posted image

najprej, pilotegirl, sem vesela, da se je uredilo, sem res mislila nate!

cukica, mi je žal za tvojega psička user posted image

jaz sem drugače ok, samo med dopustom me je ful špikalo (raztezanje maternice), pa je magnesol kar pomagal. drugače pa je moja svakinja (smo bli skupaj na morju) po poklicu babica in sem jo skozi kaj spraševala (zdej, ko sva končno vsem povedala, da sem noseča), sem jo kar "napadla" in skozi neki gnjavila user posted image ). v materinosko šolo bova tudi šla, pa nama bo tudi ona predavala.

jaz mam pa eno vprašanje: ena je omenila, da ima voziček freestayle Quinny. Pa me zanima, kako je zadovoljna z njim, prednosti in slabosti ... sva šla tudi midva počasi v akcijo za voziček.

se beremo ...

Hvala za lepe žeje! Jaz imam freestayle Quinny. Meni je super, tudi že vozila sem z njim, tudi ko je bil polen user posted image Vendar še ne svoje. Meni je super! Edina slabost, ki je lahko je mogoče teža, to je pa tudi vse. Meni zelo ustreza, ker sva s partnerjem razlike kar 30 cm in je super, ker si lahko prilagajava na višino. Super mi je tudi, ker sem ldobila in dokupila košaro in lupinico. Meni je to bilo pomembno, da ga res lahko kombiniram. Mam pa sicer stari model tiste puščavne barve, dobila sem zraven še spalno vrečo, ne vem kako se pravilno reče. Jaz ti svetujem ali v akciji kupiti v baby centru ali pa zunaj preko ebay.de, dobiš zelo poceni in tudi varni nakupi so samo preverit moraš, če prodajalec omogoča paypal in koliko ima oceno. Sem pa ravno zanč zasledili ful pocen skoraj nič rabljen cel komplet s košaro, lupinico in seriskim delom - športni del, za smešen denar 300€. Pa kot novo! Zdej, če te ne moti, da ni nov, je super rešitev.
Košarica, so mi dekleta rekle, da pozimi je super. Nekatere pravijo skoraj nekaj obveznega. Zdej punčke imajo do 6 meseca, fantki do 3 meseca. Košarica zdrži tam od 9-12kg, tok garantira proizvajalec. Lupinica (maxi cosijeva) je super, če se veliko voziš, jaz bom sigurno veliko okoli vozila pa na letališče... in mi zelo ustreza, sem pa kupila EasyFix, da bom lažje in pravilno nastavlanje lupinice v avto. So pa lupinice velikokrat v akciji in stari modeli zelo poceni, tako, da se splača tudi to pogledati ali pa maxi cosi lupinica je zelo poceni v tej trgovinici, ki tudi pakirajo paketke za novorojenčke http://www.recinko.si/avtosedez-maxicosi-cabriofix-p-2302.php

So pa prejšnji modeli Maxi Cosi Mura bili vredu, zdele tale novi model letošnji in lasnki so pa obupni, ker sem videla, da sploh ne moraš postaviti športni del vožička čisto 180°, kot se je v tastarem modelu dalo tako, dekleta to preverite. Kolegica je zelo razočarana, nujno pa rabi takega ker ima mesec in pol starega mačka.

Jaz sem glede vozička tako naredila, da sem šla še v baby center in sem stestirala, vse sprobala in mi je res ta najbolj ustrezal. Tako, da svetujem to tudi ostalim. Jane vozički po 10 dneh obupno cilijo user posted image tudi preverjeno od prijateljice, drugače je super voziček.

Je pa ogromno modelov in znamk, da kar ne veš kje začet, midva sva začela pri offroadu user posted image ker imamo makadam in razrito vse skupaj, tako da sva pristala na velikih kolesih, to so pa večino tricikli user posted image

(odgovor članu maurica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1660
21.8.2010 17:07:41   
Anonimen
Pozabila sem še dopisati, da se lepo razstavi in gre brez težav v manjši avto. Prav tako lahko športni del vozička kot lupinico obrneš v obe smeri.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1661
21.8.2010 20:44:20   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Funchi copatkiiiiii, full lepi, dragi ker so eko - natur bombaž prileti iz anglije ampak so full fajn. Moja gospodična jih je dobila za dariko ob rojstvu. če bi i katera rada lušte delala... http://www.funchi.si/
Aja, za kako se naredijo pa ne bi vedla, sem za ročne spretnosti, ampak za "štrikarijo" pa ne.ž
Jaz sem otroško sobico tud sama porisala pa so nekateri (po fotkah) najprej mislili, da so nalepke, se mi je prav fajn zdelo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
22.8.2010 7:57:19   
sara1986
Najprej dobro jutro vsem skupaj. :) Punce že kaj veste, kam boste hodile na telovadbo? Jaz bom jutri poklicala v ZD fužine, ker baje naj bi bilo tam brezplačno, 2krat na teden in same pohvale slišim od punc, ki so hodile tja.

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
22.8.2010 8:47:04   
vipercat
sej nne morem verjet koliko ste načvakale medtem ko smo mi čofali po vodici. na morju je bilo super, mali je na polno užival, jaz pa tudi ...no razen parih postankov na wcju - moje slabosti še kar niso ponehale.

na nuhalni je bilo vse ok. rezulatati s osicer dosti nižji kot pri tevžu, samo pravijo da vsako leto na to vpliva. prešteli smo prstke, videli smo spol, dr je rekel da je vse ok. upam da ima prav.

grem prebrat kaj ste načvakale, pa bom kar spoti še kaj dodala

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
22.8.2010 9:40:05   
Teyla
vipercat  lepo, da ste uživali na morju user posted image

sara1986  jaz bi tudi šla na telovadbo pa ne vem kam. Mene tudi pilates zanima ali pa joga mogoče. Je katera že kam hodila v prvi nosečnosti?

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
22.8.2010 9:46:20   
vipercat
vidim da se o srečanju pogovarjate... ja jest sem tudi za - seveda malo odvisno tudi od tega kje in kdaj bi bilo

a vas lahko prosim da tudi meni spremenite podatke v tabeli? nuhalna je že mimo, sedaj pa imam pregled 14.9. - hvala!!!

huda 83 - zelo mij e žal da se vam je to zgodilo. veliko sreče in optimizma vama želim!!!

midva sva z imeni imela že od nekdaj problem - no samo za punce. tevž sem predlagala jaz on pa se je takoj strinjal - za fanta ni problem, sedaj ko naj bi bila punca pa so nastopile težave. nikjer se ne strinjava... potem pa je ena morju tevž lupčkal trebuščka in je rekel mojs sestrica a je nina? in vsi smo se spogledali. tako je za enkrat nina in mali govori okli da bo dobil sestrico nino hahaha kakšen šok bo če bo na koncu fantek hahaha

d'ori in petra p dobrodošli :)

punce jest imem že tak trebuh kot bi bila v 5 mesecu - oz malo večji -- na morju je bila še ena soseda ki je bila v 5 mesecu pa ni imela takega trebuha. no je pa res da je njen bil čisto trd - napet moj pa je še mehek hahahaha

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
22.8.2010 9:58:41   
Teyla

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M:21.9.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčnauser posted image  user posted image , M:15.9
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted imageuser posted imageuser posted image , P:8.9.
user posted image suzy29, 29, Laško, 4.user posted image , user posted image , user posted image , P:___

2.2.
user posted image bella, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image Oxer, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image ,  P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image
3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted imageuser posted image , NS:___, P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted imageuser posted image , user posted image , P: 30.8.
user posted image rebeka84, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:____

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image ,
NS:___, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , NS:___, P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1.user posted image user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: 24.9.
user posted image MoSoNi,29,Velenje,1.user posted image ,user posted image ,user posted image ,P:24.8.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , NS:___, P: ___
user posted image hayabusa, 30, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P:___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3.user posted image   , user posted image , user posted image , P:23.8.
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 7.9.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image P:13.9, M:___

6.2.
user posted image vrtnica21,
33, Ljubljana,2.user posted image , user posted image , user posted image ,user posted image ,P:24.8.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1user posted image ,user posted image user posted image ,user posted image user posted image , P:13.9.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image  , user posted image , NS:___, P:___
user posted image Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 25.8

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted imageuser posted imageuser posted image , P:____
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image hayabusa, 30, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image , P: 30.8.

8.2.
 user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 25.8.

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P in M:21.9.
user posted image marjetka, 28, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:____
user posted image berti2, 34, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , P:16.9.
user posted image petrap, 26, 2.user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image ,P:___

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image P:1.9.

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ____
user posted image ina5505, 40, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: _____

13.2.
user posted image
Nina33,
33, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.8.

14.2.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor, 1.user posted image , user posted image user posted imageuser posted image user posted image ,
user posted image trsica, 32 let, Kranj, 2. user posted image ,user posted imageuser posted image user posted imageuser posted image user posted image ,NS:___, P: _____

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 23.8
user posted image šebela, 27 let, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted image , P:16.9.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:7.9.
user posted image abv1,__ , _____, 2. user posted image ,user posted image , user posted image ,P: ___

17.2.
user posted image Barva, 33, Kamnik, 1.user posted imageuser posted imageuser posted image , NS:, P:______

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted image , P:___

19.2.
user posted image Registrirana
, 31, Štajerska, 2.user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , P:30.8.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ____

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P:31.8.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.8.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image ,user posted image , user posted image , P: 13.9.

23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , P: 30.8.,14.9.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:14.9.
user posted image Mišyka, 29, Škofja loka, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:6.9.

24.2.
 user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image user posted imageuser posted image , NS:___, P: _____
25.2.

user posted image pinwheel
, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , NS:___, P: ___

26.2.

27.2.
user posted image babynitka, 25, _________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:26.8., P:16.9.

28.2.
user posted image tarikata,23,Ljubljana,1.user posted image ,user posted image ,P:
user posted image tanjusi,..,..3.user posted image ,user posted image ,P:14.9.

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image
user posted image
huda83user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
22.8.2010 10:27:32   
vipercat
vrtnica 21 dobrodošla

glede prvega poroda - tudi jaz sem rodila teden prej. zjutraj mi je začela odtekat voda (po kapljicah), tako da sem popoldan počasi šla not, naslednje jutro pa so mi dali umetne popadke, po 14h urah sem padla dol, mali pa ši ni hotel ven, tako da so me na koncu dali na carskega

klara 1 naš je sicer sedaj star 3 leta vendar se je vedno rad prišel še kaj pocartat v naročje. odkar sem noseča pazim da ga ne dvigujem, razen če sedim ga dam v naročje

z doenjem tudi jaz nisem imela težav. sestra mi ga je priklopila gor in mali je začel vlečt. sicer me je kakšen teden  fejst bolelo in peklo ampak se navadiš. mleka pa sem imela za celo vas, tako da sem v 7 mesecu dobila še mastitis user posted image

od telovadbe je veliko nasečk hodilo k nam na tie chi - ko sem še hodila

no sedaj bo pa dovolj mojega čvekanja se beremo

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
22.8.2010 11:07:20   
Nina33
Ojla!
Moja dva fanta sta pa spet brez mene šla na potep s kolesom user posted image . Ma, ne upam si po gmajni vozit, po cesti se mi zdi pa preneumno otroka vozit, če imaš tokl lepšga za pokazat user posted image .
Sem ti fouš za morje Vipercat user posted image . Trebuh imam pa tut jaz kot v 5 mesecu, čeprav še vedno manj kilc kot v prvo user posted image . Me tele kile že mal skrbijo, v prvo sem pridno kot po JUSu gor lezla, zdej je šlo zelo počasi uno kilco in pol, zdej sem pa še polovičko zgubila, čeprav je apetit nazaj prišel user posted image . Še dobro, da so user posted image prisotni, da ne paničarim kej prevečuser posted image .
Pa luštni copatki user posted image , če dobiš "načrt" štrikanja, bi se še jaz zraven uštulila zanj user posted image . Sicer sem bolj leva za taka ročna dela (raje kaj sladkega spečem user posted image ), je pa moja mama zato pravi maher. No, vsaj bila je, ko sem bila jaz malauser posted image .

Lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
22.8.2010 11:39:15   
Nina33
Jaz pa, priznam, mal k Avgustovkam 2010 škilim, sem upala, de bom svojo kolegico gor našla, pa je ni user posted image . In berem porodne zgodbice, pa kako se rihtajo pa take... In mal puščam zraven user posted image . Tile hormončki so res neki posebnega. Pa zdi se mi, da bo vsak čas februar, da se mi bo (spet) zdelo prehitro, po drugi stani pa nikakor noče še bit 30.8., da grem v posvetovalnico user posted image .
No, pa k januarkam in marčevkam, celo k aprilčicam mi poglede nese user posted image , da ne bo pomote user posted image . V 1. user posted image sem bila zadržana glede vsega skupi, sem pač knjige brala ( sem en velik knjigožer že tako al tako) in nič kaj debat nosečniških "iskala", po porodu je blo že drugače user posted image , sem parkrat res "morala" kolegico kaj vprašat, zdej bi pa sam še o sinetu in malemu detetu v trebuhu user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
22.8.2010 11:41:59   
samsara04
Lepo pozdraveljene!

Uh, ste se fajn razpisale. Tudi mene daje, da bi kaj zaštrikala, zlasti copatke za pikico user posted image
Te dni sem bila v Baby centru, malo šla pogledat vozičke. Še predenj sem zanosila sem imela željo imeti tak voziček, ki bo športen in bom lahko z njim rolala. Od vseh vozičkov mi je zato najbolj všeč Peg Perego GT3. Ima katera izkušnje z njim?

Drugače pa me je moj lepo presenetil z željo, da se želi poročiti. Včeraj sva že kupila poročna prstana in izbrala datum poroke, ki bo z začetku oktobra. Ne želiva nikakršnega blišča, le skromno poroko s pričami, starši, brati in sestrami, skupaj nas bo le 15. Mojemu in meni je otrok največja mogoča zveza, ki je sicer poroka ne preseže.

Lep dan vam želim,

pozdravček

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
22.8.2010 16:59:39   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Meta, sem se spomnila, da me je moja mami zadnjič enkrat v eni trgovini (se žal ne spomnim kateri) spraševala, kdo da je ta, ki izgleda kot Ostržek user posted image . In se mi zdi, da so imeli ravno take penaste figure za na stene. Jo moram "ujet" (mami namreč - penzionerji nimajo nič časa user posted image ) in jo vprašat, če se ona kaj spomni, kje je to bilo.

LP, Nina

Daj, PROOOOSIM! Hehe, je ravno prej moj bratranec mojega Lovra hecal, da to sploh ni noben Nodi (v roki je imel lutko) ampak brat od ostržka.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
22.8.2010 17:07:45   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Komaj čakam, da še jaz začutim metuljčke, zaenkrat ni še nič. Ne vem kje točno leži, mi je pa G na urgenci takrat rekla da je bolj nizko-možno da je tudi to problem. Če bo na pregledu vse ok, potem nimam kaj skrbeti (čeprav na nuhalni sploh ni bil pri miru user posted image ). Tiste, ki ste že bile na drugem pregledu-kako izgleda? Če ne dela ultrazvoka (predvidevam da tudi vaginalnega ne), potem samo pregleda in reče, da je vse ok, in to je to? user posted image   

Če je G skopuški tak kot moj in ti naredi samo strogo tisto kar zavarovalnica plača, boš imela UZ samo v 8. in 22. tednu. Jaz sem šla še na nuhalno in v 1. nosečnosti sem si plačala UZ v 32. tednu (tega je včasih častila zavarovalnica, zdaj se jim pa baje ne zdi več potreben). Ostali pregledi pri meni zgledajo bolj tako: Gospa, kako ste? Boste mal na vago stopli? Kri pa vodo bomo pogledali (ne vsakič). Kar vležte se, bova srček poslušala! To je to! 10 min, če ga jaz ne zasujem s kakšnimi vprašanji.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
22.8.2010 17:11:02   
meta21

Drugače, pa glede urejanja sobic, sama veliko rišem po stenah sobic. Delam tudi samolepljive tamete, z raznimi motivi, če potrebujete ideje ali pa katero zanima kako se kaj naredi, kar dan z besedo. Mam ful izkušen, da ne boste napake delale, pa da bo tako kot ste si zamislile. Če rabite kakšne motive mi tudi sporočte, jih lahko dam v album pa dol poberete al pa na mail pošljem user posted image Čim več ustvarjanja želim, jaz ravno par dni že iščem navodila kako tele copatke splest, ker so mi zelo luštne, nevem kaj me je pičilo user posted image

O, smo začeli "gnezdit"!user posted image  Lepo, lepo!
Glede slikanja po stenah pa sem jaz bolj strokovnjak za ravne linije, like, črte ipd., česa bolj kompliciranega se pa še nisem lotila. Sem pa jaz tudi razmišljala, da bom s pomočjo grafoskopa sprojicirala enega Nodija na steno in ga narisala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
22.8.2010 17:18:31   
meta21

Jane vozički po 10 dneh obupno cilijo user posted image tudi preverjeno od prijateljice, drugače je super voziček.

Se strinjam ampak je naš očka vzel malo vazelina, ga podmazal in ni bilo problema. Hec je v tem, da dobijo dele v škatli iz Španije, jih sestavijo, namažejo pa nič. Itak, da morajo škripat. Jaz sem super zadovoljna z njim. Fajn mi je bilo tudi to, ker se košara da naredit v polležeč položaj in lahko dojenčka po 4. mesecu, ko ne spi in je že malo radoveden, malce dvigneš, da ne gleda samo gor (medtem, ko mami kofetkauser posted image ). Res pa se ne da naredit naslonjala v pravi kot ampak je to moteče samo do takrat, ko otrok ne sedi stabilno. Potem se itak potegne za varnostni ročaj in je nagnjen naprej ali pa pač naslonjen nazaj. Konec koncevmeni tudi ne paše sedet tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?